Keresés

Részletes keresés

cibkat Creative Commons License 2004.08.18 0 0 2368

Köszi Ádám! eddig én is eljutottam, de a dolog nem működik előírásszerűen.

Szevasz F! Ideje volt. Tuti, hogy van vonat 22 körül. Vagy esetleg eljövök érted biciklivel. Jó-e?

BOLDOG SZÜLINAPOT MACI!!!!

goadam Creative Commons License 2004.08.18 0 0 2367
Hát ez már aztán tényleg baj, hogy ennyire eluralkodott a süncsalád, András, támogatom a koalíciót a többi kiscsoportal, de csak szigorúan a fórumra szorítkozva!

Kata! Képberakás:
a hozzászólásszerkesztőben kattints az 'új kép' tallózás gombjára. töltsd be vele a képet, aztán kattints a 'feltölt' gombra, majd alul megjelenik a kép, és utána beszúrás 'gomb'...
Remélem érthető volt, és nem fog hadbíróság elé állítani a 3.20 vezérkara államtitkok kiárusítása miatt.... 
Ezt csak úgy ideírom kisbetűvel: fagyi

cigo Creative Commons License 2004.08.18 0 0 2365

Ritkán kerülök én ide h teljességgel belássam a dolgot.Még ugy sem sikerül  ha 4 izényit hátra haladok.TÉNYLEG VISSZA OLVASTAM RENGETEGET.!!!!!Nem.Én ezt nem értem.Most h már szoba került a nevem akkor: mi az a tanti?

Mit tud ?és a tanti az jo vagy rossz dolgot jelent.

Ez egy inidai név?

háá

meg azt sem értem h én miben veszek el milyen kozmikus izében

Ez most akkor beszólás?

na de aki nem jár ide eleget mert csoró és csak éjféltől van pénze h netezzen az járjon így:))))

Apropo csoro.Lévén h asszem már 2 hete(a napok osszemosodnak) egyedul vagyok itthon és elfogyott minden pénzem asszem csak a bulira valami piat tudok vinni jándékba.

Bocs de el kellett intézzek egyetemi dolgokat(csek,albi stb...)

igy le vagyok égve

Na most akkor teleírom eztet h ne legyen leki furdalásom.

Tiszteletemet teszem minden kedves kiscsoportnak de mint látjuk aktiv forumozásbol a SUNCSALÁD viszi a cuccost.

ja el ne felejtsem mit  lehet Örstől olvasni ami tök poén?nekem is nekem is.

irgalmatlan Creative Commons License 2004.08.18 0 0 2366

Uff!

Ej-ej, mennyit emlegetnek errefele. Mar csak azert is irnom kell, hogy elmuljanak a csuklasi rohamaim, no.

Sunpapa! Teljes erobol gratulalok a csemetehez! Hanyan lesznek meg? Mert ugye eddig is voltunk nyolcan. Megallsz a focicsapat elott? ;-)

Jo latni ezt a hatalmas sunuralmat. Pedig mi kevesen voltunk! Soxor ideztem mar a klasszikust: "Kicsi a sun, de bok!".  A tobbi kiscsoporttol csak ilyen szanalmas, ketsegbeesett kapalozasra futja? Irni, irni, irni!!!

<leise> Es ezt pont en mondom? :-) </leise>

Mar elore erzem Ors bakancsat a vesem tajekan, de a helyzet ugy hozta, hogy hacsak valaki nem indul kocsival 22 ora tajban 60ba, akkor reszemrol lottek a 20-ai bulinak. :-(

Ave!

F, mint Finommechanikai parittya

mamut_ Creative Commons License 2004.08.18 0 0 2364
eljött a nagy pillanat!Augusztus 18-a van! Tök jo!!!  :)))))))
mamut_ Creative Commons License 2004.08.17 0 0 2363
mindjárt!Már minden percel közelebb kerülünk! :DD
mamut_ Creative Commons License 2004.08.17 0 0 2362
mindjárt eljön a nagy pillanat!Csak győzzétek kivárni!:))
mamut_ Creative Commons License 2004.08.17 0 0 2361

Zozo!Mondom hogy szivesen felmegyek eléd!Az lenne a legegyszerűbb!De ha a népstadionba érkezel és nem a népligetbe akkor nem kell menned sehova!A népstadionbol indulnak a buszok hatvanba!Hétköznap sűrűn járnak!A jegy ára 207 Ft. :)))

De komolyan mondom hogy szivesen felmegyek eléd!!!!Aztán lehet hogy szombaton megyünk bulizni Gyöngyösre!Elmegyünk 1et csajozni! :)))   nah?Benne vagy?Akár benne vagy akár nem akkor is elrángatlak magammal! :)))     Huha!De nem biztos hogy a könyvtár nyitva lesz amikor jönnénk haza!

