Szia! Nekem is 2.2-es benzinesem van és hasonló problémákkal küzdök! Nekem fojtószelepet diagnosztizáltak több helyen is! Az ára 80000 ft körül van sajnos!
Egy 2001 év végi 2.2 benzines 607 es boldog tulaja vagyok már több mint 2 éve. Most elkezdett egy olyan hibát produkálni, hogy néha induláskor teljesen befullad aztán meg hirtelen mint a villám megindul, és szintén induláskor néha gázadásra nem egyenletesen reagál, 2000 es fordulatik ugrik aztán meg a normál reakció. Esetleg valakinek volt már ilyen gondja? Veszprém megyében nem ismertek valami szakit aki ért is hozzá? Már 3 szor vittem szakszervízbe mindig kicseréltek valami kütyüt de nem javult meg.
ok elküldöm ha küldesz nekem cserébe egy frissebb navi cd-t valami mostani kiadást ha van ha jól értem magyarosítás is van hozzá neked ugy még jobb lenne.üdv
nem akarlak mindenaron meggyozni, de a keszulofelbenben levo magyaritas tesztelgetese soran nekunk is volt hogy egy hibas verzio betotlese kozben megszakadt a frissites es eltunt (elszurkult) a navi ikon de egy 'gyari' rendszerlemezrol siman visszarantotta magat es utana ismet elerheto volt a navi funkcio. aztan meg lehet a cdmechanika is hibas ami szerencsere a fejegysegtol fuggetlenul cserelheto/javithato es persze az is lehet hogy tenyleg halott a cucc. mindenesetre ha kidobnad vagy nincs kedved vele szoszmotolni en szivesen latnam a cdolvasot akar valamilyen cserebere kereteben is.
Szia mert be teszem a cd-t de ki már nem adja meg azt olvastam itt a fórumon ha sötétek az ikonok a kijelzőn akkor nem jó a meghajtó de mondom ki sem adja a lemezt ha meg nyomom 30 szor akkor se csak killódik hallom voplt olyan egyszer hogy kiadta de akkor nem is nyomtam meg csak valamit kerestem azt láttam kint a lemez.
Szia kell igen!! De ha tudnál küldhetnél a hátuljáról egy képet milyenek a csatlakozókmert vettem már egyet de az nem olyan volt mint az enyémben. itt at email címem:simonjoco@citromail.hu ide küld légyszi hogy mennyi az ára meg meg beszéljük hogyan utalás vagy hogy tudom eljuttatni. előre is köszi!
Sziasztok, ismét felmerült néhány kérdés a 607 -es emmel kapcsolatban. A cd tár felett található egy másik lejátszó egység, ide kellene a navi dvd -t rakni? Ha igen, honnan tudom beszerezni? A kijelzőn van navi ikon, csak inaktív.Kocsi 2001/12 havi.
Részecskeszűrő eltávolítás után milyen olaj megy bele, mert eddig részecskeszűrőshöz valót adtak. Szervíz intervallum nullázására van e lehetőség vagy kell program hozzá?
Egy társfórumról vagyok (Mondeo IV), s segítséget szeretnék kérni, hátha itt találkozott már valaki ilyen problémával.
Az autóban 2.0 hdi 16V-s motor van.
A következő problémánk van jónéhányunknak:
4-ben érezhető főként hogy egyenletessebességnélrángat..lüktet az autó.... kb 1500-as fordulat környékén..mikor az ember tartani akarja a gázt... van hogy nem csinálja, de legtöbbször igen. (kb olyan mint ha nem akarna üzemanyagot kapni, vagy levegő hiány...)
Bocs, elég link vagyok ebben az "kiárúsításban"....
Persze, ha meglesz még viheted. Sőt tudod mit ha azt mondod kell akkor nem hírdetem tovább. Ha már 6 éve itt van nálam akkor már 2-3 hónap nem számít :-)
Szia Cornetto, mar a tavaly felvettem veled a kapcsolatot, hogy szeretnem megvenni a vajbelsodet, de vegul meg sem adtad meg az alerhetoseged es igy abba maradt a dolog.
Mint akkor is irtam en Erdelybol vagyok es ritkabban jarok Magyarorszagra, most voltam epp Csongrad megyeben, sajnos nem kovettem a forumot es most latom , hogy ujratetted a hirdetest.
November elejen megint szandekozom jonni, ha gondolod felkereshetlek es lebonyolitjuk a vasart.
Ijjjjjj......hat az akkor szó...s:-( magyarorszagit keresgelek lehetoleg egy tulajost.azt csak konnyebb leinfozni mint a kulfoldit....
Ok akkor 14-20kozt hanyagollak:-D
Hát nem lesz könnyü találni jót, türelem kell hozzá, ebben az évjáratban már simán 300-500ekm is van ha a bsi ben kitörölték a híbalistát ami tárol km is, akkor nem lehet megállapítani ,hogy mennyi van benne. Augusztus 14-20ig nem vagyok.