Az alba indulót én is halottam, olyan gyerekicsaládhétvégénmeccsreszurkolnihadnyerjünkegyhuszassal típusú notácska.
Mindenesetre napirendi témává terjesztem a tisztelt szurkolók elé: ne szóljuk le mert nekik ilyen is van. Az alba játékosok bevonulója viszont kimondottan tetszett (jobban mint a kis notácskájuk),strobi füst meg mindenféle küttyü...
Mit tegyünk, ha itt vidéken minden ilyen ámátőr?
Szar a csarnok, az induló, a weblap, rengeteg a divatszurkoló, nincs hangunk stb.
Szomorkodunk is rengeteget emiatt. :-(((((((
Még szerencse, hogy van egy szintén gyengécske, összevásárolt, fekákkal megtűzdelt félamatőr kosárcsapatunk, egy totál dilettáns vezetőséggel, akik vmi csoda folytán 18 ponttal verte a vérprofi Szolnok gárdáját.
Ilyen aprócska örömök tartják bennünk a lelket. ;-)
Apró popó: Aki szerdán nem utazik Egerszegre az divat vagy nem? Aki szerda után nem megy ki több olaj-meccre az divat vagy nem? És az a mazopista, aki még a kakasviadalt is megnézi, mit kap ajándékba? :-)
Még valami, Palik után szabadon: Hová tűnt Csabesz Hill? :-)
Ajjaj!! Ez felkészületlenül ért!
Most kicsit úgy érzem magam, mint akit hátba szúrtak!:-))) Te is fiam BUBIC?!
Szóval akkor most felhasználsz minket, hogy előrébb léphess a munkahelyi ranglétrán?!:-)))
Azon vásárlói célcsoport tagjainak tekintesz minket, akik (aktív munkavégzés helyett) sokat e-maileznek, akik az Internetes fórumok gyakori vendégei, és folyamatos virtuális kapcsolatban vannak egymással, és akik vásárlásukkal nagyban segíthetnek másodlagosnak tekintett karriered további előrehaladásában?:-)))) Ezzel gyakorlatilag le potenciálisvevőztél!
Persze az elsődleges életcélod gondolom mégis az, hogy idővel közvetlen konkurenciát jelentsél Szabó négy kollégának, aki kis meglepetésre bár, de mindenki örömére hegyezi ma itt bajszát.:-)))
Én viszont csak tippeltem volna, tehát:
ZTE-Szolnok H7
Most pedig átfutom az árlistát, hátha hasznos tagja lehetek a felhasználói társadalomnak.:-)))
Sajna nem :-(((
Bár ennek inkább örülni kellene,mert amióta nem látogatom a csapat meccseit mindenkit aláz vagy 30-cal,meg a Szmisz gyerekben is feloldódtak a gátlások,aztán dobál 15-20-akat :-)
Szia doki!
Milyen cselgáncsos voltál ,ha "Csák Józsefet" EB győztes,Olimpiai ezüstérmes nevét Tamásnak írod!Nem sok ilyen csillag volt a magyar tatamikon.
Hajrá olaj +cselgáncs forever!Paks az egyik JUDO fellegvár.
Egy, kettő, három, négy,
Bajszos legény, hová mégy?
Önök is ismerik ezt a mondókát? A grundon mindig ezzel számoltuk ki, ki legyen a bíró. A nevem is ott ragadt rám, mert átlagban négy perc alatt pontoztam ki egy csapatot. Utána mindig futni kellett, innen a híresen jó kondícióm.
Bajuszomat rendszeresen ápolom, bár zavar a gépelés közben, mert nem látom tőle a g betűt.
Gratulálok az Albacompnak a Szolnok elleni győzelemhez és BTOM kollégának a korrekt bíráskodáshoz, magamról nem szeretek beszélni. (Nem ment rosszul, úgy érzem. Kedvenc mozdulatsorom, ennyit még hadd áruljak el, amikor lábujjhegyen szökdellve mutatom intenzíven, hogy kihez ért utoljára a labda: jobb kezem nyújtott ujjain látványosan elhúzom keresztbe bal kezem ujjait. Nem könnyű, csak próbálják ki!)
