A VW konszern gyári navigációival, térkép szoftvereivel kapcsolatos kérdések és válaszok topicja.
Jöhet bármilyen téma, ami a címben szereplő készülékekkel kapcsolatos!
Nekem ilyen problemam meg nem volt, ezert sajnos megoldast sem tudok mondani. Az egysegek kezikönyve valoban 8Gb-os memoriakartyat ajanl (nekem a 13 cd 4,3Gb lett), en 16Gb-osat hasznalok.
Illetve nekem egyszer a kartya fajlrendszerevel volt bajom, leformaztam FAT32-re es utana muködött. Esetleg ezzel probalkozhatsz.
Az a baj nem kombatibilisek egymással az egységek igy a bent levő egységhez kell elöször térképet szerezned és utánna másolni sd-re .
Nekem meg az bajom hogy nem tudok 1 cd-nél többet másolni az sd kártyára mert mindig azt irja tele van a kártya 8 GB , ha tudsz ebben segiteni leirhatnád hogyan csináljam kelet eu + alpok cd-vel probáltam
Van egy gyári 13 lemezes volkswagenes navigációm amit rátelepítettem sd kártyára. Autót kellett váltanom, és a másik kocsiban nem működik erről a memóriakártyáról a navi. Az korabbi autó egy vw jetta volt, a mostani egy vw golf. Tud valaki valamilyen trükköt, hogyan lehetne működésre bírni?
Sziasztok!Ha tud valaki segítsen.RNS 510 van az autómba és a rádió csatornákat nem keresi,elvileg be van állítva rajta minden ahogy kell és az antenna is jó. .Ahogy haladok mindig újra kell kerestetnem.Nem hiszem hogy ez alapból ilyen.
Aki tud segitsen legyenszives nekem a letöltött CHS-VW_RNS310_V4 fálj ami cdr fomátumba van hogyan lehet kiirni cd-re hogy müködjön az RNS-310-s készülékbe .
Hamarosan szeretnék venni I-es oktihoz gyári MFD-t. Ha van valakinek kérem jelezze, vagy hozá tartozó bármilyen kiegészítőt (antenna , tv tuner, csatlakozók stb. Pl hogy filmet lehessen rajta nézni, nem tudom milyen kiegészítő kell hozzá, lejátszó.)
Tudnatok nekem valaszt adni, hogy miert csinalja a navi es mit lehet ezzel kezdeni? 2 napja lezerfej csere tortent az RNS-E navimban, de neha elmegy a kep es kiirja hogy a lemez hibas. A vicc az egeszben, hogy ettol fuggetlenul a muszerfalon megy tovabb a navi es beszel is. Frissitenem kellene vagy lehet a lemez hibas? Koszonom a valaszt elore is!
Próbálj meg már eleve kész térképet vásárolni! Nézz körül a hirdetési portálokon, tele van ilyesmikkel! Expressz, autosszaki, vatera, stb, stb... Odamész, kipróbálod, ha jó, kifizeted...
Hm, hát meg vagyunk lőve, mert nem akar ez összejönni. :-( Kiírtunk már pár lemezt IMGBurn-től elkezdve, Nero-val, persze képfájlként, de nem akar elindulni egyszerűen a telepítés. 0%-nál állt eddig mind, majd kidobta, h nem sikerült, próbálkozzon-e még.
TDK DVD+R-rel és Verbatim DVD-R-rel próbálkoztunk.
_
Másik kérdés; ugye ebben MMI 2G navi van, 2004. 5. havi A8.
Van valamiféle mód arra, hogy pl. a csomagtartóban lévő DVD olvasó pl. lejátszon DVD filmet? Mert, most ugye csak a navit olvassa be. Meg pl. ez a kilógó RCA kábel hátul vajon mi lehet? Mit lehet erre rákötni?
..csak ez pont a 2005-től gyártott verzióhoz van. Ehhez a típushoz is volna mód ilyen USB-s okosságra? Ha, már legalább az mp3-at felismerné is előrébb lenne.
Közben utánaolvasgatva, láttam én is, h akár még a dvd író fw verziója is számíthat, de többen írták, h pluszos DVD-re, lassú tempóban DVD Decrypter-rel kiírva működött nekik.
Vettünk pár minőségi + -os, mínuszos lemezt, most jön a kísérletezés. :-)
Többnyire teljesen gáz a magyarosított verzió. Azt a pár szót meg csak meg lehet tanulni/jegyezni külföldiül...
A térképhez először mindenképpen meg kell tudni, hogy milyen a navi rendszer az autóban. Ha 2g, akkor olyan verzió kell hozzá, ha 3g, akkor meg olyan. Nem biztos, hogy az első dvd írás rögtön jól sikerül majd. Lehet, hogy maga a forrás hibás, lehet, hogy a lemezt nem fogja szeretni a gép, stb... Ha nem boldogulsz, akkor hívj fel egy hírdetőt. Működni szoktak a portékáik. (Eleve csak akkor fizetsz.)
A "magyarítást" el kell felejteni! A térkép frissítése természetesen megoldható simán. Nézzetek körül a neten, pl a gúgliban rákerestek, vagy mondjuk az autósszaki oldalon, netán expresszben, stb, stb, stb...