Keresés

Részletes keresés

albamama Creative Commons License 2003.03.04 0 0 12136
A sporttárs szóösszetétel jelen esetben azt jelenti, hogy szintén kosárlabdával foglalkozó.
Előzmény: Törölt nick (12126)
olajka91 Creative Commons License 2003.03.04 0 0 12135
Szia doki!
Milyen cselgáncsos voltál ,ha "Csák Józsefet" EB győztes,Olimpiai ezüstérmes nevét Tamásnak írod!Nem sok ilyen csillag volt a magyar tatamikon.
Hajrá olaj +cselgáncs forever!Paks az egyik JUDO fellegvár.
Előzmény: Artúr Doki (12119)
szabó négy Creative Commons License 2003.03.04 0 0 12134
Egy, kettő, három, négy,
Bajszos legény, hová mégy?

Önök is ismerik ezt a mondókát? A grundon mindig ezzel számoltuk ki, ki legyen a bíró. A nevem is ott ragadt rám, mert átlagban négy perc alatt pontoztam ki egy csapatot. Utána mindig futni kellett, innen a híresen jó kondícióm.

Bajuszomat rendszeresen ápolom, bár zavar a gépelés közben, mert nem látom tőle a g betűt.

Gratulálok az Albacompnak a Szolnok elleni győzelemhez és BTOM kollégának a korrekt bíráskodáshoz, magamról nem szeretek beszélni. (Nem ment rosszul, úgy érzem. Kedvenc mozdulatsorom, ennyit még hadd áruljak el, amikor lábujjhegyen szökdellve mutatom intenzíven, hogy kihez ért utoljára a labda: jobb kezem nyújtott ujjain látványosan elhúzom keresztbe bal kezem ujjait. Nem könnyű, csak próbálják ki!)

És még valami: Góbi Henriket nem azért pontoztam ki kis híján 32 másodperc alatt, mert pikkelek rá! Bár lenne rá okom, mert egyszer súlyos sérülést okozott nekem Szolnokon, ami után Hartyáni kollégám egyedül vezette le a meccset.

Végül a valóságshowkról az a véleményem, hogy ez csak limonádé. Ha összezárnának öt körmendi meg öt szombathelyi fiatalt (esetleg szolnokiakat fehérváriakkal) és még én is bemennék, az lenne az igazi való világ. Mondjuk szerintem én jobb bíró vagyok, mint Pongó.

Előzmény: Olaj az Isten (12131)
Feribá04 Creative Commons License 2003.03.04 0 0 12133
...és hogy van a Paks Szépe második helyezett kislánya?

Egy akkori első helyezéssel gondolja, most az ASE lenne a szíve csücske?

Előzmény: Olaj az Isten (12131)
Feribá04 Creative Commons License 2003.03.04 0 0 12132
egy, kettő, három, négy....
:-))
Előzmény: szabó négy (12128)
Olaj az Isten Creative Commons License 2003.03.04 0 0 12131
Szabó kolléga,

Meddig tervezi még növeszteni csinos és hetente fazonírozott bajuszát? :-)

Ennek az ön családjában hagyománya van?

És hogy valami szakmait is kérdezzek:
Mi a véleménye a valóságshow-król?

:-)

Olaj az Isten Creative Commons License 2003.03.04 0 0 12130
Hámehogy 10órát má elütötte, oszt te még nem jelentkeztél...no para BTOM no para :-))

Vágod? Frankó? Nem gáz, nem téma,a lényeg hogy no para... :-)))

Idénazolajnemistendejövőrenembiztoshogynemlesz

IAONIDJNBHNL

Ez a nikkk mingyá jobban tetszik :-)

Szabó négy kolléga...végre... :-)

Én már nagyon várom Vígh sporttársat...:-)))