És még valami: Góbi Henriket nem azért pontoztam ki kis híján 32 másodperc alatt, mert pikkelek rá! Bár lenne rá okom, mert egyszer súlyos sérülést okozott nekem Szolnokon, ami után Hartyáni kollégám egyedül vezette le a meccset.
Végül a valóságshowkról az a véleményem, hogy ez csak limonádé. Ha összezárnának öt körmendi meg öt szombathelyi fiatalt (esetleg szolnokiakat fehérváriakkal) és még én is bemennék, az lenne az igazi való világ. Mondjuk szerintem én jobb bíró vagyok, mint Pongó.
Amikor felépült a sportcsarnok kosárcsapatunk még az NB II-ben tündökölt. A Sárbogárdot ugyan elvertük 120-58-ra, de nem volt ember aki elhitte volna, hogy valaha bajnokcsapatunk lesz. Abban az időben a B csoportban is elég volt megmaradni. Ezeken a meccseken bár látványos volt a játék és nagy a hangzavar (a szurkolók fele pénzzel teli sörösdobozokat rázott), de soha nem volt több 5-600 nézőnél. Nem volt érv amellett, hogy nagy csarnok épüljön egy harmadligás kosárcsapattal rendelkező 20 ezres kisvárosban.
Ám jelenleg 1500 néző már simán, 2000 pedig igencsak szorongva, de befér. Az hogy ezer embert sem lehet beterelni kicsit rosszindulatú túlzás, bár igaz, hogy egy új lelátókonstrukcióval akár duplájára is növelhető lenne a kapacitás. A nagy légtér szerintem kimondottan jó, mert így nincs olyan szauna bajnoki döntő idején, mint Körmenden és Kaposváron volt. Ezzel természetesen eszemben sincs bírálni az ottani körülményeket.
Valami még eszembe jutott a csarnoképítéssel kapcsolatban.
A hétvégén a Sport1-en volt szó a Budapest Aréna körüli hercehurcáról és Jenőt is megkérdezték. Én is tudom, hogy általában Knézy, de nem látja ám most mondott egy érdekes adatot. A Főnix 4,2 be került, a BA pedig közel a tízszeresébe...
A fővárosnak mindenképp szüksége van rá, ám ha belegondolok, hogy vidéken ebből a léből épülhetett volna 10 Főnix kaliber...
Akkor azt hiszem ti még nem hallottátok a frenetikus Vadkakas-indulót:) Sajnos én már többször is, és őszintén szólva nem tudom milyen az Albacomp-induló, de a miénket nehéz alulmúlni:)). Akit érdekel azt hiszem a vadkakasok.hu-ról le lehet tölteni. Ajánlom mindnekinek.
A szentélyünk(amit most láccc...mobillelátók nélkül)többszörös költségvetésből épült fel...(a mendmondák szerint.
Magyarán ami most látszik,annak az értéknek a többszöröse volt az építésre szánva...de hát elég sok ház épült a környéken anno 80-as évek közepe:)))
Én ott voltam a csarnokavatón,mint kis csirke cselgáncsozó,és csak ámultam-bámultam,hogy hová kerültem...
Álmodozásomból Hajtós Bertalan és Csák Tamás(akkor friss EB győztes judósok) ébresztettek fel,valamelyik úgy földhöz B...ott,hogy úgy szedtek ki a tatamiból markolóval...utána meg két hétig csak ülve tudtam aludni.:)))
Gyorsan át is tértem a labdajátékokra...
Azért ha teljesen kész lesz a dombóvári csarnok akkor az is fasza lesz (ha egyáltalán kész lesz).
Különben a legszebb csarnok a Budapest Aréna lesz!
A fehérvári csarnok viszont tényleg ott van a toppon!
Egy-két EU beköpés.
Továbbra is tapsolhatsz álva kedvenc csapatodnak:IGEN!!!
Továbbra is fizethet kedvenc klubbod 250.000.- ft. büntetést a szövetségnek:IGEN!!!
Várom a további ötleteket, lehet ,hogy díjazom fogom.