Keresés

Részletes keresés

albamama Creative Commons License 2003.03.10 0 0 12468
Egy nagyon fontos dologra szeretném felhívni mindenkinek a figyelmét:
A nemcsak szót így kell leírni, nem külön, hogy "nem csak", mert úgy helytelen!
Nem elfelejteni!
Előzmény: belfera (12466)
Olaj az Isten Creative Commons License 2003.03.10 0 0 12467
Csőcsoki !

Kedves paksi és fehérvári szurkerek:

1. BTOM ma még nem írt. Ez többmindenre is visszavezethető:

a, Hétfőn a mérnökirodába nem tízkor hanem délután egykor kezdődik a munkaidő, persze ebéddel... :-)

b, BTOM-ék munkahelyén összeomlott a rendszer.

c, Durva és obszcén beszólásaitokkal elriasztottátok az amúgy is félénk BTOM-ot a topiktól :-), pedig végre idekerült egy hivatalos személy, akivel építő jellegű lehetett volna vitázni bizonyos esetekben.

Miért nem vesztek példát Rólunk, Szolnokiakról (c. by mum)? Tessék simán 17tel elverni az ellenfelet, vagy produkálni egy -26ot, ott aztán nincs mit a bírókra fogni ! :-) Ez a megoldás kulcsa, hát ismerjétek már fel.... :-)

2. Well, igen, nem könnyű kérdés, hogy egy ASE-Alba meccsen kinek fújtak, jajjj bocs, kinek a kárára tévedtek többet a bírók. :-)) Többek között ezért szurkolok a Szolnoknak... :-)))

3. A Debrecen elverése után nem marad más hátra, mint kiütni a Falcot és az ASÉ-t, persze az utóbbin hiába dobja majd Smissssz mind a 21 pontját gól jó plusz három büntető (addigra már a szabálykönyvet is átírják) megoldással, Villát meg Pajeszt idén már nem lehet megállítani, Trepinek pedig csúcsforma közeli állapotba sem kell kerülnie, hogy felzabálja Czigit, desszertnek meg Bécit !!! :-)))Mábocs...

Igy hatodikok leszünk és a Debrecent 1-3mal hazaküldjük, majd a négyben már lehetséges hogy kijárok meccsekre... :-))

4. Istinek ennyire megjött az önbizalma Trevisoban, hogy maffiafőnököket akar megfélemlíteni?? :-) ...hmmm, hmmm
Mennyire messze van ez a Treviso Szicíliától ??? :-)))

Tuti arról van szó, hogy a két szövetség csapata közül nem tudta Valovics eldönteni, hogy melyiknek fújjon, oszt ezé fújt mindkettőnek össze-vissza. Ez lett belőle. Kellett ez neked doki??? :-)))

OLAJ AZ ISTEN

belfera Creative Commons License 2003.03.10 0 0 12466
Mivanmivan, a paksiak most már minden piszkos munkát velünk végeztetnek el????? Sőt, nem csak a paksiak, hanem az egész ország??? :-))))))
Váradi, Ivkovics, ......?????
Bocsi, de most Fehérvárról kaptunk visszautasíthatatlan ajánlatot (200 db konfekcióöltöny albacompos logoval + bónuszként néhány "belevaló" hivatalos személy a kispadra), ezért Jurgilas lesz a következő aki felkerül a "Kosárlabdaéletünk legszimpatikusabb szereplői, akik végre megkapják" fedőnevű listára.
Ezzel párhuzamosan egyre bővül a Red Devils repertoárja, mostantól már nyomhatják az "Úgy jársz, mint az Ivkovics" illetve a "Rylan Hainje a legnagyobb király" rigmusokat is. :-))))))))

