OFF [chat Artúrral]
Wazze,azt a ZH-t ma délután már megírtam.Elég necces,nem hinném,hogy meg lesz :-((
Tudod most,hogy így eltombásodtam kihagytam egy hetet,aztán azt be kő pótolni,szerencsétlen reál agyamnak nem olyan könnyű,bezzeg ha humán tárgyakat tanulhatnék. /:)/
Meg különben is holnap 3-tól 6-ig órám van :-((
Na de nehogymá egy Falco meccs érdekeljen engem :-) Tényleg kik játszanak ott?
Persze rendes dzsúdoscsávó vagy és majd megírod,hogy MILETTMILETT!Lécci a meccs végén küldj 1 sms-t!
Majd megnézem szombaton a zAlbát.
ON
Té'lleg!
Sporttátrs/rostas oder más topic-találkozni hajlandónak mutatkozó fehérvári!
Megjelentek nálunk szombaton?
Gyertek,higgyétek el megéri!Tomba végre kilátogat egy meccsre ;-)
Hajrá ASE!!!!!
Wayne's WORLD /(c) Artúrországosbronzérmesdzsúdosakiküldnekemsmstafalcoellenimkmeccsvégeredményéről/
Lenyomlak Toombaa csávó!
különben is ha mán hónap divatkodol és tanulásnak próbálod meg álcázni a lustaságot:)))...akko meg készüjjé arra a zéhára és ne itt emberkegyé má,Öcsi!:)))
Húú bazzeg,tényleg!
Mea culpa,de mentségemül szolgáljon,hogy nagyon régen volt és judoban nem vittem valami sokra( csak egyországos bronzig jutottam).
Tényleg Csák Józsi...Hogy én milyen marha vagyok,a Csák Tamás az más,és az már tényleg kapcsolódik a kosárlabdához.
Egyébként városunk judo olimpiai bajnoka,Atom Anti másodállásban szokott kosarazni is...anno néhány éve még a városiban is pattogtatott.
De mióta beindult a karrierje ismételten,nélkülözni kénytelen a szolgálatait a Judoplastika KC
Holnap megyek oszt kiszurkolom az Egyetem győzelmét... még az is lehet hogy ingyen megyek be... :) BITANG nagy kakaskopasztás lesz... :)))
Persze inkább elcserélném a VESC győzelmét egy piciny körmendi sikerre Kaposföldön...
Beszólok a Körmendnek,megtörve a nagy Alba-Olaj huzavonát
/Ne tessék komolyan venni!! ;-)/
Lahet,hogy Fodor Sanyi úgy értette a dolgot,hogy teljesen új csapatot építenek,hogy jövőre futball csapatuk lesz.Ugyanis most nézegettem a Körmend oldalát ,és feltűnően sok képecske van bal oldalon,számszerint 17!!!
Ahogy Földi mondaná ez nemhogy gombocból,de még Tic-tac-ból is sok.Bár,ha jobban belegondolok mennyiségből lesz a minőség ;-)
Mamikátok sokszínűségét tovább csillogtatva, elmagyarázza Nektek az Internetet is :-)))
"Az Axelero a Matávé, és hát ugye kis hazánkban nem mindenki tapsol eme remek cégnek, tehát sokan el akarják kerülni őket!"
Az ADSL-nél a matáv kikerülhetetlen, mivel ugye meglévő matávos telefonvonalakat használ fel, és gyakorlatilag az összes felsorolt szolgáltató nekik dílerkedik, persze eltérő árréssel. Az Axelero a matáv szolgáltatója, aki náluk van, az perkál a legtöbbet a matávnak, de a pl. enternetnek befizetett díj egy része továbbvándorol a matávnak. Tehát ha valaki ADSL-t köt, először matávos emberke fog érkezni a kis leptopjával bemérni a vonált. Ja és mégvalami, akinek nincs matávos fővonala, annak ADSL-je se lesz (bár ez mégsem tuti, mert már néhol -kevés helyen- van alternatívája a matávnak)
A hagyományos dijálapos szolgáltatást jelenleg ne fizessetek, mert pl. az index-nek és a freeweb-nek is van "ingyenes" szolgáltatása.
