Feriba!
Nem egy kiragadott mondatodrol van szo, csak a hozzaallas, mely szerint jol megmondod, hogy ez itten le volt vajazva, mert el akartak minket kerülni, nem szimpatikus. Vagyishogy az fel se merul, hogy valaki belenyult a gömbbe, oszt igy alakult. Amugy altalanossagban irtam, hogy üldözesi maniak vannak itten, nemcsak Rad ertettem:))
OazIssal abban eygetertek, hogy a Paks, ha akarna annyit aldozna egy kupadöntöre, amennyit akar (egyszer legalabb), ezek szerint nem akar:)) A Loki-dolgot meg csak infokent irtam, nem kioktatasbol, ha ugy erezted, sorry!
Nos, ahogy itt Ausztriaban is hallani, Körmendnek uj csarnoka lesz:)) Jo sok allami penzböl - aztan ezek utan nem szidni am a Paksot:)) Vicc csak, a sportteljesitmenyek felepitese valoban az allam feladata lenne. Szivböl remelem, jövöre egy olyan körmendi letesitmenybe mehetünk az Albacompnak szurkolni, ahol a vendegszektor es a palya köpestavolsagon kivül esik:)) De ha szuper csarnokhoz szuper csapatot is epitenek, akkor jaj nekünk:)) (Az idei Körmend, hogy a cikkre terjek, szerintem nem szerepel jol, vagyis, ahogy Rostas irta, ugy, ahogy varni lehetett ilyen szintu gyengüles - Isti - utan. De sajna szombaton nem kell tartanunk egy beletörödött, halvany Körmendtöl, a Fehervar-effektus - ketszerezett erobedobas, felspannolt allapot a mindenkori ellenfel reszeröl - rajuk duplan igaz szokott lenni.)
Ami meg azt illeti, hogy milyen autoja lesz BTOM-nak, nos, jegyzetelek, figyelek!!!! Szolnoki kupagyözelem eseten akkor se lesz pardon, ha utana hangsulyozottan hickomattal allit be minden meccsere:))))
Na ennyit kulföldröl, legközelebb alighanem otthonrol irok (hurra). Azt megmondhatna valaki, hogy az enyhen szolva sorsdöntönek igerkezö Kaposvar-ASE meccs elött hogy allnak a serültek (Dzunics es Fodor Geri)? Igazabol nem tudom, nekünk melyik eredmeny lenne jo...
Majd aztat én e szabályzom, hogy mikor mennyit dolgozok, mernekem nem parancsol senki én a magam ura vagyok U-U-U, oszt bubics azt még majd lekéne vajaznod velem hogy kinek a kocsijának a hátsó ülésének a drága recaro kárpitjának a szövettyét akarod te koptatni, me nagyon úgy néz ki ez itten e, hogy má újfent rám akarol akaszkodni... Csak jelzem, hogy létezik más alternatíva is: péntek este Népliget, 18óra : INDUL A BUSZ, INDUL A BUSZ :-)))
Az, hogy Debrecenben lesz a kupadöntő teljesen rendben van, rafináltan még annyit megtehettünk volna mi aljanépe szolnokiak, hogy felhajtjuk az árakat az egekig fiktíve (de jóval tízmillió felé), és akkor majd kiborult volna, hogy igenis milyen fényes lehetőségei vannak a debreceni klubnak, mert szvsz hajlandóak lettek volna ők többet is pengetni...jóval többet, csak már nem volt ellenfél...
Ellenben a paksiakat nem értem...Ekkora álladék nagy költségvetéssel mint ami nekik van, öt évre előre megvásárolhatnák a kupadöntő rendezési jogát (egy kis plusszért meg magát a kupát is...:-) BTOM a miénk ő nem eladó százcsilliárttrilliárd ejúróér sem...sicc saabee:-)), mindamellett jutna még 13-14-15-16 meg a franc tudja hány havi extra bonus, Cigusnak, Szmissssznek, más játékosoknak, edzőnek, gyúrónak,orvosnak, hivatalból reklamálóknak, Szövetségen belülinek és kívülinek, Nagy Gábornak, meg még egy kicsi nekem is, hogy ne pofázzak már annyit...
BTOM for FIBA President !!! :-PPPP
(Annyira jó nyalni :-OOO)))) :-PPP"+!%!/
BTOM, várjámá, jut eszembe: van egy cseppet lestrapált, Ivkovicsnak szánt, aztán neki kicsi lett ing berámázva, na? Egyszer volt a Sztólén is, mikor felpróbálta. Sapka nincs...:) Kicsi hely ez a Szónok. Mindent az Olajér, a picskuba!