Néhány észrevétel a kaposvári állásponthoz:
Ivkovics - miután a mérkőzésen Toroval (akit azért nem kell félteni, hiszen az ő ereiben is szláv vér csörgedezik), Istivel és Rylan-nel is összeakaszkodott -szótlanul ballagott a vendégöltöző felé, oszt 2 körmendi játékos csak úgy megütötte - ez jobb vicc, mint az aszpirines, és legalább olyan jó, mint hogy Fodor Sanyi nem látta, hogy megütötte-e (egyáltalán) valaki Ivkovicsot. Talán már fel is hívta NG-t Fehérváron, hogy ők hogyan bizonyították rá a szolnoki rendezőre anno önmaga péppé verését. Szerintem Rylan kezet nyújtott Ivkovicsnak, de valaki meglökte hátulról, és ezért véletlenül arcontalálta Sztojant :-))
Egyet kell értenem sporttárssal, miszerint nem (csak) a csarnok alkalmatlan, hanem.... a biztonsági szolgálat és néhány szurkoló. Bár ebben az esetben nehéz felelőst találni - a játékosokon kívül - hiszen ez az ütés a Főnixben-, a United Centerben- , de még talán a paksi Makovecz-féle kommandósbázison is elcsattanhatott volna. :-)
Azzal vitatkoznék, hogy egyértelműen a hirig kedvéért keveredtek volna játékosaink a vendégöltöző elé, ugyanis az utolsó támadásunkat a vendégkispad felőli palánkra vezettük, tehát eleve ott tartózkodott mindkét csapat. Meg különben is, lehet, hogy Hainje és Toroman gratulálni indultak, csak útközben meggondolták magukat. :-)
A vendégszektor hiánya ugyebár visszatérő téma, és teljesen jogos a reklamáció - attól függetlenül, hogy a csarnok adottságai ismertek. Ha valóban érték atrocitások a kaposvári szurkolókat, akkor én kérek elnézést, a körülöttük/felettük álló köpködő parasztoknak pedig azt üzenem, hogy talán inkább szurkolni kellene. Egyébként minden tiszteletem a csapatukat elkísérő somogyiaké, különösen a két tizenéves, kék-fehér sálas srácé.
Beszéltem Bazsyval a meccs után, és ő már pedzegette, hogy nagy sörmeccs várható szerdán, ugyanis a kaposvári játékosok pénz hiányában nem fogják összetörni magukat a továbbjutásért - ha valóban nem jönnek el a szerdán, akkor szerintem bizonyítást nyer ezen tétel.
Ezzel kapcsolatban már említettem rostasnak, hogy az Albacompról szintén azt hallottam, hogy azért nem hajtottak annyira a Debrecen elleni kupavisszavágón, mert nem járt prémium a kupáért, és nem hiányzott nekik az MK-val járó pluszterhelés. Na, ennyit a magyar profi bajnokságról.

Érdeklődve olvasom a Paks-Fehérvár vitát - úgy látszik, hogy a Budapest-vidék és vidék-vidék ellentét után megjelent a szöveccségcsapata-szöveccségcsapata ellentét is. :-))))))

Előzmény: saabee (12435)
csaby1 Creative Commons License 2003.03.10 0 0 12465
És az Alba ellen meg semmit nem fújtak le.. Marajunk annyiban, hogy Sterby apátok az telfelejtette lenyilatkozni, hogy az Alba fordításában + elhúzásában is volt egy kis bírói segítség. Ja persze a mi játékoosain fáradtsága és az eladott labdák is közrejátszottak.

Ja ti pont annyiszor emlegetitek, hogy elcsalták a meccset, hogy már valószínűleg el is hittétek :)))

Előzmény: sarkat5 (12432)
kwest Creative Commons License 2003.03.10 0 0 12464
Hát igen, sajnos az van, hogy az Ivkovics-jelenséget ebben a helyzetben ennyivel lehet elintézni. Lett volna idő és alkalom arra, hogy az illetékesek tegyenek valamit a hasonló dolgok ellen, de ha eddig nem, akkor már minek. Ebben nem az a szomorú, hogy továbbra is marad egy Ivkovics, aki megcsinálja a kis mocskos akcióit, aztán egy kacsintás, egy "jófejvagyöreg" a bíróval, és minden megy tovább. Az okoz igazán nagy problémát, hogy ha már egyszer célravezető a dolog, akkor megjelennek a követők is aztán akkor lesz igazán nagy baj.
Nézzük csak. Egyszerű utilitarista magatartás, ezt más területeken igazán díjazzák a mai világban (az már más kérdés, hogy ez mennyire jó). És bizony számtalan előnye van.
1. A laza kis provokációm meccs közben is képes kibillenteni az ellenfelet (ez akár meglátszhat a teljesítményén, akár egy remekbeszabott technikai is következhet).
2. Már csak a postást figyelem otthon, hogy mikor hozza a nyugdíjat, ennek megfelelően a pályán mutatott teljesítményem kb. húsz százaléka akár a tavalyinak is, de valahogyan mégis sokat tudok segíteni a csapaton.
3. Kipontozódásom után kvázi másodedzőként viselkedve (másodedző: fele annyi időt tölt a pályán, mint a Miljkovic) emlékeztetek arra, hogy amíg a palánkok alá is eljutottam, nemcsak a kispadról ugrálok be, tettem néhány dolgot, hogy mélyítsem az addig is szívélyes viszonyt az ellenfél néhány játékosával.
4. Ha mindezt összerakom, talán kialakulhat az a szituáció a meccs végén, hogy valaki a túloldalról felkapjon egy virtuális vasvillát (az igazinak éppen Szolnokon volt dolga:))), és meghajtson vele egy kicsit a csarnokban.
5. Szerencsés esetben a folyamat végkimenetele akár az is lehet, hogy egy kicsit megkönnyítsem a csapat dolgát a kupavisszavágón.
Tehát: lehet is árnyalni a dolgot, a jelenetsor nem is annyira öncélú, egy igazi aranyszívű csapatembert ismerhettünk meg Sztojan Ivkovics személyében.

