Vazsi!
El kell hogy szomorítsalak mert én soha nem írnék ilyet!Csak a testemen keresztül tudnának mások is ilyet tenni!Ja és persze nem egy csarnok falára mert hát az bűn!:)
Ma bejelentettem az egyik tanáromnak, ügyintézés órán mikor km-et kellett térképen hogy nem vagyok hajlandó kiszámolni olyan távolságot ami körmendtől vagy -ig szól!:) Hát érdekesen nézett rám!De szombaton megyek és szurkolok!
Jahhh, ha az egy-két pontos vereségek esetleg visszafele sülnek el (bár tudnék említeni egy számomra igazán fájó meccset, ahol pont egy-két pont döntött de nem a mi javunkra...) akkor azért erősen megváltozna a felállás, hisz ott lennétek erősen a nyolcadik hely környékén, bár a Falco legyőzésével (ill. nemcsak azzal) biztos jelét mutattátok annak, hogy mindenhol komolyan kell venni titeket.
Spivey szerintem sem jobb mint Lee, de mindkettő nagyban hozzájárul a színvonal emelkedéséhez…Hogy Spivey mennyire van ott fejben, azt nehéz megítélni, mindenesetre azért nem hülyézném le, mert pont az ő utolsó percekben dobott trinyói döntötték el még ősszel a szolnoki meccset…Szvsz akkor fejben eléggé ott volt a gyerek…:-)))
A helyesírási hibákkal meg az a pája, hogy egyáltalán nem baly, ha néha elejtesz párat, mert így legalább albamama sem fogja hiábavalónak gondolni a regisztrációját…Ha már a kosárlabdához… :-))) Ugye mama, ugye… :-)))
Ez röhej! Új mondatot nagybetűvel kezdünk. Első osztály, második félév. "Remélem a helyesírási szabályokat..."
Kicsit kikapcsolom a gépet mielőtt teljesen lejáratom magam.:-)))
Jól gondolod. Te marha! Vagy én marha!:-)))
Itt írom fél órán keresztül azt hibás a legelső sorban. remélem a heléysírási szabályokat csak egy ici-picit rúgtam fel! Állítólag Albamama a környéken túr(h)ázik.:-))))
Én is úgy gondolom, hogy gondolod ezt a dolgot OazIs! Mi is nagyon sajnáljuk Sean-t, és kissé talán önző módon, de még jobban sajnáljuk, hogy hacsak valami csoda nem történik, idén nem jutunk a nyolcba. Talán még Sean nélkül is harcolhattunk volna nagyobb eséllyel, ha Körmend és a Kaposvár ellen szerencsétlenül elbukott 1 pontos meccseket kis szerencsével hoztuk volna. Viszont ránk most még inkább a szoros meccsen vesztés a jellemzőbb, de jaj mindenkinek, ha egyszer megváltozunk!:-)))
A légiósok tényleg elég jól sikerültek az utóbbi években. Van is egy kedves szurkolói vers, melynek egyik sora: "csokiszerzés tudománya"!
Mondhatnám bele nyúltunk Lee-vel és Szpivi-vel is. Persze nem így van!:-))) Az az igazság, hogy errefelé legendákat mesélnek (mesélünk) egy dekoratív hölgyről, aki "viszonylag" jóban volt, és van a két említett kosarassal. Képességei alapján mind Patrick, mind Jay megfelelt a hölgy elvárásainak, így leigazoltuk őket.:-)))
A viccet félretéve Lee-re fogalmam sincs, hogy találtunk rá annak idején, Spivey pedig, ha jól tudom úgy került hozzánk a nyáron, hogy a sponzor, aki biztosítja a klubnak a fizetését azt mondta, hogy kerül amibe kerül, de legalább olyan jó játékost hozunk, mint a Patrick volt. A statisztikák szerint sikerült is, bár szerintem Lee fejben jobb, főleg a kiélezett helyzetben. A lényeg, hogy nem Gumi bá a hunyó!
A bolt egyébként télleg ment má' jobban is. Lehet, hogy ultra ki fog rúgni!:-))))
Rájöttem, hogy vicces gyerek vagyok...
