Egyszer, nagyon régen én is jártam egy hokimeccsen, remekül sült el a buli, mindenki jól érezte magát, bár nekem csak háromszor sikerült elmenni ! :-)))
Jajaja, sima, hogy Fehérváron is vannak keménylegények (Vidi-Győr, és a hokisokat sem "divatoznám" le), csak hát valami miatt a kosármeccsek megmaradtak kultúrális "színházi" eseménynek (bocs:-)), nem "fejlődtek tovább" vad fanatizmussal egybekötött kitépemaszívedszemétszolnoki&körmendi hangvételű mókává:-). Bezzeg ha Fehérváron csak kosárcsapat lenne és no foci meg hoki, akkor az ottani vendégszurkolás a kötél nélküli bungee-jumpingozással lenne egyenértékű :-)))
Először is gratulálok!
Másodszor viszont szkepticizmusomnak adnék hangot:
Lehet,hogy jó sport a jéghoky,de...Mi lehet jó egy 2(kettő) csapatos bajnokságban?
Nagy élmény lehet megnyerni...
Persze ez nem a fehérváriak kritikája,hanem a mai magyar sportéleté...
"Van már bajnokcsapata idén is Székesfehérvárnak!"---Remélem ezzel be is fejeztétek erre az esztendőre,úgyhogy most örömködjétek ki magatokat.:))))
"... a hoki még a kosárlabdánál is... hajjaj... jobb játék!! "
Azt hittem már kinőttél ebből a korból :-DDDD /hoki-ÉRTED!/
A Volán-táborról annyit,hogy azért a jégkorong meccsre olyanokat is beengednek /a hazai oldaon/,akiknek van fogalmuk arról,hogy mit jelent ultrának lenni...
Saabee!
Sztem Vazsi nem volt kinn és én is csak a 2.negyed közepéig láttam a meccset!addig viszonlag jó kis derbi volt iszonyatosan szar fújásokkal és sztem nagyon védtek ekkor a Paksot a bírók.szóval sokat nem tudok írni.6éve ez volt az első itthoni meccs amit nem láttam teljes egészében és nem voltam végig kinn.
tegnap Szolnokon is megesett az velünk ami Fehérváron: nem gondoltak ránk a szervezők.
De itt legalább nem 15 éves kis(k)öcsögök között ültünk akik csak akkor ugattak ha apuci visszajött a büféből.
Bár ha jobban meggondolom volt néhány katonaruhába öltözött kemény legény aki mutogatott, de ők egyszerűen sekik.
Szolnoknak még mindig az a varázslatos hangulata van mint volt! Mármint az én számomra.
Hajrá Kecskemét!!!!
ja csapatunkról: Gambiroza 10 kg felesleg, Nico, See nincs kibékülve az edző bácsival. Röviden ennyi, ja és Hajdu Geri a király!!!
Pedig azt hittem, hogy látok egy jó Körmend - Falco meccset. Na nem baj, 10 liter nyál a szájban marad :) Viszont én sem értem, hogy miért igy döntött a szövetség. Pontosabban de: mert dilettáns. Jókor akarunk csarnokot épiteni mi is, amikor a legkevesebben járnak meccsre. Remélem azé jövőre normálisabbak leszünk anyagilag, légiósilag, meg táblázatilag is. azé tippülök is
De mivel félünk attól, hogy őt is, mint már annyi játékosunkat elhappoljátok előlünk (Bojan, Parker, a teljesség igénye nélkül :-))) így már előzetes tárgyalásokat folytatunk Farkas Sanyival, másodedzői pozícióra pedig Sterbenzzel... :-))
Csabesz!
Te se vagy egy Bil Gécc. A kedvedért leírom a sztorit:
Leírtam a versemet (hibásan). Aztán észrevettem, hogy kimaradt a Debrecen. Ekkor jött a kopipaszte. Aztán két helyen nyomtam entert, és beírtam a plusz sorokat. Hát röviden így történt.
Ha még mindig vannak homályos foltok, kérdezz bátran!
Oroszt én csak cserének gondolom jövőre! Hidd el Nekem hosszú távon nézni a bénáskodását és nagyképűségét az valami tragikus. Csak az a baj, hogy annyi légióst nem lehet igazolni, hogy az ő helyén is játszon valaki. Így kénytelen voltam ezt leírni! Elhiheted nem nagy örömmel!
Magyar centert meg nem tudunk igazolni vagy cserélni a helyére.
Gondolhatod, hogy állunk játékosokkal, ha ilyet kell írnom. A sok bénából ő a legkevésbé béna. Tisztelet az egy-két kivételnek!
Tegnap is csak azért villogott, mert ebben a Kecskemétben egy normális center sincs.
Egyébként amikor Ivkovics és Lapov féle centerekhez voltunk szokva, ilyet le nem írtam volna, hogy maradjon, még cserének sem. Hozzáállása és mentalitása engem valahogy irritál!
A hír sajnos igaz, de ne kérdezd a fordítását, mert én sem tudom, csupán sejtem!
OAZIS!
Szívemből szóltál!:-)) Pont a Falco elleni meccset nem láthatjuk, ami szerintem a mérkőzés közeledtével egyre jobban fáj majd a szurkolóknak. Nem lennék meglepve, ha páran majd a zárt kapuk ellenére megrohamoznák a bejáratot! Persze, ha lesz kivetítő az megint más, +aztán a zártkapus meccseken előjön a körmendi "csakazértis megmutatjuk" virtus.
Az Ivkovics szappanopera 88 milliomodik részéhez nem kívánok hozzászólni, teljes mértékben elhatárolom magamat a történtektől.
Tehát: Igazad van!!!!!!
A legelszomorítóbb számomra az, hogy páran most azt gondolják: "megmutattuk ennek a senkiházinak, meg a csapatának ki a legény a gáton". Nos, ez nem így van! Ivkovics végig a mérkőzéssel foglalkozott (nagyon helyesen), így az esélyét sem adta+ egy esetleges botránynak. Pedig kapott hideget-meleget! A csapata pedig? Szerintem úgy jöttek Körmendre, ha az elején sikerül partiban maradni akkor megpróbáljuk, ha nem akkor felesleges elfáradni. Nos a 4. percben 14-2 volt az eredményjelzőn, ezután nem kell csodálkozni a további fejleményeken.
Félreértés ne essék, Ivkovicsot én sem zártam a szívembe a szombati meccs után, de most már illene túllépni a történteken mindenki részéről.
Persze ez is 2oldalú, hiszen a körmendi szurkolók többsége őt teszi felelőssé a kialakult helyzetért és a pályabetiltásért!(S lehet, hogy igazuk is van.)
A második beírás kopipaszta volt. Azt hittem kitalálod.
Egyébként elírást nem szoktam cikizni, csak a durva helyesírási hibákra hívom fel a figyelmet.
Éljen a másodállás!
Bár mondjuk szerbül kiírkálni transzparensekre, hogy B**** meg Ivkovics, meg megb****uk a feleséged, azért elég durvesz dolog bármi is volt az előzmény!