"A Keleti csoportban ötödik helyezett MAFC bírósági úton visszakapta a jogot, hogy ősztől az A-csoportban szerepelhet, éppen ezért információk szerint játékosait átadja a feljutásért még harcban lévő gárdáknak, így erősödnek a riválisok."
Valaki elmagyarázhatná, hogy ez mit is jelent pontosan.
Épp a bckormend-et nézem ott is ez a t-ma,de ott ez is van:
"Fodor Sándor a hétfő esti interjúban azt mondta a körmendi tévében, hogy Isti Treviso-ban marad. Ez az ő döntése volt, amit edzője is helyesnek tartott. Fejlődése, karrierje szempontjából fontosabb, hogy szedje össze magát, és bizonyítson Olaszországban."
Szolnokiak! (de persze másokat is érdekelhet) A helyi tv-n éppen a város költségvetését cincálja az önkormányzat... a módosító indítványokról beszélnek, de sajnos nem figyeltem oda, arról volt éppen szó, hogy a Máv-Coop ugyanannyit kapjon, mint az Olaj, ezt támogatják-e vagy sem. De nem hallottam, hogy mire jutottak, csak vmi 6 és 25 milláról volt szó...?
Igazad van, vannak rossz dolgok, de szerintem nem nekünk, jv-knek kell véleményt mondani kollégákról. Én ezért mondtam, hogy csak a saját portámon...
Hallottam én is a 3 jv-s rendszert, de biztosat még senki sem tud. Nagyon jó lenne, ha megvalósulna, mert nagyon sok szituáció látható a 3. jv szemszögéből. Sok "huncutságot" is jobban lehetne látni, gyakorlatilag minden terület le lenne fedve. Az, hogy ketten egyszerre ítélnek meg dolgot, most is van, és mégsem mindig fogadják el... Ezt most sem kellene reklamálni, de szerintem már reflexből mindenki mondja a dumát.
Igen, BTOM, Bubic sporttárssal elismerően szoktunk beszélni Rólad (:-PPP), bár volt ott egy meccs, amikor kicsit másképpen gondoltam, de ez már az én mérhetetlen szubjektivitásomnak tudható be :-)))
Persze ez már nagyon régen volt, valamikor november 2-a környékén... :-)))
BTOM!
Nem is baj! Közben már meggondoltam magam. Azt hiszem lelkileg nem is tudnám feldolgozni, ha jogtalan előnyökhöz jutna a csapat, melynek a lelátón szurkolok!:-)))
Labdaszerzés védekezés közben, és a fürgelábú irányító teljes lendülettel elindul a másik gyűrű felé ziccert dobni, egy védővel a nyakán. Egy ilyen játékost kell lefutni, hogy láss mindent tisztán. Nem egyszerű...
Nekem nincs gondom fizikálisan, de néha én is kapkodom a levegőt...
Bubic, Btom: Monoron milyen tesztet nem tudtak teljesíteni: fizikai vagy szellemi? Néhány játékvezetőt elnézve, akik négy perc után seggükön veszik a levegőt, pedig csak félpályáig kéne felsétálniuk.
Na jó! Akkor a tieddel is beérjük!:-)))
Egyébként helló! Mi még nem találkoztunk, de úgy érzem mindent meg kell tennem a kedvenc csapatomért! Akár azt is megpróbállak befolyásolni.:-))))
Hello Bubic!
Válaszolok, ha már meg lettünk szól(ít)va :-)
A bajnokin történt néhány magáról megfeledkezö Olajdrukker??? miatt a rend örei jobbnak látták a kijárathoz minél közelebb ültetni a vendégszurkolókat, ha esetleg gyorsan kellene távozniuk. A kurva nagy szakértelmedröl csak annyit, hogy nem a sima taktikai faultoknál kérdöjeleztük meg az ítélet helyességét.
"Könyörgöm, de mit reklamáltak" erre a válasz: a KÖVETKEZETESSÉGET. A szakértöségröl meg annyit, hogy sajnos akiknek kellene azok sem tudnak, akarnak több szakértelmet felmutatni. A többivel egyetértünk.
Szerintem nem lehet előre mondani semmit sem, még egy mérkőzést megelőzően sem...
még az is előfordulhat, hogy a Falco nyer Klímában, a Körmend ellenit se mondanám 100-ra, mint ahogy Madison és See is össze tud rámolni hatvan pontot, akkor pedig bármi lehet, főleg ha Dzunicsnak rossz napja van.
A mi Alba ellenink sem lefutott, ha az Alba tudott nyerni Debrecenben miért ne tudna Pakson (centerek?), talán a Körmend és a Sopron elleni a tutifix. Ha esetleg az utolsó fordulóban dőlne el az elsőbbség, még az is lehet, lemegyünk Kaposra...már az Alba ellen szurkolni, úgy mondom... :-)))
Érdekességképpen itt vannak a Kaposvár és az
Albacomp hátralévő meccsei. Ha mindenki hozza a kötelezőket, akkor inkább a Kaposvárnak áll a zászló az alapszakasz első helyére....