Keresés

Részletes keresés

Erzso (zso) Creative Commons License 2013.04.12 0 0 1220

KEDVES MINDENKI!!

TAKARITÁST VÁLALLOK,CSALÁDOKNÁL ,NAGYTAKARITÁS,AKÁR BEJERO NŐ KÉNT IS! BÁR MI A MIT SZERETNE,MEGBESZÉLHETJÜK SZEMÉLYESEN,ÉS ÖNHÖZ IGAZODOM!! MEGBIZHATO,RUGALMAS,MUNKÁJÁRA IGENYES,CSALODÁST NEM OKOZO. 38 ÉV NŐ VAGYOK. 1 EDÜL ÉLEK,IGY TUDOK ŐNHÖZ IGAZODNI! MINDENT LE LEHET ÍRNI,IGY NEM ÍROK TÖBBET. GYÖZÖDJÖN MEG INKÁBB! HIVJON BIZALOMAL.RESZLETEKET,SZEMÉLYESEN! 06-706345842. ELÖRE IS KÖSZÖNÖM!!

Üdv: Erzso

Prunellla Creative Commons License 2013.04.11 0 0 1219

KEDVES HÖLGYEK!

30-40 ÉV KÖZÖTTI LÁNYT/ASSZONYT KERESEK KŐBÁNYAI LAKÁSOM TAKARÍTÁSÁHOZ. PÉNTEKEN DÉLELŐTT KELLENE JÖNNI 3 ÓRA HOSSZÁRA. SAJNOS AZ EDDIGI TAKARÍTÓNŐM AKIVEL SZUPER ELÉGEDETT VOLTAM, NEM TUD TÖBBET JÖNNI MERT ELKÖLTÖZIK, DE REMÉLEM SIKERÜL ŐT PÓTOLNOM HAMAR VALAMELYIKŐTÖKKEL :)

AZ ELVÁRÁS NEM SOK:

- NAGYFOKÚ ÖNÁLLÓSÁG (NE KELLJEN LEÍRNI, MIT KELL CSINÁLNI, AMI KOSZOS LÁSSA MEG, MINTHA OTTHON LENNE)

- MINDEN PÉNTEKEN JÖNNI KELLENE, KÉREM, CSAK OLYANOK JELENTKEZZENEK, AKIK EZT HOSSZÚ TÁVON VÁLLALNI TUDJÁK

- 1000/FT/ÓRÁT TUDOK FIZETNI, EDDIG IS ENNYIÉRT VÁLLALTA A HÖLGY

RENDEZETT, ÁTLÁTHATÓ LAKÁS, 60 M2, KÖNNYŰ VELE BOLDOGULNI.

CÍMEM AHOVÁ A JELENTKEZÉSEKET VÁROM - HA NEM NAGY KÉRÉS FÉNYKÉPPEL

prmenedzser@yahoo.com

KÖSZÖNET ELŐRE IS MINDENKINEK AKI ÍR NEKEM.

Zsuzsanna80 Creative Commons License 2013.04.09 0 0 1218

E-mail címem:baksayzsuzsa@citromail.hu

Előzmény: BubbleH (1208)
Zsuzsanna80 Creative Commons License 2013.04.09 0 0 1217

Üdvözletem!

Az állásra jelentkeznék ha még aktuális!

Referenciával és több éves tapasztalattal rendelkező, leinformálható megbízható káros szenvedélyektől mentes bejáró nő és takarító nő vagyok.Munkámat pontosság,precizség,alaposság jellemzi.3.kerületben lakom.6000.-/alkalom

Üdvözlettel:B.Zsuzsanna

Előzmény: BubbleH (1208)
Zskiss Creative Commons License 2013.04.06 0 0 1215

Megbízható segítséget keresek takarításhoz!

Szigetszentmiklós-Lakihegyen lévő otthonom (100 négyzetméter területű családi ház) rendbentartásához hosszú távra keresek önállóan dolgozni tudó (nem kell minden egyes alkalommal elmondani a teendőket), munkájára igényes, megbízható segítséget, aki nem igényli, hogy szállítsam.

Az első alkalom egy kissé alaposabb takarítást jelentene, mivel éppen befejező szakaszához érkeztünk a ház felújításának, a későbbiekben ez átlagos (kis létszámú a család) heti takarítást jelentene, alkalomszerűen vasalással együtt. Adott esetben, ha belefér az Ön elképzelésébe és kapacitásába, kibővíthetjük ezt a tevékenységet rendszeres fűnyírással is.

A tisztítószereket és eszközöket rendelkezésre bocsátom, a takarítási napok pedig pénteki, esetenként szombati napra esnének.

Szíves jelentkezésüket díjazási igénnyel a zskkiss@gmail.com email címen várom.

