Keresés

Részletes keresés

ananova Creative Commons License 2002.03.26 0 0 569
AMANÓBA ...../MAJD jól felképellek akkor!! :))

Előzmény: triklopsz (568)
triklopsz Creative Commons License 2002.03.26 0 0 568
és mi van ha én félóra és 1 perccel előbb megyek és én veszem fel a jegyeket ananova néven? :)
Előzmény: ananova (567)
ananova Creative Commons License 2002.03.26 0 0 567
Köszi! De hol mikor és hogy hálálhatom meg? :)))
Előzmény: csin (566)
csin Creative Commons License 2002.03.26 0 0 566
Mit? Ananova néven lesznek a jegyek, a pénztárban fel tudod venni őket, előadás előtt fél órával. Jó szórakozást!
Előzmény: ananova (565)
ananova Creative Commons License 2002.03.26 0 0 565
Okés, bár baráti hétvége lesz, mindennapra egy szinház!! :))
Akkr mikor egyeztetünk ????
Előzmény: csin (563)
h.masy Creative Commons License 2002.03.25 0 0 564
Helló!Szerintem Anconai szerelmeseket akartál írni. Én láttam még régebben. Akkor nagyon jó volt a darab is meg a színészek is. Azóta a darab nem változott, de a színészek igen. Most így nem tudom milyen. Biztos jó. Nézzétek meg.
üdv
Előzmény: Kinga18 (562)
csin Creative Commons License 2002.03.25 0 0 563
Na szóval: 2 jegy van lefoglalva március 30-ára, az erkély 4. sorba középre, 800,-Ft/db. Ha nem jó szólj, szerzek másikat máskorra, lehet, hogy már csak májusra. Minnél hamarabb szólj, mert ha nem jó akkor le kell mondanom ezt a foglalást.
Előzmény: ananova (553)
Kinga18 Creative Commons License 2002.03.25 0 0 562
Ki látta a Radnótiban az Andorai szerelmeseket?Vélemény?
ananova Creative Commons License 2002.03.25 0 0 561
Hát, már nincs mit tenni. A jegyek itt pihennek az asztalon.

Én végigültem a Shure-ban, vagy az Ericssonban,- már nem is emlékszem hogy melyikben, és hogy mi a cime, de Ti biztosan tudjátok...- azt a darabot,ahol Sinkó László, egy levitézlett német tisztet alakit, és együtt lakik a két nővérével.

Ha arról nem jöttünk ki, - pedig megvolt az indittatás :((- talán erről se fogunk.
Majd meglátjuk.

Biztos ami zicher, én ma megnézem mégeccer a Valami Amerikát :)))

Előzmény: triklopsz (560)
triklopsz Creative Commons License 2002.03.25 0 0 560
Frederick nagyon, nagyon rossz. unalmas, borzasztó a rendezés (Szikora).
kíváncsi vagyok a véleményedre.

Komédiások jónak tűnik, a leírtak alapján:)

Előzmény: ananova (559)
ananova Creative Commons License 2002.03.25 0 0 559
Jól van, sikerült jó nagy marhaságot irnom.
Helyesen, valahogy, igy néz ki :)

Vasárnap megyünk a Komédiások-ra, most volt a bemutatója...kiváncsi vagyok.

Aztán jövő héten meg a Frederikre./Cserhalmival.

Elnézést :))

Előzmény: ananova (557)
Lappantyú Creative Commons License 2002.03.25 0 0 558
Helyes volt. Nem az nagyon-maradandó élményt nyújtó darab, de abszolút jól szórakoztunk. Agárdy szenzációs volt és igen jó volt hallgatni őt is és Béres és Kállay Ilonát is, amint szépen, hangosan, artikuláltan beszélnek magyarul. A fiatalok is helyesek voltak.

Jól szórakoztunk, ahogyan megjövendöltétek. :-)

Lappa

Előzmény: Magyar Virág (549)
ananova Creative Commons License 2002.03.25 0 0 557
Vasárnap megyünk a Frederikre, most volt a bemutatója...kiváncsi vagyok.
Aztán jövő héten meg a Frederikre.
/Ja, és Pókasszonyra is van, de 2800 Ft/db :(((
Ganimedes Creative Commons License 2002.03.25 0 0 556
Szia Magyar Virág!

