Az Ase is beszáll a licitálódásba...ezt ígérte anno a vezérkar ugyanis.
Állítólag hozzánk már érkezett felkérés(én a csarnok melletti étteremben dolgozom),hogy tudnánk-e biztosítani az étkeztetést...
ennek ellenére én debreceni kirándulást tervezek az említett hétvégére,mert valami azt súgja,hogy a Főnix lesz a nyerő helyszín.
De még a holnapi dombóvári kirándulás foglalkoztat először is...ma a szakadó hóesésben dezsávűűű érzésem támadt(Mondtam is magamban,hogy szombaton megint nem lesz meccs Dombóváron,mert a paksiak megint nem tudnak útnak indulni...:))))
Hajrá ASE!!!!
Akit érdekel, a Harlem Globetrotters 06.04. és 06.05. között Magyarországon turnézik. A helyszínek és az időpontok a honlapjuk szerint:
06.02 Debrecen
06.03 Szeged
06.04 Budapest
06.05 Zalaegerszeg
Ha már szóbakerült a Magyar Kupa. A licit és a sorsolás kedden délelőtt, de nem tudom milyen licit lesz, ha csak mi akarjuk megrendezni a döntőt. Ráthonyi nagyon örülne a Körmendnek - a rájátszásban is-, a Szolnoknak már nem annyira. Az időpont a férfikosár szerint is április 12-i hétvége.
Kedden este jelentkezem a Kakik-Körmend meccs rövid összefoglalójával, addig mindenkinek jó hétvégét.
Fera helyesbítem a tippjeim mert véretlenül Kecskeméti győzelmet tippeltem!
Csak még utoljára:"..szátok a kupátokat-hej-hej"
Szerdán azt is kiabáltam Körmenden,hogy "Istálló" csak nem hallotta senki! :o)
Tippek az elmaradt meccsekre :
Dombóvár - Atomerőmű V5 (A Tolna megyei rangadó dombóvári felvonása általában éles meccseket hoz,most sem lesz ez másképp)
Debrecen - Körmend H9 (Toya feltűnően visszafogottabb,mióta Isti visszatért)
Univer Kecskemét - Kaposvár V13 (A pótolandók közül ez tűnik a legegyértelműbbnek)
Óriási gázok vannak a FALCO házatáján!A csapat már csütörtök óta nem edz mert nem kaptak fizetés már kitudja mióta.Gráczer szerint lehethogy már jövő héten Debrecenbe se utazik a csapat...
szóval ha vmi nem változik, akkor lezárulhat egy fejezet a bajnokság,Szombathely és az én életemben is.Bárcsak ne így lenne!Akkor ezentúl már a fórumon is asszem csak csendes társ lennék.
Némó!
Nem hittem hogy kívánok még valaha ilyet,de bárcsak élnéd még át a Falco-verést(és én is), mert az legalább a létezésünket jelentené.
Szerintem Rytist mindenképpen itt kellenne tartani, hihetetlen intelligens, sokoldalú, remekül védekező nyugodt játékos. Mellette Paját, Benőt, meg Trepit (csere 5-ös posztra remek lenne)
Zula csak akkor kell, ha leszáll valahogy a magas lóról
U-U-U-U-U-U
ui1: Álmodik a nyomor. :(((
ui2: Csaby, Debrecenben is vannak helyek, ahol adnak unicumot (,meg pofont)! :)))
"Azt mondjuk megnézném egyszer, amikor a 200 fős vidi tábor megérkezne Szolnokra:)))".
Szabálykönyv magyarázgatására nincsenek kiképezve a rendezöink, legfeljebb hátulról láncban bekerítik a szurkolókat a kakasülön, oszt uccu neki..:) Dehát már a kórház sem túl biztonságos itten...
Ááááááá! Én nem iszok többet egynél!:-)))))
Persze, persze! Remélem összefutunk, hiszen én is ott leszek!:-)
Milyen a Falcot elverni?