Na akkor nézzük: pont az volt a bajom a körmendi vendégkönyvben is, hogy egy olyan játékos kezdte a végén a dolgot, aki ezt az egészet már nagyon ismeri. Még ha Hainje lett volna, vagy mit bánom én, Toroman. De hogy Isti?
Ugyanis ő ment oda a végén először, magyarázatot keresve a sérelmekre (a rúgást nem láttam, ezt tényleg profi módon csinálta az öreg partizán, de egy kis ráncigálás volt, meg valószínűleg megosztott Istivel egy speciális pljeskavica-receptet is, mert hosszan mondta neki, meg több részletben). Aztán persze bekapcsolódott Denis, meg jött a háttértámogatás a többiektől, ekkor Hainje még akklimatizálódott, aztán egy éles lendületvétel után folytatta, amit meccsen csinált. Egyrészt jól célzott, másrészt kiválóan hozta helyzetbe társait, ennél az esetnél Toroman maradt nagyon üresen, szegény kapott is valahonnan egy akkorát, hogy egy kicsit felemelkedett. Aztán még Archibold került helyzetbe, őt De Gray blokkolta egy erőteljes lendítéssel az öltöző felé. Szóval csak a szokásos. A legjobb része az egésznek az volt, hogy miközben a küzdő felek már térdig álltak a vérben, addig onnan öt méterre Toya és Simon vigyorogva pacsiztak.

Tehát arról van itten szó, hogy ilyen akciókkal semmiképpen nem jöhetünk ki jól a dologból, és mivel nem igazán van szankcionálva ez a fajta alattomosság (sem akaratot nem látok rá, meg valljuk be, azért iszonyatosan nehéz is lenne). Nincs más lehetőség, el kell fogadni. Ezzel nem lehet elérni semmit, maximum magunkra uszítani jó sok embert, hogy mémáakörmendiek.

A kaposvári vezetőknek részben igazuk van, hogy azért ilyet mégse, de azért egy kicsit felmerülhetne a seprű esete a saját portával is. Nekem nagyon úgy rémlik az eset, hogy tettlegesség akkor lett igazán a dologból, amikor Isti szövegét Ivkovics nem ugyanazokkal a módszerekkel reagálta le.

természetesen azzal egyetértek, hogy a játékvezetőkkel és a szövetséggel vannak a legnagyobb problémák ebben az esetben, de a szankciók lehetősége is csak az ő kezükben van, és bizony bele kell nyugodni, ha egyszer ők így gondolják. Vagy lőni a szövetség épületét, de ez nehéz lesz, mert fegyvert szerezni valószínűleg a szerbektől a legkönnyebb :)))

Előzmény: andrej11 (12456)
albamama Creative Commons License 2003.03.10 0 0 12462
Akkor mégis jól hallottam, amit hallottam. Mert hülye azért nem vagyok! :-)))
Érdekes volt még a paksi szpíker thaiszólása. Csak az Ő kedvéért Theisz Péternek hívják a srácot, és "Tejsz"-nek ejtjük.
Összességében nem volt ez egy rossz hétvége:
Nyert a Vidike, a Volán és az Alba se kapott ki nagyon ;-)
A tipp-versenyben viszont nem nyomakodtam előrébb.
Előzmény: Törölt nick (12454)
Fishtax Creative Commons License 2003.03.10 0 0 12461
Szegény bírók! Mondjuk azt, hogy az esélyesség súlya nyomta őket? Vagy a meccs tétjével járó feszültséget nem bírták elviselni? Esetleg azt, hogy a mérkőzés körítése, a fanatikus szurkolók által teremtett félelmetes hangulatot nem tudták elviselni? Valamivel mentsük már ki őket, ha ilyen szarul fújtak! :-)

