Elmesélem neked,hogy voltam én Kings'X koncerten a Pecsában.
Haveromam egyszer megpillantottam,hogy ott áll Doug mellett és énekli helyette a szöveget.Egy pilllanatra még mekadályozták Dougék,hogy leüssék Jimmyt,aztán úgy kirángatták,mint a fene egy két ütést még láttam is,mivel az első sorban voltam.
Ez sajnos előreferdül.Mondjuk nem tudom,te hány rendőrt láttál kekeckedni kemény fazonokkal , inkább ag yengét veri mindenki,mert az az 1szerűbb.Nyilván az is lehet,hogy bejöttetek neki :D
Tudod mire fel volt a kifakadás? Mansonon a leghátsó sorban ültünk, ahol a korlát van. mivel mindenki állt előttünk, persze mi is, hiszen nem láttunk volna, meg hát amúgyis. Erre odajön egy hétajtós őr, és a kedvenc számom alatt alkezd rángatni a karomnál fogva , hogy üljek le. PONT ÉN, aki senkitsem zavart a kilátásban, mivel mögöttünk senki. mondom ember, ültesd le ezt a szektort, és leülök én is. utána már nem próbálkoztak. és ez annyira jellemző, hogy a "gyenge nőket" baszogatják, a pasikat persze nem merte volna megrángatni úgy, mint engem.... szerinted ezek után, mennyire voltam kiakadva,amikor gunson a 200 álló ember közül pont minket akart elvitetni az a köcsög a rendőrökkel?????
No hát köszönöm mindenkinek azt a remek délelőtti szórakozász, kiváltképp a Daku
nővéreknek :) Remélem azért nem éreztétek magatokat nagyon rosszul tegnap este.
üdv: egy srác aki tudja a Don't cry szövegét
én azért bántam volna, ha nem megyek. lehet, hogy most nézhettem meg utoljára, ha szar volt, ha nem, nekem bejött a hangja és a mozgása mág mindig ugyanolyan. (azt a kis husit nem nézve rajta :) )
Örülök hogy tetszett a szexekszön! Ha 4-5 e lett volna a jegy, lehet hogy kimentem volnta. 2e-t megért volna szaszáék műsora, 2-3 et meg az axl polgár(pukkasztó)i kör. Eszembe jutott az első SA konci, amit még győrben láttam, és 60 ft volt a belépő, meg kb. annyi néző is volt. Asszem 1990 tele volt, ez volt az első turnéjuk.
Ja, meg nyáron lesz Sisters of Mercy, nekem ők voltak 1992 körül az, ami sokaknak a gánsz. Ott legalább a dobgép remélem az eredeti lesz:)
Ej, hát vizsgát mindig a koncertek napjára kell tenni!!! Persze tudom, hogy néha a körülmények nagyobb urak... én is mentem már koncert utáni nap úgy dolgozni, hogy 7.20-kor indult a vonatom, és előtte 1/2 3-kor kerültem ágyba...
Amúgy meg nem is tudom, mikor röhögtem annyit topicon, mint most...
Tegyük hozzá, én nem voltam ott tegnap este... akármennyire is szeretem a G'n'R egykori munkásságát, most valahogy nem volt kedvem 10 ropit fizetni, pláne hogy már Slash sincs ott. De nem mentek el a nővéremék se, akik pedig ott voltak '92-ben, és nem is azért, mert azóta már gyarapodott a család. Egész egyszerűen csak csóválták a fejüket, hogy mit akar még Axl, mikor mondtam nekik, hogy lesz ez a koncert...
Most már sejtem miért, az elmondottak alapján. Valahogy nagyon nem tudom bánni, hogy ez kimaradt az életemből...
én voltam a márciusi DM-en, és nekem nagyon tetszett!!! még nincs eldöntve, hogy megyek-e a másodikra! De mivel nincs állójegy már, csakis ülő lehet...és a márciusin is ülőn voltam, és mindenki állt, és tombolt, és ugrált, és isten volt!!!! csak Dave pont az enjoy the silence alatt mutogatta be a zenészeket...az úgy kicsit illúzióromboló volt nekem, meg előtte Gore dj-settjét adták be, túlzottan nem mozdult rá a tömeg.