Kiss Zsuzsa

haztartasi Creative Commons License 2013.04.03 0 0 1214
Látom, nagyon kell nyomni itt az ipart, és már néha van egy kis önfényezés is (#1206). ;-))
Előzmény: Kriszten35 (1213)
marcsi 1954 Creative Commons License 2013.04.03 0 0 1212

Referenciával és többéves gyakorlattal, takarítást, vasalást és gyermekfelügyeletet vállalok a III.ker-ben ! / a Bécsi út környékén és a Testvérhegyen/    Tomsicsné /Marcsi/

Tel:        30 6038960

Erzso (zso) Creative Commons License 2013.04.02 0 0 1211

KEDVES OLVASOK!!

Takaritást válallok ,csládoknál ,akár bejero nő ként is Nagytakaritást is . Bár mi amitt szeretne. Referenciám van.Megbizhato,Rugalmas csalodást  nem okozo 38 év Nő vagyok. egyedül élek .mindent  le lehet,írni igy nem Írok többet.  Lehet Egymást  Keresük!? Gyözödjön meg inkább! tovább ,minden részletet megbeszélhetűnk ha Egymásra találtunk.  Hivjon Bizalomal!! 06-706345842 sz. Elöre is kösszönöm!!

Üdv: Erzso.

Timike27 Creative Commons License 2013.04.01 0 0 1210

Üdvözlök mindenkit!

Tímea vagyok!

Vállalnék hétvégi iroda takarítást,esetleg vasalást 3 vagy 4órában,1200 ft-os órabérért!

6 éves tapasztalattal és referenciával rendelkezem!

Jelenleg is bejárónőként dolgozom.

Munkám pontos,precíz és gyors!

Telefon számom:06702723634

BubbleH Creative Commons License 2013.03.30 0 0 1208

Takarítónőt keresek hosszú távra, Budapest XIII. kerületi lakásunkba heti rendszeresseggel. Megbízható, alapos, nemdohányzó, munkájára igényes hölgyet keresek.

Amit minden alkalommal el kellene végezni:

- porszívózás és felmosás minden helyiségben
- konyha kitakarítása
- fürdőszoba -> kád és mosdó vízkőtlenítés, csempék áttörlése, tükör és polc letörlése, stb.
- wc -> fertőtlenítés, kitakarítás, csempe áttörlése
- portörlés
- terasz feltakarítása, pókhálózás
- heti ruhavasalás

Amit csak kb. havonta 1x, vagy amikor aktuális:

- sütő, mikró kitakarítása
- bútorok tisztítása
- ablak és függöny mosás, redőny (évente 2x)
- hűtőszekrény kitakarítása
- ajtók, tükrök tisztítása
- radiátorok takarítása

Ez egy 76 m2-es lakás, amit kb. 2-3 óra alatt ki lehet takarítani + vasalás. Ha Önt érdekelné a fenti munkalehetőség, várom jelentkezését fizetési igény megjelölésével.

E-mail cim: hbubbles@live.com

zzzxz Creative Commons License 2013.03.25 0 0 1205

Kedves Segítség keresők!

Ha még Húsvét előtt szüksége van gyors segítségre, kérem, keressen meg. Vállalok alkalmi és rendszeres takarítást, nagytakarítást.

Elsősorban Budapest budai oldalán, Budaörsön, Törökbálinton, Diósdon, Érden.

Elérhetőségeim: szepenjol@gmail.com, 0670/397-5027

Bacsiné Creative Commons License 2013.03.23 0 0 1203

Itt a tavasz!!! Kezdjük a felfrissülést egy nagytakarítással!:)
Csak Húsvét után!!!Tarthatunk,próba alkalmat.
Vállalok takarítást 1 hétköznapi(egész napi,vagy néhány órás) még meglévő szabadnapomra(hétfőre) heti rendszerességgel.,esetleg nagytakarítást, ahhoz való besegítést,festés utáni takarítást.(a lakás méretétől függően ez lehet akár 2-3 egymást követő nap) Budapesten. 30 éves,érettségizett, nem dohányzó, megbízható, becsületes, diszkrét, pontos, kis gyermekes anyuka vagyok. Gyerek szerető,erősen állat barát. Szeretem az alapos munkát,oda figyelek kérésére,vigyázok dolgaira,alkalmazkodom igényeihez. Munkám közben csak a megbeszélt,egyeztetett szereket,segédeszközöket használom(Környezet barát,vagy az Ön kedvenc bevált,vagy a rendelkezésemre álló,esetleg általam hozott) Alaposan dolgozok,kérésre akár piperetakarítást is végzek. Észreveszem a dolgom, ha kell egyeztetek Önnel.

