Keresés

Részletes keresés

nukleo2002 Creative Commons License 2003.03.26 0 0 13154
Atomerőmű SE–MOL Szolnok +25
Marc-Körmend–Falco KC-Szhely +3
Soproni Ászok–Kvári Klíma-Vill -20
ZTE KK–Albacomp -5
Univer KSE–D. Vadkakasok -10
Sole-Szedeák–DVMSE -10
Olaj az Isten Creative Commons License 2003.03.26 0 0 13153
Rátippelek saabee-ra, lenyomom a tppbajnokságban is, meg a hétvégén is, mint a béjjjeget :-)):

18.00 Atomerőmű SE–MOL Szolnok +5 Ha a pályán nem a pályán kívül úgyis nyerünk... :-)

18.00 Marc-Körmend–Falco KC-Szhely +12 "ivertük a Falcot, mint b*zi a ....)

18.00 Soproni Ászok–Kvári Klíma-Vill -17
Stojan Ivkovics salalala (idézet a Belferával folytatott telefonbeszélgetésemből :-))

18.00 ZTE KK–Albacomp +2 Strebenz László? Biztos jó ember...

17.30 Univer KSE–D. Vadkakasok -7 Kell a kakának :-)

17.00 Sole-Szedeák–DVMSE -13 Merhaelindulavonat...

OAZIS

Előzmény: saabee (13149)
andrej11 Creative Commons License 2003.03.26 0 0 13152
"Faidt"
Azért jellemző a hazai viszonyokra, hogy egy olyan meccs után mint amilyen a körmendi volt a következő héten ismét vezethet:(((
Előzmény: saabee (13149)
saabee Creative Commons License 2003.03.26 0 0 13151
"Az Angliában élő Németh László örömmel lenne magyar férfikapitány

Mégsem megfizethetetlen?

S. T. R.

NS, 2003-03-26

Kapaszkodjanak meg: Anglia egyik legolvasottabb napilapja, a Guardian a magyar férfi kosárlabda-válogatott "kispadjáról” cikkezett a minap. Hogy a briteket olyan nagyon érdekelné, ki lesz Varga Mátyás utóda, azt továbbra sem hinnénk, az újság természetesen Németh László személye miatt nyúlt a témához. Tudniillik a jeles szakember tíz esztendő után intett búcsút az angol szövetségnek (megszerették, ez vitathatatlan), és könnyen lehet, hogy hamarosan egy másik gárdát vesz a kezébe.

Hazája nemzeti csapatát. Hogy így lesz vagy sem, egyelőre nem sejthető, döntés leghamarabb április 1-jén várható, addig marad a találgatás: Patonay Imre, Zsoldos András, Farkas Sándor vagy Németh László?

Németh László három válogatottat irányított már – a magyar lehet a negyedik

– Már persze, ha megfizethető… – vetjük fel rögtön az Angliában élő trénernek, utalva a személye körül kialakult majdhogynem misztikus kérdésre, miszerint a nyugati fizetéssel nem versenyezhet a honi szövetség.
– Miért ne lennék az? Határozottan érdekel a feladat, nem zárkóztam el a megbizatás elől, noha pontosan tudom, hogy annyi pénz valószínűleg nem áll a magyarok rendelkezésére, mint amennyit Angliában kerestem. Biztos vagyok benne, hogy meg tudnánk egyezni, mint ahogy azt is borítékolom, a pénzen nem múlhat semmi.
– Értsem ezalatt, hogy örömmel lenne a magyar csapat kapitánya?
– Nézze, a karrierem vége felé járok, voltam már a kuvaiti, az izlandi és az angol együttes edzője, szép lenne, ha hazám gárdájának felkészítésével zárhatnám le a pályafutásomat.
– Szakmailag mennyire vonzó a feladat?
– Nagyon is az. Magyarországnak kitűnő szerkezetű, rendkívül attraktív csapata van, azzal a hátránnyal, amely nálunk Angliában már nagy-nagy nehézségeket okozott, nevezetesen, hogy több országból kell összeverbuválni a keretet.
– Ebben lehet tapasztalata…
– Ne is mondja, én általában hat országból hívtam a játékosaimat, de előfordult olyan is, hogy a lemondások miatt a másodosztályból kellett feltöltenem a társaságot. De még arra is volt példa, hogy mindössze hat kosarassal mentünk el Oroszországba. Visszatérve a felkérésre, annyi pluszkérésem volt, és ezt jeleztem is Mészáros Lajosnak, hogy szeretnék ott lenni, amikor a sportdiplomáciai kérdések eldőlnek. Egész egyszerűen szerencsétlennek tartom, hogy előfordulhatott, hogy egy későn megkapott vagy elkallódott fax miatt hátrány érte a csapatot. Ez a mai információs világban nonszensz.
– Ha ön lesz a kapitány, hazaköltözik?
– Természetesen. Ha rám esik a választás, azonnal rohanok Magyarországra, hiszen látnom kell a bajnoki meccseket, beszélnem kell a klubedzőkkel. Az idő nagyon szorít. Egyébiránt szívesen jönnék, hiszen a húsz évvel ezelőtti Magyarország, amit én otthagytam, egészen más volt, mint a mai. Felkérésekben nincs hiány, profi edző vagyok, jószerivel mindegy, hogy Portugáliában, Svájcban vagy éppen Dubaiban dolgozom.
– Azért a magyarok ajánlata csak megkülönböztetett…
– Ön szerint, ha nem lenne az, miért várnám ennyire a döntést? "

