Keresés

Részletes keresés

oilboys Creative Commons License 2003.03.17 0 0 12755
Hi mum!

A fehérvári focitaplók ismét kitettek magukért Zegen!

Ehhez mit szólsz?

Üdv:csabesz

Előzmény: albamama (12735)
geosz Creative Commons License 2003.03.17 0 0 12749
Hello saabe!
Így aludva rá egyet már annyira sem foglalkoztat a bíráskodás mint a meccs végén (gyöztes meccs után azért könnyebb felejteni :-)
Biztos találunk elég helyet :-)))
Valóban itt volt Davis, azt azonban nem láttam, drukkol-e valakinek.
(Azért Bubic is jv :-))
Előzmény: saabee (12747)
saabee Creative Commons License 2003.03.16 0 0 12748
Guuu-lyás Róóó-bi!!!

saabee Creative Commons License 2003.03.16 0 0 12747
"Nincs abban semmi szégyen ha valaki beismeri, hogy hibázott(még ha játékvezetö is az egyén), söt ez az elismerendö, nem pedig az, ha foggal-körömmel védik a mundért."

Ezt nem igazán értem.
Gondoltam beírom BUBIC sms-ét,hogy ütköztessem a vélaményeket.Én egyik fél pártját sem fogom,lévén,hogy nem láttam a meccset.Azt azért megjegyzem,hogy BUBIC,mint semleges szemtanú volt jelen.

"Azt azért furcsának találom, hogy mióta BTOM listatag mennyire óvakodik mindenki egy rossz szót is ejteni a játékvezetésröl. :-((("

Ld. Atom-Alba :-))

Egyébként mennyi virágot is tudnának fogadni Kecskeméten :-))
Ya egy melléekes infó lemaradt,BUBIC méd azt is elmondta,hogy a meccset megtekintette Davis is,barátnőstül.
A Kaposvárnak vége,mint a botnak :-))
/Tudjátok: a botnak is két vége van.Szóval a második az március 22-én lesz ;-)/

Előzmény: geosz (12743)
saabee Creative Commons License 2003.03.16 0 0 12746
A meccs elemzése korrekt,ezért nem is szeretném kiegészíteni :-)

Viszont a magát Ultra Fanatic-nak nevező gengről lenne egy pár keresetlen szavam...
Itt rögtön felhívom ultra1 figyelmét /akivel a szünetben megállapítottuk,hogy nyer az ASE :-)/,hogy nem vele,és nem a dombóváriakkal van problémám./Esetleg pontty-al igen,mert a szünetben nem jelent meg egy kis eszmecserére/

Akkor jöjjön a feketeleves:
[Csak azért,hogy aki Dombóváron jár tudja mire sámítson!]
Kezdődött ugyebár a már említett minősíthetetlen rigmusokkal a meccsen.Ezt azonban az ember fia még elviselné,az azonban már túlzás,hogy az UF tagok 2 perccel a meccs vége előtt már elkezdtek öltözni.Ekkor még azt kérdeztem:"Hova mentek?".Amint mi is kivonultunk a csarnokból sajnos hamar rájöttem :-((
Mivel a többi Atomic Boys-ot szállító autó/busz a csarnoktól távolabb parkolt hamar egyedül maradtunk.Több nem is kellett,az UF tagjai /élükön a kopasszal/ rögtön bele kezdett kötődni mibelénk./A mi kocsink a csarnok előtt parkolt.ÖTen voltunk - 15-22 év között.Aki ismer tudja,hogy nem tartozok egy súlycsoportba az ilyen beszóttáköcccsögszétütömazarcod tahókkal -sem agyilag,sem fizikálisan [csak OazIs-t szoktam lerendezni az Olaj meccsek szünetében :-)],szintúgy a többiek.
Szóval jöttek keményen /sálukkal az arcukat eltakarva/,hogy "Mit mutogattatok egész meccsen!",meg ez meg az.
Mi erre bepattantunk a kocsiba./Majd hülyék leszünk felállni 10-15 helyinek 5-en.../.Az meg már ránk nézve volt égő,hogy egy paksi hölgy sietett a segítségünkre,mondván kihívja a rendőrséget.
Meg is lett az eredménye.Jött kórusban a "Hülye QRVA!..."BRAVO!
Majd kissé elkotrodtak.
Miután a sor elment ki tudtunk állni a kocsival,de több sem kellett a helyiek már várták a kiguruló autót,és próbáltak belebikázni oldalról.Azonban ahhotz kicsit gyorsan elhajtottunk mellettük :-)
Majd miután a sor ismét beállt utánunk eredtek.Mondtak még pár kedvességet és próbálták benyomni az üveget 2-3 erős ütéssel.Szerencsére azonban nem erőltették a dolgot,és miután látták,hogy a sor is megindul elhelyezték "névjegyüket" /jó pár méretes csula formájában/ a gépjárművön.

