Keresés

Részletes keresés

TyggeR Creative Commons License 2001.11.24 0 0 1502
Neked is! Puszika!
Előzmény: Giovanna (1501)
Giovanna Creative Commons License 2001.11.24 0 0 1501
kölök!!!!
:-))))))))))

Szép álmokat Tyggike!

Előzmény: GDávid (1498)
GDávid Creative Commons License 2001.11.24 0 0 1500
Amúgy megint lementettem vagy 15 oldalt amit összehoztatok ezen a héten, és mmajd olvasgatok holnap délelőtt. Lesz dolgom...
TyggeR Creative Commons License 2001.11.24 0 0 1499
Igen, ez egy roppant hálás feladat. Valamelyik nap felkerekedünk, és rábökünk kettőre. :-)))

Akkor jól sejtettem, hogy ezek lehetnek az oddsok, de ha jobban körülnéztél, az én nevem mellett is hasonlókat találhattál. Láttad, ugye?

De csak ne legyenek ennyire figyelmetlenek!!! Agyrém!!! Nem is egy, több Stevie Wonder tördelőnk lehet. Az biztos, hogy voltak már durvább hibák is... Egyébként olvastam a Ringier belső újságján, hogy az NS főszerkesztője állítólag bünteti azt, ha a munkatársak meccset nézve feltűnően drukkolnak valakinek... De erre még rákérdezek, mer ez agyrémnek tűnik. Ő fizettet az ilyen címhibákért.

Télleg nem volt a világ legjobb programja, szerintem 3000-ren sem voltak...

Kaja... Az jó dolog.

Most viszont elhúzok aludni, ki kell pihennem magam. Jóccakát, holnap találkozunk.

GDávid, szerintem olyan 16-17 lehetsz.

Előzmény: elcondor (1495)
GDávid Creative Commons License 2001.11.24 0 0 1498
Annál egy picit kevesebb. :-)
Előzmény: Giovanna (1497)
Giovanna Creative Commons License 2001.11.24 0 0 1497
23
Előzmény: GDávid (1496)
GDávid Creative Commons License 2001.11.24 0 0 1496
Mér szerinted mennyi vagyok?
Előzmény: TyggeR (1494)
elcondor Creative Commons License 2001.11.24 0 0 1495
Ezt lebeszéltük,már csak körül kell nézni a muffok terén a suliban.De ez egy kellemes feladat,nem?
Ahogy mondod:elcondor sikeres a lányoknál:25,00
nem sikeres,sőt:1,05.Tényleg ezek az oddsok most néztem meg a William Hill fogadóiroda honlapján.
Van ilyen,elsiklik felette az ember tekintete.Nem Stevie Wonder a tördelő?Ettől még nem szankcionálnak,az tuti,voltak ennél már durvább hibák is.
Fagyi meccs,na jó magyar átlag bajnoki hidegben,nem a világ legjobb programja,és akkor még enyhén fogalmazok,nem csodálom,hogy csak 3000-en voltak kinn.
Amúgy nem tom,hol vannak ilyen sokáig,biztos mindenki most rohanta meg a Tescót.Az ajándékot szerintem még nem most veszik,asszem "csak" kajákkal rakják tele a hűtőt,meg a szekrényt.
Előzmény: TyggeR (1490)
TyggeR Creative Commons License 2001.11.24 0 0 1494
Hány éves is vagy Te? Szégyenben hagysz minket...
Előzmény: GDávid (1493)
GDávid Creative Commons License 2001.11.24 0 0 1493
Persze, hogy király.
Lehet, hogy összefog jönni a csajjal. Van nete is így elvileg tudunk csetelni, de már el kellett mennie, így nincs teljesen jó kedvem. :-)
Előzmény: elcondor (1491)
TyggeR Creative Commons License 2001.11.24 0 0 1492
Szia!
Előzmény: GDávid (1489)
elcondor Creative Commons License 2001.11.24 0 0 1491
Csőváz!
Ugye,hogy királyság a korizás!Na és összejött valami a csajokkal?Remélem Te jobban jártál,mint ahogy én szoktam!
Előzmény: GDávid (1489)
TyggeR Creative Commons License 2001.11.24 0 0 1490
Jó, akkor megyek most dolgozni, a jövő hétvége pedig a minőségi bukszákkal való közös mozizásé. Együtt télleg nem fogunk bebukni/égni. :-)))

25-szörös pénz? És az ellentétére mit adnak? 1,05? :-))

Persze, hogy ettől a cikkek jók, de én is láttam az alaplenyomatot, és nem vettem észre. De hogy a tördelők sem... Ez vicc, komolyan mondom. Mindegy, csak nem hozzák összefüggésbe a nevemmel a dolgot.

