Ha már hosszú ideje együtt élnek, akkor azért jó eséllyel nem fognak hirtelen egymás ellen fordulni. Nem arról van szó, hogy a tegnap összeismerkedett fiatalok házasodnak össze az állami támogatás miatt.
Mire jó az, ha hülyének tetteted magad? A banándobálás is művészet a maga nemében, és akinek szemmel láthatóan nem megy, az ne erőltesse, hanem bízza azt az évtizedes rutinnal rendelkező szakemberekre ;-)
Tudod:
"A banándobálás nem trollkodás, csak a finom árnyalatok és lélekrezdülések megértésére képtelen pórnép szemében az. A majomugratásnak épp az a lényege, hogy a fanatikusok irracionális dühét kell ügyesen adagolt (de amúgy teljesen normális) hozzászólásokkal előcsalogatni. Jogos felháborodást kiváltani nem nagy mutatvány, ahhoz elég az ember képébe hazudni vagy a hülyét játszani."
- Hát, megismerkedtem egy férfival és leszoptam a diszkó vécéjében, aztán felmentem vele a lakására bélyeggyűjteményt nézni, de ő letepert és megerőszakolt.
- Tudja kérem, ehhez én kevés vagyok, talán majd Püfi kitalál valami mentséget a maga számára.
Nem püfi, ez csak a te agyadban lenne feltétlenül így.
A filmekben elég sokminden szok lenni. Olyanok is, hogy a menekülőre 10-en lőnek sorozatban, de egy sem ér célt, míg a menekülő megfordulva egy lövéssel leteríti mind a 10 üldözőjét. :)
Az én filmem:
Megerőszakolnak egy lányt:
- Biztos úr , engem megerőszakoltak.
- Hol, mikor, milyen körülmények között?
- Hát, hajnalban, kissé becsiccsentve egyedül csatangoltam az erdő szélén, amikor is letepertek és megerőszakoltak.
- Miért nem hívott taxit, vagy miért nem kért meg valakit, hogy kísérje haza, akkor megszünt volna az önre leselkedő veszély?
Sikerülhet jól és rosszul is egy hirtelen, rövid ismeretség után kötött házasság CSOK-kal is és anélkül is. Mesélted egyszer, hogy a te házasságos rövid ismeretség után köttetett. Akkor még nem volt CSOK. Azt már csak te tudhatod, hogy a házasságod jól, avagy rosszul sikerült.
Biztos lehetsz benne, hogy az volt a konfliktus forrása, hogy a gyerek éjt nappallá téve dolgozott, hogy fenn tudják tartani a házat, hogy segítse az apját, miközben a nő otthon ápolásin lógatta a lábát és nem gondoskodott megfelelően az élettársáról.
Nos, ez hogy tetszik?
Ha már vizionálsz, hadd tegyem én is. :)
Nem kéne venni a bátorságot, hogy ismeretlenül, nulla információval a birtokunkban pálcát törjünk bárki felett. Ha valakit jelenlegi tudásunk alapján el lehet marasztalni a történetben, az egyelőre kizárólag a nő, aki rágyujtotta a házat egy mozgáskorlátozott idős emberre. Pont.