A történtek előtt még most is döbbenten állok.
A dolgot egyáltalán nem értem.
Az Ultra Fanatic-cal már tele van a VAGON!Amint megjelenik a Red Devils és benyalnak nekik tövig.Nem kell hozzá nagy következtetés,hogy rájöjjünk:ilyen és ehhez hasonló "hőstetekkel" fényezik magukat előttük.
A másik meg,hogy a 3.Félidőben mindig nyomultok.Nagyon úgy tűnik,mint,ha az egészet csak az újságnak csinálnátok,és nem a mentalitás miatt...
Ha meg a hooligan része vonz a dolognak,akkor nézzetek ki valami elsőosztályú focicsapatot,aztán annak a meccseire járjatok

UF=NULLA FANATIC!!!!
Kopasz & a többiek!A külsőségek néha egészen tetszetősek,de EZ NEM MENTALITÁS!!!!!
Különben sem értem,hogy mi a yo firlefrancra veritek magatokat?????Szálljatok már le a földre!Ha 15-en vagytok sokat mondok.Ne csináljátok a fesztivált,vagy ha igen,akkor minimum fair körülmények legyenek!!!
A legundorítóbb,hogy aljas köpönyegforgatók vagytok!/Pakson spanolnátok,Dombóváron támadtok.../
NULLÁK VAGYTOK!NB I BÉ PIROS ALCSOPORT!!!

Uff!Én beszéltem!Mindenki okuljon!
/Pl.:Nőt vigyetek meccsre,mert arra azért még az UF sem támad :-)) /

ui: Hajrá BETON út!

Előzmény: Artúr Doki (12727)
Artúr Doki Creative Commons License 2003.03.16 0 0 12745
Geosz!
Gratula!
A hála és a virágcsokrok mennek...
Kiváncsi vagyok,hogy a szombati Kaposvár-Atom derbyre hány sérült épül fel hirtelen...:)))
Előzmény: geosz (12736)
Artúr Doki Creative Commons License 2003.03.16 0 0 12744
Hull a hó hull a hó, hú de nagy a hó, nem utazunk Dombóvárra, mert tele a gatyó..!"

Ezt a nótát persze mi is hallottuk,jó poén volt,jót röhögtünk rajta...
Mint mondtam,ha nem olyanok lettek volna a körülmények egy rossz szót sem szóltam volna.

Előzmény: rik-027 (12732)
geosz Creative Commons License 2003.03.16 0 0 12743
hello saabee!
Nincs abban semmi szégyen ha valaki beismeri, hogy hibázott(még ha játékvezetö is az egyén), söt ez az elismerendö, nem pedig az, ha foggal-körömmel védik a mundért.
Azt azért furcsának találom, hogy mióta BTOM listatag mennyire óvakodik mindenki egy rossz szót is ejteni a játékvezetésröl. :-(((
Előzmény: saabee (12741)
albamama Creative Commons License 2003.03.16 0 0 12742
Mint hacker-nagyi, szűröm az étert én is. BUBIC sms-e cenzúrázatlanul:
"Kecsó-Kvár 80-72 a meccs gyenge volt,viszont BTOM nagyon jó volt,Vígh Petire sem lehet panasz!Hajrá Albacomp!"

ez mekkora pojén volt :-)))))

Előzmény: saabee (12741)
saabee Creative Commons License 2003.03.16 0 0 12741
Nem láttam a meccset,de BUBIC sms-ét leközlöm,már csak a sporik védelmében is :-)

"Kecsó-Kvár 80-72 a meccs gyenge volt,viszont BTOM nagyon jó volt,Vígh Petire sem lehet panasz!Hajrá [cenzúra :-)]"

káró katona Creative Commons License 2003.03.16 0 0 12740
Kösz, csak egy kicsit odafigyeltem...
:)))
Előzmény: geosz (12739)
geosz Creative Commons License 2003.03.16 0 0 12739
káró katona te tudtál valamit elöre :-))))
Előzmény: káró katona (12738)
káró katona Creative Commons License 2003.03.16 0 0 12738
Bocs de én telibekaptam...

káró katona válasz erre | adatok | e-mail 2003-03-14 16:54:49 (12700)

Hi

Kecskemét-Kaposvár +8 (Nickel 40/12)