De adj nekem választ hogy kimenjek-e eléd!Ha gondolod mondom hogy szivesen kimegyek a Népstadionhoz

Előzmény: megyaszaizoli (2360)
megyaszaizoli Creative Commons License 2004.08.17 0 0 2360

hat balcsi meg pest az lesz kisvarda meg nem biztos de a lenyeg az hatvan!!!!!!ugy orulok annak ellenere hogy amiutan irtam utana volt egy kis balesetem de errol kesobb ......mamut maci !!! nem kaptam hatvani jaratot de biztos lesz valami vonat vagy ilyesmi azt esetleg hol kapom meg a  vonatok menetrendjet hogy ne kelljen a nyugati deli  keleti kelenfoldi es jozsefvarosi  palyaudvarokat oszejarjam???

pussz mar szamlalok visza es alig varom!!!!!!!!!!!!!!!!

Botkormany a sztar ha kevesen vagyis neha napokig egyedul is kepviselem !!!!!!!!!!!!!!

and4 Creative Commons License 2004.08.17 0 0 2359
No comment = az igazság mindig győz.
Előzmény: cibkat (2357)
cibkat Creative Commons License 2004.08.17 0 0 2358
Hű de sokan vagyunk itt. Haza se megyek, úgyis postafordultával jöhetnék vissza.
cibkat Creative Commons License 2004.08.17 0 0 2357
Enigmásolk= Enigmások. És még én akartam szemtelenkedni a Borkormány miatt...
Előzmény: cibkat (2354)
and4 Creative Commons License 2004.08.17 0 0 2356

Borkormány     nagyon= Botkormány!!!

Aláírva lepecsételve megmásíthatatlanul. Mindenféle levelezés és hozzászólás a fenti javítással kapcsolatban érvénytelen, törvényszegés és moderálási szabályokba ütköző!!!!!!!

Bocs srácok, lányok ti Botkormány.

A 3:20 nevében.

Örsahegyekből Creative Commons License 2004.08.17 0 0 2355
Jó, de ez csak egy gesztus volt... Mindenféle rossz szándékot mellőzve. Bocs, hogy félreértésre adtam okot.
Előzmény: cibkat (2353)
cibkat Creative Commons License 2004.08.17 0 0 2354
Az Enigmásolkat nem akarod engedetlenségre buzdítani?
Előzmény: and4 (2350)
cibkat Creative Commons License 2004.08.17 0 0 2353
Tanti én (még mindíg az irodából). Te meg megkérdezted, hogy hát buli lesz-e ez így.
Előzmény: Örsahegyekből (2351)
cibkat Creative Commons License 2004.08.17 0 0 2352

Látod örs? Másnak is tetszenek!

vigyázz andráske, mert kiersztem a tüskéoimet és jajj lesz neked!

Örsahegyekből Creative Commons License 2004.08.17 0 0 2351
Nem is tudom... Amennyiben Zsolti a tanti, akkor ez nem is számít igazából szemtelenségnek, de őszintén megvallva ezt most nem teljesen értem... Ki az a tanti? Meg a kozmikus tér nem csak rá jellemző, abban többen is el szoktak tűnni... De bárki is legyen az a tanti, most ezúttal bocsánatot kérek tőle. Most megint úgy érzem magam, mintha egy Kaffka novellában lennék... Mit is csináltam?
Előzmény: cibkat (2349)
and4 Creative Commons License 2004.08.17 0 0 2350

Sziasztok!

Elképesztő lendületbe jött a fórum ez csodaszép, jó.

Tegnap beírtam egy nagyonjót melyben megemlítettem Foltosboriszt is, de ledobott a rendszer erre mit látok ma beírt egyet.

Maci kezdek benned véglegesen pozitívan csalódni, intézkedsz jókat írsz be, beírsz.

Örs vazzeg te hagyd ott azt a zenekart vagy mit, és kezdj el írni, mindegy mit csak add ki. Neked ez megy (fiatal korod ellenére) hullára röhögöm magam a beszólásaidon.