Atomerőmű SE–MOL Szolnok +12 (az olajválság miatt jól örzik a paksi atomot)
Marc-Körmend–Falco KC-Szhely -8 (lécci, lécci, lécci. Ha nem nyerünk, akkor a falco szurkolók Janival az élen kiírják a körmendi csarnok falára, hogy nincs hangunk, meg sosem leszünk bajnokok és azt is, hogy kivertek minket… Ha nyerünk, akkor van hangunk és bajnokcsapat. Egyébként firkálni Körmenden nem nagy para úgyis kibontják a falat nemsokára.)
Soproni Ászok–Kvári Klíma-Vill -12 (Ez a Parker egy rugalmas gyerek, kirúgatja magát, visszajön, levezet két meccsen, aztán kirúgatja magát. Wiley is szabad)
ZTE KK–Albacomp +6 (Egerszegen még mi sem tudtunk nyerni)
Univer KSE–D. Vadkakasok -8 (Kakika lécci, csakhogy nyócba lehessünk, mert már úgy izgulok)
Sole-Szedeák–DVMSE +2 (Már nagyon depi lehet a Sutyi, már elég régóta elcsalják a meccseiket a bírók)
"Átjárás 12 éven aluliaknak, csak szülői felügyelettel!"
Látom mama nem bízol semmit a véletlenre!
Igazad is van, ha balhé van ott a helyed!
:-)
Fehérvári túristák? Látom azért csak vérzik a szívetek :-)))...
Csabesszal mikor lesz a pertu? :-)
Potyka!
Úgy gondolom, hogy a Dombóvár idén is jó lett volna a nyolc közé, vagy legalábbis nagy harcban lett volna érte, ha nem zakkan meg Riley az idény elején, aki Körmenden azért már bizonyította, hogy lehet rá alapozni. Kár, hogy ilyen sérülékeny! Kérdés: hogy a bánatos búbánatba tudtok ilyen remek légiósokat valszeg más csapatokkal összehasonlítva nagyságrendileg kevesebb pénzért igazolni (Lee, Szpivi)? Ki felelős nálatok a légióstoborzásért? Hogy nem az edző az biztos, hisz tavaly Meszlényi alatt jött Lee, idén pedig Gumi edzősködésére datálódik Spivey idehozatala, de javítsd ki ha tévednék...
Egy sor lokista, egy sor oil-szurker, egy sor paksi-hapsi, mégegy loki, egy sor vörös-ördög, egy sor fehérvári turista, egy sor debreceni bögyös maca, egy sor kommandós, stb. stb.
aki tudja, folytathatja
Átjárás 12 éven aluliaknak, csak szülői felügyelettel!
OazIs!
Hogy érted azt, hogy BTOM minden további nélkül mehetne egy Dombóvár-Sopronra!?? Viccelsz?:-)))
Egy ilyen rangadón sok minden eldőlhet ám! Egy Vasút-Ászok valódi sorskérdés! Mennyország vagy pokol. Itten egész karrierek törhetnek derékba, ha a szövetség nem vigyáz és rangon alul kezel egy ilyen derbit!:-)))))
Azt nem akartam írni, hogy szénné lettetek alázva, mert akkor tuti kitaláltál volna valami kafa kis jelzőt a mi fehérvári vendégtúránkra, és ilyen korán reggel még nem szeretnék pityeregni... :-)))
No para, a frankó meg frankó... ! Hova megy a világ... :-)
Saabee, esetleg meccs után felugorhatnánk hozzád, hol is lax? Ja már meg is néztem a bemutatkozásod:
"Saabee vagyok, Jókai 24 szám alatti lakos...
Mikó?"
Aztat én még nem tudom, hogy ménk e le Atomvároséé, Atomvárosóó-ba (esetleg ha adtok valami jó szert sugárzás ellen :-))), sporttárs is azért lett ilyen sértődős, mert kapott egy nagyobb dózist -többször megfordult nálatok az utóbbi időben mint Albavárban...- nem volt ő mindig ilyen szégyenlős, lapozz csak vissza a Körmend-Olaj barátság topikban-én éppen most tettem meg :-)))
Tökös gyerek vagy te sporti, miért titkolod ? :))
Szóal' ha ott leszünk, akkor jöhet a tali...Majd csörgünk Bíbiccel...
Csőmizu...