U-U-U

Előzmény: BTOM (12127)
BTOM Creative Commons License 2003.03.04 0 0 12129
Jó ez a nick... :-)))
szabó négy Creative Commons License 2003.03.04 0 0 12128
Jó napot, úgy látom, emlegetnek. Üdvözletem a kollégáknak is. Van valami probléma?
BTOM Creative Commons License 2003.03.04 0 0 12127
Na már miér' is kezdődne nálunk 10-kor a munkaidő??????
Előzmény: Olaj az Isten (12118)
Feribá04 Creative Commons License 2003.03.04 0 0 12125
Igazad van, bírálni lehet ellenfél játékosát, de ez elég undorító volt.
Előzmény: Törölt nick (12116)
Olaj az Isten Creative Commons License 2003.03.04 0 0 12124
Hmmmm....hmmm.... (és miközben hümmögök a hosszú kecskeszakállamat simogatom...:-))
Előzmény: Törölt nick (12122)
Feribá04 Creative Commons License 2003.03.04 0 0 12123
Amikor felépült a sportcsarnok kosárcsapatunk még az NB II-ben tündökölt. A Sárbogárdot ugyan elvertük 120-58-ra, de nem volt ember aki elhitte volna, hogy valaha bajnokcsapatunk lesz. Abban az időben a B csoportban is elég volt megmaradni. Ezeken a meccseken bár látványos volt a játék és nagy a hangzavar (a szurkolók fele pénzzel teli sörösdobozokat rázott), de soha nem volt több 5-600 nézőnél. Nem volt érv amellett, hogy nagy csarnok épüljön egy harmadligás kosárcsapattal rendelkező 20 ezres kisvárosban.
Ám jelenleg 1500 néző már simán, 2000 pedig igencsak szorongva, de befér. Az hogy ezer embert sem lehet beterelni kicsit rosszindulatú túlzás, bár igaz, hogy egy új lelátókonstrukcióval akár duplájára is növelhető lenne a kapacitás. A nagy légtér szerintem kimondottan jó, mert így nincs olyan szauna bajnoki döntő idején, mint Körmenden és Kaposváron volt. Ezzel természetesen eszemben sincs bírálni az ottani körülményeket.

Valami még eszembe jutott a csarnoképítéssel kapcsolatban.
A hétvégén a Sport1-en volt szó a Budapest Aréna körüli hercehurcáról és Jenőt is megkérdezték. Én is tudom, hogy általában Knézy, de nem látja ám most mondott egy érdekes adatot. A Főnix 4,2 be került, a BA pedig közel a tízszeresébe...
A fővárosnak mindenképp szüksége van rá, ám ha belegondolok, hogy vidéken ebből a léből épülhetett volna 10 Főnix kaliber...

Frizuravarjú Creative Commons License 2003.03.04 0 0 12121
Sziasztok!

Akkor azt hiszem ti még nem hallottátok a frenetikus Vadkakas-indulót:) Sajnos én már többször is, és őszintén szólva nem tudom milyen az Albacomp-induló, de a miénket nehéz alulmúlni:)). Akit érdekel azt hiszem a vadkakasok.hu-ról le lehet tölteni. Ajánlom mindnekinek.

Vadkakasok! A királyok!:)

Előzmény: Törölt nick (12108)
Artúr Doki Creative Commons License 2003.03.04 0 0 12120
Saabee Toombaa!
Vazzeg! a postafiókom!!!!!!!!!!!!
Rendesen televerted.
Hónap jövöl Falco-verésre???
Artúr Doki Creative Commons License 2003.03.04 0 0 12119
A szentélyünk(amit most láccc...mobillelátók nélkül)többszörös költségvetésből épült fel...(a mendmondák szerint.
Magyarán ami most látszik,annak az értéknek a többszöröse volt az építésre szánva...de hát elég sok ház épült a környéken anno 80-as évek közepe:)))
Én ott voltam a csarnokavatón,mint kis csirke cselgáncsozó,és csak ámultam-bámultam,hogy hová kerültem...
Álmodozásomból Hajtós Bertalan és Csák Tamás(akkor friss EB győztes judósok) ébresztettek fel,valamelyik úgy földhöz B...ott,hogy úgy szedtek ki a tatamiból markolóval...utána meg két hétig csak ülve tudtam aludni.:)))
Gyorsan át is tértem a labdajátékokra...
Előzmény: Törölt nick (12113)
Olaj az Isten Creative Commons License 2003.03.04 0 0 12118
Jaja, már sporttárssal is beszéltünk a nickváltoztatás szükségességéről...

De nagyon sok időnek kell még eltelnie, hogy ne így gondoljam... :-)))

Mivanmivan, BTOM-éknál 10-kor kezdődik a munkaidő ?:-)

Értem már miért erőltette volna anyám a műszaki pályát... :-)))

Előzmény: beppe10 (12117)
beppe10 Creative Commons License 2003.03.04 0 0 12117
Isten nevét szádra hiába ne vedd! :-)
Előzmény: Olaj az Isten (12115)
Olaj az Isten Creative Commons License 2003.03.04 0 0 12115
Ha jól emlékszem ilyenkor jönne az a rész nálatok, hogy megsértődöm és nem írok többet...:)

Áhá, szóval erre megy ki a játék ???

Előzmény: sarkat5 (12107)
ultra1 Creative Commons License 2003.03.04 0 0 12112
Azért ha teljesen kész lesz a dombóvári csarnok akkor az is fasza lesz (ha egyáltalán kész lesz).
Különben a legszebb csarnok a Budapest Aréna lesz!
A fehérvári csarnok viszont tényleg ott van a toppon!

Egy-két EU beköpés.

Továbbra is tapsolhatsz álva kedvenc csapatodnak:IGEN!!!

Továbbra is fizethet kedvenc klubbod 250.000.- ft. büntetést a szövetségnek:IGEN!!!