fish

Előzmény: Törölt nick (12460)
andrej11 Creative Commons License 2003.03.10 0 0 12458
Az 5 szóban elkövetett 6 helyesírási hiba is jelzi ennek a jelenségnek az indulati komolyságát:)
Előzmény: andrej11 (12456)
andrej11 Creative Commons License 2003.03.10 0 0 12457
Sporttárs mindig reálisan nézi a meccseket. Ha Ő azt mondja, hogy ez hazai pálya volt akkor elhiszem...

Egy biztos: ilyen szoros meccsen +10 büntető döntő!

Gratulálok persze a Paksnak, de a szövetség csapata jelzőt az utóbbi években azt hiszem ők érdemelnék:)))A leghisztisebb edzői címet pedig Fodor papa...

Jurgilas pedig 1-2 éve nem csiánál mást csak üt vág. Egyre kevesebbet kosarazik. Tud még egyáltalán? Nálam lassan Boldizsári magasságokba jut:)))

Előzmény: Törölt nick (12454)
andrej11 Creative Commons License 2003.03.10 0 0 12456
"Ivkóról régóta tudjuk, mit hogyan csinál, aki ilyen szinten felül neki, magára vessen"

És ezzel az Ivkovics-jelenség el van intézve???

Az ilyen emberek miatt lesz kiméletlen a sport!!!

Miért kell 10 éve tűrnie a mindenkori ellenfeleknek azt, hogy az Ivkovics mit művel? A bírók miért hagyják, miért félnek tőle, a szövetség miért nem tesz semmit sem?

Az Ivkovics magatartása perzse még nem menti a körmendieket, de ha ajátékosok azt érzenék hogy a bírók megvédik őket az Ivkovics félék alattomos dolgaitól, akkor nem vennének maguk elégtételt:(((

Előzmény: Törölt nick (12445)
sarkat5 Creative Commons License 2003.03.10 0 0 12453
Mondom én, hogy nem egy meccset néztünk! :-)
Amikor a reklámtábla feldőlt, senki nem ért hozzá. Halm Rolli állt mögötte, a rápakolt cuccok súlyától dőlt össze.
Ennyit arról, hogy a kispad felrúgta, majd megtaposta.
Ez is látszik a videón! :-)
Előzmény: Artúr Doki (12450)
Artúr Doki Creative Commons License 2003.03.10 0 0 12452
Más:
Zalgiris-Siauliai(csak le bírtam írni)86-70
Kornél 6pont 3lepötty-24 perc...ez nem sok.
Előzmény: Artúr Doki (12451)
Artúr Doki Creative Commons License 2003.03.10 0 0 12451
A "verekedő feketék" dossziéban majdnem Pakson is nyílt egy fejezet szombaton,de fekete vs.fekete párosításban...
Előzmény: Törölt nick (12448)
Artúr Doki Creative Commons License 2003.03.10 0 0 12450
És ha jól emléxem az Albának is az ADIDAS a sportszergyártó szponzora.Állítólag fel akarják bontani a szerződést,mert a fehérvári kispad felrúgta,majd megtaposta a cég reklámtábláját,ami a kispad előtt volt elhelyezve...:))))
Előzmény: Artúr Doki (12447)
vazsi Creative Commons License 2003.03.10 0 0 12449
A nyugat cikkében azt irták, hogy jó ideje nem kaptak pénzt a játékosok Szombathelyen. Jani erről mit tudsz?
Előzmény: jani0625 (12398)
Artúr Doki Creative Commons License 2003.03.10 0 0 12447
A Senkis" rigmust a Vlaovics/Kékesi" Villám"-Gyorszuhany" sporipáros kapta...
A fehérvári szurkolókkal az ég- világon semmi gondunk nem volt.
Előzmény: Törölt nick (12443)
Fishtax Creative Commons License 2003.03.10 0 0 12446
Jó reggelt!

