Kb reálisan látod a meccset, meg kell,hogy dicsérjelek! :)))
Hatalmas meccs volt, szerény véleményem szerint ez volt eddig a bajnokság legnagyobb meccse, legalábbis kaposvári oldalról.A színvonal nem volt ugyan a legmagasabb, de a küzdelem, a csata, és nem utolsó sorban az izgalom kárpótolt érte asszem mindenkit. Na meg a tét. Úgy tűnik megérdemelten nyertünk, mert nálunk volt egy klasszis teljesítmény, ami a Paksból most hiányzott.Simi a legjobbkor hozta magát, és ezzel el is döntötte a szinte a legvégsőkig kiegyenlített meccset meccset. Nekem az tetszett a legjobban, amikor a Czigler fölött ziccerezett! :)) És ne feledkezzünk meg Füli játékáról sem! Nagyon kellett mind a két duplája, a legjobbkor szerezte őket!
Bírókról vagy jót, vagy semmit...
Szurkerolás: Az elején álmosan kezdtünk, de ez nálunk sajnos szinte mindig így van! Persze aztán hangosabbak voltunk, de ez szerintem csak a mennyiség, a haza pálya előnye volt. :( Jó, hogy nem vették fel a b*zi cziglerezést, bár elég alattomos,és ellenszenves, de ezt senki nem érdemli meg! A végén meg mi is ezt kaptuk volna fordított esetben, teljesen rendben volt ez.
F. P miért nem képes felemelt fejjel elviselni a vereséget, miért kell ekkora hülyeségeket nyilatkoznia? Na mindegy.
Hozzuk a visszalévőket, és kész! És akkor ne számolgasson senki, mert nem lesz érdemes... :)
Lenyúltam egy hozzászólást az albakosárról :-))
Aki szeret számolgatni /Párttitkár! ;-))/ az utánna járhat...
Bár 1xűbb,ha várunk 2 hetet,oszt' kész ;-)
"fefe
Tartózkodási hely: Hétközben Bp, hétvégén (vagy ha hétközben hazai meccs van) SzFvár
Elküldve: 2003.03.24. 19:39 Hozzászólás témája: Hányadikak leszünk az alapszakaszban?
A Körmend elleni hazai vereséggel az első hely valószínűleg elúszott.
Bár ha itthon a Sopron ellen és Egerszegen min 1, Kaposváron pedig legalább 9 ponttal nyernénk (ha pont 9-cel, akkor a jobb gólkülönbségünk is kéne), akkor még meglehetne.... De sajnos nem lesz!!!
Ha Egerszegen kikapunk ugyan, de az utolsó fordulóban min 9-cel nyerünk Kváron, akkor jobb gólkülönbséggel megelőzhetjük a Klímát... De ha reálisan nézzük ez sem fog összejönni.
Ha csak Egerszegen és itthon nyerünk, megvan a biztos 3. hely... De nem fogunk nyerni Zalában.
Nézzük a realitást: Csak az itthoni, Sopron elleni meccset nyerjük meg.
Ha az ASE mindhárom hátralevő meccsét megnyeri, ők a 3.-ak, és nekünk a 4-be kerüléshez az kell, hogy legfeljebb 7-tel kapjunk ki Zalában (a 7 csak akkor jó, ha a jobb gólkülönbségünk, ami eddig 149-121 ide, addig megmarad)...
Ha az ASE a hátralévő 3 nehéz meccséből (Otthon: Körmend és Olaj, Idegenben Falco) 1-et veszít, és max 7-tel vesztünk Egerszegen, akkor megvan a 3. hely. Ha pedig több mint 7-tel kikapunk Egerszegen, akkor a 3-4-5. helyen körbeverés lesz.
Ekkor sok múlik azon, hogy mennyi az a több mint 7:
8-9 pont különbség -> 3.Alba 4.ASE 5.ZTE
10-13 pont különbség -> 3.ASE 4.Alba 5.ZTE
14-18 pont különbség -> 3.ASE 4.ZTE 5.Alba
19-... pont különbség -> 3.ZTE 4.ASE 5.Alba
Eddig ez a legvalószínűbb, úgyhogy elég fontos a hétvégi meccs.
Ha az ASE nem veszít, a ZTE pedig nyer Kaposváron (akkor a Debrecen a bajnok), akkor már ki is szorultunk a 4-ből.
Még sok más kombináció létezik, de többet nem részleteznék. Különben is, lehet, hogy már ez is több helyen el van számolva! "
Há' persze, hogy lehet.
