na ja az elso kettonek nincs doboza se vakuja, plusz postakoltseg. raadasul az elsonel irja hogy kopott es rozsdas. az utolso lehet meg erdekes de ott irja hogy semmit nem tud roluk, azt se hogy mukodnek es szemmel lathatoan eleg utott kopottak.
de persze mindig lesz olyan cucc amire ne irna be valaki okos hogy feleert lehet venni az ebayen, akkor vedd ott.
Pedig de. Itthon nincsen választék, minden eladó azt hiszi hogy különleges kincset árul, és az árat is úgy szabja. A vevők meg mindent fillérekért szeretnének megvenni ;) Persze az eBay sem fenékig tejfel, van ami sokkal drágább kint mint itthon. Én meg úgy vagyok vele, hogy ott veszem meg a kiszemelt cuccot ahol olcsóbban adják.
A vaterás gép jól néz ki, de vakura-dobozra nincsen szükségem, nem vitrinbe, hanem nyúzásra szánom. Hiába szép, néhány hét zsebben hordástól úgyis csúnya
lenne.
Egyszerűen ezért a műanyag szappantartóért nem vagyok képes 10 db ezrest leszurkolni.
ugy remlik hogy az hibas volt. en is szoktam nezni az ebayt az x4 nagyon draga moka.
az xa2, 11e-ert, tokkal vakuval jo allapotban, ne mond mar hogy draga es ebayrol erdemesebb... en csak azert nem veszem meg mert teljesen automata. van sima xa-m, az rekeszprioritasos es tavmeros (bar annak megintcsak nem sok gyakorlati jelentosege van, mert irto kicsi a bazistav).
hat nem tom en hasznalni veszek mindent szoval mint irtam szamomra ennek igy nincs gyakorlati haszna. annyira meg nem szep es nem is ertekes hogy a vitrinbe tegyem.
Nnna kérem! Csatlakoznék az örömködőkhöz: végre hozzájutottam egy 35 milis Jupiterhez! Kései fekete típus, fullos állapotban. Csak hátsó sapija nincs. Helyette egy elég szép FED2 volt mögé tekerve. Elsőre az is jónak tűnik, de még nem néztem át rendesen. Elvoltam az obival... Mindenesetre a redőny nem átlátszó, mint a kék FED2-emen, és ez már biztató előjel. Meg benne van az eredeti húzóorsó is!
Mostmár "csak" egy Jupi 11 kellene, nomeg színszűrők, napellenzők, hátsó sapi az alapojjjektívhez, korban-gyártmányban-stílusban hozzáillő vaku... Meg szabadidő, hogy mindezt maradéktalanul kiélvezhessem. :o)
Valakinek nincs véletlenül egy fölösleges hátsó sapija Ju12-höz? (M39)
Jó kérdés, köszönöm! Annyit segítek, hogy a képsort egészben kell nézni, és egyetlen "folyamatnak" kell tekinteni... a többit magánban szívesen megvitatnám.
Általában valaki felbukkan, aki meg akarja tiltani a fotózást, de többnyire egy kis beszélgetés után megenyhül. Ilyenkor is előny, ha a fényképezőgép nem tűnik túl profinak :)
Ez a cég tatabányai volt, de sajnos országszerte rengeteg hasonló lelhető fel, pusztuló állapotban, megsemmisült szellemi tőkével. Kár értük.
Köszönöm, de a vaterás drága, asszem eBay lesz belőle.
Egyébként volt nemrég egy XA4, csak elmulasztottam az aukció zárását.
Licit nélkül 1 fonton maradt, igaz nem volt ott a leírásban hogy XA4, csak annyi hogy Olympus 28mm-es objektívvel. Sajnos nem került vissza azóta sem...
Csak azért tudom biztosan, hogy a D sorozat valamelyik darabjáról lehet szó, mert szokta emlegetni, hogy a 30-ad nem működik, és a formájára nagyjából emlékszem.
Nekem személy szerint jobban tetszenek a régebbi felhúzógombbal szerelt változatok.
jok de miert vegyesek a kepek (ertem ez alatt hogy nemelyik ff nemelyik szines)?
hol van ez a lepukkant gyar? en multkor csepelen maszkaltam ott is vannak jo helyek bar eleg sok a biztonsagi ur es szoltak hogy nem lehet fotozni (mondjuk nem tom miert ne, azt a sok mallo romkupacot, de hat a szabaly az szabaly...)