Azé' ez az Octavia nem hangzik rosszul... De csak miattad az ADSL 5 éves szerződést kérném, legalább 5GB tárhely. És nem verjük nagy dobra, csak itt a topicban tudja majd mindenki... :-)))
Hello BTOM!
Azért mondeo ,mert állítólag tavaly Váradi kollégád egy transitot kapott.A FORD az első számú szponzorunk,de van kapcsolat a Skodánál is.Mit szólnál egy Octaviá-hoz?Tudod ,ha megnyerjük a MK-t választhatsz.Másik lehetőség BUBIC intéz neked egy éves ADSL előfizetést(bár erről még nem nyilatkozott)
Lehet hogy nem 1000-en hanem 1200-an megyünk és 2x teszünk rendet:-)))).
Hajrá olaj forever!
Bár az eredmény könnyű győzelmet sejtet, nem volt ez ilyen könnyű. Az első negyedben a sérült Toroman nélkül játszó körmendiek jól kezdtek, ha jól számoltam dobtak vagy 6 hárompontost. Mi rosszul dobtunk, de már ekkor is látszott, hogy a palánk alatt Grebenár nem bír Bukvával. A negyed 6 pontos MTE előnnyel zárult.
A második negyedben cca. másfél perc alatt dobtunk 10 pontot, beindult Lee és Green is. Szvsz ekkor nyertük meg a meccset, de kellett hozzá Zsebe és Fodor Sanyi ökörsége is. Zsebe lehozta Toyát, fel helyette Kutasi, majd Grebi le, Keresztes Rafi fel. Gondolhatjátok milyen eredményes volt ezek után a körmendiek támadójátéka. Ketten együtt 2 perc alatt annyi hibát vétettek, hogy lazán elhúztunk. Visszajött Toya és Grebenár, felzárkózni látszott az MTE. Egy bírói hibát reklamál a Körmend - nem láttam mi történt, így véleményt nem tudok mondani, hogy jogosan vagy sem -, a bírók mutatják, hogy nyugi, mindenki üljön le a padra. Erre Fodor Sanyi a kispad legtávolabbi végéről odarohan a zsűriasztalhoz reklamálni, és Zsebe Feri berohan a pályára, ő pedig ott csinálja a cirkuszt. Ez értelemszerűen technikaihoz vezet, büntetők jók, majd dobunk egy triplát is. Ekkor el is dőlt a meccs, de még hátra volt 2 negyed.
A 3. negyedben Lee már nem is tud hibázni, a különbség egyre nő. A negyedik már vadkakas örömjáték, ebben Marci vitte a prímet, és vége elég megalázó lett. Mi csapatként voltunk jók, a padunk is hosszabb. Zsebe Ferit imádtam játékosként, de edzőként van mit tanulnia. A körmendiekben nem volt tűz, nem volt aki hajtotta volna őket, palánk alatt kifejezetten gyengék.
Marci: elég gyengén kezdett, a végére viszont belejött, jó közepeset nyújtott, tud ő ennél többet is.
Lee: Ő is gyengén kezdett, de aztán nem tudott hibázni. Sérülten szvsz nagyot játszott.
Green: Jó volt, hozta amit tud, de hiányoztak azok a nagy zsákolások, amiket tud.
Sejo: Grebenár nem igazán tudott vele mit kezdeni, jó az öreg a háznál.
Gémes: Sajnos mintha nem lenne formában, küzd ő, de sajnos nem az igazi.
Boldi:. Nem egy Jordan, de igazi csapatember, most is küzdött, hajtott.
Tóth Gabi: nem dobta túl jó százalékkal a triplákat, de jól védekezett.
Lakatos: nem igazán töltött sok időt a pályán, hozta a szokásosat
Simon Nándi: 6 pont, tőle ez extra teljesítmény
Toya: Most láttam először játszani, szerintem nagyon jó vásárt csinált vele a Körmend
Rudi: Most nagyon jól ment neki, de tuti hogy van rajta vagy 4-5 kg súlyfelesleg
Grebi: Semmit nem fejlődik, Bukvával nem tudott mit kezdeni.
Mujanovics: 2-3 trojka, semmi extra
Az amerikai gyerek (bocs de a nevét nem bírom megjegyezni): Katasztrófa. A szolnoki Stewart hozzá képest egy kosárfenomén.
