Keresés

Részletes keresés

oilboys Creative Commons License 2003.03.13 0 0 12614
Hi mama!

Azért a "szeszélyest" sikerült kéccer is elb×××nod!!!

Csak önkritikusan...

Előzmény: albamama (12607)
Olaj az Isten Creative Commons License 2003.03.13 0 0 12612
Némo, azért mert remek alibi, és így érvényesíteni tudják a felfüggesztett büntit, nehogy már jól érezzétek magatokat, ráadásul pont a Falco ellenin, ami ugye amúgy is szívetek csücske...

Szívedből szóltam? :-)))

Egyébként tök hülyeség megint a szurkolókat büntetni a zártkapussal, a korrekt eljárás az lenne, hogy aki ütött azt tiltsák el egy meccsre, vizsgálják meg a balhét kiváltó okokat (gondolok itt Ivkovics túlzott dörzsöltségére), és ezt kellőképpen kéne büntetni!

Előzmény: némo (12610)
némo Creative Commons License 2003.03.13 0 0 12610

Nem nagyon értem, miért léptették érvénybe a felfüggesztett zártkapus meccset. Így (pont) a Falco ellen megint kivetítőről nézhetjük és valszeg a parkolóban összeengedett körmendi és szombathelyi szurkolók között sem lesz "rendbontás"..........:-((

Miért ilyen módon büntették+ a klubot?
Miért nem a renitens játékosokat tiltották el?
Mit hoz még a bajnokság hátralevő része?

Ez utóbbit +válaszolom, persze nem tiszta aggyal, hanem olyan elborulttal - tudjátok! Szóval. Azt a következtetést vontam le a szövetség döntéséből, hogy ha a rájátszás első idegenbeli meccsén (mert ugye nem leszünk a 4-ben, tehát idegenben kezdünk) provokálna a körmendi szurkolótábor valamilyen balhét, abból akár még profitálhatnánk is. Hát nem? Balhé az első meccsen mondjuk vereséggel, aztán győzelem Körmenden (1-1), majd zártkapus meccsen esetleg győzelem idegenben! Aztán a 4 között megint megismételnénk a fenti forgatókönyvet.

Persze a fentit nem gondoltam komolyan, bár lehet, hogy nem csak nekem jutott eszembe.-(
Magyarázza el valaki, miért kell bezárni egy csarnokot, ha 1-2 játékos elfeledkezik magáról?

Előzmény: Törölt nick (12604)
albamama Creative Commons License 2003.03.13 0 0 12609
A Sporti-Rosti bráderszt ne keressétek, Ők az esti hokidöntőre gyúrnak, ahol az Alba Volán 5. győzelmével megnyeri a 4!!! győzelemig tartó jégkorong bajnokságot.Nem ér! Mindenhol a fehérváriakat szivatják :-((

Na ma már eleget dolgoztam. Sziasztok!

albamama Creative Commons License 2003.03.13 0 0 12607
elb*tam

Szigorú Székesfehérvár
Kíméletlen Kaposvár
Döntőrevágyó Debrecen
Phantasztikus Paks
Zenefüleimnek Zalaegerszeg
Kőkemény Körmend
Szentimentális Szolnok
Szeszéslyes Szombathely
Kapaszkodó Kecskemét
Domborító Dombovár
Szeparálódó Szeged
Sehogysejönössze Sopron

Ajrá Albacomp!

Előzmény: albamama (12606)
albamama Creative Commons License 2003.03.13 0 0 12606
Szigorú Székesfehérvár
Kíméletlen Kaposvár
Phantasztikus Paks
Zenefüleimnek Zalaegerszeg
Kőkemény Körmend
Szentimentális Szolnok
Szeszéslyes Szombathely
Kapaszkodó Kecskemét
Domborító Dombovár
Szeparálódó Szeged
Sehogysejönössze Sopron

Ajrá Albacomp!