Ez tipikus!
Mikor dönt az MKOSZ arról,hogy ki legyen a férfi válogatott szövetségi kapitánya?
Magától értetődő a válasz: ÁPRILIS 1-én!...

Előzmény: saabee (13150)
saabee Creative Commons License 2003.03.26 0 0 13150
FEGYELMI

Még nem döntött a bizottság

MIHÁLYI ANDRÁS

NS, 2003-03-26

Újabb meghallgatásokkal folytatódott a Körmend–Kaposvár mérkőzés utáni botrány kivizsgálása: Sztojan Ivkovics szavainak jegyzőkönyvbe vétele után kedden a vasi légiósokon, név szerint Rylan Hainjen és Denis Toromanon volt a sor. Ők is felidézhették emlékeiket, hogy ki kit bántott és mennyire a lefújás után kialakult tumultusban. Nos, úgy látszik, a döntést hozók még mindig nem látnak elég tisztán az ügyben, mert a fegyelmi bizottság egyelőre nem hozott határozatot.

"Nem született döntés, ez csak csütörtökre várható – tájékoztatta lapunkat dr. Puskás Árpád, a testület vezetője. – A bizottság addigra áttekinti a meghallgatások jegyzőkönyveit, még egyszer megnézi a videofelvételeket, ezt követően értékeli a látottakat, és ezután határoz majd” – magyarázta meg az amúgy roppant készséges ligaalkalmazott, miért is húzódik el ennyire a vizsgálat. Mert hogy a 79–78-as vendégsikerrel véget ért összecsapást március 8-án játszották – idestova két és fél hete…
A határozathozatalt egyébként főleg Körmenden várják nagyon, mert a dolgok jelenlegi állása szerint éppen az említett balhé miatt kell zárt kapuk mögött lejátszaniuk a piros-feketéknek a szombatra kiírt, Falco elleni bajnokit. A versenybizottság ugyanis érvénybe léptette a Trummerék ellen korábban kiszabott, pályabetiltásra vonatkozó felfüggesztett büntetést. A kisvárosban azonban abban bíznak, ha kiderül, most mégsem az övéik a hunyók, bejöhetnek a nézők a megyei rivális elleni derbire. Csütörtökön talán ez is kiderül.

saabee Creative Commons License 2003.03.26 0 0 13149
Na még egy hozzászólás-csak,hogy OazIs-nek legyen miért beszó'nia megint :-))
Különben ezen a héten még nem tippelt senki...

2003. március 29., szombat

18.00 Atomerőmű SE–MOL Szolnok +11 /foghíjas Atomic Boys=> bizonyíthat az A.B.dzsunior,Atomic Hooligans balhé a szünetben=>OazIs BUBIC-on nem marad,1-2-3-4=>...Szabó IV=>PACAL Artúr Doki módra/
Szabó Gy., Benczur T. (Schäffer)

18.00 Marc-Körmend–Falco KC-Szhely +13 /A Körmend "megfirkálja" a Falco-t/
Harsányi, Bognár (Lugossy)

18.00 Soproni Ászok–Kvári Klíma-Vill -21 /sörtől bűzlik a delfin/
Király, Ádám (Vasvári)

18.00 ZTE KK–Albacomp -8 /mittudomÉn-kérem kapcsojja ki/
Váradi, Páli dr. (Várhalmi)

17.30 Univer KSE–D. Vadkakasok +6 /szörprájz?/
Hartyáni, Faidt (Bernáth)

17.00 Sole-Szedeák–DVMSE -9 /zakatol a Vasút/
Földházi, Hegedűs (Szaniszló)

Hajrá ASE!
Mindenki hozzon magával MÉG EGY pesti-paksit!

