Keresés

Részletes keresés

andrej11 Creative Commons License 2003.03.04 0 0 12110
A békéscsabai is szép. Kis-BS.
Előzmény: saabee (12088)
Olaj az Isten Creative Commons License 2003.03.04 0 0 12109
Igen ezt én sem értettem, ősszel tényleg tele volt a vendégszektor nálunk...

Isiah-nek maximálisan igaza van abban, hogy ezért a játékért nem érdemes utazgatni, mert egyszerűen nem érdemlik meg. Lélektelenek, nem küzdenek, nem érdemlik meg, hogy Olaj mezt viseljenek.

Állítólag Cica megy jövőre megint Tiszaújvárosba mint két éve-ki fogja dobni akkor nálunk a pontokat? :-)

Előzmény: sarkat5 (12105)
sarkat5 Creative Commons License 2003.03.04 0 0 12107
Én tudom! Én tudom! :-)

Az Olaj saját nevelésű, szolnoki születésű, echte magyar "sztárjáról" van talán szó, kinek monogramja PP? Ő játszott ilyen fantasztikusan szombaton. :-)

Előzmény: muybien (12106)
muybien Creative Commons License 2003.03.04 0 0 12106
feladvány:
23 perc 0 pont 2 IBM
ki az?
Előzmény: muybien (12097)
sarkat5 Creative Commons License 2003.03.04 0 0 12105
"Sőt itt ősszel sem voltatok annyian mint mi most"

Ja. Két busszal mentünk, amikor odaértünk, már alig fértünk be, mert az autósok szinte teljesen megtöltötték a vendégszektort...

Előzmény: Isiah Thomas (12082)
Gabci456 Creative Commons License 2003.03.04 0 0 12104
Köszi

Én ezt a nótát még sosem hallottam, lehet, hogy meccs előtt és a szünetben eddig máshol tartózkodtam. Pedig tavaly is voltam Fehérváron vagy 3szor, meg korábban is jópárszor.

Előzmény: saabee (12103)
saabee Creative Commons License 2003.03.04 0 0 12103
Hy Gabci!

Amikor "új" volt az Alba induló te merre jártál.Ki lett az itt elemezve a DK-ban szépen :-)

Bár nem vagyok fehérvári,de a kedvedért azért becopyzom,ennek a remekbe szabott nótának a szövegét :-)

KELL A GYŐZELEM
Az ALBACOMP kosárlabdacsapatának hivatalos indulója

Amikor újra
Felugrunk majd a csúcsra
Nekünk már nem lesz furcsa,
Hisz kenguruk vagyunk
Kék lett a szívünk,
És eljött ezer hívünk
De Téged is elhívunk,
Hogy szurkolhass nekünk
Hisz nyerni oly jó
Ezt tudja ez a város
És mellettünk áll most
Hát jöjj Te is velünk!
Győzzön az ALBA
S a Királysírok halma
És az Országalma
Mind énekel velünk: (Hajrá ALBACOMP!)

Kell a győzelem
Ízét úgy élvezem
Írjuk fel az égre már:
Hajrá Székesfehérvár!

Kemély edzések
És rangos mérkőzések
A vérmesebb remények
Szőnek új álmokat.
Oly sokat érnek,
Ha nyakunkban az érmek
És a csapatérdek
Mindennél fontosabb.
Nálunk a labda,
S ha adódik egy ziccer
Egyikünk sem viccel
Most kosárra törünk!
Ugrunk a csúcsra
Meccsről meccsre újra
Hogy mindenki tudja:
Hát énekelj velünk! (Hajrá ALBACOMP)

Kell a győzelem
Ízét úgy élvezem
Írjuk fel az égre már:
Hajrá Székesfehérvár

A kottázást nem vállalom,de ha gondolod megteheted,ugyanis innen letőltheted az egész nótát

Előzmény: Gabci456 (12098)
saabee Creative Commons License 2003.03.04 0 0 12102
Elveszem a BTI és Artúr "kenyerét".
Íme a friss NS:

A Milwaukee Bucks és Detroit Pistons kazettát kért a székesfehérvári centerről

Benczét NBA-s klubok figyelik

SAHIN TÓTH RÓBERT

NS, 2003-03-04

Meglehet, Dávid Kornél után Székesfehérvárról kerül ki a második magyar NBA-s kosaras is – Bencze Zoltán, az Albacomp ifjú centere állítólag felkeltette több, az amerikai profiligában érdekelt társulat érdeklődését.

