Keresés

Részletes keresés

Artúr Doki Creative Commons License 2003.02.27 0 0 11875
Isti istenáldotta tehetség.Ez kétségtelen.de sajnos csak magyar szinten.Az igaz hogy tehetséges és,hogy leigazolta a Treviso,de a posztján rengeteg rivális akad...szinte minden bokorban.
És biztos nagy dolog Európa egyik legjobb csapatának tagja lenni,de szerintem többet ért volna egy középszerűbb olasz vagy francia csapatban stabil csere vagy méginkább kezdőjátékos pozíciójának kiharcolása Isti számára.(és válogatottunk számára is,mert ebben az esetben majdnem mindegy,hogy valaki a Benetton Trevisoban nem játszik vagy mondjuk a B ligás Göd csapatában...na jó ez nem teljesen igaz,hiszen Trevisoban azért ragad rá valami).
de hát ez csak egy kibic véleménye volt és remélem hamarosan rendeződik Isti dolga.
Szerintem kölcsönadják majd valahova: Körmenden gondolom imádkoznak,hogy Messina maestro rájuk gondoljon...úgy kéne Isti,mint éhezőnek egy falat kenyér.
Előzmény: pontty (11857)
N.Gery Creative Commons License 2003.02.26 0 0 11874
Sziasztok!!
SÁKC teljesen szétesett!Csirke is lelépett(Pécsre igazolt),Horváth Á. is más csapattal tárgyal!A játékosok nem kaptak már 2hónapja füzetést(habár ilyen játék mellett én se adnák nekik)!Na mind1!Egy biztos haldoklik az Ászok!
kowácsbéla Creative Commons License 2003.02.26 0 0 11873
Úgy látom, akkor megint lemaradtunk az elejéről... vagy nem tudunk számolni (Paja triplák) :)
Előzmény: xGabi (11871)
kowácsbéla Creative Commons License 2003.02.26 0 0 11872
Nono, geosz, azért annyira nem jöttetek ki rosszul a dologból... gondolok itt a kb. 23-16os faultarányra, amiből kb. 6-ot kaptatok az utolsó pár percben... nekünk 3 kipontozás (Sztyúvi, Trepák, Anzulovicshejj).

A vége tényleg elég vicces volt, pl. páros technikai egy kméti büntetődobás "közben" (a második dobás előtt). Paja dobált pár (kb. 4) szépet kintről, Anzulovics is. Más különösebb nem történt...

Előzmény: geosz (11870)
xGabi Creative Commons License 2003.02.26 0 0 11871
A Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén :
Univer Kecskemét - OLAJ 89 - 96
Annyit adott ki magából a csapat,ami a számunkra megfelelő eredmény eléréséhez szükséges volt.A szokásos álmoskás kezdés után hamar felzárkóztunk,döntetlennel zárult az első negyed.A másodikban is fej-fej mellett haladtak a csapatok,mindkét oldalon sok volt a bosszantó védekezési hiba és az eladott labda.A fordulás után szigorítottunk egy kicsit a védekezésünkön és 6-7 pontos vezetést sikerült állandósítanunk.Valovics játékvezető azonban még nem tekintette lefutottnak a meccset,szíves közreműködésének köszönhetően három kipontozódással zártunk egy sportszerű meccset ; az egyébként hasznosan játszó Stewart például úgy szállt ki a 32. percben,hogy 5 faultjából négyet álló játékban,pozícióharc közepette kapott.A személyihiba - áradat miatt a meccs végére egycenteres játékra kényszerültünk,de szerencsére a külső dobóknak (Pavlovics asszam 6 tripla) sikerült pótolnia a palánk alatti embereket.
Remélem a visszavágón nem fogunk befűteni magunknak.

HAJRÁ OLAJ !!!

