Vumenke! Megpróbálom elküldeni a kutyám képét. Lehet, hogy le kellene előtte redukálni, de nem tudom:) Szóval vagy átmegy vagy nem, de inkább a nemre tippelek:) Akkor majd ha jön esetleg este Extreme akkor megpróbálom vele felrakatni:)
Nekem nincs ilyen.Kb. két hónapja lehetett talán, amikor akciózták a Metróban.Akkor itt a fórumon is taglalták a fiúk.Vagy adnak hozzá olyan adaptert, amellyel tudod 220 V-ról, ill. 12 V-ról is működtetni, vagy tudsz venni hozzá külön.
Egy normális hűtőtáskába a 6X2 L-es üdcsi belefér.Sörösdobozban nem tudom a méreteket.
Létezik olyan szerkezet,ami hűtőszekrény funkciót lát el síma hálózati dugaljal felszerelve és mondjuk könnyen mobilizálható (csomagtartóban is elfér), esetleg még hajlandó a szivargyújtóról is üzemelni (csomagtartóban egy hosszabb úton)?
A lényeg, hogy viszonylag olcsó legyen és ne legyen túl nagy.
Ha valakinek van ilyen és tudja, hogy hol lehet beszerezni és kb mit kóstál, kérem szíveskedjen velem megosztani az ismereteket.
Abádszalókon találtunk a barátaimmal egy olyan szállást, ami minden szemponból kiváló egy horgászkiránduláshoz, csupán hűtő nincs és ez igen-igen kellemetlen a sörkedvelő horgászok számára. :-))