Előzmény: Törölt nick (12605)
Jay-X Creative Commons License 2003.03.13 0 0 12603
Dombóvár–ASE -5
Kecskemét-Kaposvár -15
Debrecen–Körmend -3
Fishtax Creative Commons License 2003.03.13 0 0 12602
Dombóvár–ASE -6
Kecskemét-Kaposvár -13
Debrecen–Körmend +10

fish

csaby1 Creative Commons License 2003.03.13 0 0 12601
DVMSE–Atomerőmű SE -7 (meg kell nyernünk)
Univer-Klima (+3, de jó is lenne)
Vadkakasok–Marc-Körmend (-4, detto)

Hajrá ASE!

Előzmény: albamama (12596)
Olaj az Isten Creative Commons License 2003.03.13 0 0 12600
Ha vörös akkor ASE !!! :-))

U-U-U

Előzmény: albamama (12599)
albamama Creative Commons License 2003.03.13 0 0 12599
Hi nukleo2002!

Látom nem vagy képben: Szolnokon szeretik a szerbeket, viszont Körmenden verik őket.
Innen jött a következtetés.
No meg politikában (is) otthon vagyok, mint láthatod. ;-)))

Előzmény: nukleo2002 (12598)
nukleo2002 Creative Commons License 2003.03.13 0 0 12598
Megleptél. Hogyhogy nem a szolnokiakra gondoltál elsőre??? :)))
Előzmény: albamama (12597)
albamama Creative Commons License 2003.03.13 0 0 12597
"A vörössapkások parancsnokát gyanúsítják Djindjics megölésével
Rendkívüli állapot Szerbiában, fokozott határvédelem Magyarországon " index.hu

Sejtettem, hogy a körmendiek voltak. :-)))

albamama Creative Commons License 2003.03.13 0 0 12596
DVMSE–Atomerőmű SE +5 nagyon kéne

Univer-Klima: +5 nagyon kéne
(BTOM! A Te segítségedre is szükség lenne (Csabeszé mellett). Pl. Te csak az Ivkot figyeled. A szolnoki pénz felét továbbutalom a számládra. A szerb játékosok kialvatlanok lesznek a hazai események miatt.

Vadkakasok–Marc-Körmend +5 Nehéz ügy. Körmendi győzelem tabellailag (Hurrá! egy új magyar szó! :-) jobb lenne, de 22-én hozzánk jönnek, és addigra le kéne törni a lendületüket.

Feribá04 Creative Commons License 2003.03.13 0 0 12595
Az a legtisztább és legeredményesebb, ha van egy jó edző (mondjuk a Robi) és kizárólag ő dönti el kikre van szüksége, kikkel tud dolgozni, illetve kikkel tudja leghatékonyabban megvalósítani taktikáját.
Előzmény: albamama (12592)
Olaj az Isten Creative Commons License 2003.03.13 0 0 12594
Nekem Tóth Gabesznek csak a 21/9ei tűntek fel csereként, egyébként bővebbet nem tudok Róla. Idegbeteg? Az nálunk sosem volt kizáró ok, sőt...:-)))

200kilópluszáfát ha megtolom egy százassal akkor magánéleti panaszokat is orvosolnál? :-)Köszi...Szóval képzeld, tegnap este a barátnőmmel úgy tűnt, hogy minden rendben, de aztán történt, hogy.... :-))))

Ja, hogy Sterbenz is s(S)oprnoi volt vala? Nemnemnem, sőt ez tovább mélyíti az albautálatot, hiszen a Posta és a Gysev is városi rivális, vagyis ha úgy tetszik az ellenségtől szerválunk edzőt... :-)) (ergo:nyugodtan köpködhetjük egymást a továbbiakban is):-)))

LECCGÓ OLAJOSFIÚK FOREVÖR !!!