Jelenleg is több lakásban, több féle igényhez alkalmazkodva végzem munkámat. Bérezés függ: a rendszerességtől (heti,havi,negyedévente nagytakarítás),lakás nagyságától,állagától,az Ön igényeitől. Megbeszélés tárgyát képezi.

Leinformálható referenciákkal, friss erkölcsivel rendelkezem. Azokhoz tartozom, akiket örömmel tölt el, ha elégedettek munkájára és megdolgoznak a pénzükért,nem csak az első időszakban. Amennyiben tetszett bemutatkozásom, az ön elképzelésének megfelelek és úgy gondolja, rám van szüksége,vagy esetleg kérdése van munkámmal,referenciával,takarítással kapcsolatban  kérem, írjon-hívjon bizalommal.

Tisztelettel:Gabriella.

Tel:06202548473
eszge25@freemail.hu

windochb Creative Commons License 2013.03.21 0 0 1202

Budapest területén (előny 11 és a 9ker)keresnék gyermekfelügyeletet és/vagy házvezetőnői állást
Gyermekfelügyelet esetén akár a saját otthonomban is. Rövid és hosszú távú munka ajánlatot is szívesen veszek
Gyerekgondozásban és házvezetésben egyaránt van tapasztalatom.
Végzettségem szerint Óvodai dajka lennék, ami megkönnyíti a napi feladatokat, hogy óvodában is dolgoztam, tehát a nehéz helyzetekre is fel vagyok készülve.
Barátkozós típusú és ismerőseim és munkaadóim elmondása szerint is jó kedvű, megbízható és pontos vagyok.
Szakképzettségemet igazolom dokumentummal, referenciával is tudok szolgálni

Barbara-0670/3987835

Borbély-Bartis Csilla Creative Commons License 2013.03.19 0 0 1201

Hétfő és keddi napokra vállalok takarítást Csomádon,Fóton,Veresegyházon és Erdőkertesen!Megbízható,leinformálható vagyok,gyorsan és alaposan dolgozok.Árban megegyezünk,kérem hívjon bizalommal,pl.100 nm-es lakás takarítása 5000,130 nm-es 7000 ft.

Törölt nick Creative Commons License 2013.03.18 0 0 1200

Szép estét kívánok,Juhos Erzsébet vagyok 37 éves, 3éves kislány anyukája,rendezett családi háttérrel. XX.  kerületben lakom. Magánlakások takarítását vállalom a délelőtti órákban. 

marcsi 1954 Creative Commons License 2013.03.18 0 0 1198

Vasalást vállalok a III.ker-ben!   Tomsicsné Tel:306038960

Vica 41 Creative Commons License 2013.03.18 0 0 1197

Üdvözlöm !

A lakópark takaritásra szeretnék jelentkezni.

Kis Éva vagyok,41.éves 

Budán lakom,

a fiam végzi a kuka kihúzást,mosást

hólapátolás,és csúszás mentesitést

illetve az ablakozást,

nagytakaritásba segit nekem.

Szakmai gyakorlat:

Lakóparkok,társasházak 

és iroda napi és nagyt akaritása.

Több mint 10.év munkatapasztalat

Megbízható,preciz munkavégzés,nem dohányzom.

rugalmas munkaidő beosztást tudok vállalni !

Várom szives válaszát !

E.-mail:eva0218@indamail.hu

Tel :30/446-1025

Tisztelettel,Kis Éva

Előzmény: szuterénes (1192)
Timike27 Creative Commons License 2013.03.16 0 0 1196

Üdvözlök mindenkit!

Vállalnék hétvégi iroda takarítást 3 vagy 4órában,1200 ft-os órabérért!

Több éves tapasztalattal és referenciával rendelkezem!

Munkám pontos,precíz és gyors!

Telefon számom:06702723634

kutyaseta000 Creative Commons License 2013.03.14 0 0 1195

Tisztelt Szuterénes!

Érdekelne a takarítói munka.

21 éves egyetemista diáklány vagyok. Diákként már dolgoztam egy magánklinikán,mint takarító és az első kerületben egy háromemeletes társasház takarítását most is végzem alkalmakként.

Pontosan hányszor kéne takarítani a házat, illetve írták, hogy 2 főt is keresnének.Ezt bőveebben kifejtené.

Tudnék még 1 megbízható takarítót mellém.

Bérigényt megbeszélés után mondanék.

Krisztina

Előzmény: szuterénes (1192)
Gabi17 Creative Commons License 2013.03.14 0 0 1194
E-mail helyesen: gabi17817@gmail.com

Gabi
Gabi17 Creative Commons License 2013.03.14 0 0 1193
Jó napot!

Takarítónôt keresek március 28 vagy 29- re a VIII. kerületbe, ha kölcsönösen megfelelünk egymásnak akkor havi rendszerességgel. A reszleteket e-mailben.

