Tarlós István főpolgármester Dörner György színművészt nevezte ki az Új Színház új igazgatójának a teátrumot eddig vezető Márta István helyett. A szinhaz.hu értesülései szerint a szakmai bizottság többsége Márta újbóli kinevezését javasolta, és két minisztériumi delegált voksolt Dörner Györgyre. A színész pályázatában intendánsának Csurka Istvánt nevezte meg.
a felépítése egy rakás trágya. a kitöltöttsége csapnivaló, a stílusa és nyelvhelyessége méltatlan egy magyar színházi emberhez. Persze, egy csepűrágótól talán elmegy... és nem szóltam a behazudott kapcsolatokról, ami ugye szintén méltatlan egy népnemzetihazafias gondolkodású irányt mutatni akaró értelmiségitől, vagy nem?:-D
az kicsit hosszú volt a hétvégére, én, de sztem mások sem mondták, h zseniális. Belekukkantva azt láttam, h felépítése jó. majd elolvasom, ha lesz rá időm.
Bár ezeknek a "tehetségkutató" műsoroknak is van romboló hatása, azt tanítja hogyan lehet jól megalázni embereket, akiket amúgy ezek e műsorok tettek személyiségzavarossá és önértékelés hiányossá.
Szerintem te mérhetetlenül gyűlölöd Kerényi Imrét. Mit csinált a Madách Színház igazgatójaként? Lényegében teljesen mellőzte a nemzeti drámákat és helyettük multiglobalista angolszász musicalokat és szalonvígjátékokat kezdett játszatni. És tette mindezt abban a színházban, melynek névadója egy igazi nagy nemzeti klasszikus!
A magyar Nemzeti Színháznak nem éppen internacionalistának kéne lenni.
Dörner -ha jól értettem- pont ezen a szemléleten szeretne változtani, és szerintem egyáltalán nem baj, ha a huszonegynéhány színház közül legalább egy ilyen is lesz.