Megerősítem, a "senkizést" a bíróknak címeztük, a hosszú idő óta kialakult "legszimpatikusabb szurkolótábor" címet nem szeretnénk elveszíteni. :-).
Pontosítás: a "szövetségcsapata" olyan szövegkörnyezetben hangzott el a szünetben, hogy ha továbbra is így folytatódik a bírók ténykedése, akkor lesz még "szövetségcsapata"-ozás.
Fehérvári kispad: Most tényleg, ki az a rengeteg öltönyös civil, akiket Nagy Gábor a meccs előtt a rendezőket is kioktatva a "szövetségtől vagyunk" szöveg kíséretében, és vmilyen igazolványt lobogtatva protezsált be a csarnokba?
Kérem a fehérváriakat, hogy olvassák vissza a reakcióinkat, amiket az Alba-ASE meccs után írtunk, illetve azokat a hozzászólásokat Ti írtatok az akkori eredmény védelmében.

fish

Előzmény: Törölt nick (12443)
nukleo2002 Creative Commons License 2003.03.10 0 0 12442
Ezt Valovicsnak szántuk a szándékos után, asszem, nem az Albacompnak.
Előzmény: sarkat5 (12441)
sarkat5 Creative Commons License 2003.03.10 0 0 12441
Nem vagyunk senkik, természetesen.
Előzmény: albamama (12440)
albamama Creative Commons License 2003.03.10 0 0 12440
Tehát akkor "egyszerűen senkik vagyunk"?
Előzmény: sarkat5 (12439)
sarkat5 Creative Commons License 2003.03.10 0 0 12439
Én ott voltam, Te valszeg nem. Szeretném megvédeni a paksi szurkolókat, mert semmi szolnokihoz hasonlót nem kiabáltak, maximálisan sportszerűen buzdították a csapatukat.
A játékvezetésben nem értünk egyet. Ez nem annyi volt, amennyit minden meccsen kap egy idegenben játszó csapat.
Előzmény: albamama (12437)
nattata Creative Commons License 2003.03.10 0 0 12438
Egy pillanatra olyan magas volt a vérnyomásom, hogy nem találtam a megfelelő szavakat. Ismerek olyan várost, ahol szabály szerint 4 sportcsarnokban lehet lebonyolítani egy hivatalos kosármeccset, erre olyan csarnokba költöztök a kupadöntőre, ahol az időmérés alapvető szabályai sem teljesíthetők! Tudom ez pénz, DE!
A 72 IQ-val rendelkező focistáknál is van lehetősége a játékvezetőnek, hogy a mérkőzés megtartását ne engedélyezze, erre Te jössz ezzel a szöveggel, az időmérő rendszer hiányosságairól!
Hogyan lehet ilyen teremben mérkőzést tartani? Ki volt az a pénisz, aki a bajnokság kezdetén a csarnok működését engedélyezte? Ki volt az az überpénisz, aki az anyagi lehetőségek miatt egy szabványon kívüli csarnokban kupadöntőt engedélyezett? Kik voltak azok a legpéniszebek, akik ezt a vezetőséget megválasztották?
Hogyan lehet, hogy valaki még hisz a szövetségben?
Hogy lehet, hogy valaki ezt még elfogadja?
Hogy lehetne kilépni ebből, és normálisan működjünk, ha már egyszer pénzt fektetünk bele?
Hogy húzhattam fel magam ennyire?
Előzmény: BTOM (12365)
albamama Creative Commons License 2003.03.10 0 0 12437
Szerintem egyáltalán nem volt szó arról, hogy a hazai csapat ne veszthetett volna.
A hibát mi követtük el, mert mikor elmentünk 12-13 ponttal, jött a szokásos könnyelműsködés. Ahelyett, hogy okos játékkal növeltük volna az előnyt, leadtuk azt, és ehhez még semmi köze nem volt a Valovicsnak. Utána voltak hülye fújások, de ennyi (sajnos) minden meccsen van.
Egy egészséges Moseley-val simán nyertünk volna, és ezt a paksiak is tudják.
Az viszont elszomorító, hogy a paksi nézők a szolnokiaktól tanulják a rigmusokat, akkor már inkább a fapapucs.
Előzmény: sarkat5 (12436)
sarkat5 Creative Commons License 2003.03.10 0 0 12436
Nem zavart meg semmi. Ti voltatok a hazai csapat (mint annak idején a Szolnok), aki nem veszíthetett.

A meccset láttam egyszer személyesen, kétszer videón. Hőbörgés csak a szándékosnál volt érthető, ezt el is ismertem. A technikai már jogos volt. Több kétes eset, amit a Paksnál lefújtak volna, nem volt.

