Keresés

Részletes keresés

pontty Creative Commons License 2003.02.27 0 0 11887
Vazsi!
Igazad van. Erre nem gondoltam, de azért szerintem normál esetben egy 21 éves játékost nem kellene motiválni. Neki elég motiváltnak kellene lennie attól, hogy még fiatal és nem mutatta meg mit tud igazán. Neki úgy gondolom nem arra kell a több játékidő, hogy mindent kiadjon magából, hanem arra, hogy magabiztosabb legyen és egyre többet merjen megcsinálni a pályán. A Pankárról viszont elhiszem, hogy motivációra van szüksége. Például jó motiváció lenne, ha válogatott létére kispadon kezdene, mert a Dénes kiszorítja a kezdődből.:-)))
Előzmény: vazsi (11869)
andrej11 Creative Commons License 2003.02.27 0 0 11886
Goran Miljkovics: – Köszönöm a bennünket elkísérő nézők biztatását, csapatom az utolsó pillanatig nem adta föl a küzdelmet, a többit, aki itt volt, láthatta.

Ez mit jelent pontosan? Mire utalt a mester?

Artúr Doki Creative Commons License 2003.02.27 0 0 11885
És akkor a Körmend-Saga újabb epizódja,hivatalosan:

A körmendiek elküldik amerikai bedobójukat, Hainje-t
(Erre mondaná a Nagymamám:-Hinnye,a mindenit...!
Hát nem sok sót evett meg itt.Ezért pazaroltam rá annyi képbelinkelési időt...:)))
A körmendiek csak azért hozták,hogy az ASE-t megcsípje...)

Bércsökkentés, keretszűkítés

GÖRBICZ SZABOLCS

NS, 2003-02-27

Az Univer legyőzése igen, a sokadjára bemutatott siralmas játék viszont nem nyerte el a Marc-Körmend szurkolóinak tetszését. Hasonlóan ítélte meg a vasárnap este látottakat a vasi klub vezetése, amely a hét elejére újabb egyeztetésre hívta össze a kosarasokat.

A játékosértekezleten Fodor Sándor ügyvezető bejelentette: anyagi és szakmai megfontolások egyformán szerepet játszanak abban, hogy tárgyalásokat kezdenek játékosaikkal a teljesítményekhez mérten irreálisan magas fizetések csökkentéséről. A klub szándékának eltökéltségét jelzi, hogy a sportvezető nyomatékosította, amennyiben a bérek redukálásáról nem sikerül megegyezniük, úgy akár peres eljárások következményeit is hajlandók vállalni.
Elhangzott továbbá, hogy aki a megváltozott szituációban nem Körmenden képzeli el a jövőjét, az pénteken délig, azaz az átigazolási határidő végéig még kereshet magának új csapatot. Egy távozója bizonyosan lesz a Rába-parti klubnak, mivel a lényegesen a várakozás alatt teljesítő amerikai Rylan Hainje szerződésének felbontását már kezdeményezték a menedzserénél. Az intézkedésekkel kapcsolatban Fodor Sándor fontosnak tartotta megemlíteni: úgy látják, elérkezett az idő arra, hogy új fejezetet nyissanak a körmendi kosárlabdasport életében.

Előzmény: Artúr Doki (11884)
Artúr Doki Creative Commons License 2003.02.27 0 0 11884
Az Anzulovic-cikket már olvashattuk napokkal korábban...asszem Bubic jóvoltából.Aki érdekel tessék visszakeresni.
Azért képet kaphattok:
Artúr Doki Creative Commons License 2003.02.27 0 0 11883
EnterNet-Internet Liga - Ahogy Pakson eltervezték

WEISZ FERENC

NS, 2003-02-27

A-csoport
Soproni Ászok KC–Atomerőmű SE 54–84
(15–28, 24–26, 10–15, 5–15)
Sopron, 400 néző. V: dr. Páli, Török
SOPRON: Horváth Á. (8/3), Nikolics (12/3), Walke (10/6), Glisovics (4), Wiley (9). Cs: Bogdán (8), Sajni (3), Stan (–), Posch (–). Edző: Szalai János
ATOMERÔMŰ: Mészáros Z. (2), Fodor G. (10/3), SMITH (16/3), SITKU (14/3), Czigler (10). Cs: Pojbics (2), Érsek (6/6), Lőrincz (3/3), Jurgilas (6), DAVIS (15/3). Edző: Fodor Péter
Az eredmény alakulása. 2. p.: 0–7. 6. p.: 10–19. 13. p.: 19–36. 18. p.: 33–49. 24. p.: 39–60. 36. p.: 51–76