Mivel megszűntek a matáv kedvezményei, ezért itt a telefon hívásdíja a jelentős összeg, tehát aki sokat netezik, annak még az ADSL-es árakat is túlhaladhatja, miközben jóval lassabb a kapcsolat.
Boran: legegyszerűbben úgy tudod megszüntetni, hogy egy fillért se fizetsz többet, de valszeg. Bubic nem ezt a módszert preferálja :-)
Új kategória csarnok témában:
A legszebb magyar csarnok, ami nem is csarnok
1. Körmend
És ezzel le is zárnám ezt a vitát. :-))
TaylorFour!
Szeretettel várjuk szombaton Körmenden, és már alig várjuk, hogy láthassuk a legendás mozdulatsort - kiegészülve a teljes karral, nyújtott kézállásból végzett szeletelő mozgással, amely a játék további menetének irányát hivatott jelezni. Nagyon reméljük, hogy ismét lesz annyi vér a bajuszában, hogy odamenjen kvaterkázni az Önt őrjöngve szidó szurkolókhoz.
Arturas!
Megértelek, Máté és József után Tamás, a kosárlabdában tevékenykedő körmendi "szenátor" a legismertebb Csák. :-))
Bubic!
Majd akkor enternetezzél itt nekem, ha a matáv remek infrastruktúrája lehetővé teszi, hogy a hozzám hasonló erdei remetékhez is be lehessen vezetni az ádéeselt. Értem én, hogy a napi 5-10 méllel szeretnéd elérni, hogy én is ügyfeled legyek, de sajnos ez technikailag még megoldhatatlan. És egyébként is Chello a király - nem is értem, hogy albamama Albacomp-UPC szurkolóként miért nem a szponzor termékét ajánlotta. :-)))
OAZIS!
Nem, nem vagyok fríméles, csak két eszement internetfüggő bíró állandóan telepakolja a postafiókom. :-))
Ha már itt vagyok, akkor nyomom a tippet holnapra & szombatra:
ZTE-Szolnok +11 (Nisavics megfogja Anzulovicsot, Stewart meg csak pacsizik a palánkkal)
Paks-Albacomp +4 (bár legszívesebben x-re venném)
Körmend-Kaposvár +7 (ahogy a tavalyi szezonban - körmendi továbbjutással végződő kupanegyeddöntő megspékelve egy hazai győzelemmel a bajnokin)
Falco-Dombóvár +18 (az a bizonyos hazai gyűrű)
Szolnok-Debrecen +3 (hómszvíthóm)
ZTE-Univer +19 (centeriskola & oktatófilm)
Sopron-Szeged +6 (1x már össze kell jönni egy győzelemnek Szalai mester irányításával is)
Némmá, ez csupa hazai győzelem - lehetséges az ilyesmi?
"A hol van a legjobb csarnok?" témát nem mi kezdtük!
Egyébként a mostani beírások (is) csak a "Vae Victis!" latin mondást igazolják.
Ezzel nekem nincs semmi gondom, csak annyi hogy most mi kapjuk az "ívet".
"Tudod BUBIC fijam öregszem már, meg gyengül a látáson, de nekem itten felül az van írva, hogy:
Magyar és Nemzetközi Kosárlabda!
(Nálad Magyar és Nemzetközi Porszívó és Internetügynökség???? ) "
Hát nem tudom ki alakította át az egészet Magyar és magyar hejjjes sírási szótár Á....
Van tipped mammer?
ui.:Legalább "mi" játékvezetők tartsunk össsze nem így van BUB? ;-)
kérlek benneteket, hogy az életem számára pozitív hozadékkal nem kecsegtető beírásokat valamilyen egyezményes jellel lássátok el, nehéz igy kihámozni a lényeget. Ha az anyázást abbahagytátok visszajövök köszi. Addig is egy tipp: