----------------a rum annyi féle, van egy rumpunch, asszem, pont a horvátoknál, ami valami eszméletlenül borzasztó, asszem, az jut mindig az eszembe a rumról, általában...
Akkor tényleg Tunézia a legjobb, egészen európai, de mégsem, szeretik a gyerekeket, mint minden arab országban, és most kövezzetek meg, de szerintem a tisztasága jobb, mint más országoknak...
Sok olasz is átruccan csak úgy pihenni.
Horvátország jóval drágább. Viszont majdnem ugyanzt kapod, mint itthon, gondolok itt a kajákra, emberekre, stílusra, kiszolgálásra.
Tunézia más. oda repülni kell, az már Afrika, ott más színű emberek tömkelegével találkoznak, szóval részemről Tunéziát szavaztam meg nektek. :)
most éppen ülök, horvát,török, nyitott vagyok per. pill. a lényeg az hogy EL innen,oszt jólvan. Ha esetleg még jó pecás helyet találok az maga lenne a gyönyör.
egyszer terveztünk egy tényleg komoly (költséges) utat valahova, és minden variációt összeírtam, Bécsből, Prágából, Pozsonyból és Mo-ról...
ár, illeték, végösszeg.
Mivel 99%-ban ugyanannál az irodánál rendeltük meg az útjainkat, beállítottam egy mappával, és elmondtam, hogy sajnos akkor most nem velük utazunk, mert találtam egy jóval olcsóbbat...
Az ismerősünk körbetelefonált mindenkit, és megszerezte magának viszonteladóként az útunkat.
HA lazán veszed, akkor csak a vicces része marad meg benned! Mint itthon a Tiszánál egy jól sikerült biliárdparti után a helyi erőkkel a kocsemában!:-)
hajjaj mindenfélét, csinálom a listámat, van egy pozitív és egy negatív oldal, hova miért és miért ne... tudod még szervezkedem a nyaralásunkkal kapcs :P csak közben fáradok.