Smith találataival gyorsan elhúzott a vendégcsapat, majd a harmatgyenge első negyed után némileg magára talált a távozott Csirke nélküli házigazda. A vendégcsapatban Davis tarthatatlannak bizonyult, a szünetig 11 pontig jutott. A hátralévő két negyedben óriási fölénybe került a bajnokcsapat, amely rendkívül könnyedén gyűjtötte be a két pontot.

Mestermérleg
Szalai János: – Jelenlegi helyzetünkben ez az eredmény valós.
Fodor Péter: – Úgy alakult a mérkőzés, ahogyan szerettük volna.

WAYNE'S WORLD!!!

Előzmény: Artúr Doki (11882)
Artúr Doki Creative Commons License 2003.02.27 0 0 11882

Férfiak, negyeddöntő

Magyar Kupa - Ezúttal is szolnoki győzelem

HOFFER ZOLTÁN

NS, 2003-02-27

Első mérkőzés
Univer KSE–Mol Szolnok 89–96
(23–23, 23–24, 18–22, 25–27)
Kecskemét, 500 néző. V: dr. Valovics, dr. Smied
KECSKEMÉT: MCDANIEL (20/6), Hajdú (11/3), Madison (20/6), Horváth Cs. (6), RADENKOVICS (17). Cs: Tanács (15/3), Dobos (–). Edző: Molnár Csaba
SZOLNOK: ANZULOVIC (16/6), PAVLOVICS (32/18), Vaisvila (12/6), Trepák (5), OROSZ (16). Cs: Stewart (13), Szarvas (–), Mérész Cs. (2). Edző: Zoran Martic
Az eredmény alakulása. 2. p.: 0–4. 5. p.: 13–6. 12. p.: 23–29. 17. p.: 36–38. 25. p.: 50–59. 28. p.: 60–65. 37. p.: 80–86
Kipontozódott: Stewart (36. p.), Trepák (39. p.), Anzulovic (40. p.), Radenkovics (40. p.)

Három alapember, Takács Attila, Mérész Tamás és Mladen Gambiroza is hiányzott sérülés miatt a hazaiaknál, így nem keltett meglepetést, hogy a Szolnok kezdte jobban a játékot a tartalékos Kecskemét ellen. Aztán az Univer McDaniel vezetésével előnyre tett szert, amit a negyed végére a vendégek Pavlovics kosaraival ledolgoztak. A folytatásban a Szolnok húzott el hat-hét ponttal, majd két amerikai játékosának, Madisonnak és McDanielnek köszönhetően – utóbbi 15 pontot dobott az első félidőben – a nagyszünetre majdnem semmissé tette hátrányát Molnár Csaba gárdája. A fordulás után ismét a Szolnok ragadta magához a kezdeményezést, és a feljavult Orosz kosaraival, valamint az egész mérkőzésen kiemelkedőt nyújtó Pavlovics vezérletével végig tartotta vezetését. Majdnem megismételték a csapatok a tíz nappal ezelőtti bajnoki végeredményt, amikor 89–97-re nyert a Mol Kecskeméten.

Mestermérleg
Molnár Csaba: – Gratulálok a Szolnoknak, hosszabb cserepadja volt, így megérdemelten nyert.
Zoran Martic: – Nagyon érdekes mérkőzés volt.

Előzmény: Artúr Doki (11881)
Artúr Doki Creative Commons License 2003.02.27 0 0 11881
Aki nem tudna NS-t venni...vagy nem akar:
Mesteri centermunka

KARVALITS LEVENTE

NS, 2003-02-27

Természetesen mindenki vállalta a betegeskedők közül a játékot a hazai oldalon, ugyanakkor Archbold az ismert okok miatt (a 10. fordulóból halasztották el a találkozót) a pálya széléről nézhette melegítő társait.

