Sporttárs!
Szerintem ilyen pozícióban (fogalmam sincs, hogy egészen pontosan milyen) egyszerűen nem illik élcelődni egy színvonalas női kosárlabdamérkőzésssel!:-)))
Különben is, már hogyanne érdekelnének annak a nem mindennapi meccsnek a részletei, melyen minden idők legeredményesebb dombóvári csapatának egykori klasszis edzője, azaz Déri "Gumi" Csaba vezette hadba a BSE lányait a PVSK ellen!:-))))
GumiOlé! GumiOlé!
Azt már megszoktam, hogy sporttárs ahelyett hogy hazánk gazdaságát virágoztatná és mittoménmilyenvállalkozóként produkálná a GDP-t meg a hozzáadott értéket, kosármeccsekre jár és még fizetik is érte (:-))) viccvicc), de hogy BTOM-éknál mi a helyzet azt már végképp nem tudom összerakni:
1. 10 előtt biztos nem dolgozik, mert nem ír ide a fórumba, ez már világosan kiderült. Ha dolgozna írna, ez ilyen egyszerű (már ha magamból indulok ki...)
2. Ezek szerint 3 előtt jócskán be is fejeződik a a nem éppen korán kezdett munka, ami bárhogy szűkítem az ebédszünetet nem lehet több 5 óránál...:-))) Nem értem nem értem....
ASE - Albacomp +10 ( Még véletlenül sem lesz döntetlen!:-))
Körmend - Kaposvár +9 ( Isti köszöntő, az ünnepelt közreműködésével!)
Falco - Dombóvár +6 (bár, meglepetést szimatolok!)
Szolnok - Debrecen +4 ( ha már az Albát és a Klímát is verik......)
ZTE - Kecskemét +15 (Nem lehet kérdéses!)
Sopron - Szeged +10 (Előlegezett bizalom Szalai Janinak!)
Úristen, má' megin' a Kékesi. Hát mit vétettünk?
Szerencse, hogy Szegeden a lelátó tetején ültem, és eredendő lustaságomból kifolyólag nem mentem be a pályára kivenni a sípot a szájából. Enyhén indiszponált volt, vagy micsoda.
Na mindegy, megpróbálok eljutni Kaposvárra, szurkoljatok nekem.
BUBIC,
Az igaz, hogy Körmenden van ALSD, de csak a város egyik felében, ha jól tudom (a másik felében ADSL van :))))
Viszont ha személyesen húzod ki a drótot ide a világvégére, akkor mindjárt két csomagot is rendelek:)) Egekben a telefonszámlám.