Bencze Zoltán (jobbra) optimista, szerinte teljesülhet a nagy álma
Csapjunk a közepébe: a 22 esztendős, 213 centis óriásról a Milwaukee Bucks, illetve a Detroit Pistons szeretne többet megtudni annál, mint amiről a számok árulkodnak, így a két egyesület hamarosan megkapja az "egy ifjú centercsillag első szárnypróbálgatásai” munkacímen emlegetett rövidfilmet.
Hogy aztán a látvány lenyűgözi az amerikai szakértőket vagy sem, az a jövő zenéje, mindenesetre figyelemre méltó, egy, a hazánkban tevékenykedő kosarasügynök feltett szándéka, hogy NBA-s centert farag Benczéből. De hallgassuk máris Kegye Rolandot, aki saját bevallása szerint mostanság az éjszakái nagy részét szenteli annak, hogy a profiliga kapuit döngetve minél több információt juttasson el Amerikába a centerről. "Egy tengerentúli ügynökség, az Edge Sports Management International megbízásából néztem körül a hazai piacon, olyan kosarasokat kerestem, akik néhány éven belül szerepet kaphatnak az NBA-ben – kezdett bele Kegye Roland. – Én úgy gondolom, Bencze Zoltán az egyik legtehetségesebb magyar kosaras, és mivel fantasztikusak az adottságai, eljuthat a világ legerősebb bajnokságába.”
Az ötletet tett követte, majd miután az amerikaiaknak tetszett a Kegye által előterjesztett játékos, felgyorsultak az események. "Az egyik internetes portálon megjelentettünk egy kis cikket arról, hogy Magyarországon pattogtat egy magas fiú, aki esetleg ott lehet az idei NBA-drafton, és ez az írás beindította több menedzser fantáziáját – tette hozzá az ügynök. – Információim szerint ebben az esztendőben kevés igazán nagyra nőtt európai center lesz ott a börzén, ezért úgy döntöttünk, Bencze Zolit felvetetjük a draftra. Hangsúlyozom, mindez nem jelenti azt, hogy hamarosan az NBA-be kerül, ám az csöppet sem elképzelhetetlen, hogy az érdeklődő két csapat, a Bucks vagy a Pistons, netán valamelyik másik gárda meghívja a nyári táborába, mint ahogy az is elképzelhető, hogy személyi edzőt küld mellé.”
A Milwaukee és Detroit egyébiránt várhatóan már ezen a tavaszon Fehérvárra küldi a megfigyelőjét, térképezze föl, mit is tud valójában a magyar tálentum. Vagyis Bencze, aki egyelőre kellő mértéktartással követi az eseményeket.
"Semmi konkrétumról nem tudok beszámolni, ezért pillanatnyilag csak egyet tehetek, igyekszem minél jobban játszani – így a listavezető Albacomp és a magyar válogatott kosarasa, aki elárulta azt is, a kedvenc amerikai klubja a San Antonio Spurs. – Mindazonáltal nagyon bízom benne, hogy hamarosan lehetőségem lesz megmutatni magam a tengerentúliaknak, az álmom mindenképpen az, hogy egy-két éven belül eljussak az NBA-be. Ha úgy adódik, a nyáron ki is mennék Amerikába, persze addig még számos teendőm van idehaza is, nagyon szeretném például, ha hozzá tudnék járulni ahhoz, hogy a csapatom az idény végéig megtartsa a jelenlegi pozícióját.”
Egyelőre tehát első az Albacomp, Nagy Gábor egyesületi elnök legnagyobb örömére. A sportvezető nem titkolja, korainak tartja a center és az NBA közös emlegetését. "Én is hallottam a lehetőségről, ám tudomásom szerint kevés tényalapja van – jegyezte meg Nagy Gábor. – Annyit mondhatok, hogy bennünket egyetlen NBA-s klub sem keresett meg. Zolit magam is hatalmas tehetségnek tartom, aki az elmúlt években óriásit fejlődött.”