A feszültségre, elszántságra nemcsak a morcos ábrázatokból, hanem a centerek között földre eső, majd megismételt feldobásból is következtetni lehetett. No meg a mezőnykosarak helyett az első perceket jellemző személyi hibákból és büntetőkből. Dzunics már a 15. másodpercben három pontot szerzett a büntetővonalról, jelezve, hogy nem lehet félvállról venni. A hazaiak sem tudtak mezőnykosarat elérni a negyedik percig, viszont értékesítették nyolcból hat büntetőjüket, így korán vezetést szereztek. A másik oldalon nem találtak a gyűrűbe három percen keresztül, és csak 10–3 után Szőke és De Gray ziccereivel kezdte meg a Klíma-Vill a felzárkózást. A somogyiak palánkjánál már ekkor látszott, hogy sem csapdákkal, sem besegítésekkel nem tudják eltéríteni a pontszerzéstől a Cseranics, McClendon centerpárost. Feltűnő volt az is, hogy a kihagyott mezőnydobások után is visszaszerezte a hazai csapat a lecsorgó labdákat. Amikor a zalaiak már tíz ponttal vezettek, Miljkovics edző merész húzással Ivkovics és Dzunics cseréjét határozta el, így még nagyobb felelősség hárult De Grayre, aki hirtelen három fault miatt huppant a kispadra. A sziporkázó hazaiak 36–19-es második negyedbeli vezetéséhez hozzájárult az ekkor Ivkovics ellen ítélt technikai és a rengeteg eladott labda a kaposvári támadásokban.
Egyértelmű volt az is, hogy a játékvezetők rendkívül szigorúan, minden apróságot észrevéve vették elejét a kosárlabdától idegen birkózásnak. Az idegeskedő vendégek kifacsart helyzetekből elkapkodott dobásokkal súlyosbították helyzetüket. Így az első negyedbeli 77–35-ös dobószázalék-arányon alig tudtak javítani a félidőre, és állandósult Kámánék 15 pontos előnye. A napi formát jól jellemzi, hogy az egerszegi idegenlégiósok a szünetig már 42 pontot szereztek, a somogyiak pedig együttesen csak 37-et…

Kámán Tamás (jobbra) 12 ponttal járult hozzá a zalaegerszegiek bravúrgyôzelméhez

A különbség a harmadik negyedben sem csökkent. Nisavics labdáival és pontjaival a ZTE türelmes támadásokat vezetett, közben a Kaposvár erőlködött és feleslegesen siettette a pontszerzést. Nem csoda, hogy Szájer hármasával már húszra nőtt az előny. Cseranics 24 pont és 12 lepattanó után kapott megérdemelt pihenőt. Érdekes, hogy a másik oldalon se szerzett többet a kaposvári csapat a lecsorgó dobásokból. A negyed végére látható volt, hogy a húszpontos különbség csak akkor hozható be, ha a Klíma-Vill változtat védekezésén.
A vendégek letámadással idegesítették a zalaiakat és láthatóan agresszívabbá vált emberfogásuk. Ezen a meccsen azonban nem tudták kizökkenteni ellenfelüket. A hazai csapat csak az újabb triplát dobó Szájer sérülése után került hullámvölgybe. A negyedik negyedben Simon révén triplával csökkentette 12 pontra a különbséget a vendéggárda. Három percnél még utoljára felcsillant a fordítás lehetősége, azonban a sorozatos faultok sem hozták zavarba a higgadt egerszegieket. A rangadón megérdemelten nyert a ZTE, mert négy kezdőjátékosa is szenzációs formában játszott.

Mestermérleg
Nikola Lazics: – Úgy érzem, megérdemelten nyertünk, pedig egészségügyi problémák nehezítették felkészülésünket. Talán az utolsó hat perc volt haloványabb, de labdaszerzésben, lepattanózásban egyértelműen felülmúltuk ellenfelünket.
Goran Miljkovics: – Köszönöm a bennünket elkísérő nézők biztatását, csapatom az utolsó pillanatig nem adta föl a küzdelmet, a többit, aki itt volt, láthatta.

