Tavaly a Paksnak szurkoltam, Paksi-Hapsi volt a nickem, és nem érdekeltek az általad említett derbik.
OAZIS!
Asszem félreértettél. Én csak azokat illettem "szónoki hülyegyerek" jelzővel, akik elmentek Kecskemétre huhogni meg alialiózni. Ha nem hiszed, járj utána!
Bizony, bizony! Jó volna átolvasni elküldés előtt. Mentségemre legyen, hogy volt kitől(kiktől) tanulni!:-)
A 7végével kapcsolatban:
Biztos örömet okoz neked, ha (esetleg) elverjük a Kaposvárt, bár az Alba paksi zakója is biztosítva látszik! Arról már nem is beszélek, hogy a Körmend fehérvári vendégjátéka is elsülhet úgy, mint a tegnapi kaposvári...........
Bocs, a "szónóki hüjjjegyerekek" beszólásaid nem igazán hordozták magukban olyan háttérinformációt, amelyekből ilyen következtetéseket vonhattam volna le...:-)))
Dehát változnak az idők, az évszakok, albamama is változik ??? Naneeee.... :-)))
Hogy melyik szarabb érzés?
Tavaly te az alábbi kettő közül, melyik meccs után érezted szarabbul magad, a debreceni 91-89-es vagy az egerszegi 96-80-as vereségetek után?
Kérdésedre válaszolva a fehérvári engem érzékenyebben érintett, egyrészt ugye mert fehérvári volt a csapat :-), másrészt total lelketlenek voltunk-biztos a TV.
A ZTE-s viszont bosszantó, ha nyerünk még jó esélyünk lett volna a hatodik helyre. Igy már hatalmas mák szükségeltetne hozzá.
Hetedik vagy nyolcadik hely, ez a realitás, és tartok tőle az utolsó fordulóban dől el a pozíció sorsa.
Szerintem vagy Kaposvár vagy Alba lesz a párunk. A Klimának jobban örülnék, Fehérváron nem hiszem hogy tudnánk nyerni. Az Albát jobban megfoghatja a Szombathely mint mi...szerintem....
Először meg akartam kérdezni a Szolnokiakat, aztán mondom mégse, hátha cikizésnek veszik, most mégis megteszem:
Melyik a szarabb érzés, 18 ponttal kikapni, vagy 2-vel a hosszabbításban?
Egyébként az egerszegi -2 se ér többet a fehérvári -18-nál, legföljebb lelkileg.
Szombaton viszont minden eszközre szükség lesz a kakasok ellen, különben jön az a fránya 8. hely.
A csúnya beszédet és a huhogást pedig megtiltom!
Viselkedni kedveskéim! :-)))
Paks-Albacomp -1 (bár így lenne!)
Körmend-Kaposvár +7 (ez is!)
Falco-Dombóvár +2 (vagy +22)
Szolnok-Debrecen +4 (vagy -4, ki tudja?)
ZTE-Univer +16
Sopron-Szeged -7
Akkor yó, megpróbálkozok a posztonkénti értékeléssel, de előtte néhány adalék. Sajnáltam, hogy írd és mond, pontossan 16-an voltunk a vendégszektorba!:-( Ezt azért több Körmend szurkolónak kellett volna látni! Persze a szerda, a meló, + az utazás, vacsora, pia, késői hazaérkezés stb........
A meccsről azért még megjegyezném, hogy szvsz nem a triplákkal nyertünk. Persze az is nézőpont kérdése, hogy 8 trojka egy meccsen sok, vagy kevés főleg annak tükrében, hogy 72 dobott ponttal nyerni tudtunk. Szóval szerintem a győzelmünk kulcsa elsősorban a szervezett védekezésben és a nagyon rossz első félidei kaposvári dobóformában keresendő!
Na, de akkor külön-külön.
Simon: Póbálkozott, próbálkozott, de nem igazán ment neki. Kívülről úgy tünt, hogy nem ízlik neki a piócás emberfogás.
Dzunics: Amíg nem sérült+, addig sem sok vizet zavart. Védője (az a 10-es körmendi gyerek, hogy is hííjjják:-)) levette a pályáról.
Szőke:2 tripla és nagyon határon mozgó védő munka. Sőt! Legyen inkább szabálytalan védőmunka!!