saabee Creative Commons License 2003.03.26 0 0 13148
Mit csináltatok a Robival /vagy a nővel/!
630-2x120=390.Tehát G.R.+egy légsúlyú hölgy=390!!???
Előzmény: pepy (13147)
pepy Creative Commons License 2003.03.25 0 0 13147
A "legnagyobbak" nem tudtak együtt felmenni a lifttel az emeletre, mert rá volt írva: 8 személy vagy 630 kiló. Namármost a nyóc személy még stimmelt volna, de a kilók... Szerényen is összeadva: 120+120+G.R.+egy légsúlyú hölgy.
Hát mit is ennénk? Magyar kaját. Reggeli XXX db tojásból rántotta, ebédre hurka meg sonka, vacsiról ne is beszéljünk...
Egyébként jelenleg a fr óllsztárgálát nézzük, ahol a mi "istenünk" is fellépett.
Előzmény: saabee (13145)
saabee Creative Commons License 2003.03.25 0 0 13146
Különben rossz a kérdésed!
Nem mit,hanem MENNYIT?? :-))

MINDENKI ASE meccsre.
/Ha idősebb lennék most megengednék egy "DIVATSZURKOLÓK,DIVATSZURKOLÓK" rignust.Azonban mivel ez szemtelenség lenne csak magamban kiabálom :-D/

Előzmény: Artúr Doki (13143)
saabee Creative Commons License 2003.03.25 0 0 13145
Azér' remélem legalább te ott leszel az Oil-osk ellen!Ha már a "legnagyobbak" /szigorúan csak kilóra ;-)/ megtehetik,hogy a france bajnokságot nézegessék.

Pepy!
A jó étvágy mellé EGÉSZSÉGETEKRE az italt! /Persze tudod csak "mértékkel" :-))/

Előzmény: Artúr Doki (13143)
Artúr Doki Creative Commons License 2003.03.25 0 0 13144
Szarban lesztek vazzeg szombaton:
Se Micus,se Peppy,lehet,hogy én se(bár mindent megpróbálok)...
Úgyhogy minden pesti-paksi meg szanaszét lézengő gyűjjön szombaton meccsre!
Hajrá ASE!
Előzmény: saabee (13142)
Artúr Doki Creative Commons License 2003.03.25 0 0 13143
Mit zabáltok? Jókai bablevest? Gombócot? Kirántott húst? Zuzzapörit?Pacalt?
Jut eszembe pacal...
Szombaton Sabo Vier kezeli a sípot...és legnagyobb pechjére dolgozom is: remélem nem akar bejönni kajálás céljából,mertz nagyon megbánja!!!
Állítólag megbüntették az ASE-t 50 ruppóra trágár szavalókórus miatt!!!(Alba-meccs)
Jóétvágyat!
Előzmény: pepy (13141)
saabee Creative Commons License 2003.03.25 0 0 13142
Sajnos nem fog menni :-((
Én akkor éppen OazIs-t fogom elagyabugyálni.
A másik kezemmel meg BUBIC-ot fogom sakkban tartani ;-))

Különben asszitem,hogy G.R.-hez mentetek,de ahogy elnézem te csak azért mentél mert már nagyon hiányzott a NET + a DK :-))

Előzmény: pepy (13141)
pepy Creative Commons License 2003.03.25 0 0 13141
Hi Doki!
A francia koszt kit érdekel, ha magyarok vagyunk és főzni is tudunk? Az "isteni" is hízott két kilót mióta kint vagyunk. Tudod aki velem eszik, annak hamar megjön az étvágya:)
Nagyon sajnáljuk, hogy nem láthatjuk a Szolnok elleni rangadót, mert vmi unalmas Euroliga meccsre vagyunk hivatalosak. Azért ne sajnáljátok tőlünk a híreket, minden negyed után kérünk egy sms-t dobni ide a távolba!
Utitársam külön kívánsága, hogy vki találkozzon személyesen a pumacipőssel! Uszítsátok rá a Saabeet!!! Mint Floki a lábtörlőt:)))
Előzmény: Artúr Doki (13140)
Artúr Doki Creative Commons License 2003.03.25 0 0 13140
Hé bazzeg !
Ti nem is vartyogtok franciául...
Üdvözlet az isteni Bádzsónak...
Hazajöttök majd,vagy kint maradtok megalapítani az Atomic Boys Asvel Fan Club-ot?
Ha osztogatnak szuvenír hegyeket,akkor hozni mindenkinek...
Peppy!
Milyen a francia koszt???
Aggódunk itt Pakson a kilóid miatt:))))
ATOM OLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!
Előzmény: pepy (13139)
pepy Creative Commons License 2003.03.25 0 0 13139
Nem iszunk, mert fontos mérkőzés előtt állunk! Készülnünk kell, hogy át tudjuk zsákolni Duenas-t:)
Előzmény: saabee (13137)
saabee Creative Commons License 2003.03.25 0 0 13138
ITT VAGYOK!
IROGATOK!

