Keresés

Részletes keresés

e_dora Creative Commons License 2004.04.21 0 0 256
küszöb szerintem egy hurrájókedvü copycat.. ;)
Előzmény: Búsulójuhász (255)
Búsulójuhász Creative Commons License 2004.04.21 0 0 255
Helló Küszöb! Szegedi vagy? Csak az érdekelne, hogy víz alatt van-e még a Tiszapart? Pláne a Felső?

fájdalomküszöb Creative Commons License 2004.04.21 0 0 254
Üdv a topiclakóknak!

Én biztosan ott leszek a koncerten, szólok a majd a haveroknak is, páran tuti eljönnek. Mármint Szegedre.

hurráoptimista Creative Commons License 2004.04.21 0 0 253
Szuper, tuti vagy! :-)))
Előzmény: valahanynevanaptarban (252)
valahanynevanaptarban Creative Commons License 2004.04.21 0 0 252
Én tutira megyek!!!
Szombaton megbeszéljük, jó?
És pontosítok. Azt hiszem csak elővételben 800, helyszínen 1000, de ha szóltok előre elintézem, hogy legyen nektek elővételes áron. No milyen vagyok? :-)
Előzmény: hurráoptimista (251)
hurráoptimista Creative Commons License 2004.04.21 0 0 251
Hát, az engem is érdekelne (sőt, merem állítani: többeket is a zenekarból), de akkor bizony jelenésem van. :-) Tutira nem gyüssz?
Előzmény: valahanynevanaptarban (250)
valahanynevanaptarban Creative Commons License 2004.04.21 0 0 250
Bocsánat, de nem tudok elszakadni a témától.
ápr. 29-én lesz egy koncert Fehérváron is, mindössze 800 pénzért és ráadásul az én szövet barátom lesz előtte-utána a dj. '80 évek, new wave. Fincsi lesz.
Előzmény: Búsulójuhász (244)
hurráoptimista Creative Commons License 2004.04.21 0 0 249
"mi nagyon jólnevelt, udvarias fiatalemberek vagyunk"

Hja, bezony! Kékvérű szalonidióták. :-)

Előzmény: Búsulójuhász (247)
hurráoptimista Creative Commons License 2004.04.21 0 0 248
"Ez a mi drága menedzserünk: előbb elhajt mindenkit a faszba, aztán elfilózik..."

:-) Naja, ne is mondd... Elég baj ez a hülye fejemnek. Nem elég hogy indiszponált vagyok, de még arrogáns is. Asszem innom kell egy nagy bögre brómos teát mézes Seduxen-el, mert a tesztoszteron és adrenalin-szintem hét emelet magasan jár...

Előzmény: Búsulójuhász (247)
Búsulójuhász Creative Commons License 2004.04.21 0 0 247
Ez a mi drága menedzserünk: előbb elhajt mindenkit a faszba, aztán elfilózik... Szegény lányok meg csak kamilláznak... Bocsi lányok, mi nagyon jólnevelt, udvarias fiatalemberek vagyunk (meg jóképűek és szerények is persze).
M.
hurráoptimista Creative Commons License 2004.04.21 0 0 246
Kivéve akkor, ha az vagy, akire gondolok... :-)
Előzmény: hurráoptimista (245)
hurráoptimista Creative Commons License 2004.04.21 0 0 245
Kac-kac.
Kurva vicces voltál.
Lehet lelépni.
Előzmény: Törölt nick (241)
Búsulójuhász Creative Commons License 2004.04.21 0 0 244
Május 5 és 6 (szerda és csütörtök) A38!!!
Jegyek 2500 és 3000 Ft-os áron vannak.
Mivel 6-án elméletileg játszunk a Subway-ben, értelemszerűen szerdán megyünk.
M.
Búsulójuhász Creative Commons License 2004.04.21 0 0 243
Nem okoz hasmenést (különben már negatívban lennék), bár embere válogatja. Én nagyon kedvelem a kaukázusi kefírt kinn a kertben, cseresznyézés közben is.