OAZIS
BTOMESZ: Különben meg én is azt mondom, elég szerencsétlen dolog egy Faiditot leküldeni Alba-Marcot vezetni. Ezt nem magyarázhatod azzal, hogy 72-68 meg 77-79 született, mert ezt senki sem tudhatta előre, míg az Alba is csak hárommal szopott. Szóval inkább a tabellán elfoglalt helyezés alapján kellene delegálni a "jobb" ill. a gyengébb játékvezetőket. Pl. Te minden további nélkül mehetnél egy Dombóvár-Sopronra :-))))))) Bocccccs, nagyon durva és nagyonn szar, meg különben is ha minden bíró fele úgy fújna mint Te, szerintem senki sem foglalkozna a jv-kel.
ui.:Artúr csak azér' vacilál,hogy gyün-é meccsre avagy nem,mert nem tuggya,hogy ott lesz-e Zsuzsi.Sz'al aztat hozzátok magatokkal!!!Vagy legalább a PUMA cipőt!
Hát azért az Alba - Sopron nálam fix 1-es.
Tom ne aggódj, mindenki hurkaként kezdi, viszont csak kevesekből lesz csemege kolbász. :-)
Nálad látok esélyt a megkolbászosodásra. ;-)
A Hurkákat én sem rájuk értettem, csak azt szerettem volna kifejezni, hogy nincs olyan meccs a magyar NBI-ben, ahová lehetne úgy küldeni jv-ket, hogy "ááá, ez egy lefutott meccs, ide elég xy is, ő is elviszi...". Minden csapat elvárja, hogy jó jv-ket küldjenek hozzájuk.
Én meg pont a Debrecen-Falco-ról nem sejtettem, hogy az lesz, és mégiscsak az lett... Nagyon kis dolgokon múlnak ezek!!!
– Visszatérve Báderre, milyen játékosnak tartja őt?
– Nagyon fiatal és roppant tehetséges. Remek csuklója van, center létére kiválóan céloz a triplavonalon kívülről, viszont bőven van még mit fejlődnie. Emellett javítania kell a mozgásán a támadások során, főleg amikor a palánknak háttal kell a pozíciót kiharcolnia, és az asszisztokban, elzárásokban is akad csiszolnivalója. Ha ezeken sikerül javítania, klasszissá válhat. Ezt olyannyira komolyan gondolom, hogy már elkezdtem tárgyalni amerikai ismerőseimmel, hogy Báder a San Antonio Spurs nyári táborában is kipróbálhassa magát. Még semmit nem ígérhetek, de mivel jók a kapcsolataim, voltam már nyári edzőtáborban segédedző a Spursnél, mindent megteszek, hogy Báder az idén nyáron átruccanjon az óceánon túlra tapasztalatot gyűjteni.
Türelem, szorgalom
– Ez azt jelenti, hogy akár be is kerülhet az NBA forgatagába?
– Mint mondtam, semmi sem biztos még, és talán még korai is lenne, hiszen Báder még nagyon fiatal, de a tehetsége feltétlenül megvan hozzá, csak még erősödnie kell. Elsősorban, mint már mondtam, a palánkközeli játékban, no és természetesen fizikailag, mert hiába a tehetség, ha a sötét bőrű centerekről úgy lepattan, hogy a nézőtér harmadik sorában landol.
– Mit tanácsolna a magyar szakembereknek, játékosoknak, milyen területeken kell megfeszített erővel dolgozniuk, hogy a magyar kosárlabda felzárkózzon az európai élvonalhoz?
– Úgy tapasztalom, Magyarország jó úton halad. Ez az út azonban meglehetősen hosszú, és nem lehet egyes szakaszait türelmetlenül átugrani. Máris jó néhány tehetséges játékosuk játszik Európában, Dávid Kornél és Gulyás Róbert teljesítményét például magam is jól ismerem, és ha ilyen kaliberű játékosokat nevel ki a kosárlabdasportjuk, az azt jelenti, hogy jó szakmai munka zajlik Magyarországon. Furcsa viszont, hogy nem ismerek egyetlen európai hírű magyar edzőt sem, talán először ebben kellene fejlődni. Nézzék csak meg, mi történt a németekkel, ahol szinte egyetlen jó edző, a jugoszláv Szvetiszlav Pesics fellendítette és Európa-bajnoki titulusig vezette a németeket. A fejlődéshez elsőrangú szakmai munka, türelem, szorgalom, méghozzá emberfeletti szorgalom kell. Ha sikerült a török kosárlabdának szinte a semmiből kontinensbajnoki döntőig jutnia, miért ne sikerülhetne Magyarországnak is?
(Még a végén megérjük, hogy a Spurs új ikertornyai Bencze és Báder lesznek? :-))