"Még mindig nem értem, hogy mi a problémád az idővel, szerinted mi az ami nincs."
Azt akarja velünk elhitetni a relativitáselmélet, hogy ha egy nagy sebeségű űrhajóval teszel egy utazást, akkor az űrhajóban lelassul az idő. Amikor visszaérkezel a Földre, sokkal fiatalabb leszel, mint a Földön maradt ikertestvéred.
Szóval atomóra . akkor bisztos, hogy pontos .Atomórával nem foglalkoztam.Még mindig nem értem, hogy mi a problémád az idővel, szerinted mi az ami nincs.Én maradok a mértékegységnél.
Tudod mi az idő, Egyszerűen egy mértékegység. Nem kell agyon komplikálni. Ha azt mondod,hogy valami 100 éve történt, akkor tudod, hogy a Föld százszor kerülte meg a Napot.
„Nem a mozgáshoz kell a tér és az idő, hanem a mozgás miatt születtek meg a fogalmak.”
A végtelen nagy potenciának első megnyilvánulása, az energia mozgásában, a kiterjedtségben adja a teret, és az időt. Ennek a négy dimenziónak az együttes megjelenése a téridő. Ebből lesz minden más energiaforma, amit anyagnak nevezünk. Még a körhinta falova is, amire fordítva ültetett fel téged az anyukád.
Helyes a bőgés oroszlán. A helynek is időre van szüksége a létezéshez. Időtlenül nem létezhet más, csak a semmi. Az meg a tér-idő léte miatt kizárt.;-)