OazIs-t meg leverem!
Gyertek Paksra!

Előzmény: Olaj az Isten (13133)
saabee Creative Commons License 2003.03.25 0 0 13137
O.K.

De csak akkor,ha TE személyes iszod el ;-))
/Persze csak alkohol jöhet szóba.../

Előzmény: pepy (13132)
pepy Creative Commons License 2003.03.25 0 0 13136
Hi!
Volt szerencsém az elmúlt két órában egy kosárlabda edzést végignézni régi cimborám Micus társaságában.
Mielőtt sokan továbblapoznának: jelenleg nem kicsiny hazánkban tartózkodunk, így ne egy laza zötyögős kis mozgásra gondoljatok. Már a kezdet nem a megszokott volt, hisz több mint tíz perccel a kezdés előtt már mindenki a pályán volt természetesen átöltözve, edzésre készen! Nem egészen "gyenge" bemelegítés után nagyon sok mozgással kettő-kettő elleni játék. Természetesen mindenki keményen odalépett, szikrázó védekezés mellett zajlott a játék. Ez volt jellemző egész edzésen. A fő- és a másodedző vezette a két csapat egymás elleni meccsét egész pályán. Hát mit ne mondjak rengeteg olyan adok-kapokot nem fújtak le, ami pl. a mostani hétvégén is vitatéma volt. Két nap múlva megnézhetem a csapatot igazi vérre menő tétmeccsen is, remélem nagyon sok tanulsággal!
Asszem ezek a játékosok a magyar bírói felfogás mellett nem sokat töltenének a pályán! Szerencsére csütörtökön nem magyar bírók vezetnek nekik:) Szal csakis yookat tudok mondani itteni kosaras tapasztalataimról. "kicsit" más ez a légkör. A csarnokról nem is beszélve! Kb. 6500 férőhely és mind ülő! Persze vannak állóhelyek is, de csakis a korlátoknak támaszkodók élvezhetik így a mérkőzést. Szal egyelőre nagyon messze van a magyar "élvonal" ettől a szinttől minden tekintetben. És most nem akartam +bántani senkit sem!

Különben meg: Akkor is az ASE:)))

pityim palko Creative Commons License 2003.03.25 0 0 13135
A Zalahús ZTE KK-ról nem sok szó esik a topicban, pedig ha szombaton nyernének legalább nyolc ponttal az Alba ellen, és a Kaposvár is verné a fehérváriakat akkor még egy vereség is beleférne a hátralévő két meccsből az egerszegieknek.
Hiszen akkor a negyedik helyen végeznének, míg a Petőfi alteregó csapata valószinűleg 5-ik lenne.

Szerintem szombaton nyernek is, csak attól tartok nem lesz meg a nyolc pont.
Félek, hogy a birók most visszaadják amit a Paks és a Körmend ellen elvettek tőlük.
És ne felejtsük el egy újabb székesfehérvári vereség már a negyedik lenne nekik az utolsó öt meccsükből.

Olaj az Isten Creative Commons License 2003.03.25 0 0 13133
Rákattintok he az indexre oszt mit látok ???