Én is 29-én megyek az Elisabethre!!!

Látom mindenkinek nagyon tetszett a Hattyú, én is csak csatlakozni tudok hozzátok. Nekem Molnár Ferenc és Spiró György a kedvenc magyar drámaíróim és még én is a Várszínházban láttam szegény Sinkovits Imrével, szép előadás volt.

Előzmény: Magyar Virág (548)
h.masy Creative Commons License 2002.03.23 0 0 555
Elnézést tudom, hogy nem nekem írt, de én is szeretem ezt a darabot és ezt a társulatot. Nagyon utálom, hogy így bántak és még mindig bánnak ezzel a színházzal. Vajon mi lehet a bajuk a színházzal. Én is kb akkor láttam amikor Ön. Nekem is nagyon tetszett. Tóth Sándornak más darabjait is tudom ajánlani. Mindenben nagyon meggyőzően játszik.
Előzmény: Jó Ember (554)
Jó Ember Creative Commons License 2002.03.23 0 0 554
Nem engem kérdeztél, de engedtessék részemről is megdicsérni! Én még a Várszínházban láttam, lehetett vagy két éve (ha nem három?), de akkor is jó volt benne a Tóth Sándor is, szimpatikus előadás volt!
És még a nagy öregekkel láthattuk: feleségem szerint Sinkovits Imre és Tolnay Klári is játszottak még benne, most néztem a szereposztást, hogy Agárdy Gábor most is szerepel!

Egyébként apropóként mondanám: kár a Várszínházért (bár a felújítás ráfért), meg amit a régi Nemzetivel és társulatával műveltek, akármi is lesz az újból! Csak nem OV házi színházává alakul majd át? Átugrani egy tánczestre a szomszédba...

Előzmény: Magyar Virág (549)
ananova Creative Commons License 2002.03.23 0 0 553
Azt majd én tudom, hogy ha sikerül, akkor mit kapsz :))
Hétvégén, csak este vagyok,mert a vidéki élet elfoglal, és kifáraszt :))
hétfőn már teljes mellszélességgel, újra itt :)
Esetleg, a Bárkás dolgot is "megbeszélhetjük" :)
Előzmény: csin (552)
csin Creative Commons License 2002.03.22 0 0 552
Csak vicceltem, nem kérek semmit. :o)) Bármelyik dátum jó? Hétfőn megpróbálom a lehetetlent.

Más: voltam a Bárkában, megnéztem a Pirandello premiert. Hát teljes szívemből ajánlom mindenkinek! Olyan óriási siker volt, hogy a nézőket csak úgy lehetett rávenni a vastaps befejezésére, hogy elkezdték leoltani a lámpákat. Legalább tízszer visszatapsolták a színészeket, meg vagy ötször a rendezőt. Ez a Catalina Buzoianu tudhat valamit! Olyan alakításokat hozott ki az színészekből, hogy az fantasztikus! Megkérdeztem néhány embert, akik azt mondták, hogy a Szentivánéji álom óta nem volt a ilyen jó darab a Bárkán. Szerintem mindenki nézze meg aki teheti! Tényleg érdemes!

Előzmény: ananova (551)
ananova Creative Commons License 2002.03.22 0 0 551
Mit szeretnél??
/Állni is hajlandó vagyok.. :) habár, az én koromban,ugye... :(((
Előzmény: csin (544)
Magyar Virág Creative Commons License 2002.03.22 0 0 550
Aki szereti a színházat, annak ajánlom figyelmébe a kep.tar.hu/m_virag oldalt. Itt színészekről, ill. színházi előadásokról láttok fotókat. Olyanokat is, amik csak ott láthatóak, mivel én készítettem őket. Mindig bővíteni fogom a képtárat. Ha valakinek esetleg vannak különleges fotói, várom azokat az email címemre, és azok is felkerülhetnek a képtáramba. A most látható színészek listája még bővülni fog, ezért néha-néha kukkantsatok be oda!
Magyar Virág Creative Commons License 2002.03.22 0 0 549
Lappantyú!