De Gray: Védekezésben ott van a gyerek, a palánk alatti szitukat nagyon jól játsza meg. Jó ütemben ugrik és ami fontos: nagyokat!!!
Ivkovics: Indiszponált játék. Lóránt Peti személyében valszeg a fiatal Ivkovicsot láthatta és csak pislogott + kamillázott.
Archbold: Jó spiller a gyerek, de még küszködik az amerikaiaknak nehezen megszokható lépéshibákkal. Ettől függetlenül le a kalappal előtte, hiszen Jacksont kell pótólnia.
Varga R.: Azt hiszem rick írta, hogy lassú! Ezt megerősítem! Több "pozitívum" nem jut eszembe....
Fülöp: Olyan Grebi szintű! Ez neki bók, Grebinek már nem annyira!
Filipovic: Ő is játszott???..........
Körmend:
Toya: Volt egy jó periódusa, de most már tudatosítani kellene vele, hogy nem mindent neki kell megoldani!
Isti: Kétség kívül a mezőny legjobbja. Minden elfogultság nélkül. Ami nekem feltünt, hogy hihetetlenül jól védekezik. Aztán amikor nagyon kellett ( a 3. negyed elején) a hátára vette a csapatot és pazar megoldásokkal egyedül tartotta a 10 körüli különbséget. Megoldásait még pár hazai szurkoló is +tapsolta!
Toroman: Jó védőmunka és jól időzitett távoli dobások. Aztán a második félidőre már az utóbbira nem maradt energiája. Ettől függetlenül hasznosan játszott.
Mujanovics: Gyorsan összeszedett 3 fault és máris a padon találta magát. Mostanában (sajnos) ez jellemző rá!
Grebi: Jó kezdés, aztán azok a fránya faultok. Lecserélése után elvesztette a fonalat és csak a védekezésre öszpontosított, váltakozó sikerrel. Azért az elgondolkodtat, hogy egy szabad labdáért folytatott harcban a földön fekvő Simonnal, hogyan nem bír egy 2 fejjel magasabb ember......
Hainje: Védekezésben ott van a srác, a támadás azonban nem az ő műfaja.
Trummer: 3/3. Az egyéni játékot nem kellene eröltetni, ezt hagyja+ Toyanak és Istinek.
Lóránt P.: Érett, korát meghazudtoló játék. Az a tripla + az a betörés Ivkó mellett pedig élményszámba ment.
Nincs különösebb magyarázata, a valószínűsége ugyanannyi, mint más különbségé, de pl. az előző fordulóban két telitalálatom is volt, szóval a módszer bevált.
Molnár István: – Reális eredmény született, de ezt nem a játékvezetőknek kellett volna kialakítani.
Zsebe Ferenc: – Remélem, megvan az esélyünk a továbbjutásra. A két játékvezető második félidőben mutatott teljesítményét hadd ne minősítsem.
Fodor Péter: – Az előnyünk megszerzésének kulcsa, hogy a második negyedben jól működött a védekezésünk. Hogy még jobban nyerjünk, azt nem csak a mi teljesítményünk akadályozta meg…
4 meccsből 3 reklamáció, ráadásul 2x a győztes csapat szakvezetőjétől. Elég rossz arány. :-(
Miért mindig +5 +10 +20 meg ilyeneket rakol ? Persze, a valószínűsége ugyanannyi, de ennyi erővel tehetnél +13-at, +3at, +133at vagy mittomén. Vagy gondolj bele mi lenne, ha mindenki így tippelne... U-U-U
Azé ne könnyícccsük meg má meg mitiszóFera dógát. :-)
Paks-Albacomp -5 nagyon kéne
Körmend-Kaposvár +10 nagyon kéne
Falco-Dombóvár +10 helycsere a 7-8. helyen
Szolnok-Debrecen -5 a +-ról felcsúszott az ujjam a mínuszra
ZTE-Univer +10 sima ügy
Sopron-Szeged -5 kit érdekel?
Egy kicsit felreertettel. Az altalam emlitett rigmus meg akkor hangzott el, mikor a lentebb nevezett uriember technikai vezetokent a Szolnoki Olajbanyasz tonkretetelen faradozott a szinten lentebb nevezett uriemberrel egyutt.
Tudom, hogy az. Sajnos meg jatekos korabol ismerem.
Egyebkent nyilvan azert zugott az emlitett rigmus mert a szolnokiak nagy resze hasonlo velemennyel volt rola.