"Én sem vagyok politikus kedves ttenyleg - tudod itten a komcsik átadták a hatalmat és ezért mentették a bőrüket - ez vagy tetszik, vagy nem, de tény - kénytelen leszel együtt élni vele... "
Adtak at a fenet. Nem mondott le a Nemeth kormany ,nem alakult ideiglenes kormany. Valasztasok voltak amit az addigi kormany es partja elvesztett es masik part keruolt kormanyra. Ha a szocik nyernek 90-ben akkor ok maradnak kormanyon, de a rendszervaltas akkor is vegbe ment volna.
Szvsz semmi értelme sincs. Beperli, néhány év múlva hoznak egy kendét elitélő döntést, amit a baloldali sajtó vagy le se hoz, vagy valami eldugott sarokban. A jobbosok meg már most sem hiszik el.
Egyrészt vannak dolgok, amik annyira képtelenek és gusztustalanok, hogy nem érdemes tiltakozni ellenük. Ráadásul minél inkább tiltakozik valaki, annál gyanúsabb lesz nem?
Másrészt meg nem hiszem, hogy egy miniszterelnöknek le kéne alacsonyodnia addig, hogy egy önmagát az ember kategóriából kiirt lényt perelgessen.
Érdekes, hogy elolvastad - meg az is, hogy a mai napig egy pont, vagy vesssző miatt sem indult akár becsületsértési per a könyvvel kapcsolatban - az ábra qrva egyszerű, mert ami benne van az vagy feltételes mód, vagy bizonyítható...
Én sem vagyok politikus kedves ttenyleg - tudod itten a komcsik átadták a hatalmat és ezért mentették a bőrüket - ez vagy tetszik, vagy nem, de tény - kénytelen leszel együtt élni vele...
Fütyülni, mint azt már emlegettem, sok helyütt lehet - én nem megyek a parlament elé fütyülni, sem a farkasréti temetőbe, sem a könyvhétre, de mint korábban itt emlegettem a templomba sem...
Tudod, a zsidók nem járnak át a katolikusokhoz, a protestánsok sem és fordítva sem, mert tisztelik egymást legalább annyira, hogy az egyet nem értéseiket nem egymás szentélyeiben firtatják, meg az általuk nem szeretett embereket sem ott fikázzák... Tudod ez amolyan konvenció - nekem a könyvhét, a temetés, a koszorúzás és még nagyon sok dolog olyan aktus, ahol nem fütyülnek, nem táncolnak, nem köpködnek éstb
Orbán nem tudom hol kapott füttykoncertet, mert a Fidesz kényesen vigyázott, hogy komcsimódra jólszervezett aktivisták tapsvihara övezze mindenütt, az Antall megvan, de én még emlékszem más fütyülős dolgokra is (pl. Göncz), ami elég övönaluli és eléggé jól láthatóan elöre megszervezett buli volt...
Tudom, most már nem lehet ezüsthajós milliárdokat költeni öntömjénezésre, de azért a grundharcot mégse a könyvhétre kellene tenni...
szerencsére nem ismerem, de nagyon megdöbbentett az a gyűlölet, ami a Viktor cimű szemétből áradt kéri szavaiból.
Én se bámulom a tévét, de néha megnézem, hogy legyen erkölcsi alapom fikázni.
"Megyó mit keresett a könyvsátraknál, hiszen nem is tud olvasni?" Iiiigeeeen!!! Beszéljen nekünk inkább rádióban, tévében, azt legalább szeresssssssük!:))))))
Figyi! Én nem vagyok politikus, hagyjuk meg nekik ezt a feladatot.
Szerintem nekem, mint magánembernek jogom van azt kifütyülni, akit csak akarok. Ezzel rövid, de velős kritikát mondok az illető személyről. (Azzal meg ne gyere, hogy a jobboldal fütyül csak, mert Antall és Orbán is többször füttykoncertet kapott.)
Nehogy már fülig érő mosollyal örömkönnyeket hullassak Grashem Petiért, amikor találkozunk, ha tudom, hogy személy szerint ő is felelős azért, mert én ma nem úgy élek, mint pl. Ausztriában.
Ha lenne gerince Medgyessynek, visszavonult volna a politikából és nem provokálna.
