Keresés

Részletes keresés

nori Creative Commons License 2000.11.21 0 0 29
Nem fura, mi minden ki nem derül most Demszkyről?
Előzmény: Seki Waker (28)
Seki Waker Creative Commons License 2000.11.21 0 0 28
Hát ez a szemét agresszív Demszky főmao olyan hevesen ugrott neki a a három rendőrnek, hogy agyrázkódást kapott, és 8 napon túl gyógyuló egyéb sérüléseket. Volt ugye három tanuja az esetnek (maguk a rendőrök), így aztán egyértelművé vált, hogy Demszky volt a támadó. Meg is írta az esetet az újság annak idején. Az elvert élettárs esete azonban nem kapott nyilvánosságot mindezideig. Demszky beszámolója szerint a hölgy a szilveszter estéhez képest is felfokozott állapotban, törte-zúzta Demszky szüleinek lakását. Amikor nem sikerült lefogni, kapott egy pofont, amitől elesett. Így tört el az orra. Tényleg borzasztó alak ez a Demszky főmao, most azon töprengek, hogy a Fidesz-re vagy a MIÉP-re szavazzak 2002-ben.
Előzmény: lieber kati (25)
nevtelen Creative Commons License 2000.11.21 0 0 27
Ja, hogy a kedves neje volt az áldozat? Igy már érthetőbb az enyhe itélet. Biztos a biró elvtárs is nős ember volt. Azér' manapság jobban teszi sziklaöklü Gabi, ha uralkodik magán. 1980 óta nagyon elnőiesedett a birói kar...
Előzmény: lieber kati (25)
VirágElvtárs Creative Commons License 2000.11.21 0 0 26
"...hogy jogos önvédelmi helyzetben, maga és szülei értékei védelmében cselekedett." mondta Demski
Önvédelmi helyzet elvtársaim mint '56-ban csapataink......világos?
Igazi férfi elvtárs, a mama és a papa mindenekfelett, kivéve a tulajdont (Maot nem tanulmányozta eléggé ezért megrovásban részesítem). Üsd a tökét khhmmm orrát ne siránkozz....
lieber kati Creative Commons License 2000.11.20 0 0 25
Tehát, ha jól olvastam, orrbaverős demszky egyszer nekiugrott egy rendőrnek, aztán még egynek. Hatósági közeg elleni erőszak, masszívan egy-két éven a sitten. Normál halandónak persze, mert ellenzési esetén kapva kaptak volna az alkalmon, de nem tették. Furcsa, hogy miért nem. Mintha neki többet szabadott volna, nemhogy üldözött ellenállóként pörgött.

Akkor mégis besúgó volt? A fenébe is, mennyi balek bedőlt neki. Szerintem még most se merik maguknak bevallani mekkora marhák voltak.

Aztán orrbavágta a nejét is. Ez szimplán bunkóság, tahóság, akármi, valami megbocsáthatatlan, mert a muffokat a fenekükön kezelik a férfiak, de ez az orrbaverés, orrtörés megbocsáthatatlan.

Papirhold Creative Commons License 2000.11.20 0 0 24

Álmodozol :)
Előzmény: PuPu (23)
PuPu Creative Commons License 2000.11.20 0 0 23
Hát tényleg.
Ennél csak egy durvább van, - bár az alacsonyabb, és emiatt kisebbrendűségi érzései vannak, melyeket folyvást csak kompenzálgat, kompenzálgat...
:O))))
Előzmény: ttaarrllee (21)
jegec Creative Commons License 2000.11.20 0 0 22
Ha orrbaverte, hát orrbaverte.
Aki Demszkyvel kezd, az számíthat rá.
Csurka is.

Gondolom a 4. metrot is orrbaveréssel avatná fel.

ttaarrllee Creative Commons License 2000.11.20 0 0 21
Szóval Demszky eltörte a barátnője orrát.
Rendőrökkel erőszakoskodott.
Elvált két feleségétől. (Igaz, az egyiket elcserélte Magyar Bálinttal, a másik meg Révai, MDP kultúrkorifeus unokája volt.)
A mai napig orrbaveréssel fenyegetőzik.
KÍNAIAK előtt megjegyzéseket tesz Orbán magasságára. (Vagy ő, vagy az a nő, akit idén Szilveszterkor fog orrba verni.)
Ha még ezek után se kell a választóknak, akkor nem tudom, hogy mi az, ami jó nekünk.
Első titkár Creative Commons License 2000.11.20 0 0 20
Vágd orrba és fogd rá az Orbánra!
Előzmény: Papirhold (19)
Papirhold Creative Commons License 2000.11.20 0 0 19
Ezexerint nemcsak verekszik, de hazudik is ?
Ő ugyanis a barátnőjére fogta :(
Mondjunk hülyeséget és fogjuk rá a nyuszira ?
Előzmény: sanyi (18)
sanyi Creative Commons License 2000.11.20 0 0 18
Pardon, Demszky mondott nem odavalo megjegyzeseket a kinai politikusoknak. Kb mintha a suketnemanak azt mondta volna hogy "ne hadonasszon itt nekem, beszeljen hangosabban!"
Előzmény: Papirhold (17)
Papirhold Creative Commons License 2000.11.20 0 0 17
Igy már értem miért beszélt hülyeségeket a kis barátnője is Kinában. Félt, hogy különben orrbaverik.:(
Előzmény: Első titkár (16)
Első titkár Creative Commons License 2000.11.20 0 0 16
Volt egy ilyen graffiti régen, hogy "szavazz a liberálisokra, különben lelőjük a kutyádat!" Ez most változott, hogyaszongya, "szavazz Demszkyre, különben betöri az orrod!"
Előzmény: Papirhold (15)
Papirhold Creative Commons License 2000.11.20 0 0 15
És hogy ért a nők nyelvén !!
Szükség esetén biztosan számithat a női szavazókra.
Előzmény: Első titkár (14)
Első titkár Creative Commons License 2000.11.20 0 0 14
Egy orrcsonttörés nem nagy ügy, puhányok! Agyon is verhette volna. Ebből is látszik, hogy milyen szelíd a mi Demszkynk.
Papirhold Creative Commons License 2000.11.20 0 0 13
..asszony verve, pénz elverve :)
Előzmény: PuPu (9)
Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 2000.11.20 0 0 12
Erről eszembe jut egy szakállas vicc.