Pl.:
A következő meccsen ismét összeáll az Alba, és idegenben lenyomjuk a Zetét, és itthon lealázzuk a Sopront, és Kaposváron is nyerünk 2 ponttal, és a Vidi is megszopatja a Fradit, és a végén 3 bajnokcsapata lesz idén Fehérvárnak.
:-)))))
Viszont "hogy" elé majdnem mindig vesszőt kell tenni.
"Vagy mondjatok egy olyan edzőváltást, ami csodát hozott a rájátszásban!"
Videoton - Bicskei
Látod nem is kellett messze menni.
De helyezzük félre a tréfarépát! Szóval a szombati derbit Sterbenz szúrta el, de nem egy kicsit, hanem rettenetesen.
Ezzel a csapattal mindent nyernünk kellett volna.
Kiestünk a nemzetközi kupából. OK.
Viszont a Magyar Kupából való kiesés már egyértelmű kudarc, és az lenne, ha nem játszanánk bajnoki döntőt.
Sokak számára - és már számomra is - nyilvánvalóvá vált, hogy Sterbenzcel ez nem fog összejönni.
Miniszterek (Japánban) ilyen kudarc után szoktak lemondani, mint az Alba-Körmend. Sterbenznek is ezt kéne tennie.
Egyébként ha profi szerződést kötöttünk vele, abban lennie kell egy pontnak, hogy amennyiben nem jól végzi a dolgát, egyoldalúan szerződést lehet bontani.
Száz szónak is egy a vége: Farkas Sanyira van szükségünk!
Egyébként lehet Nagy G azért makacs mert élő szerződése van Lacinak és ha most lenne kirugva akkor sokat kéne fizetni...
De tuti hogy jövőre jön Sanyi'bá?
(honnan az info?)
Nagy G makacssága miatt nem valószínű, hogy lesz ebben a szezonoban edzőcsere, viszont azért nem vállal el semmit Sanyi, mert jövőre már van helye. Fehérváron, az Alba padján.
De ő hozta ide, nem mondta senki az ellenkezőjét.
Viszont ki az a hülye klubvezető, aki nem venne fel vezetőedzőnek egy munka nélküli Farkas Sanyit??? Senki. Sanyi dönt, hogy megy vagy nem megy valahová.
meccsről elég korrektül írtatok te is meg Feribá is, nem nagyon tudnék mit hozzátenni, meg sajna dolgom is van, a net meg csak csábít egész nap :)
ja, nagyon betojtam mikor hallottam, hogy itt van az A SAABEE is, akit majdnem pofánvertek dombóváron :-))) gondoltam meglát aztán nekem annyi :-))
amúgy nem lakom elég messze a focipályától aztán mielőtt indultam kosármeccsre hallottam a rendőrök dudálgattak, szirénáztak, gondoltam h. vmi balhé van ott. örülök, hogy kosármeccsen nem volt.
tetszik ez a jurgilaszos hasonlat, hogy ések segbedugott kézzel is jobb, hát gondoltam is rá meccs közben, hogy mi a fenét keres itt... Ő a légiós Boldizsár, nem? van 5 fault lehetősége, verekedni meg szeret, miért ne nevezzük?
:-)
Anno Farkas Sanyit nem Nagy hozta ide?
És Farkas önszántából ment el mert itt már mindent megnyert amit lehetett!
Tehát Nagy nem rúgta ki, sőt...
Most van csapata Farkasnak?
Ideje lenne visszahozni!
Jó vannna ennyi elfogultságot had engedjek mán meg magamnak ;-)
A lényeg,hogy azok akik nyomták is rendesen nem szaggaták össze egymás dobhártyáját.Legfeljebb az 5(ÖT) dob hártyáját.ÉRTED!
Mellesleg mindig csak a kötekedés ;-)))
Miért nem írsz te is valamit a meccsrű'?Nehogymá csak az Albáról szóló kesergőket kellejn itt olvasnia mndenkinek :-)
Különben meg m'ér nem látogattál meg bennünket a szünetben?Talán hallotad a híremet ;-)
Azért nem ennyire egyszerű, sajnos, mert ha egész évben mellékszereplő vagy, akkor ha bizonyítanod kell(válogatott) nem fog menni. Ezért nem csodálkoz6unk, meg vargamatyiz6unk, hogy a válogatottunk nem jut ki az ebére...
Nagyon korrekt a beszámolód, bár én a bírókat jobban "megkritizálnám"! Maga a mérkőzés váratlanul magas szinvonala sajnos meghaladta a bírók képességeit. Pedig várható volt a nagy csata, mégis ezt a két lámert küldték ide!