Előzmény: geosz (11870)
geosz Creative Commons License 2003.02.26 0 0 11870
Valóban ennyi volt a különbség, de akkor legalább a két rigó nem volt ennyire hülye. Most nagyon indiszponáltak voltak, föként a végén. Biztos elfáradtak vagy mit tudom én de akkora baromságokat fújtak, hogy az már fájt. Volt olyan eset, hogy percekig tanácskoztak a zsüriasztalnál, hogy valami egyezség legyen a hülyeséghalmazból. Na mindegy, ezek szerint hozzá kell szokni, hogy a rigók érzik a tavasz közeledtét és füttyögnek össze-vissza. A baj csak az, hogy nem koncertet adnak Hacky Tamás babérjaira törve, hanem kosárlabda mérközés lenne. Úgy látszik nem tetszik nekik a feladat és nem akarnak olyanok maradni mint a ruhájuk. A meccsröl még annyit, hogy az Olaj sajnos jól dobott kintröl, de centerben verhetök voltak. Nem marad más hátra, kénytelenek leszünk Szolnokon nyerni. :-)))
Hajrá Univer!
Előzmény: Törölt nick (11868)
vazsi Creative Commons License 2003.02.26 0 0 11869
A Dénes témához még annyit: nem biztos, hogy úgy tudsz motiválni legjobban egy fiatalt, hogy a legtöbbet kiadja magából, hogy a kezdőbe teszed. Pankár pedig elsősorban védekező játékos. Gyanítom, hogy ezért kezdő. És még csak 27 éves ő is. Vele az a baj, hogy noszogatni kell, hogy kosarazzon. Kurvára nincs kedve.
Előzmény: jani0625 (11867)
jani0625 Creative Commons License 2003.02.26 0 0 11867
Ez így van!és már én is ezt hajtogatom egy éve!De most már fixen 20-25percet játszik!Remélem hogy eljut külföldre vmikor talán!
Előzmény: pontty (11854)
albamama Creative Commons License 2003.02.26 0 0 11866
Már van két találatom. Az egyik teli. :D
Előzmény: Törölt nick (11864)
pontty Creative Commons License 2003.02.26 0 0 11865
Ezt már én is hallottam ezt több helyről. Ezek szerint nem kamu a dolog. Úgy látszik a Csirke 2-3 évente mindig visszatér Pécsre.
Előzmény: Törölt nick (11864)
káró katona Creative Commons License 2003.02.26 0 0 11863
smith 16 (!!!)
davis 15
sitku 13
fodor 10
czigl-air 10

Állítólag minden pályáralépő pontot szerzett...

Előzmény: káró katona (11861)
Tomas79 Creative Commons License 2003.02.26 0 0 11862
Hi!
bckormend.hu szerint :
Sopron - ASE : 54 - 84

Tud valaki a ZTE meccsről valami eredményt?
Üdv:
Tomas
Hajrá ASE!!!

káró katona Creative Commons License 2003.02.26 0 0 11861
Hát nem tudom ezt ki találta el?...

SOPRONI ÁSZOK - ATOMERŐMŰ SE
40.perc: 54-84

albamama Creative Commons License 2003.02.26 0 0 11860
Kicsit azért vitatkozzunk! :-)
(Hamár Szolnokon lefagytak a kompúterek :-)))
Nos nem Bencze helyett gondoltam a Dénest - márcsak azért sem, mert az előbbi czenter, az utóbbi mög bödobó - , hanem mellette, mondjuk a lassan-lassan kiöregedő Halm Roli helyett (akit persze szeretünk, meg minden, de 34év = 34év). Persze vannak itt Dzunicsok és Pavlovicsok, de nekünk nem azt az utat kék járnunk.(szerintem ( ezt minden mondat után odatehetjük)).
Azt se felejtsük el, hogy magyar fiatalról van szó, tehát a légiós helyét nem foglalja.
Viszont arra megkérlek, hogy mondj egy hasonló korú játékost, akit jobbnak tartasz nála!
Pankárt nem tudta kiszorítani? Ennek ezer oka lehet. Pankár a válogatottban is ott van, aztán Zacsi az elsőszámú irányító (mert ő ugye a legjobb :-))) stb., stb.
Végül csak annyit mondok, amit a szögedi gyengénlátó is mondott:
Majd möglátjuk!
Előzmény: Törölt nick (11856)
pontty Creative Commons License 2003.02.26 0 0 11859
Helló Sporttárs!
Már-már fogalmaztam egy újabb hozzászólást, melyben arról írtam volna, mennyire rosszul esik, hogy nem reagálsz semmit mikor én is lelkes rajongója voltam és vagyok Stefan Edbergnek.:-)))
Én sem hiszem, hogy a Benetteon vezetői nem tudják mit csinálnak, de ugyanakkor azt gondolom, hogy Németh már 23 éves és nem attól lesz jobb játékos, ha eggyütt edzhet az Edney félékkel, hanem mondjuk attól, ha meccsről-meccsre együtt játszhatna velük 10-15 percig.
Előzmény: Törölt nick (11858)
pontty Creative Commons License 2003.02.26 0 0 11857
Helló!