Egy tengerjáró hajó fedélzetén egy francia úr odalép egy angol úrhoz, és lekever neki egy irgalmatlan nagy pofont.

- De uram! Miért ütött Ön engem arcul? - kérdezi az angol.
- Azért mert maguk máglyára küldték az Orleans-i Szüzet.
- De hiszen az több, mint ötszáz évvel ezelőtt történt!
- Az lehet, de én most hallottam róla először...

Törölt nick Creative Commons License 2000.11.20 0 0 11
Hát a hetvenes évek közepén neki menni egy rendőrnek inkább hőstett, mint elitélendő.
A végén még ellenállót csináltok Demszkyből :(
Előzmény: sanyi (2)
sanyi Creative Commons License 2000.11.20 0 0 10
En nem vagyok az. A zarojeles megjegyzes felesleges ide. Igy jar az akinek gyorsan jar a keze.
Előzmény: alfalfa58 (8)
PuPu Creative Commons License 2000.11.20 0 0 9
Nyalvánvaló...
A hős természetesen nem ő volt, hanem a Nagy Magyar U boat, valamint a rózsadombi Dózsa Józsi, a Sorossal vert Szőrösbunkó, meg az Ellenálló Csálinger...
Ez a rohadt meg csak gyüjtötte a műverést...
Amúgy meg pénz számolva...
:O)))))
alfalfa58 Creative Commons License 2000.11.20 0 0 8
"...a fater nekem elmondott. (o is rendor)..."

Te is rendőr vagy?

Előzmény: sanyi (7)
sanyi Creative Commons License 2000.11.20 0 0 7
Lehet, en csak annyit tudok errol az esetrol amennyit a fater nekem elmondott. (o is rendor)
Előzmény: Erlkönig (6)
Erlkönig Creative Commons License 2000.11.20 0 0 6
A közlekedésiekkel való affér valamikor a nyolcvanas évek közepén volt.

A topicnyitóban említett orrbaverés pedig a hetvenes évek végén. Demszky szilveszterkor az első feleségét találta túlontúl megdádázni.

A nyolcvanas évek közepi (1985?) tárgyalásán volt súlyosbító tényező, hogy volt már garázdasági ügye.

Előzmény: immecs (5)
immecs Creative Commons License 2000.11.20 0 0 5
Állítólag a közlekedésiek nem tudták, hogy ki az illető, és Demszky nekik ment. Ebből csinálta "a hős ellenzéki" legendáját Vezér Erzsébet és még pár mucsai SZDSZ-es.
sanyi Creative Commons License 2000.11.20 0 0 4
Nem hinnem, egyszeruen csak izgaga tipus. Sajnos bennem is megvan ez az erzes hogy elborul az ember agya es odacsap.
Előzmény: Robin Food (3)
Robin Food Creative Commons License 2000.11.20 0 0 3
Micsohoda hő-hős! Ő volt a magyar james bond.
sanyi Creative Commons License 2000.11.20 0 0 2
Demszkyt a 70s evekben azzal akasztottak ki a rendorok, amikor roplapokat szallitott a Trabantjan, hogy 100nkent leallitottak igazoltatni. Az otodiknel nem birta tovabb es nekiugrott az ot igazoltato rendornek. Persze lefogtak es bevittek.
Derek Creative Commons License 2000.11.20 0 0 1
Nem ertem ezt a nyavajgast. Elo kell keriteni a macat es odaultetni az orvosi latlelettel a TV ele, aztan lehet pofazni.
Előzmény: Robin Food (-)
Első titkár Creative Commons License 2000.11.20 0 0 0
Fórum: Politika
Téma: Akit egyszer Demszky orrbavert...

Annak 0 esélye van, elvtársam!

Előzmény: Robin Food (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!