Iszonyatos volt állni egy helyben, mire vége lett a meccsnek, lépni is alig bírtam. Ez nem embernek való idő... Igazad van, hogy inkább nem mentél, jobban jártál.

Ja, a Tesco az télleg nyitva van. Ajándék is vesznek? A fát ott ne hagyják!!! :-)))))))))))

Előzmény: elcondor (1488)
GDávid Creative Commons License 2001.11.24 0 0 1489
Sziasztok!

Ma nem voltam kinn Hali-meccsen, de nem is bánom. Siralom az egész. Helyette korizni voltam. És elcondornak igaza van, meert a korizás jó dolog. Főleg ha vannak jó csajok. És ma voltak. :-))

elcondor Creative Commons License 2001.11.24 0 0 1488
Jó,most akkor menjél dolgozni,de aztán rámegyünk a minőségibb bukszákra a suliból és elhívjuk őket közösen moziba!Na mit szólsz?Együtt csak nem égünk már be!
A sportolás az tuti,a sikerélmény az minimum 25x odds lenne a tippmixen.
Aha,szervakirány...A technika ördöge,vazzeg!Jól van ettől még a cikkek királyosak,no problemo.
Egye fene garula a Fagyinak!Legalább kicsit leszakadt tőlünk a Vasas!Kellemes lehetett állni ebben az orkán erejűszélben.Én is filóztam,hogy a haverok meccsére kimegyek,de miután 3 méter után jégcsappá fagyott az orrom,inkább letettem róla.
Asszem a Tescóban tartanak karácsony előtt bevásárlást,kaják meg ilyesmi.
Előzmény: TyggeR (1487)
TyggeR Creative Commons License 2001.11.24 0 0 1487
Ááá, most nem. Most dolgozni kell mennem... Majd esetleg valamikor jövő héten, bár igazából én bármely nőneművel elmennék moziba. :-))) Ha ketten megyünk majd, az jó lesz, le sem tudjuk majd hámozni a csajokat magunkról.

Megint pesszimista vagy... Megvan a sportolás meg a sikerélmény is! :-))

Köszi a dicséretet, de pillants már rá még egyszer a 18. oldalra, mer én most megtettem... A felcímet ajánlom erőteljesen figyelmedbe... :-((( Pedig én is megnéztem, ez hihetetlen!!! Egyértelmű, hogy ez a név lesz a főszerkesztő megnevezés alatt is, már nem is kell ehhez sok.

Már éppen gratulálni akartam a győzelmetekhez, de akkor én is elvárok cserébe valamit... Kinn is voltam, szarrá fagytam. Két kabátban...

Vásárolni??? Ilyenkor??? Hol???

Előzmény: elcondor (1486)
elcondor Creative Commons License 2001.11.24 0 0 1486
No,ha egyértelmű akkor nem próbálod meg holnap délután beszervezni az illetőt?Máris lenne mit csinálni!Jó,majd elmegyünk együtt is valami előadásra.
Hát attól nem félek,hogy kiszúr valaki,de legalább a napi sportolás meglesz!
Jók voltak a cikkek,a 18.oldal tényleg eléggé ott volt,szép lassan ez a név lesz a főszerkesztő megnevezés alatt is,ha így folytatod.Írj a Kispest újabb győzelméről!Aláztunk Sopronban!!!!!
Általában nézni szoktam a HH-t,ha otthon töltöm a szombat estét,de most csak hallgatom,mert a szülők vásárolni vannak,így szabad a gép.
Előzmény: TyggeR (1485)
TyggeR Creative Commons License 2001.11.24 0 0 1485
Így már teljesen egyértelmű. De én Veled is szívesen megyek! :-))))))) Már megint ez a korizás... Annyiszor jársz lassan oda, hogy törzsvendég leszel. Előbb-utóbb kiszúr magának valaki. :))

És? Tetszettek? Mondjuk a teniszest már olvastad, de kurva jó látvány volt újságban. Majdnem az egész 18. oldal az enyém lett!!!!!!!! Azt mondjuk nem tudom, miről írok holnap, de majd kitalálom.

