Keresés

Részletes keresés

schgy Creative Commons License 2001.06.28 0 0 3113
Akkor nem leszel messze.
schgy
(ideiglenes NJ lakos)
Előzmény: Classic Girl (3105)
Kükü Creative Commons License 2001.06.28 0 0 3112
palozc!

mellélőttél.
Hakapeszi én vagyok.

üdv.

Előzmény: Törölt nick (3093)
Lydie Creative Commons License 2001.06.28 0 0 3111
Igen, voltam, az volt az elso!! Nagyon szep volt, csak csurig volt a volgy nemet turistakkal. NEm ertek a sziklamaszashoz, de szerintem a Zion NP jobb, mint a Yosemite.
Előzmény: tzuiop (3109)
Classic Girl Creative Commons License 2001.06.28 0 0 3110
ébredeztek?
Előzmény: tzuiop (3109)
tzuiop Creative Commons License 2001.06.28 0 0 3109
Lydie!

Yosemite-t nem írtad ott voltál már?
Mivel én mászogatok(sziklát) ezért az ott található 1200 m-es fal egyfajta Mekkává teszi számomra a helyet,de sajnos még nem voltam ott!

Lydie Creative Commons License 2001.06.28 0 0 3108
Sziasztok,

itt mar nagyon sok minden osszegyult... Egy dolog, bar van tobb is, amit nagyon szeretek az USA-ban: a nemzeti parkok. Tenyleg gyonyoruek, nagyon jokat lehet turazni, nekem eddig meg mind, amit lattam nagy elmeny volt. A nagy kedvencek: Zion NP, Utah, Acadia NP, Maine. Nagyon szeretnek meg eljutni a Northwest-re is, Glacier NP, Yellowstone... Most hetvegen a Smoky Mountainsba megyunk Tennessee-be. Van vkinek javaslata, hogy mit nem szabad kihagyni?

Erdekes kaleidoszkop alakult ki ebbol a topicbol. A sok minden mellett, amit nagyon szeretek itt, nagyon-nagyon hianyzik az otthoni elet spontenaitasa, az igazi varosok. Itt mindent gondosan elore meg kell tervezni, nem lehet osszefutni ismerosokkel, varatlanul felfedezni erdekes helyeket. Nagyon hianyzik a tomegkozlekedes is, ami itt van (Ohio), ahhoz raadasul kulon keszsegek kellenek, fantom buszok, jonnek olykor, de tobbnyire nem.

Előzmény: Mumu (3103)
pestiutca12 Creative Commons License 2001.06.28 0 0 3107
Classic Girl,
Szerintem egy házasság mindenütt hivatalos kell legyen az egész világon, függetlenül attol, hogy hol lett kötve. Az emigrácios eljárás lehet esetleg más.
Előzmény: Classic Girl (3106)
Classic Girl Creative Commons License 2001.06.28 0 0 3106
Hello megint

valaki aki tud segítsen, semmilyen konkrét információt nem találok itthon.

szóval a vőlegényem amerikai állampolgár, de most megkapta a megyart is, az alapján hogy a szülei 56-ban mentek ki. szóval én itthon hozzá megyek feleségül. ez ugye nem alapja semminek? amerika szerint semmi közöm hozzá. vagy igen? amerikában is össze kell házasodnunk mégegyszer?

köszi,
class..

Classic Girl Creative Commons License 2001.06.28 0 0 3105
Sziasztok!

Most költözöm ki New Jersey-be, úgyhogy nem sokára én is hozzá szóló leszek minden bizonnyal.

Tibor Arato Creative Commons License 2001.06.28 0 0 3104
Emlekszek rad Timur; Regen jartal erre. Te vagy az aki a Latinokat vedte.
Nekem nem a spanyol ajku bevandorlokkal volt problemam, hanem a hivatalos nyelv-el inkab.
Minden mas orszagnak van hivatalos nyelve, miert nem lehetne egy Americanak is.
Meg mindig a mellet tartok, hogy azok tanuljak az angolt akik idejottek es nem forditva.

Miota utoljara hallottam feloled, azota az en varosom is tele lett Latinokkal. Tobszor felhivtak telefonon az itteni Katolikus zervezettol, hogy segitsek a Latinok elhelyezeseben. A telefon konyvben lattak az Arato nevet es azt hittek, hogy en is mexikoi vagyok. Muszaj volt elutasittanom oket, mert nem tudom a nyelvet. En meg mart tull idos vagyok arra, hogy uj nyelvet tanuljak. Ez a nep fajta igazan szaporodik. Talan azert mert Katolikusok, vagy mas okbol? Nen tudjak ..... a nadragjukban tartani.
See ya.