Az állás
1. Albacomp 16 13 3 1337–1198 0.906
2. Kaposvár 15 11 4 1288–1146 .867
3. Debrecen 15 11 4 1286–1232 .867
4. Atomerômű 15 10 5 1231–1068 .833
5. Zalaegerszeg 15 10 5 1224–1144 .833
6. Körmend 15 9 6 1220–1237 .800
7. Szolnok 15 8 7 1207–1154 .767
8. Falco 16 8 8 1421–1418 .750
9. Kecskemét 15 5 10 1236–1330 .667
10. Szedeák 16 3 13 1284–1441 .594
11. Dombóvár 15 2 13 1249–1384 .567
12. Sopron 16 2 14 1227–1448 .563

Olaj az Isten Creative Commons License 2003.02.27 0 0 11879
Csokit mindenkinek !!!

Dénes: Ha valaki, én aztán haragudtam rá 2000/01-ben mikor a négy közé mentünk és a mindent eldöntő ötödik meccsen a bekötött kezével is szórta a triplákat (asszem azon a meccsen 1x/9-et dobott, de lehet, hogy rosszul emlékszem :-))), és 83-79-es vezetésünknél is bevert egy triplát, de Szasza aznap nagyon higgadtan értékesítette a büntetőket, és ez nyerőnek bizonyult. Akinek legalább olyan jó a memóriája mint nekem:-), az emlékezhet rá, hogy a nyertes derbi után volt az a vicces nyilatkozata, amelyben Körmend-Szolnok döntőt emlegetett…Persze, én is azt mondom, hogy így lennének a dolgok rendjén, de hát a realitás ugye…Valaki már említette itt a rugóit (asszem valami „sporttárs”???, nem tudom, új topiktag??? :-)))), akkor is kiosztott Elliottra ziccerben egy akkora pakkert, hogy a labda (kis túlzással) a félpályáig szállt-én is tehetségesnek tartom, de megvan a veszélye, hogy nem fog előtérbe kerülni, márpedig szerintem igazán jó játékosként csak akkor értékelhetjük majd, ha stabil kezdőként fog szerepelni (akár a Falcoban, akár az Albában…:))). Nekem is szemet szúrt már, hogy Pankárnál mindenképpen hasznosabb lenne…

Német Isti: messze az egyik valaha volt legtehetségesebb spílernek tartom magyar viszonylatban, mindig imádtam a játékát, viszont egy kicsit úgy érzem, hogy mellékvágányra futott a Benettonnal, nem lepődnék meg ha visszatérne Körmendre idény végéig. Ne feledjük, hogy Dávid Kornél sem szenvedett a sok meccstől az NBA-ban, erre panaszkodott is, majd visszatérve Európába az Euroliga ranglistákon számos kategóriában előkelő helyet követelt magának. Mindemellett igazat kell adni sporttársnak (tudjátok, ennek az új gyerkőcnek itt a topikban:-))), hiszen egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy Isti valamikor majd egy szükséges állomásként fogja számontartani az olaszországi kitérőt, ami elengedhetetlen volt ahhoz, hogy európai szinten is meghatározó spílerré váljon…Igen, ezt én is simán el tudom képzelni…

Szombaton nagyon úgy néz ki a helyzet, hogy közelről szemlélhetem csapatom soron következő vereségét, úgyhogy sporttárs összefuthatunk, az edberg1-re majd nyomom a telcsiszámom, freemail, ugye?

OAZIS

geosz Creative Commons License 2003.02.27 0 0 11878
ninike, kowacsbela, egy szóval sem mondtam, hogy ellenünk fújt. Annyit kifogásoltam, hogy szimplán hülyék voltak, de ha visszaolvasod írásomat akkor te is ezt látod. :-))) (Azért volt pár dolog amit fújtak ellenünk) Amit viszont nem fújtak, csak a 4. negyedben egyszer, az a 3mp-s szabály. Végig az az érzésem volt, hogy Orosz Ben? szöges cipöben játszik, azért ragad a palánk alatt állandóan (egyszer volt, hogy 8-10mp-ig). (Ja még annyit, hogy Brian-t és Trepit nem kell sajnálni birkóztak szépen). Na ennyit erröl a meccsröl, majd Szolnokon fordítunk :-)))))
NiNiKe Creative Commons License 2003.02.27 0 0 11877
Hello!
Kecskemét-Olaj
xGabi leírása korrekt,elég unalmas meccs lett volna ha a két bírónak nevezett (csak tudnám miből doktoráltak) egyén nem fúj marhaságokat. A Kecskemét a 2. és 3. negyedben összesen 3 faultot kapott. Öt perccel a vége elött 16-7 volt a fault arány, utána kezdtek el javítani rajta (következetesség). Ha kiértékelnék ezt a meccset valószínű, hogy mindkét bíró 30 %-osan vezette a meccset, és az egymáshoz viszonyított arány kijönnne 1-re és ennek nagyon örülnének, mert ez milyen jó.