Na jó, Madison tényleg nem találtam el. A francba...
:))

lapip Creative Commons License 2003.03.16 0 0 12737
Nyertünk végre!
Erősen ráfért a csapatra az a "kobak mosás" amit a tulajdonos második embere adott az öltözőben.
A fiúk mentek mint a mérgezett egerek.
A sporik megprobálkoztak megfogni a mérkőzést, és Ivko barátunk nem is érvényesült annyira. ( egyébként egy mocsok nagy spíler az ürge)
A végén elkezdtek a Kaposváriak ütni vágni és egy jól irányzott horog után Clint a földre került és mint késöbb kiderült agyrázkódást szenvedett. Persze egyik spori sem vett észre semmit.

A Kaposvár nagyon gyenge napot fogott ki, mi meg nagyon akartunk, de nem voltunk görcsösek és ez döntő volt!

Hajrá Kecskemét, hajrá Univer!!!!!

üdv.: lapip

geosz Creative Commons License 2003.03.16 0 0 12736
Nos tisztelt fórumosok nagyon örülök, hogy elb*****k a tippjeiteket!
Gyors összefoglalás a meccsröl (kicsit szubjektíven :-))
Végig vezettünk, talán a 3. negyedben egyszer vezetett a Klíma. A fiúk nagyszerüen küzdöttek, végre láttunk egy csapatot csakúgy, mint amikor Zetét vertünk. Azért egyértelmü, hogy nem volt hátrány, hogy Dzunics és Archbold nem játszhatott.
A rendkívül dörzsölt Ivko-t és De Gray-t elég jól tudták a fiúk tartani, bár Gambiroza-t nagyon igyekeztek kipontozni (1. negyed 3 fault). (Nem értem, hogy miért csak a bírók nem látják, hogy Ivko-nak a hóna alól is nö egy harmadik keze a palánkok alatt). Sajnos kintröl elég sok pontot kaptunk ismét, de most végre nem ment el ezen a mérközés.
Gyöztes mérközés után nem szokás emliteni a játékvezetök müködését, de azért nem birom megállni, virágnyelven azt hiszem így kell említeni: nem mindig voltak feladatuk magaslatán ( BTOM :-(((( ) Azért jó, hogy végre nem rontotta el senki a játékunkat :-))
A sürü hálát a riválisoktól a virágokkal kérjük az öltözöbe :-)))))
Hajrá UNIVER!!!!
albamama Creative Commons License 2003.03.16 0 0 12735
Mivel elhangzott a nickem, reagálok:

"Mujanovics esetében ... a mi kutyánk kölyke."

Mujanovics a ti kutyátok kölyke, nála minden OK, Ivkovics ellenfél, őt miután a bíró kipontozta, a körmendi játékos megverheti, a néző leköpheti, sőt felszólíthatja, hogy lehetőleg záros határidőn belül kefélje meg az anyukáját is.(pedig "buzi"!)
Jól értettem?

Váradi megverése bűncselekmény volt. Ennyi erővel hetente 7-8 bírót varrhatnának össze, ha minden sportágat figyelembe veszünk.
Fera! Jogállamban élünk, nem a középkorban! Ééééérted? :-)

"annyira büntessék, mint a rossz bírót, a piszkos eszközökkel élő játékost, aki kiváltja belőle ezeket a reakciókat."
Ebben egyetértünk.

"Egy szóval sem állítom tehát, hogy a bármilyen módon visszavágó szurkoló hős lenne, de nem bűnösebb, mint a provokátorok, (szándékosan?) rossz bírók, és azok, akik őket felmentik. "

Ebben viszont tévedsz, mert nem a körmendi közönségre van rábízva az igazságszolgáltatás.
Ha egy bíró (szerintetek) rosszul fúj, akkor meg kell óvni a meccset, nem pedig kiverni a fogait.

"Elismerem, hogy a mi táborunkban több az agresszív, buta, elvakult, önmagán uralkodni nem képes ember (pl. én :-)), mint például Fehérváron. "

Bizony ez így van. Ezért kapjátok a büntiket sorra. Hozzáteszem, hogy ezek a szurkolók rengeteg anyagi és erkölcsi kárt okoznak a saját klubjuknak. Úgyhogy nem védened kéne őket, hanem elítélned. A vezetőiteknek pedig valamit sürgősen kitalálni, mert egyre rosszabb a helyzet. (Már a szolnokinál is rosszabb ;-)

"DE ezek az emberek nem balhézni járnak ki a csarnokba, mint például egyes fociszurkolók, csupán a csapatukat szeretnék buzdítani"

Elhiszem, hogy nem balhézni mennek ki, de náluk az elfogultság olyan szinten van, hogy majdnem vakok. A körmendi győzelmen kívül semmit sem hajlandóak elfogadni. Minden áron nyerni akarnak, és ha ez nem sikerül, Isten irgalmazzon a bíróknak, az ellenfél játékosainak, szurkolóinak stb.