Előzmény: Timur (3101)
Mumu Creative Commons License 2001.06.26 0 0 3103
Gondolom most van megint ideje egy kis higienanak.
T.i.nem WC-nek hasznaljuk ezt a topicot sem.Az egyeduli lehetosegunk a kopkodo orjarattal szemben,ha nem veszuk eszre oket.Ha lenne valami erdemleges sziovesen vitaznank,azert forum a forum,de csak hogy nyugtatok helyet figuraljunk eletukbe az nem erdemes.
Tehat -ez az egyeduli virtualis lehetoseg-nem veszuk oket eszre.By vagy nem by.Inkabb nem baj.
schgy Creative Commons License 2001.06.25 0 0 3102
Mióta provokáció az, ha valaki azt írja, hogy nem tetszik az aktuális nyugdíjrendszer.
Vagy miért adekvát válasz erre, hogy hogy mered utálni a jótevődet?
schgy
Előzmény: Timur (3101)
Timur Creative Commons License 2001.06.25 0 0 3101
Mumu,
Mán elnézést. Erre járok, s néha néha irogatok ide. De a " provokáciot" azt nem halom, paloc tették. Te magad meg egy pár bunko mert a Tibor Aratot nem tartom közzétek, az csak néha beszél a nagyvilágba de se nem amcsi ellenes se nem komcsi bunko. Külömben az hogy most többen vagytok csak azt bizonyitja hogy összegyült egy csorda. Semmi mást. By.
Előzmény: Mumu (3088)
simine Creative Commons License 2001.06.25 0 0 3100
Mikor ma reggel beneztem en is valami hasonlot ereztem:((
simine
Előzmény: pestiutca12 (3094)
kdezsoe Creative Commons License 2001.06.25 0 0 3099
:))))))))
.... no comment
ez a hozzaszolasod most is minosit...

(gondolom duhit teged, hogy a provokalasaidra nem hasonlo stilusban valaszolok...)
ez van... ez is Amerika?... nem hinnem...
:)))))))))

Előzmény: Törölt nick (3095)
Veszett Kutya Creative Commons License 2001.06.25 0 0 3096
Már megtalált. A Ludovika téren ástam el egy jellegzetes tölgyfa tövébe. Ha éhes vagy, kaphatsz belőle, de szépen kell kérni, palocz.
Előzmény: Törölt nick (3092)
pestiutca12 Creative Commons License 2001.06.25 0 0 3094
Más topicban olvasva láttam, hogy itt járt két uj vendég de hányingert kapott attol amit itt látott.
Szégyeld magad Palozc!
Veszett Kutya Creative Commons License 2001.06.25 0 0 3091
Te beszélsz "nyelvatnilag is helyes" dolgokról, te agyalágyult, aki magyarul sem tudsz? A magam részéről nagyon örülök, hogy a hozzád hasonló agymosottak Amerikában rontják a színvonalat, nem pedig itt nálunk. Talán ha a szappanoperákon meg a cnn-en kívül valami mást is látnál a világból, lenne esélyed rá, hogy megértsd, milyen feneketlenül ostoba vagy.
Előzmény: Törölt nick (3080)
kdezsoe Creative Commons License 2001.06.25 0 0 3090
.... no comment
ez a hozzaszolasod is minosit...
Előzmény: Törölt nick (3084)
Törölt nick Creative Commons License 2001.06.25 0 0 3089
Helló palocz! Kösz a választ!

Legalább 3800 dollár??!! Atyám Uram, ez több, mint 1 millió Ft-os fizetés havonta!!!!!!!! És ez ottani viszonylatban milyen?

És milyen típusúak a kocsijaik, motorjaik?

És tényleg fánkevők?

Murdock

Mumu Creative Commons License 2001.06.25 0 0 3088
Most hogy elovastam a kovetkezo hozzaszolasokat is megnyugodtam:van itt meg ki kepviselje a targyilagosag kerelmet.
Halas vagyok azoknak is akik provolkalnak mert nelkuluk nem alakulna ki a front a targyilagossag vedelmere.
Tisztelem "halom" uj hazaja szeretet bar mindig gyanus a tul nagy lelkesedes egy orszag irant ahova nem szuletel es nem kotottek csaladi tradiciok.Ezt magamon is erzem.Ugyanakkor megertem a halat azert hogy othonra talalt o is csaladja(akar en is Ausztriaba),talan ebbol adodik a koteleseg tul menni a mindennapi hazafiasagon,papabb lenni a papanal.De ez emberi tulajdonsag.Ugyanakkor gondolom ertheto az a vedekezes is amit egy mas kulturan felnott intelektualis csoport felvesz egy szamara tul agresziv,neha naiv es mas tapasztalatokra ,tarsadalmi fejlodesre alapult megnyilvanulasokkal szembe.
Egyik sem elitelheto.
Előzmény: kdezsoe (3083)
Mumu Creative Commons License 2001.06.25 0 0 3087
Kedves Dezsoe,itt nem kotelezo semmi,Amerikat szeretni vagy Amerikat gyulolni sem.En is csak akkor szolnek bele ha nem tartjuk be a fairness szabalyait:tehat nem ervelunk hanem szidunk,nem a targyrol beszelunk hanem szemelyeskedunk.A topic cime is mar mutatja:az erdekes hogyan latod Te es en es a tarsaink Amerikat (MI NEKED AMERIKA ) vagy nem mindig az egeszet hanem valamit ami ott tortenik.Ezert persze lehet teljesen ellenkezo kepunk rola mint masoknak akik ugyancsak ide irnak.A topic aztan egyben mutatja milyen kulonbozo,sokoldalu ez a kep.
Előzmény: kdezsoe (3070)
schgy Creative Commons License 2001.06.25 0 0 3086
Egyre viccesebb a pattogásod :-)))))
schgy
Hakapeszimaki Creative Commons License 2001.06.25 0 0 3085
Pokróc vagy palozc

