Szerintem nem is gondolja komolyan, csak direkt húz benneteket. De ha komolyan is gondolja, akkor sem kell, hogy fájjon neked...
Pl. én is simán tovasiklottam nagyszerű muybien barátod 72es betűmérettel írt 26-0-áján meg tyú-tyú-tyúzásán, mert még annyit sem ér az egész, hogy ciccenjek rajta egyet. Nem? Akkor meg miről beszélünk?
Szóval komolyan nem látod, hogy melyikőjüknek van überalles szemlélete? Nem Csabesznak, aki lassan minden a-val kezdődő szót kisbetűvel ír és akinek minden Fehérvárhoz köthető dolog nulla a szemében?
Tegnap egy érdekes és bizalmas információt tudtam meg:
Az Olaj-tábor egy újabb DIVATSZURKOLÓval bővült. :(((
Álneve: Avass
Bűnei:
-Elfelejtette szombaton, hogy OLAJ-meccs van!!!
-Nem ír be a fórumba!
-Kezd lemaradni a tippversenyben!
-Nem jár edzésre!
stb.
Sporttárs! Amint lesz időm elolvasom a hozzászólásokat, de eddig erre még nem került sor és ezért is maradt el az értékelésem. Erről a meccsről nagyon sok mindent lehet írni, ám nem tudom mi hangzott el korábban. Sajnos olyan dolgokat is le kellene írnom ami nem igazán esik jól (pl. volt Sterbenznek kettő tőle szokatlan, ám remek húzása), így jól látod kicsit ódzkodom a gépeléstől. :-)))
A hölgy a barátnőm és a Dombóvár, illetve ZTE elleni találkozók után ez volt a harmadik ASE meccs ahova elhoztam (már Davis a kedvence). Az egerszegiek ellen ugyan elég jó volt a hangulat, de ez azért mégis más.
Tényleg hogy telt a névnapi bulid? Szerintem az enyém sokkal jobban. :-)))
Vadkakasok - Veszprémi Egyetem 108 - 84
(25-29, 30-15, 26-16, 27-24)
Debrecen, 500 néző.
Vezette: Király, Balogh.
Debreceni Vadkakasok: Fodor 13, Lakatos 18/3, Simon 5, Boldizsár 9/3, Bukva 26.
Cserék: Gémes 14/6, Tóth 12/6, Bojtár 8, Takács D. 3.
Veszprémi Egyetem: Oltárczy 7/6, Szokolik 18/9, Naményi 8/6, Husanovic 21/3, Horváth Z. 27/3.
Cserék: Beák 7, Veréb -, Kovács G. -, Horváth B. -, Kondrád -.
Lee már szombaton visszatér az édesapja temetéséről, így játszik kedden a Körmend ellen.
Visszanéztem videón kilassítva a kavarodást.
A "nagy" bunyó története:
A levonuló játékosok között egyszer csak az látszik,hogy Heinje nekiront Ivkovicnak és hátulról eltalálja.
Ivkovic az ütéstől elveszti az egyensúlyát és nekiesik Denis Toroman-nek.
Toroman láthatóan meglepődik és gondolkodás nélkül Ivkovic felé üt-hozzáteszem tisztán látszik,hogy abszolut meglepetésből támad Stojanra,100% hogy a lökést támadásnak ill. ütésnek véli.
Ebben a pillanatban Archbold megüti Toromant.Denis eltűnik a tömegben-elveszti az egyensúlyát-kicsivel később már a kupac másik oldalán hátul tűnik fel.
Trummer akcióközelben-szerencsére nem üt meg senkit de eléggé el van szállva ő is,Archbold ordít vele.
De Gray ekkor kapja fel Archbold-ot és viszi ki az öltöző irányába.
Na hagyjuk...holnap meccs,remélem el tudok menni Körmendre.
Sporttárs! Komolyan mondom ezt az öltönyös dolgot már te emlegeted a legtöbbet. Engem sokkal jobban érdekel maga a sport, a taktika, a meccselemzések és ezzel kapcsolatos viták, mint Nagy Gábor kolóniája a kispadon.
Igazad van mostanában mégis ilyenekről van itt szó és nem arról ami a fórum valódi címe.
Erre mit teszek? Elkezdek én is köpködni... :-))
(ez kivételesen tényleg poén)
..........."Miközben valahol bírót vernek, valahol edzőt dobnak fejbe, másutt játékosok bunyóznak......."
Valahol a rendezőt veri a játékos, valahol karanténba teszik a vendégszurkolókat, stb.....
Nem kötözködni akarok, de a tárgyilagosság kedvéért ne csak a Körmenddel kapcsolatos fekete foltokat említsük!!!! Bár igaz, a 2. példa nem nekünk fekete folt.
Én is bele szoktam nézni :)))
Azért az emberek nagy része hajlamos elveszteni a türelmét, amikor valóságtól elrugaszkodott baromságokra reagál.
Így szép az élet :)))
Bele szoktatok nézni a körmendi vendégkönyvbe?
Én most megtettem a botrány miatt, de bár ne tettem volna. Ezt a Béla Bá'-nak nevezett, eddig viszonylag normálisan író emberkét is elkapta hév és irtózatosan nagy baromságokat ír.
No ha a topictorna az általad írt osztálytalálkozóra hasonlítana akkor azt mímelnénk hogy üzeneteket írunk egymásnak cetlin és azokat adjuk körbe. De a sok duma helyett végre kosarazni is lehet, söt! És ami a lényeg, ne feledd: "mit iszol Fera?" A nevet még persze sokféleképpen kell variálni utána!
Sporttárs! Csabesz gyakran sért meg titeket néhány kijelentéssel úgy, hogy szmájlit tesz utánna és ezzel ELVIEKBEN poénszinten van kezelve a dolog. Ez a trükk rád olyan komoly hatással lehetett, hogy rögvest eltanultad.
Ja le ne felejtsem: :-)))))))))))))))))
(Én is fogékony vagyok az új dolgokra)
De a témára visszatérve, a vitatott sziutáció abszolút nem ilyen volt, de elismerem rossz bírói döntés született.
"Ez még akkor is nehezen tolerálható, ha a szót emelőknek történetesen igazuk van…"
Szerintem ez ingerküszöb kérdése. Nekem igen magas a tűréshatárom, tehát könnyen tolerálom az említett esetet, még akkor is, ha a szót emelőknek történetesen nincs igazuk. Persze könnyen beszél, aki Albacomp drukker. :-)