Igaz a hír? Sajnálom nagyon, őszintén.
Egyike volt azoknak a riportereknek, akiket elfogadtak a szurkolók, játékosok egyaránt.
Nekem volt szerencsém egyszer egy riport alkalmával személyesen is beszélgetni VELE. Nagyon sokat tudó, értelmes embernek ismertem meg.
Az ilyen emberek a munkájukért élnek... És halnak...
Tragikus hirtelenséggel elhunyt Molnár Dániel, a népszerű rádióriporter.
A hírt még most sem lehet felfogni: éppen valamelyik valósághow-n röhögtünk a kollégákkal a szerkesztőségben, amikor csiripelni kezdett a mobiltelefon, a vonal másik végén Sipos Janó... Szinte nem is köszön, csak rekedt hangon belesuttog a telefonba:
- Meghalt a Molnár Dani...
Hétfőn még együtt ültünk a válogatott sajtótájékoztatóján, a szemünkbe nevetett, amiért elhappolta előlünk az újságírók között kisorsolt válogatott mezt, aztán - amolyan engesztelésképpen - megígérte, hogy kárpótlásul majd körbevisz minket Krakkóban, mert úgy ismeri a várost, mint a tenyerét...
Aztán a Janó telefonja...
- A 15 órás sporthíreket még elmondta, aztán rosszul lett - meséli zokogva minden kerékpárversenyek tudója. - Öt óra fele bevitték a Kútvölgyibe, ott megállapították, hogy szívinfarktusa volt, aztán még az agyában is leszakadt egy vérrög... Már nem tudtak segíteni rajta, nem sokkal nyolc után elhunyt...
Dani még csak 58 éves volt, és nagyon várta - mint mindig -, hogy Katowicéből egy remek sikerről számolhasson be. Az élet persze folytatódik, és Dani helyét Deák Péter veszi át, csak azt tudnám: ki mutatja most meg nekünk Krakkót?
Honlapunk mindenesetre javasolni fogja az MLSZ-nek: kérjék meg a lengyel szervezőket, hogy a találkozó egyperces gyásszal emlékezhessünk megannyi körkapcsolás Hangja emlékének...
Azért ott leszel velünk Danikám!!!
Mindörökké, minden stadionban...
Imre Mátyás
Kispajtás!
Azt gyorsan felejcccsd el,hogy én püfölöm a dobot!/Legfeljebb majd téged-ehhh/
Olyat még nem látott a világ,hogy én dobú'tam vóna.
A másik oldalról egyfolytában ezt hallanánk:"ÜTEMHIBA?ÜTEMHIBA..." :-)
Így meg legfeljebb csak azt:"Parasztok,nincsen dobosotok,nincsen dobosoooootok..." :-)
ZTE - Albacomp H7 (Csak azért,hogy még nagyobb számolgatás legyen és tovább bonyolódjon a helyzet)
Atomerőmű - OLAJ H11 (Ha elkövetem azt a bűnt,hogy az Olaj vereségére tippelek,rendszerint partiképesek vagyunk idegenben és szoros meccseket játszunk ; persze azt is tudom,nekünk tulajdonképpen már mind1 az utolsó három forduló,ezek eredményeitől függetlenül kell a kupadöntőre és a rájátszásra összpontosítanunk)
Körmend - Falco H13 (Tekintettel a körmendi drukkerekre szép naplemente,romantikus este és olcsó sör/üdítő a parkolóban :-))) )
Soproni Ászok - Kaposvár V19 (Szerintem nem ez lesz a forduló meglepetése...)
Szeged - Dombóvár H3 (Földi Sutyinak és csapatának égetően kell a pont az alsóházi rájátszás miatt ; otthon nyerhetnek is)
Kecskemét - Debrecen V6 (Lényegében már a Kecskemétnek is tökmindegy,de azért szoros lesz)
:)) Nehogy Szabó házibíró legyen már :)) Röhög a vakbelem. Olyan fogalmatlanul fúj mindig Pakson, hogy azt büntetni kéne.
Akkor már inkább az a BTOM nevű pacák jött volna és a bajszos fújt volna máshol.:)))
Hajrá Atom!!!
3. Követeljük Chris Clay MNK topikba való belépését, ott objektív félként történő fogadását !
4. Belfera bejelentkezését
5. Követeljük, hogy több éves várakozás után végre hozzák tető alá a Lewis-saabee meccset (Klicsko-Lewis csere azért vált indokolttá, mert a Sanders-szel való bunyó után méltatlanná vált saabee szemében Vladimir mint potenciális ellenfél)
6. Továbbá követelem, hogy ne az új főnököm asztala előtt legyen a monitorom, hogy az minden kattintásomat lássa (BTOM neked is vannak főnökeid? Sorstársam, keblemre… :-))))
7. Követelem, hogy ne legyenek köcsög munkatársaim, akiket egész nap tudnék püfölni.
8. Követelem, hogy a Word ha beírom, hogy „plusz” ne javítsa ki automatikusan „plussz”-ra, mert nem szeretnék parasztnak látszani sportinál.
9. Követelem, hogy legalább olyan effektív munkavégézésnek minősüljön a DK-zás mint a buzi kanadai ügyfelekkel a kapcsolattartás!
Igaz, hogy még hiányzik három, de az öt óra az öt óra…. :-))))
Egyébként azzal, hogy írtál, már be is bizonyítottad, hogy nem vagy olyan sértődös, mint... :-)
Szóval jöhet Chris Clay !!! :-))
Mi az, hogy nem fúlyolol nekünk? Lekavartad magad? Ejnye már, ennyire tutira megy az Alba? :-) Tényleg, ki hivatott ráncigálni a sporttársakat? Jó jó, az oké, hogy most az öreg rostás FC közbenjárására megváltozott a felállás, de inkább csak úgy általában kérdezném...
:-)
Mi az hogy nincs időd írni? Úgy látom még nem sikerült elsajátítani az alapvető prioritást indexdkmnk ügyileg... Trájtudújuorbeszt...
Reszkess saabee, hogy miért ??
Nem lesz ott a dobos:-), így azt neked kell majd püfölni, de hiába csépeled majd ezerrel, úgyis kikaptok, plussz még el is fáradsz a nagy munkába, és egy legyengült saabee-t már gyerekjáték lesz elintézni...:-))
ASE - Szolnok +15 ( elmarad a megszorítjuk az ASE-t effektus!:-()
Körmend - Falco +7 ( Zárt kapuk és kivetítő nélkül is szurkolás a parkolóban!!!)
Sopron - Kaposvár -13 (tartalékolja energiáját a vendég a hajrára!)
ZTE - Albacomp -5 ( Sterbencz marasztaló! )
Kecskemét - Debrecen +4 (mindent megpróbál az Univer! )
Szeged - Dombóvár -12 ( a végére állt össze a vendég, most bánhatják, hogy nem kerültek a 8-ba!)