Szerintem Németh Isti (mert gondolom, hogy róla van szó) esetében nem az idővel van a gond, hanem azzal, hogy jónéhány személyes látogatás és tárgyalás is kevés ahhoz, hogy az ember biztosan megállapíthassa, hogy valóban számítanak rá ott ahová menni készül. Ehhez biztos szerencse is kell. A Treviso úgy nézem (bárcsak változna a helyzet) annyira nem szeretett bele Németh játékába, hogy mindenáron ragaszkodjon hozzá. Már úgy értem ahhoz, hogy meccsről-meccsre pályára lépjen a Benetton mezében. Én ezt nagyon sajnálom, mert a hülye is látja rajta, hogy mekkora "istenáldotta" tehetség!

Előzmény: Törölt nick (11856)
pontty Creative Commons License 2003.02.26 0 0 11855
Az Atom 28:15-re vezet egy negyed után Sopronban. Jó lenne, ha tudna valaki valamit Zalaegerszegről!
Előzmény: pontty (11854)
pontty Creative Commons License 2003.02.26 0 0 11854
Helló 0625-ös!

Én nem számítok ugyan szaktekintélynek, de ez a "Dí" szerintem is ügyes és szép jövője lehet, csak van vele egy gondom. Mégpedig az, hogy véleményem szerint a hozzá hasonlóan kiemelkedően tehetséges(ezt ugye nem én, hanem a hozzáértők és őt ismerők állítják) játékosoknak 21 évesen már nem csak 15 perceket kellene kapnia a csapatban. Szerintem bármikor-bármiben jobb lenne a Pankár Tibinél, ha megkapná ugyanazt a bizalmat és lehetőséget. Szóval kicsit kétkedő vagyok, mert ebben az országban nagyon értenek ahhoz, hogy hogyan lehet elhitetni a fiatalokkal, hogy ők még nem "elég jók". Nna, ebből lesz a süllyesztő. Remélem Dénes nélkül, mert tényleg nagyon kevés jó magyar bedobó játszik ebben a bajnokságban! Szóval csak annyit akartom, hogy már simán a kezdőben kellene játszania a srácnak.

Üdv

Előzmény: jani0625 (11853)
jani0625 Creative Commons License 2003.02.26 0 0 11853
Bazsy! Ha minden meccsen így teljesítene akkor már rég nem Magyarországon lenne, hanem egy repülőn messze tájak felé...
Én se láttam de akkor mindenki szar volt és ez nagyon igaz hogy egy hiba sajnos őt nagyo elkeseríti, de ha beindul, lásd Alba,Kecsó,Szeged ellen.

Mami!
Jővőre biztos hogy marad!Én már ezt megbeszéltem vele! :))) Két sör mellett a következő szöveggel: Dí, ha nem maradsz jövőre akkor szét verem a fejed!(és vajon miért) azt mondta hogy persze hogy marad.Amúgy nagyon jó fej.Ja és a tesója az Alba ifiben játszik mert ott tanul.