Dávid: Van esélye

"Beszéltem Bencze Zolival az NBA-ről, biztattam, hogy mindenképpen vágjon bele, ha van lehetősége, menjen ki és mutassa meg magát”– mondta egy igazi szakértő, a szintén az Albacompból Amerikába került Dávid Kornél. A Zalgiris Kaunas centere szerint Bencze azon a poszton szerepel, amely a leginkább megmozgatja az amerikai játékosügynökök fantáziáját. "Figyelem az otthoni eseményeket, és tudom, hogy mostanában jól megy neki. Azt tanácsolom, ne érje be ennyivel, állandósítsa a remek formát – tette hozzá Dávid. – Rengeteget kell még dolgoznia, de kifizetődhet a munka, ugyanis könnyen el tudom képzelni, hogy néhány év múlva NBA-szerződést tesznek elé.”

saabee Creative Commons License 2003.03.04 0 0 12101
12100 ;-)
Előzmény: norris21 (12100)
norris21 Creative Commons License 2003.03.03 0 0 12100
ZTE KK–MOL Szolnok +12

röviden és tömören... :))

saabee Creative Commons License 2003.03.03 0 0 12099
Belfera!

Csak miattad!Bizonyíték,nem ígéret!
Valószínű éppen akkor estem Olaszban a sípályán egy 50 métereset,amikor éppen meg kellett volna eresztenem a milliókat érő dobást :-))

Ezt a levelet a címről kaptam.
Ideje: Saturday, February 22, 2003 21:20:56
Subjectje: Sorsolás értesítés

Szia.
Örömmel értesítünk, hogy sikeresen válaszoltál a Boldizsár Trans és a Marc-Körmend játékán, valamint a sorsoláskor is Neked kedvezett a szerencse. Ezért a február 23-i hazai mérközés szünetében részt vehetsz a félpályás dobásban, hogy megnyerd a színes TV-t.
Sok szerencsét!
honlap@bckormend.hu
U.i.:
kérjük írd meg a nevedet a honlap@bckormend.hu címre mert a játékra becenévvel jelentkeztél,
kérjük hozz magaddal olyan hivatalos iratot, amivel igazolni tudod életkorod és a személyazonosságod

Gabci456 Creative Commons License 2003.03.03 0 0 12098
Szasztok

Végre magamhoz tértem a fehérvári kábulatból! :(((

Innen szép bajnokságot nyerni!!!

Van egy nagy kérésem a fehérvári fiatalokhoz. Ha valaki megjegyezte az Alba nótát, akkor írja már be a fórumra, hagy röhögjenek azok is, akik nem járnak a Gáz utcába.
Ha lehet, akkor a kotta is kellene! :)))

U-U-U-U-U-U

muybien Creative Commons License 2003.03.03 0 0 12097
26-0 tyú-tyú-tyú
vazsi Creative Commons License 2003.03.03 0 0 12096
Ha jól tudom a pécsi az uszodának készült, azért ilyen. töltsük fel vizzel és a hátsó sor is lát mindent :)
Előzmény: norris21 (12089)
albamama Creative Commons License 2003.03.03 0 0 12095
???????

xGabi: Szerintem elkerülte a figyelmedet 12050-es beírásom.

Előzmény: xGabi (12094)
xGabi Creative Commons License 2003.03.03 0 0 12094
Egy-két utózöngét még bevések az Alba-Olaj margójára!
albamama!
Mi itt az Indexen "hang nélkül" viseljük a szurkolótáburunkat illető - sokszor jogos - kritikákat,annak ellenére,hogy a jelenlévők közül a bővebben vett B-középnek is csak néhányan vagyunk tagjai,tehát ezeket a szólamokat akár leírni is felesleges.Ha kérhetlek,te is tedd ezt ha éppen a tieid "viselkednek" rosszul.Amúgy meg te is tudod,hogy magas lóról mindig könnyű beszélni,akár szolnoki,akár fehérvári,akár bármely más csapat szurkolója az illető.
Vaisvila - ügy : könyörgöm,amikor már vezettetek hússzal és egy perc volt vissza (azaz megnyertétek a meccset),akkor mi f...nak jó az ilyen akció ? Ráadásul pont a litván ellen,aki még soha semmilyen atrocitásba nem keveredett sehol...Viszont nem ütött meg senkit,ezt a helyszínen is láttam és tévén keresztül visszanézve sem gondolom másképp.

Bubic!
A jövőképet illetően sajnos egyetértünk,itt új elképzelésekre lesz szükség!