Hallottam az EK koncertről, állítólag május 7-8, A38 hajó.. Jenő és Llászló úgylátszik ismét átszelték a vízeket, a gyökereik szavára.

Ittas gyerek: ne szemtelenkedj a felnőttekkel, inkább hozzd a D-húrt holnapra!

M.

valahanynevanaptarban Creative Commons License 2004.04.21 0 0 242
Dehiszen még számtalan helyen van ám zacskós kakaó. A dobozos sörnek meg dömpingjét éljük. Szerintem kivitelezhető még a kakó-sörös utazás. Bár szerintem garantáltan hasmenést okoz. :-)

Amúgyilag, ha Kiadót idézgetel, tudod, hogy lesz most koncert?

Előzmény: Búsulójuhász (240)
Törölt nick Creative Commons License 2004.04.21 0 0 241
Mi ez itt kérem? Jöttem provokálni... Mivel most ugyse tudja senki hogy ki vagyok, meg inkognitoban is, szal megengedem magamnak hogy ebben a jó légkörű kis fórumban lejárassam a zenekart. Rettegjetek szemét mind1esek! Virust küldök az uj honlapotokra azt mindenkinek a feje helyett Máté Othilia fog vigyorogni! És ráadásul east17 dallamok csendülnek majd fel közben!
Végitélet ArmaGedeon Halál.

(Nem Mind1 sk.)

Előzmény: Búsulójuhász (240)
Búsulójuhász Creative Commons License 2004.04.20 0 0 240
Úristen! Két órát játszunk?! És a többiek ezt tudják? Szeged után biztos jól fog esni... Bár múltkor a PE Caféban a harmadik órában lett igazán kedvem nótázni.

Ja, a kakaó dal egyébként zacskós kakaóról szól. Azt sem tudom, hogy lehet-e még kapni? Mindig leharaptam a csücskét, és úgy nyomtam be az arcomba Miskolcon a Tiszai pu melletti kis bolt előtt, amig vártam, hogy betolják az Inter City-t. A vonaton meg persze söröztünk, innen az első két sor, de ez már történelem...

Babylon, a Nostalgie tök jó endékásan hangzik, hagyd meg úgy szerintem.

Szóval, "előre lányok, előre, én kiveszem a részem belőle" kerekedjetek fel Opti felhívására!

M.

ba-bylon Creative Commons License 2004.04.20 0 0 239
Szóval tíz órakor MIND1. Köszi az infót.
Asszem én hamarabb kiszúrlak téged, ill. titeket :)

Szeged:huhh de távoli. o_O~
( és a nyugdíjasok bezzeg ingyen utaznak )

Az új topictól meg kissé elment a kedvem. Bár ezzel a hozzányögéssel is közelebb kerültem a 30-hoz. :)
Ha!, micsoda többértelmű mondat.

Kakao: elképzelem az angyali arccal kakaót szürcsölő társaságot; félig lehúnyt szemek,elégedett félmosoly... :p

Előzmény: hurráoptimista (236)
valahanynevanaptarban Creative Commons License 2004.04.20 0 0 238
Nohát, természetellenesen nem megyek Szegedre, hiszen pénteken a gödörben van jelenésem állítólag, de hanem majd pénteken Benya.

És tényleg tiszta hülyeség, hogy sehol nem lehet kakaót kapni a szórakozóhelyeken, sak sört. Pedig legalább olyan jó. Bocsánat.

hurráoptimista Creative Commons License 2004.04.20 0 0 237
FIGYELEM! * FIGYELEM! * FIGYELEM! *

Most beszéltem a Benczúr-os szervezővel, a program a következő:

Az egész buli kb. 8-tól kezdődik, de a MIND1 22h-tól játszik!!! (kb. éjfélig!). Ebbe a 2 órába bele van kalkulálva egy esetleges csúszás, ráadás, stb.

