Belfera: a mafc-osok gondolom az értéket képviselő játékosokat fél évre kölcsönadják pénzé, mehogy ők má tuti A-csoportosok. És a kölcsönadásból befolyó pénzt pedig levonják a kártérítés összegéből. gondolom ezt ők is így gondolják... :) Ha nem ezt kérdezted akkor szori
Gyorsan tippelek mielőtt végleg kiderülne játszik-e holnap Szegeden Isti, a körmendi messiás:
Szeged-Körmend V5 (azért, mert mindkétszer nem nyerhet a Szedeák az MTE ellen, meg mert nekem ez a szimpatikus:-)))
Egyébként baromi "édesek" a rajongók a bckörmend-en. Mindenki csuda örömittas, és ezt meg is értem. Sőt...
Bár az is igaz, így nehezen teljesítik majd az idei csapatépítési terveiket, vagy ezek után ki tudja mi lesz még?
A lényeg mégegyszer: én mindenképpen körmendi győzelmet tippeltem volna, mert azt képzelem, hogy értek hozzá, meg ilyenek...:-))))
Btom: Én nem azt várom, hogy szereljétek le a Lacikát, de azé úgy nagyjából :) Egyébként meg ezek szerint az a 12 még azt sem venné észre, hogy már ziccerben van a védő, vagyis hogy támadó Egyébként meg nem kötelező játékvezetőnek lenni, bár tudom, hogy nem rossz pénz :)
Na, most hangzott el, hogy újból lesz elvárás a költségvetési támogatáshoz: az OLAJ-nak legalább a 7., a Máv-Coop-nak a 6. hely elérése a cél. Sőt, ennél eredményesebb szereplésnél (ha a költségvetés engedi...) meg is toldhatják ezt a pénzt.
Tisztelt Szurkolóink!
Immár hivatalosan is bejelenthetjük, hogy a Benetton Treviso játékosaként, de 2003. július 1- éig a Marc-Körmend színeiben lép pályára Németh István.
Isti játéka a Szeged elleni bajnokin már csak attól függ, hogy sikerül-e a hivatalos papírokat is elintézni.
Most már gondolom mindenki érti, hogy miért tippeltem 12 pontos körmendi győzelemre. :-)))
Tisztelt Szurkolóink! Immár hivatalosan is bejelenthetjük, hogy a Benetton Treviso játékosaként, de 2003. július 1- éig a Marc-Körmend színeiben lép pályára Németh István."
Emlegetett szamár :-)
Nemcsak az Albások vállalnak másodállást, hanem a Falcosok is:
"Kiíró: NOVOFER Alapítvány
Pályázat címe: 2003. évi Nemzetközi Gábor Dénes-díj
Pályázhatnak: Tudományos kutatók.
Beadási határidő: 2003. június 10.
A NOVOFER Alapítvány a műszaki-szellemi alkotásért kuratóriuma - a Magyar Tudományos Akadémia, az Oktatási Minisztérium és az Informatikai és Hírközlési Minisztérium védnökségével - pályázatot hirdet a Gábor Dénes munkássága szellemében inspirált területeken (alkalmazott fizika, műszaki alapkutatások, informatikát megalapozó eredmények),..."
Sziasztok!
Nem szolgál túl nagy örömömre, de tudatnom kell hogy a hír tényleg igaz: Német Isti visszatért Körmendre! És még lehethogy Sola is jön, bár ez nem lenne logikus, ennyi bedobóval, de állítólag ő is már Körmenden van.
"A Keleti csoportban ötödik helyezett MAFC bírósági úton visszakapta a jogot, hogy ősztől az A-csoportban szerepelhet, éppen ezért információk szerint játékosait átadja a feljutásért még harcban lévő gárdáknak, így erősödnek a riválisok."
Valaki elmagyarázhatná, hogy ez mit is jelent pontosan.
Épp a bckormend-et nézem ott is ez a t-ma,de ott ez is van:
"Fodor Sándor a hétfő esti interjúban azt mondta a körmendi tévében, hogy Isti Treviso-ban marad. Ez az ő döntése volt, amit edzője is helyesnek tartott. Fejlődése, karrierje szempontjából fontosabb, hogy szedje össze magát, és bizonyítson Olaszországban."
Szolnokiak! (de persze másokat is érdekelhet) A helyi tv-n éppen a város költségvetését cincálja az önkormányzat... a módosító indítványokról beszélnek, de sajnos nem figyeltem oda, arról volt éppen szó, hogy a Máv-Coop ugyanannyit kapjon, mint az Olaj, ezt támogatják-e vagy sem. De nem hallottam, hogy mire jutottak, csak vmi 6 és 25 milláról volt szó...?
Igazad van, vannak rossz dolgok, de szerintem nem nekünk, jv-knek kell véleményt mondani kollégákról. Én ezért mondtam, hogy csak a saját portámon...
Hallottam én is a 3 jv-s rendszert, de biztosat még senki sem tud. Nagyon jó lenne, ha megvalósulna, mert nagyon sok szituáció látható a 3. jv szemszögéből. Sok "huncutságot" is jobban lehetne látni, gyakorlatilag minden terület le lenne fedve. Az, hogy ketten egyszerre ítélnek meg dolgot, most is van, és mégsem mindig fogadják el... Ezt most sem kellene reklamálni, de szerintem már reflexből mindenki mondja a dumát.
Igen, BTOM, Bubic sporttárssal elismerően szoktunk beszélni Rólad (:-PPP), bár volt ott egy meccs, amikor kicsit másképpen gondoltam, de ez már az én mérhetetlen szubjektivitásomnak tudható be :-)))
Persze ez már nagyon régen volt, valamikor november 2-a környékén... :-)))
BTOM!
Nem is baj! Közben már meggondoltam magam. Azt hiszem lelkileg nem is tudnám feldolgozni, ha jogtalan előnyökhöz jutna a csapat, melynek a lelátón szurkolok!:-)))