Keresés

Részletes keresés

General Horny Creative Commons License 2003.02.28 0 0 12001
12000
GDávid Creative Commons License 2003.02.28 0 0 12000
Albacomp-Olaj +14
Debrecen-ZTE +2
Dombóvár-Sopron +6
Kaposvár-Falco -4
N.Gery Creative Commons License 2003.02.28 0 0 11998
SOLE-SZEDEÁK - MARC-KÖRMEND 81-91
kowácsbéla Creative Commons License 2003.02.28 0 0 11997
ööööö izé, az "divat", aki holnap nem megy Fehérvárra, mert más programja van, de esetleg Zeg-en ott lesz?! :)))
Előzmény: xGabi (11994)
imyke Creative Commons License 2003.02.28 0 0 11996
xGabi!

Nem feltétlenül a tévés közvetítésre céloztam, inkább a múlt heti vereségünkre. Amit írtál abban teljesen egyetértünk!

HAJRÁ OLAJ!

Gabci456 Creative Commons License 2003.02.28 0 0 11995
Szasztok

bazsy

Tényleg jó, hogy nem láttad, ahogy az arcunkra fagyott a mosoly szombaton, bár megjósoltad.
Ha máskor nem, akkor a kupa, majd a bajnoki döntő ürügyén megejthetjük a Jaffás (sicc) tartozást.

Mindenesetre holnap Bocaival Fehérváron kiszurkoljuk nektek az első helyet.

Addig is
U-U-U-U-U-U

Előzmény: _Bazsy_ (11988)
xGabi Creative Commons License 2003.02.28 0 0 11994
Szevasz!
Ami Fehérvárt illeti,rajtam biztosan nem fog múlni,természetesen ott leszek a meccsen.Mindig mindenhol a nehéz időkben derül ki,mennyi "divat" (kedvenc kifejezésem,nemtom van-e olyan fórum ahol még nem volt vita azzal kapcsolatban,ki "minősül" ebbe a kategóriába...) van a szurkolótáborban...Aki pedig csak azért marad itthon,mert "ugyan minek menjek úgyis leadja az emmkettő",az pedig egyenesen nem is ember a szememben! :-)))

Holnap zúgjon a HAJRÁ OLAJ !!!

Előzmény: imyke (11991)
GDávid Creative Commons License 2003.02.28 0 0 11993
Szeged-Körmend -13
Kecskemét-ASE -14

többit majd este

ultra1 Creative Commons License 2003.02.28 0 0 11992
Tippli!

Szeged-Körmend -11
Kecskemét-ASE -9
Albacomp-Olaj +14
Debrecen-ZTE +9
Dombóvár-Sopron +16
Kaposvár-Falco +20

imyke Creative Commons License 2003.02.28 0 0 11991
Sziasztok!

A fehérvári kollégák legnagyobb örömére személyemben egy újabb szolnoki hozzászólóval bővül a topic! Elég régóta olvaslak benneteket, de csak most szántam rá magam, hogy beírjak. Isti témához annyit, hogy ennél jobban nem is erősíthetett volna a Körmend, de ahogy nálunk az Anzulovics példa mutatatta múlt szombaton: egy fecske nem csinál nyarat. Bár azt hiszem BUBIC-nak volt egy bundagyanú felvetése, na mindegy holnap kiderül. Szerintem kevés szolnoki lesz holnap albaországba, előre látom már az ezirányú kritikákat. Ne ijedjetek meg nem fogok túl sűrűn jelentkezni, de figyelek.

HAJRÁ OLAJ!

Santoro Creative Commons License 2003.02.28 0 0 11990
büszke vagyok rá, hogy Fehérváron ez nem fog felhangozni

Esetleg a mikronfonba...:)

Előzmény: Törölt nick (11989)
_Bazsy_ Creative Commons License 2003.02.28 0 0 11988
Ahoy!

Gratulálok a Zetének!Egy légióssal jobbak voltak.

Sporttárs nagyon úgy tűnik,hogy az utolsó forduló nagy izgalmakat tartogat.Szerintem a Kaposvár-Albacomp meccs az első helyért fog menni!

Gabci,Bocai remélem már kihevertétek a szombati sokkot!Remélem találkoznak még a csapataink-különben is jöttök nekem egy jaffával!