"Míg az albamamáknál nem dől össze a világ a kosármeccsen történtek miatt, addig a belferáknak majdhogynem a csapatuk az életük, és nagyon nehezen tolerálják, ha igazságtalanság éri kedvenceiket, főleg, ha olyan, melyet nem hajlandó megtorolni az, akinek ez lenne a feladata. "

Belfera! Kb. ennyi a különbség a fasiszta és a jobboldali között is. Mindketten ugyanazt akarják, csak míg az előbbinél a cél szentesíti az eszközt, az utóbbi törvényes kereteken belül érné el azt.
Tudod jobban járnál, ha körmendpapa lennél, mert nem idegesítenéd magad halálra, nem lennének álmatlan éjszakáid, több időt tölthetnél szeretteiddel.
Számomra egy bizonyos kor felett már nevetségessé válik valaki, ha annyira "igazszurkolónak" tartja magát, hogy csak az tölti ki az életét.
Olvasgatom a körmendi vendégkönyvet, és csak ámulok-bámulok. Majdnem csak az jön ki, hogy ti szartátok a kosárlabdát, ami Körmenden kívül van az nulla.
Pár évvel ezelőtt: "Össze vagytok vásárolva!" meg "Magyarok, Magyarok!"
Számold már össze lécci az idén nálatok megfordult légiósokat!
"Körmendi szív"
Te komolyan elhiszed? Profizmus van! Pénzért játszanak, nem szerelemből.
Amíg Sola ott volt, ő volt az Isten. Többet ígértek neki, elment, áruló lett belőle. Toya lett a megváltó. Trummer - az őskörmendi - nem dob 30/21-et, szemét, elvele! Toroman ha jól játszik, szeretjük, ha rosszul, menjen haza!
Isti visszajött, Toya szar, önző lett. Stb., stb.
Tudod én inkább maradok albamama, aki képes önkritikus is lenni (ld. Paks-Alba), nem akarok embert ölni, ha véletlen kikap a csapatom, a sport érdekel, a kosárlabda szépsége (még ha az ellenfél produkálja is azt), nem a mindenáron győzniakarás, és szórakozni járok meccsekre, nem gyűlölködni. Itt meg elpoénkodok a neten, úgy csinálok, mintha értenék hozzá, megpróbálom empátiára és toleranciára nevelni a fiatalokat. Egy nagymamára érdemes odafigyelni! :-)))

ui.: Ja és kárörvendek, ha kikap a konkurencia. Szép volt Kecskemét! Köszi Csabesz, köszi BTOM!
Hajrá Albacomp!

Előzmény: belfera (12729)
káró katona Creative Commons License 2003.03.16 0 0 12734
EnterNet-Internet Férfi Liga "A" csoport
Univer KSE--Kaposvári Klíma-Vill 80-72
(23-19, 24-20, 18-17, 15-16)
rik-027 Creative Commons License 2003.03.16 0 0 12733
kkmet-klima
65:56 "harmadik negyedben"
:-((
rik-027 Creative Commons License 2003.03.16 0 0 12732
szia Doki!

Dombóváron meg alpári hangnemben mocskolódnak,megy a "Buzi Sitku,Buzi Czigler,Buzi Mészáros"," Parasztok,nincsen hangotok"...stb-stb.

azért én olyat is hallottam, hogy:

"Hull a hó hull a hó, hú de nagy a hó, nem utazunk Dombóvárra, mert tele a gatyó..!"

:-)
[ugye ez a "havazás" miatti halasztott meccs volt]

amúgy igazad van, tényleg nagyon alpári volt a stílus.

belfera Creative Commons License 2003.03.16 0 0 12729
Sporttárs!
Valahogy sejtettem, hogy Te reagálsz először a hozzászólásomra, és két okból is örülök ennek:
1. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy egy újságíró "leáll" vitázni velem.
2. Szakmádból adódóan remekül össze tudod foglalni a lényeget, és frankón fogalmazol.
(Na, akkor most ugye meginterjúvolsz a DunaSportban, miután ennyit dícsértelek. :-))))
Úgy érzem, hogy valóban megértetted, hogy mire gondoltam, kijavítottad, amit rosszul fogalmaztam meg, pótoltad, amit kifelejtettem, és vitába szálltál azzal, amiben nem értesz egyet velem.