HAJRÁ OLAJ !!!

norris21 Creative Commons License 2003.03.03 0 0 12093
Mondjuk nekünk tovább lépni kár lenne! Nem kéne új,szeretjük mi ezt nagyon, csak vhogy meg kéne oldani,h esetleg szemben is legyen lelátó.Bár nem tudom mennyivel lennénk többen.Az álom,hogy egy 5-10 ezres csarnok megteljen kosár meccsen Mo-on!Meg különben sem az a fontos, hogy hogyan néz ki,hanem hogy nyerjünk benne folyamatosan!
Előzmény: Santoro (12091)
saabee Creative Commons License 2003.03.03 0 0 12092
Találtam egy vidíót a férfikosáron!
Falco és Szeged szurkerek előnyben
Santoro Creative Commons License 2003.03.03 0 0 12091
Ja ráadásul több is készült belőle
pl Szolnok de mi már tovább léptünk
Előzmény: norris21 (12090)
norris21 Creative Commons License 2003.03.03 0 0 12090
Na, de ha jól belegondolok a miénk sem egy 23.sz-i tervezés... :)

De akkor is!

Előzmény: norris21 (12089)
norris21 Creative Commons License 2003.03.03 0 0 12089
Gondolom a Laubernél meg nem a külsőről szól a történet... :)) Az,hogy szoci,az enyhe... :))
Na meg,ha a lelátóra ülsz,a meccs mintha egy gödörben lenne.De ezeken kívűl minden ok vele.
Persze a legszebb a kaposvári!!!! :)))
Na vajon miért, na miért???
Előzmény: saabee (12088)
saabee Creative Commons License 2003.03.03 0 0 12088
..sza meg!

Előbb gondolkonék,utána írkálnék!!!!!

Legszebb magyar csarnokok:

1.Főnix
2.Nyíregyháza
3.Paks /nem a helykihasználásról szól a történet :-))) /
4.Szeged
5.Fehérvár
6.Lauber
7.Zeg
8.D.újváros
9.Szónok
10.ESZI

bonus:Kavics

Nem is gondltam volna,hogy ennyi szép csarnokunk van :-)

Előzmény: saabee (12087)
saabee Creative Commons License 2003.03.03 0 0 12087
Szét vagyok esve :-((

6.Pécs
7.Szónok

Na,de most már elég legyen ebből :-)

Előzmény: saabee (12086)
saabee Creative Commons License 2003.03.03 0 0 12086
Sőt,beírom újra :-)

1.Főnix
2.Nyíregyháza
4.Szeged
5.Zeg
6.Szónok /nehogy OazIs megsértődjön,hogy a Tiszaliget lemarad a listáról :-) /

A "kavics" is benne van az első 5-ben.De azt belülről nem láttam,de kivülről undorító + "kissé" negatív,hogy sportra nem alkalmas

Előzmény: saabee (12083)
saabee Creative Commons License 2003.03.03 0 0 12085
Javítanám:

5.Szónok helett Pécs

Előzmény: saabee (12083)
Isiah Thomas Creative Commons License 2003.03.03 0 0 12084
Csakhogy bekapcsolójak a vitába:

A Mafc-nak azért nincs vendégszektora, mert ott a hazai tábor van kisebbségben (pont egy vendégszektornyian)?

saabee Creative Commons License 2003.03.03 0 0 12083
Miután átrágtam több mint 400 hozzászólást én is beszállok :-)

Látom a topic él és virul.Rengeteg éma volt amit bizony nem hagytam volna szó nélkül,de most már elszaladt felettük az idő :-)

A csarnok témát viszont nem hagyom.Főleg mert OazIs-al lehet kötekedni :-))

1.Főnix
2.Szeged
4.Zeg
5.Szónok

A "kavics" is benne van az első 5-ben.De azt belülről nem láttam,de kivülről undorító + "kissé" negatív,hogy sportra nem alkalmas.

Előzmény: Olaj az Isten (12076)
Isiah Thomas Creative Commons License 2003.03.03 0 0 12082
1. Idézet az Albacomp Kosárújságának 5. évfolyamának 10. számából:
" FÖL MINDENKI, JÖN A SZOLNOK