boran Creative Commons License 2003.02.28 0 0 11987
Gyors tippek:
Szeged-Körmend -6
Kecskemét-ASE -7
Albacomp-Olaj +5
Debrecen-ZTE +8
Dombóvár-Sopron +12
Kaposvár-Falco +13
Bocai Creative Commons License 2003.02.28 0 0 11986
Tippek:
Szeged-Körmend +7
Kecskemét-ASE -12
Kaposvár-Falco +16
Debrecen-ZTE +9
Albacomp-Szolnok -3 (de csak azé, mert a végén már visszaveszünk, ahogy Csaby szokta...)
DVMSE-Sopron +19
Holnap igyekszünk majd a pozitív oldalunkat bemutatni, a szocializáció nagy erősségünk szemben az intelligenciával. Egy nyelvet beszélünk majd:)
Artúr Doki Creative Commons License 2003.02.28 0 0 11985
Amint az várható volt,Isti előbb-utóbb visszatér(t) nemisolyanrégi sikerei színhelyére,Körmendre.
Valahogy nem lehetett meglepődni ezen a "fordulaton",hiszen az elmúlt hetek történései(illetve Trevisoban: nemtörténései) mind előrejelezték ezt.
Az is borítékolható,hogy ezzel az igazolással nem fog mellé a körmendi vezetés(mert amit az idei szezonban produkáltak a külföldi játékosokkal az kaotikus)...aztán,hogy Istivel kiegészülve mire lesz elég ez Vasban,azt még nem tudni...
Sőt esetlegesen Hainje helyett véletlenül(esetleg tévedésből) valahonnan leakasztanak egy minőségi centert,akkor még vérmes reményeik is lehetnének a rájátszásban.
Aztán hogy Stefán barátunk ma este parkettra lép-e Szegeden azt,nem tudom de jelentősen emelkedik ezáltal a Körmend ázsiója.És nemcsak a Szedeák ellen...
timsó Creative Commons License 2003.02.28 0 0 11984
Ami még erre a hétvégére hátra van:
Szeged-Körmend +5
Kecskemét-ASE -10
Kaposvár-Falcó +15
Debrecen-ZTE +11
Albacomp-Szolnok +8
DVMSE-Sopron +22
albamama Creative Commons License 2003.02.28 0 0 11983
Szerintem megérdemelne egy Oscar-díjat.
Előzmény: Törölt nick (11981)
andrej11 Creative Commons License 2003.02.28 0 0 11982
Nem baj ez így jó:)))

Tényleg érdekes lesz úgy egy meccset nézni, hogy van valami kapcsolat az egyik játékvezetővel. Szerinetm a hétfő nagy-nagy témája lesz ez...

Az mondjuk nem teszi könnyűvé a helyzetet, hogy ez pont Alba-Szolnok.

Viszont tévén keresztül "semlegesek" is látni fogják, nem csupán mi szurkolók...

Csak következetessen!

A.

Előzmény: BTOM (11973)
be-st Creative Commons License 2003.02.28 0 0 11980
Üdv!
Ez jóóó! Ez nagyon yoooó!
Pont erre gondoltam én is. Kicsike kis agyacskámmal nem bírtam felfogni, hogy egy magyar játékos, aki enbíében volt, amikor hazajön, akkor miért nem tapsot kap, miért azt, amit Fehérváron kívüliektől gyakran. (A népi rigmusokat nem részletezném.)
És szép, szép, szellemes OAzIs ironikus válasza, de ilyenkor nem lehetne azt mondani, hogy aki anyázta, cikizte DK-t, és anyázni, cikizni fogja NI-t, az nem egy IQ-lovag? Vagy az a normális? Szomorú lennék.

1ébként szokatlanul nagy a csend így Fehérvár-Szolnok előtt. Szerintem utána is az lesz. Nyerünk simán 25-tel, oszt nem lesz min vitázni. Még BTOM is megússza. No, magas labda, le lehet ütni! (Ne engem.)

Van már a topicban Atom, BTOM, lesz majd CTom is? CTom mondjuk lehetne computer-tomográf. :-)) Na jó, nem poénkodni, hanem dolgozni!

Üdv
Pistike

Ui.: Komolyodott tavaly óta annyit a szolnoki B-közép, hogy nem mocskos Fehérvárt skandálva fognak vonulni az utcán a csarnok felé? Jó lenne. Legyenek hangosak és lelkesek, csak hagyjanak békén! Előre is kösz.

Előzmény: andrej11 (11965)
Olaj az Isten Creative Commons License 2003.02.28 0 0 11979
Jajj, az aktuális után nem :-)))-t hanem :-(((-t akartam... Bocs, tényleg

Harmadjára sikerült...hihetetlen

EZ SZOLNOK :-))) !!!

Előzmény: Olaj az Isten (11977)
Olaj az Isten Creative Commons License 2003.02.28 0 0 11977
Jajj, az aktuális után nem :-)))-t hanem :-)))-t akartam... Bocs, tényleg

Most már tényleg eldugulok...

Előzmény: Olaj az Isten (11976)
Olaj az Isten Creative Commons License 2003.02.28 0 0 11976
"Sok sikert", ez olyan hülyén hangzik...

Mit szoktatok egymásnak mondani ?

"A kéz és lábtörést" elég morbid, ráadásul majdhogynem aktuális...:))

Mondjuk erre a mintára:

"Sok megítélt lépéshibát és három másodpercet !"

OAZIS

Előzmény: Olaj az Isten (11974)
Olaj az Isten Creative Commons License 2003.02.28 0 0 11974
Semmi baj, én látom rajtad, hogy a kihívások embere vagy...:-)))

Sok sikert szombaton !!!

Hajrá Olaj !!!