Bacsa: tavalyhoz képest nem igazán fejlődött, sőt …
Szlávik, Kutasi, Ferencz: pályán voltak, de hogy ők lennének a jövő igéretei? Hát vannak kétségeim felőle.
A játékvezetés nem sok szót érdemel, átlag magyar színvonal. Hibázunk az egyik oldalon, a következő támadásnál visszaadjuk a másikon. Komolyabb meccsen balhé is lehetett volna, mert néha határozatlanok voltak, állt a játék, mert meg kellett beszélniük, hogy mi legyen. Zsebe esetében viszont szerintem jól kezelték az ügyet.
A vége: 103-72! :-(((
Ez van, végülis nem meglepő az eredmény, főleg Isti és Denis nélkül.
Más.
Csarnok témában:
Az egész városnak épülne a csarnok
Biztató tervek Fodor Sándortól a kosárlabdacsapat háza tájáról
2003. jelentős év a körmendi kosárlabdaklub életében. Ha minden reményük teljesül, az edzőváltás ellenére is jól teljesítő csapat ősszel már egy teljesen átalakított, minden igényt kielégítő sportcsarnokban folytathatja munkáját. Erről és a klub jelenlegi helyzetéről, illetve jövőbeli terveiről kérdeztük Fodor Sándort, a Marc-Körmend ügyvezető igazgatóját, aki az építkezésről az alábbiakat nyilatkozta.
-1976-ban épült a városi sportcsarnok annak apropóján, hogy a kosárlabdacsapat felkerült az NB I-es csapatok listájára. A csarnok jelenlegi szerkezete és kialakítása az 1985-ös átalakítás óta változatlan. Az épület rendkívül elhasználódott, korszerűtlenne vált. Emellett számtalan hiányossággal is számolni kell, ilyen például a büfé vagy a mellékhelyiségek problémája. S maga a játéktér sem alkalmas nemzetközi mérkőzések játszására. Mindenképpen megérett egy alapos átépítésre. Az utóbbi hónapokban egy olyan kapcsolati rendszer jött létre az olasz Benetton Treviso és a körmendi klub között, mely előrevetíti egy komolyabb együttműködés lehetőségét, különösen az utánpótlás területén. Ehhez azonban elengedhetetlen a megfelelő infrastruktúra kialakítása.
Ennek érdekében a klub felvette a kapcsolatot Bebes István polgármesterrel, majd részt vettek egy megbeszélésen dr.Szilvássy György közigazgatási államtitkár úrral, ahol tisztázták a minisztériumi támogatás elnyeréséhez szükséges feltételeket.
Az önkormányzat képviselő-testülete 35 millió Ft-os támogatást szavazott meg a költségvetésben a sportcsarnok bővítésére, s további 10 millió Ft értékben apportált földterületet a leendő parkolók kialakítására. Az állami támogatáshoz az önköltség 50%-át önkormányzati és vállalkozói önrészből kell fedezni, ez utóbbi rész megszervezése Fodor Sándor feladata volt. Miként elmondta:
-Amit Körmenden ez ügyben meg kellett tenni, azon túl vagyunk. A kötelezettségvállalások ott vannak a minisztériumban, és most-a sport nyelvén szólva-"a minisztérium térfelén pattog a labda". Ha a támogatást elnyerjük, akkor nag valószínűséggel együtt lesz a pénz a beruházáshoz. Mivel az állami részvétel igen nagyfokú, közbeszerzési pályázatot kell kiírni a tervezéstől a kivitelezésig. Ezt követően, valamikor a nyár elején elkezdődhet az építkezés.
Terveik szerint a csarnok a nyugati oldalon lévő parkoló felé, illetve a déli főbejárat felé bővülne. A nyugati részen lenne egy fix lelátó kényelmes ülőhelyekkel. A pálya is odébb kerülne, a túlsó oldalon pedig mobil, kihúzható lelátó lenne, így tulajdonképpen arénaszerűen működne az egész. Az átalakítás során lekerülne a mostani kazettás álmennyezet is, hiszen eléggé balesetveszélyes. A földszinten, a fix lelátó alatt egy kondicionálóterem és egy szauna lenne. Ezek mellett egy-egy palánkos, üvegfallal körülvett, kis pályát alakítanának ki, ezt a játékosok és az iskolások ingyen használhatnák, baráti társaságok pedig bérelhetnék.Sőt, még egy szurkolói klub is kapna itt helyet. Az első szinten helyeznék el a klub irodáját, amely egyben V.I.P. szobaként és szükség esetén konferenciateremként is funkcionálna. A mostani öltözők helyére pedig mellékhelyiséget telepítenének, megoldva ezzel a déli rész mosdóproblémáját. Egy szinttel feljebb egy kerengőt alakítanának ki, a mostani klubhelyiség helyén pedig a büfét.