Várom a további ötleteket, lehet ,hogy díjazom fogom.

andrej11 Creative Commons License 2003.03.04 0 0 12110
A békéscsabai is szép. Kis-BS.
Előzmény: saabee (12088)
Olaj az Isten Creative Commons License 2003.03.04 0 0 12109
Igen ezt én sem értettem, ősszel tényleg tele volt a vendégszektor nálunk...

Isiah-nek maximálisan igaza van abban, hogy ezért a játékért nem érdemes utazgatni, mert egyszerűen nem érdemlik meg. Lélektelenek, nem küzdenek, nem érdemlik meg, hogy Olaj mezt viseljenek.

Állítólag Cica megy jövőre megint Tiszaújvárosba mint két éve-ki fogja dobni akkor nálunk a pontokat? :-)

Előzmény: sarkat5 (12105)
sarkat5 Creative Commons License 2003.03.04 0 0 12107
Én tudom! Én tudom! :-)

Az Olaj saját nevelésű, szolnoki születésű, echte magyar "sztárjáról" van talán szó, kinek monogramja PP? Ő játszott ilyen fantasztikusan szombaton. :-)

Előzmény: muybien (12106)
muybien Creative Commons License 2003.03.04 0 0 12106
feladvány:
23 perc 0 pont 2 IBM
ki az?
Előzmény: muybien (12097)
sarkat5 Creative Commons License 2003.03.04 0 0 12105
"Sőt itt ősszel sem voltatok annyian mint mi most"

Ja. Két busszal mentünk, amikor odaértünk, már alig fértünk be, mert az autósok szinte teljesen megtöltötték a vendégszektort...

Előzmény: Isiah Thomas (12082)
Gabci456 Creative Commons License 2003.03.04 0 0 12104
Köszi

Én ezt a nótát még sosem hallottam, lehet, hogy meccs előtt és a szünetben eddig máshol tartózkodtam. Pedig tavaly is voltam Fehérváron vagy 3szor, meg korábban is jópárszor.

Előzmény: saabee (12103)
saabee Creative Commons License 2003.03.04 0 0 12103
Hy Gabci!

Amikor "új" volt az Alba induló te merre jártál.Ki lett az itt elemezve a DK-ban szépen :-)

Bár nem vagyok fehérvári,de a kedvedért azért becopyzom,ennek a remekbe szabott nótának a szövegét :-)

KELL A GYŐZELEM
Az ALBACOMP kosárlabdacsapatának hivatalos indulója

Amikor újra
Felugrunk majd a csúcsra
Nekünk már nem lesz furcsa,
Hisz kenguruk vagyunk
Kék lett a szívünk,
És eljött ezer hívünk
De Téged is elhívunk,
Hogy szurkolhass nekünk
Hisz nyerni oly jó
Ezt tudja ez a város
És mellettünk áll most
Hát jöjj Te is velünk!
Győzzön az ALBA
S a Királysírok halma
És az Országalma
Mind énekel velünk: (Hajrá ALBACOMP!)

Kell a győzelem
Ízét úgy élvezem
Írjuk fel az égre már:
Hajrá Székesfehérvár!

Kemély edzések
És rangos mérkőzések
A vérmesebb remények
Szőnek új álmokat.
Oly sokat érnek,
Ha nyakunkban az érmek
És a csapatérdek
Mindennél fontosabb.
Nálunk a labda,
S ha adódik egy ziccer
Egyikünk sem viccel
Most kosárra törünk!
Ugrunk a csúcsra
Meccsről meccsre újra
Hogy mindenki tudja:
Hát énekelj velünk! (Hajrá ALBACOMP)

Kell a győzelem
Ízét úgy élvezem
Írjuk fel az égre már:
Hajrá Székesfehérvár

A kottázást nem vállalom,de ha gondolod megteheted,ugyanis innen letőltheted az egész nótát

Előzmény: Gabci456 (12098)
saabee Creative Commons License 2003.03.04 0 0 12102
Elveszem a BTI és Artúr "kenyerét".
Íme a friss NS:

A Milwaukee Bucks és Detroit Pistons kazettát kért a székesfehérvári centerről

Benczét NBA-s klubok figyelik

SAHIN TÓTH RÓBERT

NS, 2003-03-04

Meglehet, Dávid Kornél után Székesfehérvárról kerül ki a második magyar NBA-s kosaras is – Bencze Zoltán, az Albacomp ifjú centere állítólag felkeltette több, az amerikai profiligában érdekelt társulat érdeklődését.