Hajrá Olaj!

Artúr Doki Creative Commons License 2003.02.27 0 0 11876
És ha már itt tartunk:Euroliga
Benetton-Tau ceramica 81-68
Isti ott ült a padon...ennyi.
Előzmény: Artúr Doki (11875)
Artúr Doki Creative Commons License 2003.02.27 0 0 11875
Isti istenáldotta tehetség.Ez kétségtelen.de sajnos csak magyar szinten.Az igaz hogy tehetséges és,hogy leigazolta a Treviso,de a posztján rengeteg rivális akad...szinte minden bokorban.
És biztos nagy dolog Európa egyik legjobb csapatának tagja lenni,de szerintem többet ért volna egy középszerűbb olasz vagy francia csapatban stabil csere vagy méginkább kezdőjátékos pozíciójának kiharcolása Isti számára.(és válogatottunk számára is,mert ebben az esetben majdnem mindegy,hogy valaki a Benetton Trevisoban nem játszik vagy mondjuk a B ligás Göd csapatában...na jó ez nem teljesen igaz,hiszen Trevisoban azért ragad rá valami).
de hát ez csak egy kibic véleménye volt és remélem hamarosan rendeződik Isti dolga.
Szerintem kölcsönadják majd valahova: Körmenden gondolom imádkoznak,hogy Messina maestro rájuk gondoljon...úgy kéne Isti,mint éhezőnek egy falat kenyér.
Előzmény: pontty (11857)
N.Gery Creative Commons License 2003.02.26 0 0 11874
Sziasztok!!
SÁKC teljesen szétesett!Csirke is lelépett(Pécsre igazolt),Horváth Á. is más csapattal tárgyal!A játékosok nem kaptak már 2hónapja füzetést(habár ilyen játék mellett én se adnák nekik)!Na mind1!Egy biztos haldoklik az Ászok!
kowácsbéla Creative Commons License 2003.02.26 0 0 11873
Úgy látom, akkor megint lemaradtunk az elejéről... vagy nem tudunk számolni (Paja triplák) :)
Előzmény: xGabi (11871)
kowácsbéla Creative Commons License 2003.02.26 0 0 11872
Nono, geosz, azért annyira nem jöttetek ki rosszul a dologból... gondolok itt a kb. 23-16os faultarányra, amiből kb. 6-ot kaptatok az utolsó pár percben... nekünk 3 kipontozás (Sztyúvi, Trepák, Anzulovicshejj).

A vége tényleg elég vicces volt, pl. páros technikai egy kméti büntetődobás "közben" (a második dobás előtt). Paja dobált pár (kb. 4) szépet kintről, Anzulovics is. Más különösebb nem történt...

Előzmény: geosz (11870)
xGabi Creative Commons License 2003.02.26 0 0 11871
A Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén :
Univer Kecskemét - OLAJ 89 - 96
Annyit adott ki magából a csapat,ami a számunkra megfelelő eredmény eléréséhez szükséges volt.A szokásos álmoskás kezdés után hamar felzárkóztunk,döntetlennel zárult az első negyed.A másodikban is fej-fej mellett haladtak a csapatok,mindkét oldalon sok volt a bosszantó védekezési hiba és az eladott labda.A fordulás után szigorítottunk egy kicsit a védekezésünkön és 6-7 pontos vezetést sikerült állandósítanunk.Valovics játékvezető azonban még nem tekintette lefutottnak a meccset,szíves közreműködésének köszönhetően három kipontozódással zártunk egy sportszerű meccset ; az egyébként hasznosan játszó Stewart például úgy szállt ki a 32. percben,hogy 5 faultjából négyet álló játékban,pozícióharc közepette kapott.A személyihiba - áradat miatt a meccs végére egycenteres játékra kényszerültünk,de szerencsére a külső dobóknak (Pavlovics asszam 6 tripla) sikerült pótolnia a palánk alatti embereket.
Remélem a visszavágón nem fogunk befűteni magunknak.