Előzmény: albamama (12592)
rik-027 Creative Commons License 2003.03.13 0 0 12593
ne aggódj ssaabbee, lehagytam ;-)
Előzmény: saabee (12586)
albamama Creative Commons License 2003.03.13 0 0 12592
Hi OAZIS!

"Tudjátok, nem biztos, hogy az a jó, ha mindig mindenben a hibát keressük ..."

Ezt magyarázzuk Nektek évek óta! :-)))

A leírt elemzésedet olvasva, én mint Alba-drukker azt mondhatnám, hogy helyes, ezen az úton kell haladnotok. Aztán jövőre kacagnék a markomba, hogy megint nem lesztek a négyben.
DE, ha 200.000 Ft+áfás szakértői véleményemre vagy kiváncsi, az másképp hangzik.
Edzőkérdésben egyetértünk, viszont Meszlényi odavitelével az elvekben kicsit minket majmolnátok, ami nem baj, de sokaknak ciki lenne. (Jól mondom Csabesz?)
Viszont ez a Tóth Gábor gyerek elég gázos. Idegbeteg, agresszív, tisztátlanul játszik. Oké, védő nélkül bevágja a hármast, de úgy még én is (agg korom ellenére). Aztán mi lesz, ha jövőre nálunk marad a Müzli, aztán ráállítjuk a Gabeszre, aztán 0-t fog dobni meg elmegy a kedve még a zuhanyzástól is? Találtok Ti jobbat nála (de a Falcos Dénes Gabira stipi-stop, Ő nekünk kell).
Én a Vasvillát is megtartanám (persze ha Kobe bejelentkezik, akkor mehet).
Irányítóra nem pazarolnék légióst, egyrészt nem akkora ász a srác, másrészt sokba kerül.

A számlát küldöm, három napon belül utaljátok a pénzt! ;-)))

albamama Creative Commons License 2003.03.13 0 0 12591
Csabesz! Én tisztában vagyok vele, hogy Neked nem sokat jelentenek az Alba aranyai, nekünk annál többet. A baj az, hogy a Szolnok bajnoki aranyai se sokat jelenthetnek Neked, mert csak egy van belőlük (ami tudjuk, több a 0-nál, viszont kevesebb a háromnál). Na majd talán idén meglesz a második, vagy nekünk a negyedik? Bármi lehet még. ;-)
Egyébként már régóta vastüdőn vagyok, többek között ezért sem járok idegenbe, hazain is könnyen felismerhető vagyok.
Azért, hogy tovább javuljon kettőnk, egyébként is remek viszonya, létrehoztam Neked (csak Neked, csak itt, és csak most) egy új témát a Drukkerkocsmán belül: Beszólok az Albacompnak. Na milyen serác vagyok? Cserébe csak annyit kérek Tőled, hogy menj el lécci a Kecsó-Kaposvár meccsre (az utat már tudod ;-), és szurkuljál ezerrel a Kecskemétnek (persze csakis a sok exolajos miatt)!
HAJRÁ KECSÓBOJSZ FOREVÖR!
Olaj az Isten Creative Commons License 2003.03.13 0 0 12590
Zula mikor kerül már fel a kosarlabda.com-os assziszt-toplista élére ?? :-)))
Előzmény: Olaj az Isten (12589)
Olaj az Isten Creative Commons License 2003.03.13 0 0 12589
Tippelnááák:

DVMSE–Atomerőmű SE -2 Ez para lesz a paksiaknak, de Smissz gól jó plussz Kökec által befújt dobás előtti faultokkal csak sikerül kiharcolni a győzelmet. Vita a meccs után nem lesz, mert ezúttal csak egy lesz fent a szövetség csapatai közül :-)))

Univer-Klima: -7 Gambiroza van, McDaniel van, Madison szuper-benne van a zakó lehetősége, de talán felismerik a kaposváriak a meccs fontosságát, mivel egy vereség esetén az Alba köszönné szépen... :-))) (ja, várjámá, BTOM fúj-Ivko játszik, akkor -17 :-))) Ez csak vicc vót Fera, de ha ezzel több pontom lesz akkor ezzel számolj lécci-:-)))

Vadkakasok–Marc-Körmend +6 Lee még nem heverte ki a családi traumát, ugyanakkor tisztában vannak vele, hogy ha elöl akarnak végezni az alapszakaszban, akkor a hátralévő meccseket biza meg kéne nyerni

OAZIS

Előzmény: saabee (12580)
Olaj az Isten Creative Commons License 2003.03.13 0 0 12588
Csokesz !