Előzmény: _Bazsy_ (11851)
pontty Creative Commons License 2003.02.26 0 0 11852
Sziasztok!
Lenne két gyors tippem mára:
ZTE-Kaposvár H5
Sopron-ASE V13
_Bazsy_ Creative Commons License 2003.02.26 0 0 11851
jani0625 ez mind nagyon szép de szerintem a riportot készítő nem látta a dombóvári meccseteket...
Én láttam...

Üdv

Előzmény: jani0625 (11846)
_Bazsy_ Creative Commons License 2003.02.26 0 0 11850
2003. február 26
Sopron-ASE -11
ZTE-Kaposvár -5

2003. február 28
Szeged-Körmend +1

2003. március 1
Kecskemét-ASE +3
Kaposvár-Szombathely +24
Albacomp-Szolnok +13
Debrecen-ZTE +7
Dombóvár-Sopron +20

Belfera köszi,hogy sms-en is tippelhetek néha!

Solo Klíma!

Tazs0516 Creative Commons License 2003.02.26 0 0 11849
Sopron-ASE -10
ZTE-Kaposvár -5
Univer -Olaj -5
2003. február 28
Szeged-Körmend +10

2003. március 1
Kecskemét-ASE +2
Kaposvár-Szombathely +10
Albacomp-Szolnok -10
Debrecen-ZTE +10
Dombóvár-Sopron +15

olajka91 Creative Commons License 2003.02.26 0 0 11848
Sziasztok!
Sopron-ASE -18
ZTE-Kaposvár -5
Univer -Olaj -5
2003. február 28
Szeged-Körmend +7

2003. március 1
Kecskemét-ASE -9
Kaposvár-Szombathely +7
Albacomp-Szolnok -5
Debrecen-ZTE +9
Dombóvár-Sopron +21
Hajrá olaj forever!

albamama Creative Commons License 2003.02.26 0 0 11847
Néhányan már írtatok Bencze NBA-draftolásáról.
Nos szerintem Ő kevés oda. Szándékosan nem azt írtam, hogy még kevés, mert sohasem lesz belőle NBA szintű center, ami nem azt jelenti, hogy nem tartom tehetséges és jó játékosnak. Zé Magyarországon az egyik legjobb center, meghatározó játékos az Albánál, és lassan a válogatottban is. Neki a "Báderi utat" kéne követnie, vmelyik jobb európai klubhoz igazolni.
Az NBA-ben szerintem még annyit sem érne el, mint Kornél. Emlékezzetek Krasovecz-re: hatalmas tehetség volt itthon, irány az USA, aztán semmi se lett belőle, sőt mire visszakerült Mo-ra, itthon is egy középszerű spíler lett.
Ha Zé mégis kikerül, remélem beigazolódik, mennyire csak ugatom e sportot!
Dénest már régóta az egyik legnagyobb tehetségnek tartom. Belőle akár az NBA-t is kinézem, de még nem. Pl. jó ugródeszka lenne neki jövőre az Albacomp. :-)))
Remélem vezetőink is felfigyeltek rá!
Előzmény: jani0625 (11846)
jani0625 Creative Commons License 2003.02.26 0 0 11846
Dénes: a társak is egyre jobban bíznak bennem

Két éve robbant be az élvonalba, a Szolnok elleni negyeddöntőn Kálmán Lacit kellett pótolnia. Akkori teljesítményével belopta magát a sárga-fekete érzületű szurkolók szívébe. A Dí becenévre hallgató 21 éves, 198 centis Dénes Gábort csapata metamorfózisáról és saját teljesítményéről faggattuk.

– Mit csináltok másképpen, mint néhány hónapja? Ősszel ugyanis jobbára botladoztatok, ez évben viszont valósággal szárnyal a Falco.
– Titok nincs, egyszerűen csak egyre inkább összeérik a csapat. A győzelmek meghozták az önbizalmunkat, ráadásul mostanában a dobóformánk is nagyon jó. Az Albacomp ellen például elképesztően jól ment a csapatnak.