HAJRÁ OLAJ !!!

Előzmény: geosz (11870)
geosz Creative Commons License 2003.02.26 0 0 11870
Valóban ennyi volt a különbség, de akkor legalább a két rigó nem volt ennyire hülye. Most nagyon indiszponáltak voltak, föként a végén. Biztos elfáradtak vagy mit tudom én de akkora baromságokat fújtak, hogy az már fájt. Volt olyan eset, hogy percekig tanácskoztak a zsüriasztalnál, hogy valami egyezség legyen a hülyeséghalmazból. Na mindegy, ezek szerint hozzá kell szokni, hogy a rigók érzik a tavasz közeledtét és füttyögnek össze-vissza. A baj csak az, hogy nem koncertet adnak Hacky Tamás babérjaira törve, hanem kosárlabda mérközés lenne. Úgy látszik nem tetszik nekik a feladat és nem akarnak olyanok maradni mint a ruhájuk. A meccsröl még annyit, hogy az Olaj sajnos jól dobott kintröl, de centerben verhetök voltak. Nem marad más hátra, kénytelenek leszünk Szolnokon nyerni. :-)))
Hajrá Univer!
Előzmény: Törölt nick (11868)
vazsi Creative Commons License 2003.02.26 0 0 11869
A Dénes témához még annyit: nem biztos, hogy úgy tudsz motiválni legjobban egy fiatalt, hogy a legtöbbet kiadja magából, hogy a kezdőbe teszed. Pankár pedig elsősorban védekező játékos. Gyanítom, hogy ezért kezdő. És még csak 27 éves ő is. Vele az a baj, hogy noszogatni kell, hogy kosarazzon. Kurvára nincs kedve.
Előzmény: jani0625 (11867)
jani0625 Creative Commons License 2003.02.26 0 0 11867
Ez így van!és már én is ezt hajtogatom egy éve!De most már fixen 20-25percet játszik!Remélem hogy eljut külföldre vmikor talán!
Előzmény: pontty (11854)
albamama Creative Commons License 2003.02.26 0 0 11866
Már van két találatom. Az egyik teli. :D
Előzmény: Törölt nick (11864)
pontty Creative Commons License 2003.02.26 0 0 11865
Ezt már én is hallottam ezt több helyről. Ezek szerint nem kamu a dolog. Úgy látszik a Csirke 2-3 évente mindig visszatér Pécsre.
Előzmény: Törölt nick (11864)
káró katona Creative Commons License 2003.02.26 0 0 11863
smith 16 (!!!)
davis 15
sitku 13
fodor 10
czigl-air 10

Állítólag minden pályáralépő pontot szerzett...

Előzmény: káró katona (11861)
Tomas79 Creative Commons License 2003.02.26 0 0 11862
Hi!
bckormend.hu szerint :
Sopron - ASE : 54 - 84

Tud valaki a ZTE meccsről valami eredményt?
Üdv:
Tomas
Hajrá ASE!!!

káró katona Creative Commons License 2003.02.26 0 0 11861
Hát nem tudom ezt ki találta el?...