Jelentkezes : gabi17817@gmai.com
szuterénes Creative Commons License 2013.03.14 0 0 1192

Budapest 13. kerületében található társasház keres 2 fő takarítót heti 5 napra, akik közül az egyik fő a kukák heti háromszori kitolását és visszatolását, illetve télen a hólapátolást és sózást is meg tudja oldani. Mivel a társasház és a munkát végző takarító közvetlenül szerződne, ezért jó díjazást nyújtana a társasház, viszont kemény munkát és alaposságot várna el.

Akiket érdekel (akár házaspár takarítókat, egy férfi és egy nő felállásban) azok kérem emailben (nyilvános a nickemhez kapcsolódó email) jelentkezzenek a fizetési igényükkel és referenciájukkal. Nincsenek előítéleteink, csak az számít, hogy a munka lelkiismeretesen és alaposan legyen elvégezve. Bárki jelentkezhet, akinek van tapasztalata a takarítási szakmában. Itt a lehetőség, ha valaki szeretne normális fizetségért főnök nélkül, de kemény elvárásokat támasztó megbízó számára dolgozni.

sz.l Creative Commons License 2013.03.13 0 0 1190

Tisztelt Nikolett!

Takaritási munkára feladott hirdetésével kapcsolatban érdeklődöm, hogy órabérben, vagy fix áron dolgozik? Gyakorlata, referenciája van? Fényképet tud küldeni?

A munka kispesten egy 58 nm-es lakásban van, és nem egyszeri alkalomról lenne szó. 

Várom válaszát.

Üdvözlettel:

Szentpétery Laura

sz.l@c2.hu

Egyébként a megadott email cimen miért nem elérhető?

Előzmény: Nikolett091 (1159)
Andrea03 Creative Commons License 2013.03.12 0 0 1189

Három gyermekem egyedűl nevelem  tapasztalattal és megbízhatósággal takarítást vállalok.Valamint hétköznapi idős gondozást is képesítéssel.Nagyon szeretek dolgozni.

Budapest és környéke

elérhetőség:bibor.bibor@citromail.hu

T:06-31-314-8565

Több szakmával is rendelkezem

csapó ági Creative Commons License 2013.03.12 0 0 1188

Kedves Fruzsina!

Áginak hívnak és szeretnék jelentkezni takarítási munkákra.Jelenleg is takarítással foglalkozom, de sajnos kevés a munka, szeretnék többet vállalni!

Ajánlólevelem van, takarítói múlttal rendelkezem, érettségim van, angolul társalgási szinten, németül alapfokon beszélek!

Megadnám a számomat, kérlek, ha még aktuális, keress meg telefonon, vagy e-mailben!

06 - 30/5935038

Köszönettel:  Ági

Előzmény: Nagy Fruzsina (1181)
zzzxz Creative Commons License 2013.03.11 0 0 1187

Kedves Segítséget Keresők!

Alkalmi és rendszeres takarítást, nagytakarítást vállalok. Elsősorban Sóskút, Törökbálint, Érd, Budaörs, Diósd, Budapest budai oldalán.

Beszéljünk a részletekről, kérem, keressen a szepenjol@gmail.com címen vagy a 0670/397-5027-es telefonon. 

J07 Creative Commons License 2013.03.09 0 0 1184

Heti egyszeri alkalomra keresek XII. kerületbe lakás takarításhoz ill. vasaláshoz segítséget. Órabér: 900 Ft. E-mail címem: j712@freemail.hu

Bizalom1 Creative Commons License 2013.03.08 0 0 1183

Tisztelt Keresők, Családok, magánemberek!

Hétfő, és péntekre keresek heti rendszeres takarítást. Alkalmilag nagytakarítást, Bármilyen lehet! Nem vagyok se szép, se fiatal, de dolgozni nagyon tudok. Évek óta nagy rutinnal rendelkezem.Referencia, és becsület van, a régi értékek szerint!Fiatalok is bármire hívhatnak! XV-ker-ben lakom, környező kerületek előnyben, de nem feltétlenül.Önálló, gyors, alapos, vagyok, az elvárások szerint. Köszönettel wg48@freemail.hu

Nagy Fruzsina Creative Commons License 2013.03.08 0 0 1182

Elfelejtettem leírni, hogy XI. kerületi, 70 m2-es lakásba keresem a takarítónőt :)

Nagy Fruzsina

Nagy Fruzsina Creative Commons License 2013.03.08 0 0 1181

Kedves Fórumozók!

Precíz, pontos, megbízható, leinformálható takarítónőt keresek kis és nagytakarításhokhoz. 

Első alkalom: 2013. március 14.  Elégedettség esetén, további megbízásokkal.

Önéletrajzokat mielőbb várok a fruzsin.nagy@gmil.com e-mail címre.

Üdv:

Nagy Fruzsina

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!