Tudjátok, nem biztos, hogy az a jó, ha mindig mindenben a hibát keressük és mutogatunk, hol edzőre, hol játékosra, hol vezetőre...

Az én szerény véleményem az, hogy Martics az edzéseken tapasztaltak alapján nem rossz mester, bár kétségkívül még itthon az élvonalban is vannak nála jobb szakemberek (SZVSZ!!!), legalábbis az eddig nyújtottak alapján ezt gondolom. Továbbra is fentartom, hogy morálisan nincs egyben az idei Olajbányász, ez pedig egyéni szinten vizsgálandó, ki az, akinek a hozzáállásával baj van, aki nem "vérét ontva" hajt Szolnok sikeréért (lenne egy-két tippem). Továbbá mindaddig nem lesz minőségi javulás a játékunkban, amíg ex-olajosok az utolsó fillért is kiszipolyozzák a klub pénztárcájából, és nem előre gondolkodva cselekszenek-visszatérő probléma...

Ha én választanám meg az edzőket vagy a keretet, valszín magyar edzőt preferálnék, de valami épkézlábat...pl. Zsoldost már semmiképp (de ez sem merem egyértelműen kijelenteni, lehet, hogy egy "igazibb" csapatból, ahol nem Kálmán és Alexe egoizmusa érvényesül mindenek felett sokkal többet lenne képes kihozni és meg tudná mutatni, hogy valóban nemhiába tartották/tartják őt az egyik legjobbnak) ...talán Meszlényi a Postástól, aki már volt a DVMSE vezetőedzője is (fiatal, ambíciózus, nem nyert még aranyat-ez is hajthatja...)-szóval vele hosszabb távon sem lenne részemről elképzelhetetlen az együttműködés, sőt, csiripelik a verebek, hogy ez nemcsak nekem jutott eszembe...

Játékosok közül Orosz Benőkével meg Trepikével kezdeném a nagytakarítást, ugye Stewartot említenem sem kell, annyira egyértelmű, hogy év végén elküldjük. Ugye egyértelmű ???? :-) Pajának még mindig van egy jó éve, őt meg kellene tartani, már csak azért is mert magyar (mindig is az volt...:-)), kis Mérész pozíciójában sem ártana jobban körbenézni-nekem tetszik ez a Tóth Gábor nevű gyerek a Debrecenből.

Sajnos az probléma, hogy ha elküldjük a magyar centereinket, nem nagyon tudunk kit a helyükre hozni, csak légiósokat, a légiós center meg nem olcsó és általában szar is. Ezért fog valszeg maradni Benő meg Trepi, de egyáltalán nem örülök neki. McClendonok meg amúgy sem nőnek minden bokorban...:-)

Vaisvila nehéz kérdés, fájó szívvel, de tőle is megválnék, kár, hogy légiós...Anzulovicsot megpróbálnám megtartani,de félő nem lesz könnyű.

Szóval maradjon Vladimir, Paja, hozzon Meszlényi egy jó kettest (Lee-vel mennyire volt jóban a Dombóvárban ?:-)), hát akkor szerencsétlenkedjünk tovább Orosszal meg Trepákkal, de akkor legalább ötösbe szerezzünk egy olyan csókát, aki képes értékesíteni a Zula-asszisztokat és jól lepattanózik + védekezik. Én valahogy így szeretném...de hogy én mit szeretnék az senkit sem érdekel, meg hát annyi mindenen múlik...