Előzmény: BTOM (11973)
BTOM Creative Commons License 2003.02.28 0 0 11973
Sajnos a bejelentkezésemkor még nem tudtam, hogy milyen meccsek lesznek... :-)))
Előzmény: Olaj az Isten (11972)
Olaj az Isten Creative Commons License 2003.02.28 0 0 11972
Szerintem nem lesz probléma...

Ha a szombatot túléljük (azért egy Alba-Szolnok előtt bejelentkezni a topikba, hogy Te vezeted...háát...fogadd elismerésem..:-)), a továbbiakban nem érhet egyikőnket sem meglepetés...:-)

Sajnos:-) úgy néz ki ott leszek és figyellek, és készülj fel, véleményt is fogok formálni...:-)))
Persze-persze, én is tudom a régi mondást-játékvezetőkről jót vagy semmit... :-)))

Csomó kérdésem lenne még, de egyelőre hagylak tervezni...:-)))

Előzmény: BTOM (11971)
BTOM Creative Commons License 2003.02.28 0 0 11971
Nagyon szívesen. Talán egyszer kiderül, hogy mi is emberek vagyunk... :-)))

Szeretnék hosszabb távon maradni, de ez nagyban függ attól, hogy egy mérkőzés után mennyire tudunk "kijönni" hangnemben itt a fórumon belül.

A tippelést kihagynám... :-)))

Előzmény: Olaj az Isten (11970)
Olaj az Isten Creative Commons License 2003.02.28 0 0 11970
Ez korrekt válasz, köszönöm szépen

Biztos akad még kérdés, de csak a szombati meccs után... :-)))

Azért remélem, hogy hosszabb távon számíthatunk rád itt a topikban, tényleg örvendetes a tény, hogy egy valódi hivatásos jv is "kocsmalakó" lett...

A tippelésbe nem szállsz be? (vigyázz, beugratós kérdés...:-))

Előzmény: BTOM (11969)
BTOM Creative Commons License 2003.02.28 0 0 11969
Rendesen elláttál kérdésekkel... Szépen sorban:

A 3-as rendszernél nem szabad a másik felelősségi területére ítélni. Viszont ha elmarad egy falt, az baj. Tehát elsődlegesen a saját területed a feladatod, de ha látod a másik területén történő hibát, és ő nem ítéli meg, Neked meg kell. A kettős sípszóról meg annyit, hogy ma is rengetegszer van, hogy mindkét jv megítéli az egyértelmű dolgot, és mégis anyázzák őket. Szerintem is felesleges reklamálni, mert egyértelműnek tűnik, de hát tudjuk...

A másik kérdésed: szerintem a legtöbbünk ki tudja szűrni ezeket a hangokat. Én igyekszem nem oda figyelni ezekre a hangokra, de néha csak mosolyogni tudok rajtuk. Persze nem egy élmény, hogy 3000 ember anyáz, de jobb, kevésbé figyelsz oda rá, mint ha a BSE csarnokban 20 ember közül 3 tenné ugyanezt. Személy szerint én sokkal jobban szeretek telt ház előtt vezetni, ahová sokan férnek be (pl. Pécs, Sopron, Miskolc, stb.) Direkt női csapatokat mondtam... :-)))

Olyan, hogy kedvenc csapatom nincsen, de vannak olyanok, akiket szeretek, de ez a meccseken nem számít. Nem is csapat, inkább játékosok. Akik jó játékosok, dörzsöltek, de ha éppen kiszúrom, hogy valami rosszat csinált, akkor elismeri. Tehát partner a meccsen.

Hogy mi motívált? Apu is természetesen. Kosaraztam a MAFCban és a Honvédban össz kb. 10 évet, azóta is játszok, de már csak a bp-i bajnokságban. Nem hivatás, mert a hivatásom más (mérnök). Bármennyire is hülyén hangzik, szeretem ezt. Örülök, hogy ha már játékosként nem, jv-ként a pályán tudok lenni, és szeretek egy meccs után lejönni úgy, hogy nem rólam szólt a játék. Mert ez a legfontosabb!!!

Akad még kérdésed?

Előzmény: Olaj az Isten (11962)
Olaj az Isten Creative Commons License 2003.02.28 0 0 11968
Igen, de mi akkor azt azért kiabáltuk, mert ezzel is Kornél iránti végtelen elismerésünket próbáltuk kifejezni...hogy az NBA-NBA mindig pont a kimaradt dobásai után hangzott fel...hát Istenem...

Persze ti ezt is félreértettétek...:-)))

Sokszor velünk együtt énekeltétek, miután elkezdtük...hát akkor meg miről beszélünk ?? :-)))

Előzmény: andrej11 (11965)
pontty Creative Commons License 2003.02.28 0 0 11967
Helló! Csak tippelnék:
(Szeged-Körmend V5 ezt már jeleztem tegnap is)
Kecskemét-ASE V9
Kaposvár-Falcó H11
Debrecen-ZTE H7
Albacomp-Szolnok H6
DVMSE-Sopron H12

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!