Szvsz Kéri azt nem tudja elviselni, hogy egy tanitványa sikeresebb lett, mint ő. Na meg biztos zavarja, hogy nem kapott semmilyen posztot tőle.
Ez a Kéri az, aki a Heti hetesben szokott lenni?
Ezt itten már végignyúzhatjuk ismételten, de szerintem reménytelen...
Tény, hogy a forradalmi munkásparaszt kormány regnálása (forradalmi=erőszakkal hatalomra jutott) olyan szarra sikeredett, hogy egy "levitézlett exkomcsi" is sikeresen megverte a nép akaratát végrehajtó zseniális kormányt és népvezért.
Nem gondoljátok, hogy elégtételt nem így, nem itt és nem ilyen módon kellene venni?
Azt hiszem nem, de ezt Kéritől kellene megkérdezned és ez nem köpet formájában történik... a világ civilizáltabbik végén...
Amúgy ha jól utánanézel a Kéri - Orbán (v)iszonynak, akkor talán tetten érheted a kijelentés jogosságát...
Mindenesetre és megértem Kéri frusztráltságát Orbánnal kapcsolatban, hisz egy igéretesen induló gyerekből ekkora fa@ többek között Kéri hathatós támogatásával nőtt...
Mint ahogy az lenne a helyes, ha Kádárbankár elváts&Co. szépen meghúznák magukat kis házikójukban és nem vállalnának közéleti funckciót, ha már nem lettek elítélve a rendszerváltozáskor.
Kádár pénzügyminisztere a politikai pályafutása alapján ne csodálkozzon a kifütyülésen. Ha ott lett volna A Kovács, ő is megkapta volna amit megérdemel.
Már a hetvenes évek óta járok ki a Vörösmarty térre a könyvhéten. Mindig is szerettem az ottani hangulatot. Az biztos, hogy az utóbbi években a Püski kiadónál láttam a legnagyobb sort, amikor a Csurka dedikált. Tavaly az Orbán dedikálásnál láttam a legnagy sort. De ezek nem befolyásolták a véleményemet az egészröl.
Tegnap, az elsö nap, kora délután kettö körül voltam kinn. Még nem voltak tul sokan, de a Püski körül voltak a legtöbben, amit persze jól elkerültem. Egy másik jobbos kiadó környékéröl is gyorsan elmentem, mert több szélsöséges megjegyzést hallottam.
Különben ki volt irva az egyik helyen, hogy a Kende dedikál délután. Ott több megjegyzést hallottam, azzal kapcsolatban, hogy mi lesz, ha idetolja a képét. Nem tudom, hogy kinn volt-e.
Sajnos a politika túlságosan is jelen van mindenütt, és úgy gondolom, hogy OVI mint szimbólum befolyásolja az emberek indulatait. Csak legalább ne a könyvhéten.
kérit leköpte a csőcselék? lehet ott voltak a lakossági fórumon - ahol a csőcselék kéri azt mondta: "orbán viktor ne ugasson". akko' meg jogos a két pont.
Te is mindent elhiszel. Már a térre lépéskor fujjolták, és a legnagyobb zaj a Naftali Krausz sátránál volt, ahol egy öreg csaj elkezdte fikázni a tüntetőket, hogy mit magyarkodnak. No ez aztán olaj lett a tűztre. A Naftali odébb vab Csurkától.
Csurka nem fujjolt, ő a dedikálókkal volt elfoglalva, bár azt mesélik mosolygott, elégedett volt Megyó népszerűsége miatt.
OFF Én személy szerint semmi jogi, erkölcsi kivetnivalót nem találok a templom megfigyelésében, ahogyan azt akkor javasolták a szoci ifjak. Illetve csak annyit, hogy a "másik" oldal igazán mély megértése, és hisztériáik figyelembe vételével esetleg tényleg lehetett volna arra gondolni, hogy ezt teljesen félreértik. Meg politikailag egy hülyeség. Biztos másmilyenek a barátaim, de azok soha nem háborodtak fel azon, ha valaki oda bejön és meghallgatja. Sajnos szegények az utóbbi időben nem tudtak igazán mit csinálni az ott foyó papipolitika miatt, néha kirohantak látványosan, néha sírtak, néha nem mentek el.De ez tényleg egészen OFF it.
ON
Azért nem igazán válaszoltál.