Mujanovics esetében teljesen felesleges vitatni, hogy ő is ismeri és alkalmazza a délszláv genyóságokat. Nem szeretem, amikor csinálja ezeket a dolgokat, de ettől függetlenül nem fogom kifütyülni, hiszen mégiscsak a mi kutyánk kölyke. Egyébként nem véletlenül írtam ivkovicsokat és váradikat, hiszen (sajnos) nincsenek egyedül, de a jelenség valóban bennük csúcsosodik ki igazán.

Természetesen én is azon az állásponton vagyok, hogy büntessék meg a közönséget, ha valami nem sportpályák köré valót cselekszik. DE annyira büntessék, mint a rossz bírót, a piszkos eszközökkel élő játékost, aki kiváltja belőle ezeket a reakciókat. Egy szóval sem állítom tehát, hogy a bármilyen módon visszavágó szurkoló hős lenne, de nem bűnösebb, mint a provokátorok, (szándékosan?) rossz bírók, és azok, akik őket felmentik.

Elismerem, hogy a mi táborunkban több az agresszív, buta, elvakult, önmagán uralkodni nem képes ember (pl. én :-)), mint például Fehérváron. Én sem állnék be szívesen a szűkebb B-középbe, és a nem létező vendégszektorunkat is messze elkerülném. DE ezek az emberek nem balhézni járnak ki a csarnokba, mint például egyes fociszurkolók, csupán a csapatukat szeretnék buzdítani. És itt jön az a dolog, ami Téged a legérzékenyebben fog érinteni (:-)), vagyis az albamama által képviselt nézetek, és az én szurkolói "arszpolyétikám" közötti különbség, amit szerintem nevezhetünk a fehérvári tábor nagyobbik része és a körmendi tábor nagyobbik része közötti különbségnek (kivéve persze a kisebbik hányadokat :-)).
Míg az albamamáknál nem dől össze a világ a kosármeccsen történtek miatt, addig a belferáknak majdhogynem a csapatuk az életük, és nagyon nehezen tolerálják, ha igazságtalanság éri kedvenceiket, főleg, ha olyan, melyet nem hajlandó megtorolni az, akinek ez lenne a feladata.

Tehát amint elkezdik komolyan szankcionálni a pályán tevékenykedő bajkeverőket, én leszek az első, aki elítéli és elfogadhatatlannak tartja a szurkolói agressziót. Amíg ez nem történik meg, addig sajnos - a bégetésen kívül - nem marad más lehetőségük a szurkolóknak az elégtételvételre, mint a verbális, írásos vagy tettleges visszavágás (természetesen számomra is előbbi kettő a tolerálhatóbb).

Végezetül, a kérdésed teljesen jogos, és sajnos nagyon is aktuális. Legnagyobb sajnálatomra semmiféle garanciát nem látok arra, hogy bármely meccs biztonságosan, balhémentesen megrendezhető lenne Körmenden - bár szerintem ez egyetlen csapat, egyetlen meccsén sem garantálható. Megoldást csak a szurkolói kultúra fejlődése-, a létesítmények korszerűsítése- (talán fontosabb lenne a körmendi csarnok felújítása, elkülönített vendégszektorral való ellátása, mint a Szombathelyen 500-800 szurkolónak tervezett 3500-as csarnok, főleg, hogy előbbi tizedannyi pénzből megoldható), a körülmények (mérkőzés biztosítása, játékvezetés, felsőbb vezetés) javulása és az általam hiányolt, kellőképp kiegyensúlyozott igazságszolgáltatás jelenthetne.

Előzmény: Törölt nick (12726)
Artúr Doki Creative Commons License 2003.03.16 0 0 12728
EnterNet-Internet Liga, férfibajnokság, A-csoport – Sitku volt a nyerőember

Emir Halimics túl későn ébredt

SAHIN TÓTH RÓBERT (Robi,s(írj) egy sort!!!)

