a képekkel majd igyekszem folytatni, ha lesz egy kis időm. pontosabban majd ha nagyon kell dolgoznom. rendszerint akkor jut eszembe ilyesmivel foglalkozni.
a házzal kapcsolatban: én továbbra sem tettem le arról, hogy londonban rábukkanjak a külső forgatások helyszínéül szolgáló házakra. a dvd képeit kinagyítva egy 12-es házszámot találok a rezidencián.
kérdésem a szakavatottakhoz:
-eszébe jut valakinek egy epizód, ahol közlik a meldrum ház címét?
-a házszám 12-es?
-a telefonhívások alkalmával megadott kapcsolási számból lehet valamire következtetni? (pl. a telefonos kisasszonynak a ház címét mondták be, vagy egyéb azonosítót?)
persze, lehet, hogy marhaság a nyomozgatás, és csak egy emailt kéne írni valamelyik szerzőnek.
david croftról eddig egyébként a kedvencem (klikk!)
1, Henry "Jó-lecke-lesz-ez-midenkinek" Livingstone 2, Sir Ralph "Agathakamera" Shawcross 3, Lord George "Ebbe-most-ne-menjünk-bele" Meldrum 4, P. C. "Ennel-igazabbat-nem-is-mondhatott-volna" Wilson 5, Ez volt a kakukktojás: Ő Jimmy Perry és David Croft.
Én is sueretem Terence Hill-t! Volt az a filmje, valami vigyázat vadnyugat vagy ilyesmi volt a címe, na az jó volt! De vissza a Csengetett Milordhoz, nagyon jó volt a tegnapi rész! Ha valaki tud arról a reszről képet, az küldje el nekem, vagy linkelje be!!