....Ez a meccs a hosszú hajrá kulcsmérkőzése, hiszen a Szolnok a legerősebb a három hazai ellenfél közül.
Ki más tehát, mint ismét a Szolnok?! Van valami rendeltetésszerű, mitológiai vonulat a két csapat hosszú évekre visszanyúló, feszültségekkel, jó adag ellenségeskedéssel terhes viaskodásában! Az egész újkori magyar kosárlabdázásban talán egy ehhez fogható csúcstalálkozó, vérre menő rangadó van csupán, a női bajnokságban, a PVSK és a GYSEV között. A férfimezőnyben viszont hosszú évek óta ez a párharc a bajnokság egyik fő eseménye, jószerivel függetlenül a két csapat pillanatnyi helyezésétől.
Ha azt mondjuk, hogy a két rivális szukolói nem kedvelik túlságosan egymást, nem mondtunk semmit. Játékosok jönnek-mennek, időnként még a két ősellenfél között is pendliznek, de a filing változatlan: harc az utolsó leheletig . S aki nyer mennybe megy....."

Tavaly novemberben azt mondtátok, hogy nektek ez ugyanolyan meccs mint a többi otthoni bajnoki. Akkor ez a posch nevezetű újságíró, csak szenzáció hajhász vagy nem igazán tudja hogy miről mit gondol a többi Albacomp fan?
:)

2. A divatszurkolásról.
Igazatok van kevesebben és csendesebbek voltunk, mint szoktunk.
DE nálunk ha vezetünk 20-al zúg a csarnok, itt meg néha-néha volt egy kis "Fehérvár, Fehérvár,..." vagy "Albacomp, Albacomp,...".
Vagy pl. tavaly, tavalyelőtt amikor ti voltatok gyengébbek akkor még el sem jöttetek hozzánk az alapszakaszban (tisztelet az egy-két kivételnek). Sőt itt ősszel sem voltatok annyian mint mi most. (pedig ti vezetitek a tabellát és mi csak a hetedikek vagyunk)

3. Szarok voltunk és kész. Ezen nincs mit vitatni, de egy-két véleménnyel nem értek egyet.
Anzulovics: Sajnálom hogy semmit sem mutatott a játékából, de akkor is Ő a legjobb gólpasszadó a bajnokságban (7,2/meccs amíg Kálmán csak 6,2). Ezen felül 52%-kal dobja a triplát. És iszonyúan lát a pályán. Ez nem az Ő estéje volt.
Orosz: Tényleg sokat bénázik, de amióta itt van Zula, azóta megtáltosodott (mármint önmagához képest) és szombaton ha nincs akkor lehet hogy a -18 helyett -30 lett volna. Szóval most ne bántsátok. Legalább a kedvemért...legalább szerdáig ne.(és akkor majd meglátjuk mit kezd az egerszegi centerekkel)

4. Bíráskodásról
BTOM gratulálok, korrekt volt. Egy-két hibát észleltem (amit én másképp láttam a meccsen és még nem néztem vissza hogy neked vagy nekem volt igazam:) , de ezek minden meccsben benne vannak.
Viszont Szabó IV, hát az valami tragédia. Néha azt hittem hogy valami másik meccset néz/fúj.
Kicsit vízilabdás felfogásban vezette, amikor úgy ítélte meg hogy az egyik félnek már régen fújt, akkor oda fújt egy-két hülyeséget, majd pár perc múlva ismét másik félnek.
De ő is korrekten fújt, csak korrekten össze-vissza.

Végül:
nem az főproblámám hogy kikaptunk tizennyolccal (persze ennek sem örülök), de a lélektelen (szintén tisztelet az egy-két kivételnek), feltartottkézzelmegyekkiapályára játék miatt nem érdemes 350 km-t utazni.
Legközelebb tegyék be valamelyik napilapba hogy csak azért mennek el idegenbe játszani mert kötelező, így akkor sem megyek el, mert nekem meg nem kötelező.

Olaj az Isten Creative Commons License 2003.03.03 0 0 12081
Igen, a pécsi is szép, bár azt még előben nem láttam...divatdivatdivat :-))

A szolnoki pedig szebb mint a fehérvári már ne is haragudj :-), jártál már Szolnokon? :-) Vagy kérdezd meg BTOM-ot:-) (BTOM, akkor ahogy megbeszéltük... :-))

Stipi-stop a szolnoki csarnok... :-)))

Szolnoki csarnok, szolnoki csarnok hejj, hejj !!:-)

Előzmény: Törölt nick (12079)
albamama Creative Commons License 2003.03.03 0 0 12080
Amikor ilyen szintre jut a beszélgetés, akkor szoktam a helyesírással foglalkozni.

A klub 1 b-vel írandó! Kérem mindenki jegyezze meg!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!