NS, 2003-03-16

Dombóvári VMSE–Atomerőmű SE 81–86
(13–21, 21–21, 22–25, 25–19)
Dombóvár, 900 néző. V: Kékesi, Király
DOMBÓVÁR: SPIVEY (26/12), Mészáros R. (2), Halimics (25/12), Szmiljanics (3), CSAPLÁR-NAGY A. (15). Cs: Bódi (4/3), Balogh L. (–), Vavra A. (6). Edző: Dinnyés Attila
ATOMERÔMŰ: Mészáros Z. (11/3), DAVIS (13), SMITH (15/9), SITKU (28/6), Czigler (13). Cs: Jurgilas (–), Fodor G. (6). Edző: Fodor Péter
Az eredmény alakulása. 3. p.: 4–2. 8. p.: 10–14. 13. p.: 16–23. 17. p.: 29–31. 22. p.: 34–46. 26. p.: 48–52. 28. p.: 50–60. 32. p.: 56–69. 37. p.: 69–73. 38. p.: 69–82

Amolyan üldözőversenyt folytatott megyei riválisa ellen a Dombóvár. A markáns centerfölényére alapozó Atomerőmű a negyedik perctől kezdve kézben tartotta a meccset, és tehette, hiszen a házigazda nehéztüzérei közül ezúttal csak Spivey villogott úgy, ahogy szokott. Halimics ezzel szemben csak kínlódott (igaz, őrzésére gyakran két embert szántak a paksiak), első kosarát a 18. percben szerezte. A második félidőben is volt egy-két pillanat, amikor úgy tetszett, beérheti riválisát a házigazda, ám ekkor mindig jött egy Smith-, Davis- vagy Sitku-villanás, amely keresztülhúzta a Dinnyés-csapat számításait.

Mestermérleg
Dinnyés Attila: – Méltó ellenfelei voltunk az ország egyik legjobb csapatának. Sajnos nagyon sok pontatlanság jellemezte a játékunkat, Sitku pedig fantasztikus volt, őt nem tudtuk tartani.

Fodor Péter: – Megérdemelten nyertünk. Az ellenfelünk keményen dolgozott, hogy ezt megnehezítse, időnként közelebb is került hozzánk, de úgy érzem, feltétlenül mi voltunk a jobbak.

Artúr Doki Creative Commons License 2003.03.16 0 0 12727
Dombóvár -ASE 81-86
Nos valóban nem illett be a 30-as szériába,de voltak pillanatok,amikor úgy tűnt,hogy ez a meccs is odakerül...
Az elején fej-fej mellett haladtak a csapatok,de a negyed végét megnyomta a paksi csapat,főleg Czigler Laci jeleskedett ekkor a pontgyártásban,míg a hazaiaknál Spivey.
A második negyedben szinte végig tartotta 8-10 pont körüli előnyét a vendég gárda Sitku vezérletével.Feltűnő volt Halimics és Szmiljanics vergődése,kellemes szinfolt volt viszont Csapi lelekes és ponterős játéka vasutas részről.
Emííííííííííír csak a 18. minutában talált be először...
Szünetben a paksi tábor a mostanában esedékes legendás 3. negyedet várta,nos a 3. etap nem lett ugyan legendás,de így is növeltük előnyünket Davis-Smith-Sitku trió révén.
Aztán a 13-15 pont körüli előnyre a fiúk már rápihentek a végén,Halimics meg feltámadt poraiból,de tripláival már csak kozmetikázni tudta az eredményt....81-86 a vége,s bár az eredmény szorosnak mondható,azért érzésem szerint megérdemelten és simán nyertük a megyei rangadót.

ASE:
-Zacsi: 11/3...viszonylag jól játszott,és ha kellett,akkor eredményesség is társult mindehhez...főként a végén dobott fontos kosarakat.
-Davis: nagyon hullámzó volt.Erőltette a középtávolikat,amik nem mennek,viszont nem vállalt " egy-egyet" és védekezésben is hagyott maga után kívánnivalót...időnként meg csuda dolgokat produkált és régi önmagát produkálta.
-Smith: olyan jó közepes volt...nagyon jó százalékkal dobott,csak azt nem tudom,hogy miért nem vállalt többet...védekezése fantasztikus volt,oroszlánrészt vállalt abból,hogy Emír gyakorlatilag nulla volt az első 20 percben.
-Sitku: A főhős.Mert Ő vitte el a pálmát ezen a napon,pedíg nem szereti a dombóvári közönség,végig szólt a "Buzi Sitku" rigmus...csak azt nem vették észre,hogy így egyre jobban spannolják Ernőt...szerintem 26 pontjával méltó választ adott.
-Czigler: az első negyedben remekül játszott(meg is jegyezte mellettem egy szurkoló,hogy "Laci már hetek óta világválogatott formában játszik...:)))"
Aztán a többit már nem erőltette,Csapi vígan eléldegélt mellette...Csapi 13 lepattanóját(főleg a 7 támadópattanót)nem teszi ki az ablakba.
+
-Gery: sérülése miatt nem sokat játszott,lelkes volt,de érződött rajta,hogy nem teljes értékű.Jól fogta Spiveyt a 2.félidőben...
-Vaido:neki sem sok jutott ezen a meccsen.
-Fodor Peti: újabban igen fontos feladata lett,hogy csere után nyugtatnia kell a lecserélt játékost...mert Smith érkeztével itt bizony komoly versenyhelyzet alakult ki 1.-2.-3. poszton és nincs bérelt kezdőhely...

