Hali nép!
Falusi ember vagyok, de már hetedik éve Pesten, koliban. Beleszerettem a Lányba, aztán a Nőbe. Mind a ketten a Visegrádi utcát járják nap nap után, éppenséggel ez a kettő egy és ugyanaz. Véle együtt belesetem a XIII.-kerületbe is. Szeretnék neki kedeskedni: archív fotókra lenne szükségem a Visegrádi elejéről, illetve a Nyugati (MARX) tér környékéről, bármelyik korból. Minden ötletet szívesen veszek.
Segítsetek, ha tudtok, köszönöm...
Nnnna, csak megindul az élet :-)
P9R, remélem, azért nem veszítetted el a kedved, és ha lesz vmi, eljössz! (én megyek, ha tudok, csak bármikor közbejöhet valami, ezért sose mondom tutira.)
ÚÚÚÚÚÚÚÚgy hiányoztatok má' megint!
Visszatértem. Egy kicsit azért örülök, hogy nem volt tali, hámerhogy én nem tudtam volna elmenni, és rossz lett volna nem ottlenni.... Na, ezt most jól megbolygattam, de lényegtelen.
Különben, az volt megbeszélve, hogy 11-én, a DR-ben találkozunk! Vagy nem figyeltek eléggé???
ja, és hun a fődi cimbid? jöjjön nem hívod meg ide közénk?
Egyébként azt hiszem, kicsit későn lett a szervezés. Bár... már annyi kerületi tali let szervezve, amiből nem lett semmi, tényleg össze kellene hozni végre egy normálisat! :-))
2001. 10. 12-én este 21.00 és 2001. 10. 11-én reggel 7 óra között senki nem jelentkezett a kerülettalálkozóra :(
Ezért egy cimborámmal (aki szintén földi) tartottunk sörünnepet a helyiekkel karöltve.
Több életet magatokba, kollégák!
Ma este beültünk a párommal egy kajáldába (oly ritkán tesszük...), a szomszéd asztalnál egy elsőrandis ifjú pár ült, legalábbis ordított róluk a friss kapcsolat... olyan aranyosak voltak... :-))))