Nos én azok közé tartozok akik mindíg győzelmet várnak a csapattól. Ez a Falco ellen sincs másképp, hiszen ez is csak egy meccs a sok közül. Nem cinkelem napokig Falcos haverjaimat és a világ sem omlik össze, ha esetleg (hála isten ez mostanság ritka) kikapunk. Persze még "melegében" oda-oda mondogatunk egymásnak. Pl a tavalyi mérkőzések egyikén (sok Körmend-Falco volt) amikor nem játszott sem a Madison, sem az Edmonson a Falcos haverjaim már előre mondták: "Ez bizony szívás lesz a Körmendnek"! Aztán hoppá, a meccsen simán győztünk és a 3. negyed közepe táján összenéztem a tőlem kb. 15 m-re ülő haverommal. A következő történt: A meccs előtt vett magának egy sárga pólót, mondván ő Falcos. Aztán az összenézésünkkor mutattam neki, hogy "ugyan öreg! Vedd már le azt a rikító sárga trikót, oszt dobd le a földre és taposd+". Csak bólogatott és a feje színe azonnal a Körmend egyik színére hasonlított..........:-)))
A Kishegyesi úti Paksi kocsmát ki ne hagyja egy Atomic boy sem (remélem még megvan).
Azért rohadt furcsa érzés, hogy elmegy az ember szurkolni Debrecenbe (szülővárosom) a Paksnak.
Te hogy vagy ezzel a kérdéssel Némo? Milyen érzés elverni a Falcot?
Erre, csak azt tudom mondani, hogy szvsz egy kupameccsen a pillanatnyi forma dönt és nem a csapatszerkezet. Tehát, hiába dobnak a centereitek 50 pontot, ha a kisemberek betliznek, mi meg dobunk 15 triplát!:-)))
Szerintem borítékolható a párosítás az ilyenkor megszokott irányított sorsolás miatt:
Olaj-Paks
MTE-Debrecen
A Debrecen ebből jöhet ki a legjobban, mert a Körmend fekszik nekik ( na nem úgy...), míg a tavalyi kupadöntő csapatai tuti megizzasztják egymást.
Amúgy közönségsiker tuti, hiszen tőlünk a közeli távolság miatt biztosan rengetegen mennek ( hátha idegenben méltóképpen tudjuk megünnepelni a kupagyőzelmet, nem úgy,mint tavaly 80-100-an a Kossuth téren)
Gondolom Paksról is ott lesz a tavalyi banda LŐRINCZ kollega vezetésével :-))))
A körmendiek nyilván ismét megtöltenek egy buszt,
A Lokisták meg nyilván kinyomulnak egy kis balhé kedvéért, szóval hangulat az lesz.
Vitatkozni lehetne azon amit írsz, pusztán a valós tények alapján. Ha te azt "hatalmas csúsztatásnak" érzed, hogy vannak csapatok akik nem veszik komolyan a kupát akkor érdeklődj egy picit közvetlen környezetedben és rájössz, hogy tévedtél! Nem mondom, hogy minden évben úgy vág neki egy csapat a kupának, hogy ez egy "szükséges rossz", de alkalmasint mérlegelnek és a kupa ellen döntenek. Az pedig meggyőződésem, hogy az idei kupakiírásban a Körmenden, Pakson és talán a Szolnokon kívül a többi potenciálisan esélyes csapat nem vette komolyan a kupát. Természetesen még a Debrecen kivétel ez alól, de szerintem ők is a rendezés lehetősége miatt veszik komolyan.
A másik dologban én nem érzek semmi rosszat, csupán azt volt bátorságom megemlíteni, hogy bizony üzletileg egy rendezőnek csak a döntő lehet elfogadható eredmény. Természetesen a sorsolás(?) nem feltétlenül fog választ adni az elképzeléseimre, csak tudod, volt már valami hasonlóan nagy rendezvény a Főnixben ahol megszégyenítették a Fair-Flay szellemét. És a végén az nyert, akinek kellett..................
Nekem valami azt súgja, hogy a "Loki" nem nyeri meg idén a kupát. Vagy az ASE, vagy az Olaj lesz a befutó. A Körmendről nem hiszem, hogy kétszer egymás után kibírja komoly magasember nélkül.
A bajnok pedig az lesz, aki idén a Kaposvárt idegenben meg tudja verni. A körmendiek kupabeli vitézkedése nem számít, tehát vagy a Klíma, vagy az Alba, vagy az Atom!