OAZIS

Előzmény: olaj1 (12582)
saabee Creative Commons License 2003.03.12 0 0 12587
"ma viszont nagyon megkapták."

Ivko szombaton is elég jól megkapta ;-)

Előzmény: Jay-X (12585)
saabee Creative Commons License 2003.03.12 0 0 12586
lemaradt a szmályli-legalábbis remélem :-)
Előzmény: rik-027 (12584)
Jay-X Creative Commons License 2003.03.12 0 0 12585
tisztán látszik rajta hogy Rylan lök és ütésváltás csak Archbold és Toroman között volt ivkovics röhög a háttérben...valamint direkt provokálva nem megy ki a csarnokból. no comment...

ma viszont nagyon megkapták.

MTE!!!

Előzmény: saabee (12581)
rik-027 Creative Commons License 2003.03.12 0 0 12584
nemá! honnan szedted ezeket?
Előzmény: saabee (12581)
albamama Creative Commons License 2003.03.12 0 0 12583
"olaj1 válasz erre | adatok | e-mail 2003-03-02 19:50:30 (12030)

Albamama!

Egy kérésem van! Egy olyan centert, aki 35 perc alatt szerez 4 lepattanót, a meccsen minden labda kiesik a kezéből és a helyezkedésről, zárásról fogalma sincs (pedig valamikor még válogatott is volt), egy ilyen játékost (Orosz Benőt) NE ISTENÍTS! Elég baj az nekünk, hogy nálunk játszik!
Egyébként bármelyik centeretekért odaadnám mind a három centerünket!"

Most akkor döntsétek el végre, hogy mi legyen jövőre a Benővel, hátha kiszemelte nálunk valaki :-)

Előzmény: olaj1 (12582)
olaj1 Creative Commons License 2003.03.12 0 0 12582
Olajosok!

Kinek tűnt fel, Zoran Martic meccseink közbeni viselkedése??????
Az időkérések alatt nem is foglalkozik a saját csapatával. Tanácsot nem ad, csak bámul a semmibe. Mintha egy idegen, egy kívülálló lenne és nem is a csapatunk edzője.
Csak a hátát mutatja a játékosai felé. Semmi lelkesítés, taktika. De miért?????
Jobban magyarázta a mai meccen is a taktikát Anzulovics, mint ő. Zoli a gyúró jobban lelkesített, mint ő. Miért????

A cseréi érthetetlenek, taktika a támadásban és a védekezésben nincs. Csak attól függ, hogy játszunk, milyen formában van Pavlovics.

A jövő???? A következő idényre 4 embert kellene megtartanunk: Pavlovics, Rytis, Szasza, Orosz (csak mint csere). A többiekre semmi szükség, ki merre lát. Hiányukat észre sem fogjuk venni!

Hajrá Olaj!

saabee Creative Commons License 2003.03.12 0 0 12581
Csomó videók ittitt!!!

Ezen belül a hétvégi box itt /Fight címmel.

saabee Creative Commons License 2003.03.12 0 0 12580
Az előző "helyesen" - bocs siettem

MIVANMIVAN!?
Miért nem tippű't eddig senki?

Fera!
Jól emléxem,hogy még nem prezentáltad a 7végi forduló utáni tabellát?

2003. március 15., szombat

18.00 DVMSE–Atomerőmű SE -11 /meleg lesz - hol van már a februári hó :-)/
Kékesi, Király (Bacsfay)

2003. március 16., vasárnap

17.30 Univer KSE–Kvári Klíma-Vill -9
Vígh dr., Benczur T. (Toók)

2003. március 18., kedd

18.00 D. Vadkakasok–Marc-Körmend -3 /a meglepetés? - nagyon kell!!!/
Földházi, Hegedűs (Pázsitka)

Hajrá ASE!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!