Előzmény: saabee (12433)
saabee Creative Commons License 2003.03.10 0 0 12435
Akkor nézzük!

Lélekben én is ütöttem...

Előzmény: saabee (12434)
saabee Creative Commons License 2003.03.10 0 0 12434
A BTI-t és minden mást megelőzve :-)

Sztojan Ivkovics állát összevarrták

Mindenki másképp emlékszik

GÖRBICZ SZABOLCS

NS, 2003-03-10

Enyhén szólva is felfokozott hangulatban ért véget a Marc-Körmend–Klíma-Vill KK bajnoki mérkőzés a vasi kisváros sportcsarnokában. A hosszabbítás után vendéggyőzelmet hozó derbi után tumultus támadt a somogyiak kispadjánál. Hogy mi is játszódott le valójában, erősen kérdéses, mivel mindkét fél képviselője másképp emlékszik vissza a történtekre.

"A találkozó végét jelző dudaszó után megpróbáltunk örülni a sikerünknek, ám néhány hazai játékos, valamint szurkoló megakadályozott ebben bennünket. A körmendiek játékosa, Rylan Hainge állon vágta kosarasunkat, Sztojan Ivkovicsot, akinek mintegy másfél centi hosszan felszakadt a bőr az arcán, a marcali kórházban varrták össze az orvosok még az est folyamán. Úgy láttam, a játékvezetőknek is menekülniük kellett a meccs után. Véleményem szerint a Marc-Körmend csarnoka alkalmatlan ilyen rangadók megrendezésére, ezért klubunk vezetősége eldönti, hogy szerdán elutazzon-e a csapat a Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágójára. Nem vagyok biztos benne, hogy a vasiak garantálni tudják a biztonságunkat” – jelentette ki Kovács László, a Klíma-Vill KK ügyvezető elnöke.
A Marc-Körmend csapatánál egészen másképp emlékeznek vissza a történtekre. "Sztojan Ivkovics a mérkőzés folyamán végig provokálta a kosarasainkat. Németh Istvánt alattomos módon, amikor a játékvezetők éppen másfelé néztek, megrúgta. Szerintem Ivkovics viselkedése már réges-rég túlmegy a dörzsöltség határán, és az a legnagyobb probléma, hogy ezt büntetlenül megteheti. A meccs végén előadta a nagy halált. Előtte lökdösődésbe keveredett Toromannal, ami után a mi játékosunk elesett. Hogy Ivkovicsot megütötte-e valaki, azt nem láttam.” – fogalmazott Fodor Sándor, a Marc-Körmend csapatát működtető gazdasági társaság első embere.

Előzmény: saabee (12429)
saabee Creative Commons License 2003.03.10 0 0 12433
Nézd meg a meccset felvételről!
Azokat a részeket ajánlom figyelmedbe,ahun igen csak hőbörögnek a népek /látom az MK döntőre leírt utalás is megzavart,ezért ide írom a HAZAIAK -gy.k. paksiak/
Előzmény: sarkat5 (12430)
sarkat5 Creative Commons License 2003.03.10 0 0 12432
"Amely elütne a szíbálykönyvben írtaktól"

Ez nem azt jelenti, hogy fantasztikusan vezették az első félidőt, hanem hogy a Paks ellen semmi olyat nem fújtak, amit nem lehetett.

Bocs, hogy magamat magyarázom. :-)

Előzmény: sarkat5 (12430)
sarkat5 Creative Commons License 2003.03.10 0 0 12431
"Helyenként a "+bírói ténykedés" a Szolnok elleni kupadöntőt idézte. "

Ez így van. Ti játszottátok az igencsak "támogatott" hazai csapat szerepét, aki nem veszíthet.

sarkat5 Creative Commons License 2003.03.10 0 0 12430
Elég soxor leírtátok már és valószínüleg el is hiszitek, hogy az első félidőt az Albának fújták a játékvezetők.
Engem nagyon érdekelne, hogy szerintetek ez milyen ítéletekben nyilvánult meg, mert bár ezt a két negyedet videón kétszer is megnéztem, egyszer direkt ilyen célból, Fodor Geri véleményes (de a kosártörténelemben nem egyedülálló) szándékosán kívül egyszerűen nem találtam olyan ítéletet, amely elütne a szabálykönyvben írtaktól.
Előzmény: saabee (12428)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!