Bencze Zoltán (jobbra) optimista, szerinte teljesülhet a nagy álma
Csapjunk a közepébe: a 22 esztendős, 213 centis óriásról a Milwaukee Bucks, illetve a Detroit Pistons szeretne többet megtudni annál, mint amiről a számok árulkodnak, így a két egyesület hamarosan megkapja az "egy ifjú centercsillag első szárnypróbálgatásai” munkacímen emlegetett rövidfilmet.
Hogy aztán a látvány lenyűgözi az amerikai szakértőket vagy sem, az a jövő zenéje, mindenesetre figyelemre méltó, egy, a hazánkban tevékenykedő kosarasügynök feltett szándéka, hogy NBA-s centert farag Benczéből. De hallgassuk máris Kegye Rolandot, aki saját bevallása szerint mostanság az éjszakái nagy részét szenteli annak, hogy a profiliga kapuit döngetve minél több információt juttasson el Amerikába a centerről. "Egy tengerentúli ügynökség, az Edge Sports Management International megbízásából néztem körül a hazai piacon, olyan kosarasokat kerestem, akik néhány éven belül szerepet kaphatnak az NBA-ben – kezdett bele Kegye Roland. – Én úgy gondolom, Bencze Zoltán az egyik legtehetségesebb magyar kosaras, és mivel fantasztikusak az adottságai, eljuthat a világ legerősebb bajnokságába.”
Az ötletet tett követte, majd miután az amerikaiaknak tetszett a Kegye által előterjesztett játékos, felgyorsultak az események. "Az egyik internetes portálon megjelentettünk egy kis cikket arról, hogy Magyarországon pattogtat egy magas fiú, aki esetleg ott lehet az idei NBA-drafton, és ez az írás beindította több menedzser fantáziáját – tette hozzá az ügynök. – Információim szerint ebben az esztendőben kevés igazán nagyra nőtt európai center lesz ott a börzén, ezért úgy döntöttünk, Bencze Zolit felvetetjük a draftra. Hangsúlyozom, mindez nem jelenti azt, hogy hamarosan az NBA-be kerül, ám az csöppet sem elképzelhetetlen, hogy az érdeklődő két csapat, a Bucks vagy a Pistons, netán valamelyik másik gárda meghívja a nyári táborába, mint ahogy az is elképzelhető, hogy személyi edzőt küld mellé.”
A Milwaukee és Detroit egyébiránt várhatóan már ezen a tavaszon Fehérvárra küldi a megfigyelőjét, térképezze föl, mit is tud valójában a magyar tálentum. Vagyis Bencze, aki egyelőre kellő mértéktartással követi az eseményeket.
"Semmi konkrétumról nem tudok beszámolni, ezért pillanatnyilag csak egyet tehetek, igyekszem minél jobban játszani – így a listavezető Albacomp és a magyar válogatott kosarasa, aki elárulta azt is, a kedvenc amerikai klubja a San Antonio Spurs. – Mindazonáltal nagyon bízom benne, hogy hamarosan lehetőségem lesz megmutatni magam a tengerentúliaknak, az álmom mindenképpen az, hogy egy-két éven belül eljussak az NBA-be. Ha úgy adódik, a nyáron ki is mennék Amerikába, persze addig még számos teendőm van idehaza is, nagyon szeretném például, ha hozzá tudnék járulni ahhoz, hogy a csapatom az idény végéig megtartsa a jelenlegi pozícióját.”
Egyelőre tehát első az Albacomp, Nagy Gábor egyesületi elnök legnagyobb örömére. A sportvezető nem titkolja, korainak tartja a center és az NBA közös emlegetését. "Én is hallottam a lehetőségről, ám tudomásom szerint kevés tényalapja van – jegyezte meg Nagy Gábor. – Annyit mondhatok, hogy bennünket egyetlen NBA-s klub sem keresett meg. Zolit magam is hatalmas tehetségnek tartom, aki az elmúlt években óriásit fejlődött.”

Dávid: Van esélye

"Beszéltem Bencze Zolival az NBA-ről, biztattam, hogy mindenképpen vágjon bele, ha van lehetősége, menjen ki és mutassa meg magát”– mondta egy igazi szakértő, a szintén az Albacompból Amerikába került Dávid Kornél. A Zalgiris Kaunas centere szerint Bencze azon a poszton szerepel, amely a leginkább megmozgatja az amerikai játékosügynökök fantáziáját. "Figyelem az otthoni eseményeket, és tudom, hogy mostanában jól megy neki. Azt tanácsolom, ne érje be ennyivel, állandósítsa a remek formát – tette hozzá Dávid. – Rengeteget kell még dolgoznia, de kifizetődhet a munka, ugyanis könnyen el tudom képzelni, hogy néhány év múlva NBA-szerződést tesznek elé.”

saabee Creative Commons License 2003.03.04 0 0 12101
12100 ;-)
Előzmény: norris21 (12100)
norris21 Creative Commons License 2003.03.03 0 0 12100
ZTE KK–MOL Szolnok +12

röviden és tömören... :))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!