Tippelek a hétvégére, és tengermély tiszteletem Belferának a végzett munkáért tippösszegyűjtés-ügyileg... mitiszóFera? :-)
ASE-Alcacomp: Hmmm, nem kevés múlik ezen a meccsen, hiszen az ASE még akár feljebb is juthat, az Alba pedig ha veszít akkor az első négy sorsa még teljesen kétséges…Győzelem esetén viszont…Az Alba olyan igazi nagy zakót nem mért még egyik csapatra sem (nem úgy mint pl. a ZTE (Körmend) vagy a Debrecen (ZTE), netán az ASE a Sopron ellen. Én úgy gondolom, hogy akkor lesz esélyük, ha centerben fölé nőnek az ASÉ-nak, de valljuk meg nem lesz könnyű dolguk, plussz az ASE van otthon, plussz az őszihez képest sokkal jobban játszik Davis, plussz ott hajigál pont a fehérváriak orra előtt elhalászott Smith, aki az utóbbi időben remekül játszik, és pillanatnyilag sokkal jobb cserének tartom mint Lukjanecet. Éppen ezért a Paks győzelme a sanszosabb, kivéve ha nem nyújt valamelyik fehérvári extraklasszist (pl. Lapov 30 pont 45 IBM, talán erre van a legnagyobb esély) persze mindemellett kell,hogy az összes többi albás is a tudásának megfelelően játszon. Ennek ellenére : +7
Sopron-Szeged: Nehéz ügy, mert bizonyította már a Szeged, hogy képes nyerni idegenben nem is akármilyen csapatok ellen (MTE, Falco), az már más kérdés, hogy a mostani MTE-től egy laza 10es alatt tuti nem kapnának. De mivel a Sopron mostanában teljesn szét van esve, így a vendéggyőzelem a valószínűbb: -6
ZTE-Univer: Nyilván csípi még az egerszegiek szemét a kecskeméti fiaskó, már csak ebből kifolyólag is elsöprőnek gondolom a hazai győzelmet. Ugyanakkor idén, bár ezt mindenki érzi, nehéz dolga van a tippelőnek (főleg Belferának, tényleg:mitiszóFera? Vagy már kérdeztem??:-)))), mikor megrakja tétjeit, mert nem tud előre kalkulálni mondjuk egy esetleges Nickel 40 és McDaniel 40ponttal (ls. múlt heti dombesz duó), márpedig ezekben a játékosokban vastagon megvan ennek a lehetősége. Nem könnyű, no…+16
Körmend-Kaposvár: Na ez meg még nehezebb. Ott van Isti, első körmendi fellépése, óriási szurkolás, Hainje aki nagyon megemberelte magát Szegeden, egy félelmetesen gyenge, de a mi centereinknél nem gyengébb Grebenár, szürkülő Trummer Rudi, triplagép Toroman és pontkirály Toya. Szerintem el fog bukni a Kaposvár, megnyugodtak a szolnoki győzelmük után: +4
Olaj-Debrecen: Nehéz érzelem nélkül tippelni, talán elcsípjük őket, talán Green még mindig nem lesz teljesen egészséges, talán sikerül, talán be akarjuk bizonyítani…talán: +2
Falco-Dombesz: Igen, igen, nagy pontesőre lehet számítani (már racionálisan gondolkodva, általában ilyenkor jön egy 65-61es végeredmény), Grant ha még sérült akkor az mínusz tíz pont, így +8
OAZIS