-Tervezzük még egy szurkolói bolt megnyitását, ami a csapat relikviáit árusítaná és tárgyalások folynak az ügyben, hogy a Benetton néhány terméke is ide kerülne a szponzoraink termékeivel együtt. Én azt gondolom, hogy szakmai oldalról is és a szurkolók szempontjából is korszerű, megfelelő csarnok lesz. Terveink szerint ősszel befejeződik az átalakítás.
Fodor Sándor hangsúlyozta, hogy ez a csarnok nem csak a kosárlabdacsapat csarnoka lesz, hanem az egész városé. A kézilabdától a tömegsporton át minden bekerülne, sőt városi rendezvényeknek, iskolai, szabadidős, kulturális programoknak is otthont adna az intézmény.(...)
Szevasztok!
Kupadöntővel kapcsolatban : szerintem nincs kosaras körünkben olyan,aki ne számított volna arra,hogy a Debrecen rendezheti a kupadöntőt.A (sokak szerint irányítottan végbement) sorsolásról : hiszek az ügy tisztaságában,és nagyon remélem,hogy semmi taktikázás és egyéb humbuk nincs az egészben.
ZOLCSI,lao és a "többi" debreceniek!
Természetesen tisztában vagyok vele,hogy a Vadkakas tábor nem egyenlő a Loki - táborral,de az ősszel bennünket megtámadtak - ez nem hangulatkeltés,hanem pusztán tény.És nagyon nincs kedvem mégegyszer ilyen kellemetlen élmény részese lenni.A két csapat szolnoki bajnokiján sem a csarnokban,sem azon kívül sem érte semmiféle atrocitás a hozzánk ellátogató Vadkakas szurkolókat - ezt egyben vegyétek egy képletes üzenetnek,miszerint mi egyáltalán nem akarunk balhét a két szurkolótábor között.
Azt is tudom,hogy mindkét táborban jelen vannak olyan "elemek" (értsd : hulla részeg,barbár módon viselkedő és mindenkibe belekötő,magát szurkolónak valló egyén),amelyek fokozzák a balhé veszélyét.Nekünk,azaz az úgymond "normális" drukkereknek a feladatunk,hogy próbáljuk az ilyen egyéneket megakadályozni áldásos tevékenységükben és nem szabad felülnünk a provokációnak sem,akármelyik oldalról is "érkezik".
Ennyi.
Hibátlan,szervezett rendezést és balhétól mentes,sportszerű szurkolást kívánok nektek!
Fish, saabee,
Tudtam én, hogy valami furmány van a dologban :-))
Bár az én józan paraszti eszemmel a telitalálat az amikor minden eredményt eltalál a delikvens (lásd totó)
csocsi
Érdekes, hogy amikor oilboys írta le, hogy szerinte milyen párosítás lesz nem emelgetted ennyire a hangod.
A gond az, hogy nem is igazán érted miről van szó. Szó nincs itt arról, hogy hányszor tángált el idén minket a Debrecen, mindössze annyi a lényeg, hogy a három "vendég"csapat közül a mi gárdánk jelenti a legnagyobb veszélyt a hazaiak számára. Úgy érzem a jelenlegi helyezések is ezt mutatják. Vagy te másképp gondolod?
Nem igazán értem melyik mondatomból érzékelted, hogy lenézném a debrecenieket, ezért kérem kopizd be ide.
Egyébként köszönettel tartozom az infóért, hogy a Vadkakasok nem Loki, hiszen erről nekem, mint debreceninek fogalma sem lehet.
Félretéve a marhaságot,biztos izgalmas lészen,ha körmendi és szolnoki hordák lepik el Debrecent.
Szerintem a lokisták nem fognak ölbetett kézzel ücsörészni.
Főként,ha a focisták is odahaza játszanak esetleg...biztos nem fognak elzárkózni egy kis erőszaktól.
Egyszer már ugyebár mi is összefutottunk egy nagyobb csoportjukkal,hát balhé ugyan nem lett,de nem voltak túlzottan barátságosak(annál inkább full részegek).
Igaz a kosárlabda nem kötötte le őket túlzottan és mivel közöltük velük,hogy nem lesz csihi-puhi,agy elballagtak haza( vagy egy újabb kocsmatúrára).
Ennyi.