Gyakorlatilag honosításról van szó. Egyenértékűség megállapításáról. Ha az intézmény nevét bemásolja a maps.google.fr -be akkor panorámaképeket is talál az épületről. Jelentős középület. A portánál kell kérni nyomtatványt, de feltételezem, hogy a weboldalukról is letölthető.kb. 160 euró. Utólag kell fizetni, amikor kész. Ha angol nyelvű is a diplomája akkor fordítás megspórólható.
Sajna napokig gép nélkül voltam, mert elromlott a kicsike. Mára tudtunk életet lehelni belé! Biztos zokon vette, hogy nem akartam elvinni magammal:-) de mostmár viszem:-)
Csak most lattam a valaszod. Kicsit értetlenkedni fogok de akkor ha jol értelmezem ebben az intézményben ki tudom kérni a diplomam "francia" verziojat?
Nekünk Orange van ez valójában a France Telecom. Albérleti szerződés,személyi igazolvány és egy RIB (banki azonosító) kellett.
Aláírtuk a szerződést adták is az időpontot hogy mikor jönnek szerelni2 hét volt. Tökéletesen működik 36 eur havonta minden EU-s vezetékes számot ingyen lehet hívni. A beszerelés került 69 eur-ba.
Mindent megcsináltak nem ilyen szereld magad csomag.
Amikor mi beköttettük a netet még un. körzeten kívűl voltunk, de már a vezetékest tudtuk ingyen hívni. Amikor bekötöttek bennünket a körzetbe hívtak, hogy milyen lehetőségek vannak. Tv, mobil hívás. A dekódert tudod használni multimédiának is.
Ha nincs már hűséged, bontsd fel és kössz újat, vagy hívd fel őket, hogy váltani akarsz.
Nekünk is SFR van, de erről a telefonálós dologról semmit nem találtam a honlapon (mondjuk ez nem 100%-ig a szolgáltató hibája ;) ). Mindegyik előfizetésük esetén ingyenesek ezek a hívások? EU vagy egész Európa? Köszi előre is a választ.
Van valami ötletetek hol lenne érdemes előfizetni Franciaországban telefonra, tv-re, netre? Jó lenne ennek is tudni a költségeit és feltételeit, akkor megnézném az ajánlatokat már most!
Jól mondod, licence, viszont ha itt akarod hasznalni akkor vagy az otthoni intezmenyedtol kerj egy europai diplomat vagy az itteni oktatasi minkszteriumnal kerj rola papirt
A válsz Sevres-ben található. azt hiszem a 9-es M vonal végállomása. Pont-de Sevres-n kell átmenni és ott van egy intézmény, amely ezt a feledatot ellátja kb 160 EU díjazásért.