SOPRONI ÁSZOK - ATOMERŐMŰ SE
40.perc: 54-84

albamama Creative Commons License 2003.02.26 0 0 11860
Kicsit azért vitatkozzunk! :-)
(Hamár Szolnokon lefagytak a kompúterek :-)))
Nos nem Bencze helyett gondoltam a Dénest - márcsak azért sem, mert az előbbi czenter, az utóbbi mög bödobó - , hanem mellette, mondjuk a lassan-lassan kiöregedő Halm Roli helyett (akit persze szeretünk, meg minden, de 34év = 34év). Persze vannak itt Dzunicsok és Pavlovicsok, de nekünk nem azt az utat kék járnunk.(szerintem ( ezt minden mondat után odatehetjük)).
Azt se felejtsük el, hogy magyar fiatalról van szó, tehát a légiós helyét nem foglalja.
Viszont arra megkérlek, hogy mondj egy hasonló korú játékost, akit jobbnak tartasz nála!
Pankárt nem tudta kiszorítani? Ennek ezer oka lehet. Pankár a válogatottban is ott van, aztán Zacsi az elsőszámú irányító (mert ő ugye a legjobb :-))) stb., stb.
Végül csak annyit mondok, amit a szögedi gyengénlátó is mondott:
Majd möglátjuk!
Előzmény: Törölt nick (11856)
pontty Creative Commons License 2003.02.26 0 0 11859
Helló Sporttárs!
Már-már fogalmaztam egy újabb hozzászólást, melyben arról írtam volna, mennyire rosszul esik, hogy nem reagálsz semmit mikor én is lelkes rajongója voltam és vagyok Stefan Edbergnek.:-)))
Én sem hiszem, hogy a Benetteon vezetői nem tudják mit csinálnak, de ugyanakkor azt gondolom, hogy Németh már 23 éves és nem attól lesz jobb játékos, ha eggyütt edzhet az Edney félékkel, hanem mondjuk attól, ha meccsről-meccsre együtt játszhatna velük 10-15 percig.
Előzmény: Törölt nick (11858)
pontty Creative Commons License 2003.02.26 0 0 11857
Helló!

Szerintem Németh Isti (mert gondolom, hogy róla van szó) esetében nem az idővel van a gond, hanem azzal, hogy jónéhány személyes látogatás és tárgyalás is kevés ahhoz, hogy az ember biztosan megállapíthassa, hogy valóban számítanak rá ott ahová menni készül. Ehhez biztos szerencse is kell. A Treviso úgy nézem (bárcsak változna a helyzet) annyira nem szeretett bele Németh játékába, hogy mindenáron ragaszkodjon hozzá. Már úgy értem ahhoz, hogy meccsről-meccsre pályára lépjen a Benetton mezében. Én ezt nagyon sajnálom, mert a hülye is látja rajta, hogy mekkora "istenáldotta" tehetség!

Előzmény: Törölt nick (11856)
pontty Creative Commons License 2003.02.26 0 0 11855
Az Atom 28:15-re vezet egy negyed után Sopronban. Jó lenne, ha tudna valaki valamit Zalaegerszegről!
Előzmény: pontty (11854)
pontty Creative Commons License 2003.02.26 0 0 11854
Helló 0625-ös!

Én nem számítok ugyan szaktekintélynek, de ez a "Dí" szerintem is ügyes és szép jövője lehet, csak van vele egy gondom. Mégpedig az, hogy véleményem szerint a hozzá hasonlóan kiemelkedően tehetséges(ezt ugye nem én, hanem a hozzáértők és őt ismerők állítják) játékosoknak 21 évesen már nem csak 15 perceket kellene kapnia a csapatban. Szerintem bármikor-bármiben jobb lenne a Pankár Tibinél, ha megkapná ugyanazt a bizalmat és lehetőséget. Szóval kicsit kétkedő vagyok, mert ebben az országban nagyon értenek ahhoz, hogy hogyan lehet elhitetni a fiatalokkal, hogy ők még nem "elég jók". Nna, ebből lesz a süllyesztő. Remélem Dénes nélkül, mert tényleg nagyon kevés jó magyar bedobó játszik ebben a bajnokságban! Szóval csak annyit akartom, hogy már simán a kezdőben kellene játszania a srácnak.

Üdv

Előzmény: jani0625 (11853)
jani0625 Creative Commons License 2003.02.26 0 0 11853
Bazsy! Ha minden meccsen így teljesítene akkor már rég nem Magyarországon lenne, hanem egy repülőn messze tájak felé...
Én se láttam de akkor mindenki szar volt és ez nagyon igaz hogy egy hiba sajnos őt nagyo elkeseríti, de ha beindul, lásd Alba,Kecsó,Szeged ellen.

Mami!
Jővőre biztos hogy marad!Én már ezt megbeszéltem vele! :))) Két sör mellett a következő szöveggel: Dí, ha nem maradsz jövőre akkor szét verem a fejed!(és vajon miért) azt mondta hogy persze hogy marad.Amúgy nagyon jó fej.Ja és a tesója az Alba ifiben játszik mert ott tanul.

Előzmény: _Bazsy_ (11851)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!