Hogy tetszett A hattyú? Én is láttam már, én nagyon szeretem. Amúgy is szeretem Molnár Ferenc darabjait, Tóth Sanyi meg a kedvencem.

Előzmény: Lappantyú (509)
Magyar Virág Creative Commons License 2002.03.22 0 0 548
Te mikor nézed meg az Elisabethet? Én 29-én megyek rá.
Előzmény: Ganimedes (538)
Ganimedes Creative Commons License 2002.03.22 0 0 547
Hello PDF!

Most néztem az e-mailemet, még nem kaptam semmit, de lehet, hogy később ér csak át. Akkor az Antoniuson biztos találkozunk!

Osztom a véleményedet az Anna Karenina szereposztásról. Tegnap láttam részleteket a próbáról és természetesen nagyon jó volt, mert zeneileg és szövegileg nagyot alkotott a magyar szerzőpáros, de valahogy az eredeti Rock Színházas feldolgozás jobban hangzott, hiányzik Nagy Anikó, meg a többiek hangja. Azért várom ezt is!

Kár, hogy nem jössz a Pókasszonyra, de ami késik nem múlik, reméljük! Ízélések és pofonok....ugyebár, de a Vári Éva nagyon jó ebben a szerepben (is) és "kapcsolt része" a Bardó-Miller párosnak.

Az Elisabethet is "menetrendszerűen" minden hónapban megnézem, szóval ha gondolod csatlakozhatsz hozzánk májusban.

Akkor majd beszélünk!

Üdv!
G.

Előzmény: PDF (546)
PDF Creative Commons License 2002.03.22 0 0 546
Szia Gani!!!

Tök jóóóóóóóó, h jössz Te is Antoniusra, valóban nem lenne rossz, ha összefutnánk..., megtaláltad az emílemet?

Anna Karenina szereposztást én nem is mertem kérdezni... ;) De NAGYON remélem, h Miller lesz!!! Bár Debreczeny is nagy kedvenc...! Egyébként Sasi nekem is kecsegtetőbb, mint a Dunai -már csak hangilag is!

A Pókasszonyt majd egyszer..., de én Várit ki nem állhatom! No nem baj, ha csak vele van Miller és Bardó, akkor kibírom, bár Dorogit sem csípem jobban.

Nagyon irigyellek azért az Elisabethért..., már nem önmagában a darabért, hanem mert velem senki nem hajlandó eljönni, így nem is vettem jegyet áprilisra.

Most kb ennyi, az Antoniust majd még megbeszéljük, ok?

Pusszancs:

Előzmény: Ganimedes (538)
csin Creative Commons License 2002.03.21 0 0 545
Egyébként beszéltem egy szervezővel, aki ma volt a Bárkában Pirandello próbán, és azt mondta, hogy élete egyik legjobb rendezését látta. Elég jól hangzik, figyelembe véve azt, hogy az illető igen sok előadást látott már, és baromi jó az ízlése. Szóval az már tuti hogy megnézem. Meg különben is szeretem Garas alakításait, és ő lesz a főszereplő.
csin Creative Commons License 2002.03.21 0 0 544
Mit kapok, ha szerzek Neked jegyet? :o))
Előzmény: ananova (537)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.03.21 0 0 543
Én meg friss színházbajáróként (decemberben kezdtem, azóta 16-nál járok, ebbe már az áprilisra megvett jegyeket is beleszámoltam) azt hittem, mindent jó előre meg kell venni. Persze, ha nincs is így, akkor is maradok ennél a változatnál, mert én is szeretek felkészülni a darabra.
Előzmény: triklopsz (536)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.03.21 0 0 542
Az én listámon is rajta van: Szervét miatt meg kell néznem!
Előzmény: ananova (534)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.03.21 0 0 541
Volt valahol egy műsor tervem, a Tivoli,Ericsson, Shure-ról de persze,most nincs sehol.
Tessék!
Előzmény: ananova (518)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.03.21 0 0 540
Hoppá! Úgy látom, nagyon elrontottam valamit a linkelésnél, de azért így is működik, kattintsatok bátran az aláhúzott szövegre!
Előzmény: ColinCrazy (539)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!