Vasút:
-Spivey: remek első félidő után egy kevésbbé jó második,bár ez Gerynek is köszönhető...
Egyre inkább az elődjére hasonlít(Lee) a szerepe...
-Mészáros:betli 1.Nem sok köze volt a meccshez...
-Halimics: mondanám,hogy betli2.De ez így nem igaz,bár az első 2 negyede az bizony az volt.Aztán,mint írtam már feltámadt és régi önmagát hozta...
-Csapi: remek volt,15 pont-13 lepattanó,azaz dupla-dupla.Határozottan nem rossz tőle...szimpatikusan küzdött.
-Szmiljanics:még egy betli...neki sem volt túlzottan sok köze a találkozóhoz.
+
-Balogh: bennem csak az maradt meg,mikor az utolsó percben felkente a falra Zacsit sporetszerűen,lett is belőle zrí...
-Vavra: csendben tevékenykedett,gyüjtögette pontjait...
-Bódi: rövig idő állt rendelkezésére,egy triplára jó volt.

-Kékesi/Király: már meg sem lepődtem,hogy 10 napon belül 3. meccsünket fújta Kékesi.Hülyeségei ellenére fújhat többször is,mert akkor mindíg nyerünk...:)))
Tegnap sem álltak feladatuk magaslatán,de olyan égbekiálltóan nagy blődséget nem fújtak.

Közönség:sokan rándultak át Paksról a megyei derbire ami jó hangulatúra sikeredett,lévén,hogy teltház volt.
Itt jegyezném meg viszont a rosszallásomat az Ultra Fanatic emberkéivel kapcsolatban:
Mikor eljönnek Paksra akkor a " Hello,hogy vagytok,igyunkegysört,mitolnamegyeiektarcsunkössze,szígyukakapovártközösen,éljenTolna" szöveg megy.
Dombóváron meg alpári hangnemben mocskolódnak,megy a "Buzi Sitku,Buzi Czigler,Buzi Mészáros"," Parasztok,nincsen hangotok"...stb-stb.
Meg a mutogatás,és az erősködés(kinnt lejátszuk!)...
Most akkor már eldönthetnék,hogy milyen a viszony a két szurkolótábor között...
Hangsúlyozom,hogy mi egyetlen rossz szót sem mondtunk az U.F.-ról (se Pakson,se Dombóváron)...

Na ennyi dióhéjban...
Hajrá ASE!!!

Jövő héten folyt.köv.Kaposváron!
(Bár rossz előérzetem van,elnézve a Hartyányi/Harsányi párost...)

belfera Creative Commons License 2003.03.16 0 0 12724
Úgy érzem, hogy meg kell szólalnom még1x Ivkovics-ügyben, és magamra kell vállalnom az elvakult szurkoló / rosszfiú szerepét.