M. Feconak szóltam köszönettel vette a meghívást, diplomátikusan elmondta hogy valszeg nem jön, de azért lehet. Azt mondta még a táborral kapcsolatban: "-Mindent tudok!!" - nem részletezte.

Kedves Kicsirigó és Borkormány!

Én a 3:20 hivatalos képviselője ezúton kérlek meg titeket arra, hogy alakítsunk közös frakciót, ezek a kis izék vagy sünök vagy rágcsálók eszaporodásának és mindent befedő elburjázásának megakadályozása érdekében, mert van bennünk közös valamint a fent említettek már az agyamat tépik szét!!!!!!!!! Tegyünk ellene.

Bízva bennetek, tiszelettel:       :)

A

cibkat Creative Commons License 2004.08.17 0 0 2349
Ádám!!!! Hogy kell képet iderakni?
cibkat Creative Commons License 2004.08.17 0 0 2348

na

cibkat Creative Commons License 2004.08.17 0 0 2347
Miért nem teszi ide ez a hülye gép a marcipánsüni fotóját?!?!
cibkat Creative Commons License 2004.08.17 0 0 2346
Tehát:
cibkat Creative Commons License 2004.08.17 0 0 2345

Na? Most csak ámultok, mi? Ha időben tudtam volna, mi lesz a nevünk, akár ezt is kaphattatok volna a végén ajándékba a rettenet könyvjelzők helyett.

cibkat Creative Commons License 2004.08.17 0 0 2344

Na most akkor a Balcsihoz mész vagy Kisvárdára?! Én csak valamikor délután megyek Pestről és akkor is előbb Hortra, aztán Hatvanba.

Örsike drága! Szemtelenkedünk a tantival?

megyaszaizoli Creative Commons License 2004.08.17 0 0 2343
gyerekek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!megvan a buszjegy!!!!!!!!!!!!!!! na figyu ide csutortokon delutan 4kor indulok innen kezdirol es pentek reggel 7-8 max 9re erek pestre a nepstadionba egyedul .....esetleg meg valaki ha lenne aki jon pestrol akkor mehetnenk egyutt fel hatvanba .........alig kaptam buszjegyet majd leestem errol is de nem megis megyek:)) hetfonn jonnek visza pestre valamikor delben vagy ilyesmi mind1 es csutortokonn jovok veglegesenn haza pestrol vagy kisvardarol meg nem tudom hogy meglatogatom-e a baratnomet mert eleg feszult volt a viszony az utobbi idoben DE ott leszek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! irjatok hogy ki jon pestrol hatvanba !!!!!!!!!!!!!!!! pusz mindenkinek
Örsahegyekből Creative Commons License 2004.08.17 0 0 2342
Buli lesz ez így egyáltalán?
Előzmény: cibkat (2341)
cibkat Creative Commons License 2004.08.17 0 0 2341

Pista hogy ráérzett! Zsuzsa! Megint egy tábori buli nélküled. Szörnyű! át is szabom a lambadaszoknyám cselsztonosra!

Örsahegyekből Creative Commons License 2004.08.17 0 0 2340
Na! Most rugdostam meg Fecónkat egy kissé e-mailen keresztül, hogy írjon nekünk valami szellemeset. Zsoltiról én sem tudok, eltűnt a kozmikus térben...
Örsahegyekből Creative Commons License 2004.08.17 0 0 2339
Köszönjük, Pista bácsi! Most új remény szikrája csillant fel a szemünkben! Tudtam én, hogy érdemes lobbizgatni. Most a Sünről: 1- A S.Ü.N. - Sörözés Ünnep Nélkül(életforma), egyébként dögevő, ha nem, akkor tudja az örDÖG. De lehet, hogy parazita, mert az egyik a múltkor beépült a hátamba... Védett, mert minden egyes tagját bevontam Syloplasttal, és képes vagyok az életemmel fizetni értük... 2-Fecóval írogatunk mostanság, most jött haza az edzőtáborról és próbál 20-án elnézni, ha nem jönn, akkor lerúgom. 3-Azért a Sün Saga képviselteti magát a legjobban, mert tisztában vagyunk bizonyos liberális alapelvekkel, melyek szerint csak akkor látszunk, ha kibújunk az avarból. (egyébként én tényleg sün lehetek, mert szúr az oldalam)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!