Előzmény: Törölt nick (3084)
kdezsoe Creative Commons License 2001.06.25 0 0 3083
Nem mondtam, hogy unalmas sot...
Csak nem imadom, mint pl. Te!

Neked elarulom: kedvenc idotoltesem, amikor a neten vagyok, amerikai Blues radiokat hallgatok,
mert azt szeretem.

Szeretnem latni a vilag szamomra erdekes tajait, ebbol sok amerikaban van.

En nem hantalok, csak azt nem szeretem ha a ti Amerikatok ramtelepszik a nagy budos ullepevel.

Egyebkent azert olvasok nagy erdeklodessel ilyen topikokat, mert az emberek erdekelnek, tobbnyire a magyar emberek a vilagban, megha neha olyanokba botlom is mint TE kedves Palozc... vagy Halom...

Meg egyszer megkerdezem: ebben a topikban csak szepeket lehet mondani Amerikarol?

Megjegyzem, en sem ertek mindig egyet Tibor hozzaszolasaival, de hat nem lehetunk egyformak, sot nem egy helyen,azonos korulmenyek kozott elunk,az elet nem egyforman alakitott bennunket.
Ez igy termeszetes...
Tibor viszont a nevet adja a hozzaszolasaihoz, Ti pedig nevtelenul, ervek nelkul, idonkent gyalazkodva vitatkoztok!
Miert kell egy embert gyulolni pusztan a velemenykulombseg miatt?

halom Creative Commons License 2001.06.25 0 0 3079
Case closed. Majd jövök, ha kedvem van.
Előzmény: pestiutca12 (3078)
pestiutca12 Creative Commons License 2001.06.25 0 0 3078
halom,
Te is csak onnan tudod az "igazsagot" mint mindenki más, - az ujságbol, TV-böl, stb. Annyi féle képpen értelmezzük, ahányan vagyunk.
Miböl gondolod, hogy a te értelmezésed az egyetlen helyes gondolkodás és a többi "proli"??
Nem vagy te egy kicsit beképzelt? (vagy talán nagyon....)

Előzmény: halom (3077)
halom Creative Commons License 2001.06.25 0 0 3077
Kaparj kurta.
Elmondtam már. Én ezt az országot (USA) szeretem. Minden hibájával együtt. Ez az ország (USA) akkor fogadott be amikor exhazám éppen meg akart büntetni, mert nem a szocializmust gondoltam az egyedül üdvözítö útnak. Ez az ország (USA)lehetöséget adott nekem, hogy becsületes munkával elérjem azt amit otthon csak pártmunkával, vagy lopással lehetett volna. Ez az ország (USA) embert faragott a gyerekeimböl...
Soroljam?
Nem tudom elviselni azokat a hálátlan embereket, akik köszönet helyett hamis adatokkal, ellenséges propagandát híresztelnek. Hazudnak. Mondom, ez az ország nem tökéletes, de mondjon valaki más címet. Ennek az országnak nyitva vannak a határai, innen bár mikor, ha nem tetszik ki lehet menni. Aki ezt az országot (USA) köpködi az magát és engem köp le. És ezt nem hagyom amíg élek.
Továbbá, egy szem keserüség sincs bennem, jól élek, egészséges vagyok, dolgozom kreatívan, gyerkeim prosperálnak, a feleségem szert.
A szépeket meg másutt, másokkal osztom meg és nem az ilyen aratófélékkel, akikböl sajnos a magyarok között terem itt belölük elég sok. Én csak proliknak hívom öket.
Előzmény: pestiutca12 (3076)
pestiutca12 Creative Commons License 2001.06.25 0 0 3076
Halom, - nincs értelme ennek az örökös ostoba mocskolodo magatartásodnak.
Ha megkaparnánk téged, - biztos találnánk mi is böven okot arra, hogy terád megvetéssel gondoljunk.
Minden szem másképp lát - ugye nekünk is jogunk van ehhez?
Mitöl van ennyi keserüség benned?
Nem történik az életedben soha semmi szép amiröl irhatnál?
Előzmény: halom (3075)
halom Creative Commons License 2001.06.24 0 0 3075
Szatyor, ha már angolból másolsz legalább helyesen csináld. Copy/past neked is fog menni.
Ezen kívül hallottál már Long Beach-röl. Onnan gondolok rád a legmélyebb megvetéssel.
Ezen kívül hazudsz.
Előzmény: Tibor Arato (3063)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!