Igen, volt szerbül írott transzparens Ivkovicsnak, melyben talán közösülésre szólították fel az édesanyjával (legalábbis "mamu" volt a vége), igen zúgott a "B*zi Ivkovics", amikor Stojan labdához ért, igen voltak nézők, akik végig mutogattak neki, és IGEN, ÉN EZT NEM VAGYOK HAJLANDÓ ELÍTÉLNI, ÉS MEG TUDOM ÉRTENI EZEN SZURKOLÓI REAKCIÓKAT (attól függetlenül, hogy én egyikben sem vettem részt, és csupán csapatom buzdításával voltam elfoglalva).
Semmiféle tetlegesség nem történt (még köpködés sem), és a szerdán tapasztalt verbális agressziót teljes mértékben megérdemelte Ivkovics, azok után, amit a szombati meccsen BÜNTETLENÜL művelt Körmenden, és amit már hosszú évek óta BÜNTETLENÜL művel a magyar bajnokságban.
Teljesen egyetértek Kiotoval - lenne mit változtatni!
Például a játékvezetők és a szövetség megvédhetné a nézőket és játékosokat az ivkovicsoktól és váradiktól, ahelyett, hogy még meg is veregeti a vállukat egy-egy szégyenletes produkció után.
Mert hát mi is az eset utáni konklúzió? Ivkovics csupán dörzsölt profi (vagyis pozitív szereplő), aki mindent megtesz a siker érdekében, és nyugodtan provokálhatja az ellenfelet és a szurkolókat, rúghat, taposhat, mutogathat, beugrálhat a kispadról a pályára, végigszövegelheti az egész meccset, és a szurkolók és ellenfelek kötelesek mindezt birkaként tűrni. Ez rendben is lenne, ha az igazságszolgáltatás (bírók, szövetség) lesújtana a vétkesre, hiszen akkor a szenvedő fél megnyugodhatna, hogy megvédik, és azért Ivkovic sem tehet meg mindent büntetlenül. Csakhogy ez nem így történik, hiszen mindenféle retorzió nélkül megússza a szemétségeit ez a remek sportember, aki igazán kitűnő példaképe lehet a fiatal kosarasoknak. És hát mit tehetnek ezután a sérelmeket elszenvedők? Tűrik az egészet birka módjára, vagy a saját eszközeikkel vesznek elégtételt az elkövetőn.
Mert hogy is van ez? A játékvezető, AKIT MEGFIZETNEK azért, hogy közreműködjön a mérkőzésen, nyugodtan fújhat kritikán alul, a videós elemzés kihozza, hogy azért nem is volt olyan rossz, és maximum néhány hétig 20.000 Ft helyett csak 10.000 Ft-ért vezet. A játékos, AKI AZÉRT KAPJA A FIZETÉSÉT, hogy játsszon, nyugodtan beinthet a szurkolóknak, megtapsolhatja őket, kiszólhat nekik bármit, felkínálhatja a nemiszervét, vagyis bárhogy provokálhat, sőt még tettlegességre is vetemedhet, akkor sem történik semmi. Viszont a szurkolók, AKIK FIZETNEK azért, hogy szórakozhassanak, ne függesszenek ki gyalázó transzparenst, ne használjanak trágár szavakat, ne köpködjenek, ne dobáljanak, mert a klubjuk azonnal kapja a kemény pénz- és egyéb büntetéseket. Ők csak üljenek, és csendben tőrödjenek bele, hogy bárki szívathatja őket bármiféle KOMOLY következmény nélkül. Nem csak az okozatot kellene vizsgálni és büntetni, hanem az okot is, ugyanis akárki akármit mond, általában nem a szurkoló kezdeményezi a balhét, ő csupán visszaüt (szóban, írásban, vagy tettekkel), miután őt jelképesen arculütik (szóban, írásban, vagy tettekkel).

A vendégszurkolók ellen elkövetett agressziót elítélem, és nagyon sajnálom, hiszen nekik általában csak az a "bűnük", hogy szurkolnak a saját csapatuknak, vagyis ugyanazt teszik, mint a hazai drukkerek.
Ennyi lenne szerény véleményem, várom a nálam sokkal higgadtabb tagok reakcióit.
Azt azonban előrebocsátom, hogy a túlzottan kemény kritikát megfogalmazókat kizárom a tippversenyből, 3 napra zártkapussá teszem a kertjüket, végső esetben pedig lelövetem őket Ivkovics embereivel. :-)))

Előzmény: Kioto (12648)
Uriel(midras) Creative Commons License 2003.03.15 0 0 12723
A 20 meglehetett volna, ha végére nm engedik szabadon Halimicset. Fő a győzelem. Jövő héten irány Kaposvár. Nagy derby lesz. Szabadnapos leszek végre. :))
Előzmény: Törölt nick (12722)
boran Creative Commons License 2003.03.15 0 0 12720
Akkor mivel a mai meccsről már lemaradtam:

Kecskemét-Kaposvár -7
Debrecen-Körmend -2

belfera Creative Commons License 2003.03.15 0 0 12719
És mit szólnátok, ha az április 12-i hétvégén a Benetton Magyar Kupáért játszanának a csapatok??? :-))))
Előzmény: Artúr Doki (12714)
GDávid Creative Commons License 2003.03.15 0 0 12718
Dombóvár-ASE -4
Kecskemét-Kaposvár -5
Debrecen-Körmend -9
G_e_r_y Creative Commons License 2003.03.15 0 0 12717
Vasút-ASE -6
Kecskemét-Kaposvár -14
Debrecen-MTE +9
rik-027 Creative Commons License 2003.03.15 0 0 12716
lenézek a mai vasút-ase meccsre. remélem frankó lesz!
NiNiKe Creative Commons License 2003.03.15 0 0 12715
Tipp:
Dombóvár-ASE -12
Kecskemét-Kaposvár +2
Debrecen-Körmend -5

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!