Úgyhogy gyertek minél többen!

Előzmény: Búsulójuhász (234)
hurráoptimista Creative Commons License 2004.04.19 0 0 236
"Szombaton jövök a Benczúr-ba ! Akkor találkozhatunk ! Hálás köszönet :)"

Igazán nincs mit... Cool. C U there! :-)

Topiknyitás: írj be mindenféle baromságot ahova kedved tartja, és hamar összejön a 30 hozzányögés. (Ha gondolod, én szívesen kitoldom pár egyéb "hozzányögéssel" :-)

Előzmény: ba-bylon (232)
hurráoptimista Creative Commons License 2004.04.19 0 0 235
Ha jól emléxem, 8-kor, de előtte még pontosítok, nem csúszik-e a program. Menjünk le kb. fél 8-ra szerintem, az bőven elég... Utána pedig kinek kakaó, kinek sör, kinek bor. ;-)
Előzmény: Búsulójuhász (234)
Búsulójuhász Creative Commons License 2004.04.19 0 0 234
..tényleg, Opti, mikor kezdünk szombaton?
ba-bylon Creative Commons License 2004.04.19 0 0 233
OFF: inkább Ostalgia, avagy Goodbye Lenin. :) Sorry

ba-bylon Creative Commons License 2004.04.19 0 0 232
Szombaton jövök a Benczúr-ba ! Akkor találkozhatunk ! Hálás köszönet :)

Mit látnak szemeim? Egy újabb alkotás !! Remek :)))

OFF , de nagyon OFF, szinte szégyen.
Valaki help me! Még nem tudok új forumot indítani. Nincs meg a 30 hozzányögésem.
A címe : Ostalgie, avagy Goodbye Lenin. Aztán majd megírom a nyitószöveget másodikként.
*heves szempillarebegtetés*

ON

Előzmény: hurráoptimista (221)
hurráoptimista Creative Commons License 2004.04.19 0 0 231
Nincs mit! :-) Szegedre nem tudsz jönni pénteken?

Mindenkit várunk:

Péntek, 23-a: SZEGED
Ifjúsági Ház, Felsőtiszapart u. 2.

(http://www.kispal.mentha.hu/)

Előzmény: valahanynevanaptarban (230)
valahanynevanaptarban Creative Commons License 2004.04.19 0 0 230
Hálás vagyok, kiváló lesz így is!
Előzmény: hurráoptimista (229)
hurráoptimista Creative Commons License 2004.04.19 0 0 229
Szia!

Várunk szombaton (is), a demo cd már kész is van, de egy dal valamiért kicsit bénán van felírva, valami gikszer jött be. Majd meghallod... Ha nagyon zavar, majd elküldöm emilben mp3-ban azt az egy dalt.

Előzmény: valahanynevanaptarban (228)
valahanynevanaptarban Creative Commons License 2004.04.19 0 0 228
Csak most jutottam nethez múlt szerda óta... Megint nagyon finom volt a koncert, lassan kezdek megbarátkozni a kupolával is. :-)
Kár, hogy mindig ilyen sok zenekar lép fel amikor ti is, így nem marad elég idő, és hát a többiek... na minde1.
A meglepetés szám hihetetlen jó volt, én ráadásul külön bukom arra, ha jóizléssel csempésznek bele a zenébe népdalokat, szóval ezért külön köszönet!

A szombatin biztos ott leszek, ami külön jó, hogy Karabéllyal lesz közös koncert. Végre nyugodtan lehet maradni Mind1 után is. :-))
(és várom én is a demót, köszönöm)

hurráoptimista Creative Commons License 2004.04.18 0 0 227
Gratula! Tetszenek ezek a zaklatott sorok, hamisítatlanul "Mikis" :-) Van már a szöveg mellé melódia is?
Előzmény: Búsulójuhász (225)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!