Akkor hallgasd. Az végül is elég, de néha látni is kell őket.

Előzmény: elcondor (1484)
elcondor Creative Commons License 2001.11.24 0 0 1484
Most speciel nem magamra gondoltam,mint a mozis partnerre,ha így már egyértelmű,hogy mire célzok.Amúgy a jegyárak tényleg magasabbak,éppen ezért megyek inkább korizni holnap.
A hétfői újságban szerintem tuti kapsz helyet,főleg a mai 3 cikk után.Meg is skubiztam őket az újságban!
Hallgatom a Heti Hetest,mert az Öcsém szobájáról nyílik az étkező és az ottani téév megy most.
Előzmény: TyggeR (1483)
TyggeR Creative Commons License 2001.11.24 0 0 1483
Értem, persze, de a jegyárak is sokkalta magasabbak. :-)))) Akartál mozizni egyet? Mindegy, bemegyek holnap, hétfőn viszont nem. Valamit valamiért... Meg aztán talán megkaparintok egy kis felületet a hétfői újságban.

Nincs mit, nagyon szívesen. Most éppen Heti hetes megy, nem nézed? Vagy nem egy helyen van a gép meg a tévé?

Előzmény: elcondor (1482)
elcondor Creative Commons License 2001.11.24 0 0 1482
Oké,így tényleg kényelmesebb,kösz a javításokat,legalább látom,hogy még van hova fejlődni.
Így már világos a munka oka.Nagyjából azt is értem,hogy mire gondoltál azzal,hogy nincs más dolgod.Bár végülis a mozik vasárnap is nyitva vannak,ha érted,hogy most én mire célzok.
TyggeR Creative Commons License 2001.11.24 0 0 1481
Ein Moment, bitte.

Warum gehst du am Sonntag arbeiten, und eine sehr blöde Idee. Üb noch mal! :-)))

Mostantól legyen inkább magyar, jobb lesz az Neked. :-))) Azér megyek be, mer megkértek ma rá (bementem újságért), holnap állítólag kevesen lesznek. Végül is úgysincs más dolgom, ha érted, mire gondolok. :-(((

Előzmény: elcondor (1480)
elcondor Creative Commons License 2001.11.24 0 0 1480
Das ist nich gut!Warum gehst du arbeiten am Sonntag?Das ist nicht normal,ein sehr blöd Idee.
TyggeR Creative Commons License 2001.11.24 0 0 1479
Nur ein bisschen... Zur Zeit sehe ich RTL Klub, und danach werde ich ins Bett gehen, denn morgen ist's Arbeit für mich.
Előzmény: elcondor (1478)
elcondor Creative Commons License 2001.11.24 0 0 1478
TyggeR!Ich bin wieder hier!Können wir sprechen?
elcondor Creative Commons License 2001.11.23 0 0 1477
Aha,úgy néz ki minden korosztály pikkel rám!
Fater tényleg nagy hokimágus,lehet tőle tanulni!De biztos kivéded a szemét,főleg ha egy csapatban leszünk,mert akkor majd megcsapkodom a bottal,hogy ne jusson a kapu közelébe!
Két kispályás csapatom van,plusz egy kosárcsapat,most mondd,hogy nem vagyok vérbeli sportember!
Megnéztem a sich nélküli jelentést is,de már el is felejtettem,hiába,a szelektív memória már csak így működik.
Jól van, az Öcsköst majd ketten leállítjuk,vagy ráküldjük,valami 15 éves muffra,ott tuti alkotni fog.
Az állásra mostantól fejben is készülök,ez teljes embert igénylő feladat,úgy érzem.
Lépek én is,mert holnap van egy kispályás derbim,meg a kosárcsapatban is épphogy megvagyunk,így maradandót kell alkotnom.Na akkor majd a hétvégén!Jó éjszakát!Csákány!
Előzmény: TyggeR (1476)
TyggeR Creative Commons License 2001.11.23 0 0 1476
Már az öreg nénikék is kikosaraznak? Hát ez roppant elkeserítő, ne haragudj... :-)))

Akkor apukádnak kell kivédenem a szemét, nem probléma, megoldom simán. Neked lassan már annyi kispályás csapat köthető a nevedhez, hogy nem is tudom már itt a dolgokat követni. Egyébként ha nem mondod, nem esett volna le a szlogen. Fáradt vagyok már...