– Nemcsak a csapatnak, de neked is egyre jobban megy a játék. Emlékeztetsz a két évvel ezelőtti önmagadra.
– Ott kell kezdenem, hogy nagyon sok lehetőséget kapok Zsoldos Banditól, amivel igyekszem élni. Két éve a Szolnok elleni párharc során Lacikát kellett pótolnom, akkor olyan dolgok is sikerültek, amiken én is csodálkoztam. Azt is mondhatnám, hogy kicsit korai volt az a teljesítmény. Úgy érzem, most kezdek beérni.

– A drukkerek visszatérő panasza: ahhoz képest amilyen kezed van, keveset vállalkozol.
– Mikor a lelátón ültem másképp ítéltem meg én is sok szituációt. Mióta belülről szemlélem az eseményeket, máshogy látok bizonyos dolgokat. Létezik a csapaton belül egy hierarchia, amit el kell fogadni, s tudni, érezni kell, hogy te 21 évesen mikor és mit vállalhatsz el. Edzőnk szokta mondani, hogy mindenki azt csinálja a pályán, amihez ért. Egyébként az utóbbi időben a társaktól is egyre jobb labdát kapok, érzem, hogy megbíznak bennem.

– Utóbbiról jut eszembe: labdaszerzés, zsákolás, blokkok, távoli dobások. Sokoldalú játékos ismérvei.
– Igyekszem. Ami probléma, hogy személyiségemből fakadóan egyetlen apró hibát is tragédiaként élek meg, sokáig rágódom rajta. Még szerencse, hogy mostanság a pozitívumok kerülnek túlsúlyba.

– Általában Pankár Tibivel váltjátok egymást a pályán. Milyen a kapcsolatotok, s egyáltalán melyik könnyebb, csereként beállni, vagy kezdeni?
– Csereként megnyugtatóbb beszállni, a kezdő tagjának lenni óriási megtiszteltetés, ugyanakkor hatalmas nyomás is nehezedik az emberre. Tibivel, mint a többiekkel, kiváló a kapcsolatom. Olyan típusú ember vagyok, aki egyszerűen képtelen rosszban lenni a másikkal. Lételemem, hogy elfogadjanak, hogy mindenkivel jó viszonyt ápoljak. Amúgy meg szerencsés helyzetben vagyok, mert Tibivel ugyanazt az embert szoktuk fogni, s mire én beszállok, addigra ő már rutinjával, tapasztalatával alaposan kifárasztotta. Kis túlzással: ő végzi a gürimunkát, én meg learatom a babérokat.

– Meddig juthat idén a Falco?
– Minden évben elmondják, de én komolyan gondolom, hogy ez minden idők legerősebb bajnoksága. Legalábbis mióta kosarazom. Utóbbi hat meccsünkből ötöt megnyertünk, s még mindig csak nyolcadikak vagyunk. Be kell jutni a rájátszásba, ott pedig minden lehet.

– Személyes célok középtávra?
– Nagy feladat, hogy állandósítsam a formám. Egy-két jó meccse mindenkinek lehet, a hosszú távú jó forma, az lenne az igazi! Minden nap úgy kelek fel, hogy jó meccset szeretnék játszani, hasznos csapattag akarok lenni. A jövőmről annyit, hogy 1997-ben hatéves szerződést kötöttem anyaegyesületemmel. Ez nyáron jár le, s mi sem természetesebb annál, hogy a Falco nálam mindig előnyt élvez.

andrej11 Creative Commons License 2003.02.26 0 0 11845
Sopron-ASE -10
ZTE-Kaposvár +3

2003. február 28
Szeged-Körmend +4

2003. március 1
Kecskemét-ASE -9
Kaposvár-Szombathely +12
Albacomp-Szolnok +8
Debrecen-ZTE +9
Dombóvár-Sopron +10

ultra1 Creative Commons License 2003.02.26 0 0 11844
2003. február 26
Sopron-ASE -11
ZTE-Kaposvár -5
Bocai Creative Commons License 2003.02.26 0 0 11843
2003. február 26
Sopron-ASE -4
ZTE-Kaposvár +16
timsó Creative Commons License 2003.02.26 0 0 11842
2003. február 26
Sopron-ASE -18
ZTE-Kaposvár -5

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!