Saabee-saabee-saabee-saabee mindenhol hát télleg elkékmáaverés szombaton u-u-u. :-)))

A topiktornára minden csapat nevezhet akármennyi profit, de a fehérváriak csak kiöregedett nagymamákkal jöhetnek :-), asszem ez így igazságos... :-))

Albamamát a válogatottba... :-)

Olaj az Isten

Reszkess Paks, hétvégén megráncigáljuk a nagy csupasz csiga kukacát... :-) Már ha lesz olyan magas zsámoly, amelyre felállva elérjük a lábaközitneki... :-)))

Előzmény: saabee (13131)
pepy Creative Commons License 2003.03.25 0 0 13132
Hi Saabee!
Már a zsákomban van a kért ződség. Viszont van egy kicsit rossz hírem: nyóc ójród bánja, mert ennyivel kevesebbe került, de ezt természetesen elisszuk:)
Előzmény: saabee (13131)
saabee Creative Commons License 2003.03.25 0 0 13131
tartozkodnia=tartókodnia
Előzmény: saabee (13130)
saabee Creative Commons License 2003.03.25 0 0 13130
Bár az is lehet,hogy úgy volt az a szabály,hogy 1 csapatból 3DK tagnak a pályán kell tartozkodnia /kivéve kipontozódás etc./.
Előzmény: saabee (13129)
saabee Creative Commons License 2003.03.25 0 0 13129
"hány külsős és mennyire profi lehet"

Ez igazából a csapatkapitányokra volt bízva.
Azonban ez sem jelentett feltétlen előnyt:ld.Szónok "leszereplése".Holott szvsz a játékosanyag náluk volt a legerősebb...

Valamint volt egy olyan szabály,hogy legalább 3 indexes DK tagnak kell lennie a 12 főben./Azért csak ennyi,mert volt asszem volt olyan város csapat,ahol ez éppen megvolt-pl. a kaposváriak közül utolsó 7N gyorsan regisztráltak néhányan :-) /

Előzmény: Törölt nick (13127)
saabee Creative Commons License 2003.03.25 0 0 13128
Feribá biztos emlékszik.
Viszont az is igaz,hogy a szabályokat én állítottam össze :-)))
Mellesleg lehet,hogy nagyképűen hangzik,de pont nálunk valósult meg az,hogy nagyjából mindenki játszott.Erről anno még a győztes csapat ifjú titánja /gy.k.:némó/ is megjegyezte,hogy milyen "szép gesztus" /nem találom a megfelelő szavakat :-( /,hogy nálunk mindenki pályára lép.
Előzmény: Törölt nick (13127)
saabee Creative Commons License 2003.03.25 0 0 13125
Szeretném felhívni a figyelmet,hogy az igazi az lenne,ha alapvetően a zindexesekre épülne ama bizonyos topic-gárda!Persze "becsület kassza" van :-))

Plusz,ha albamama=Dávid Kornél,akkó' nincs mit tenni :-))

Előzmény: Törölt nick (13110)
pontty Creative Commons License 2003.03.25 0 0 13124
Persze, hogy jól eldolgoztak együtt. Azért gondolom két hasonló kaliberű emberről lévén szó, volt ott egy kis kölcsönös tisztelet vagy mi fene is. Én csak azt mondom egy kapcsolatot két ember alakít, és a Farkas Sanyinál nem annyira kellett beleugatni, mint mostan, mikor csak egy Sterbencz Laci van. Tehát Nagy Gabi is máshogy viszonyulhat két teljesen különböző edzőhöz.
Milyen jó, hogy Sanyi, Laci, Gabi és valahány név a naptárban ilyen jó haverjaim.:-))))
Előzmény: Törölt nick (13123)
Feribá04 Creative Commons License 2003.03.25 0 0 13121
Pontty szaktárs arra kíván rávilágitani, hogy Big Gabi olyan edzőt akar aki mellett beleugathat a dógokba... :-)))
Előzmény: pontty (13120)
pontty Creative Commons License 2003.03.25 0 0 13120
Pont ezért írtam, hogy véleményemet a távolság, és a "lapokba bele nem látás" miatt csak felszines tapasztalatokra alapozhatom. Nyilván benne volt a tévedés lehetősége, és természetes, hogy ti jobban ismeritek ezeket az embereket. Viszont én nem azt írtam, hogy Nagy Gábort a személyes érdekei vezérlik a csapat érdekei helyett, hiszen gondolom a kettő egy és ugyanaz. Csak arra gondoltam, hogy tisztában van saját tulajdonságaival (tudja, hogy szüksége van arra, hogy ő irányíthasson), és azzal, hogy mivel semmi sem megy könnyen lesznek problámák a csapat körül, így egy kevésbé öntudatos edzővel könnyebb elsimítani az esetleges konfliktusokat és kevesebb hátránya származik ebből az együttesnek. Ez nem feltétlenül negatív dolog, és én sem annak szántam. Meg persze nem is tudom, hogy így van-é. Csak egy futó gondolat volt...
Előzmény: Törölt nick (13119)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!