Tudom én, hogy rémlett, én is ezt mondanám... Mi a sich nélküli jelentése??? (elvi kérdés, no answer needed). Akkor tegyünk róla hamar!!!

Nem hiszem, hogy előttünk fog járni. Nem hagyom!!!

Állást megbeszéltük, ahogy a szamárlétrát is.

Viszont ne netezz többet illegalitásban, lassan én is megyek ágyikóba, mer álmos vagyok. Nem is mindjárt, most. Aludj jól, jóccakát! Majd a hétvége során még kommunikálunk. Csumi!

Előzmény: elcondor (1475)
elcondor Creative Commons License 2001.11.23 0 0 1475
Oké,majd szólok.Ja,éppen a 72 éves szomszéd Klotild nénit próbáltam rá venni egy kis hancurra,de azt mondta,fáj a feje,szóval így jártam.
Ezt adom:kórházak mindenütt suxx,de főleg Mo-n.
Á,nem vagyok nagy penge da faterom viszont óriási spíler,inkább ő a nagy köténykirály.Én max. a fociban osztogatom,van is egy kispályás csapatom,aminek Bőrklub a neve.Az a szlogenünk:a legtöbb bőrt tőlünk kapják.(ha nem esik le a poén:az RTL Klub szlogene volt:a legtöbb hírt tőlünk kapják)
Sich-es igékben nagy vagyok,ez is rémlett,csak nem ugrott be.Nyugi,majd teszünk róla,hogy a csajokkal is jó legyen.
Ha nagyon akarod,jöhet ő is,csak nehogy előttünk járjon a nőszerzésben!
Reménytelen eset vagyok,nem is érdekelnek a műszaki dolgok.
Kösz,akkor számítok az állásra!
Na igyekezz a válasszal,mert az Öcsi már alszik és suttyomban írogatok,oszt ha fater kiszúrja,akkor kapok a búrámra.
TyggeR Creative Commons License 2001.11.23 0 0 1474
Csak legközelebb szólj, mer míg várok, elalszom a monitor előtt. Nem kell a rizsa, biztos valami nőcskét fűztél telefonon!!! :-)))

Kórházak suxx, röviden ennyi.

Helyes, már éppen akartam javasolni, hogy feltétlenül egy csapatban legyünk, mer különben nem vállalom a játékot. De látom, Magad is kreatív voltál. Csak nem a köténgólok mestere vagy???

Jó, máskor magyarul írom, nem akartam így kitolni Veled, hogy így utána kelljen nézned. Csak mivel úgyis a visszaható igéket tanulod, gondoltam, elsütöm. Rosszul tettem. :-)))) Szerintem jó dolog az Unterhaltung... ha egymással folytatjuk.

Igen, ez a kritérium, úgyhogy hónunk alá csapjuk őt is.

Kézügyességem az nekem sincs, de a műszaki dolgokhoz nagyon értek. Még a kábeltévét is megszerelem, ha kell. Távirányítót is bütyköltem már meg hasonlók. Nem is értem, hogy nem megy ez Neked. :-))

Én mindig tartom, amit megígérek!!

Előzmény: elcondor (1473)
elcondor Creative Commons License 2001.11.23 0 0 1473
Jóvanna,le kellett mennem a kocsihoz,plusz még fateromat is ideengedtem mert valami fontos üzenetet kapott.
A kórházakat tényleg felejtsük el,volt alkalmam körülnézni mikor a nagyapámat bevittük.Borzasztó látvány volt.
Ott a helyed a bandában,majd teszek róla,hogy egy csapatban legyünk,mer akkor legalább nem kapsz köténygólokat.(tőlem legalábbis biztos nem)
Na majd egyszer kipróbáljuk,hogy milyen is az Unterhaltung.De máskor inkább magyarul írd,mert most is utána kellett néznem a szónak,nemhiába,még csak alapfokú csoportba járok.
Neki se volt még,úgyhogy ha ez a kritérium akkor ő is jöhet.
Frankón,született műszaki nulla vagyok,technikából jó ha összehoztam egy hármast.Semmi kézügyességem nincs,műszaki érzéket meg nem sikerült fatertól örökölni,pedig mérnök az ember.Videó,tévé....öööö...ja igen,ha be van kapcsolva akkor tudom hogy mit kell vele csinálni.
Na azért!Már azt hittem elfelejtetted,mit ígértél!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!