Helláj!
Most olvastam a kakas fórumót itt egy hír a kupadöntősöknek.
04.11 (péntek)
15.30 Körmend-ASE
17.00 Megnyitó
18.00 Szolnok-Debrecen
04.12.(szombat)
15.30 3.helyért
18.00 Döntő
19.45 Eredményhírdetés
jegyárak:
1 napra diák 750.-, felnőtt 1500.-
2 napra diák 1000.-, felnőtt 2000.-
Repi jegy 1 napra 4000.-, 2 napra 6000.- (szlá-ra is).
Érdeklődni és jegyet igényelni a dozo@freemail.hu-n vagy a 30/476-7357 telefon számon, Dobrai Zoltánnál lehet.
Láccik milyen képzetlen a kollega!Biztos nem járt együtt iskolába Maolvinnal.
Mer',hogy az nem Jókai út 24,hanem húúúú-szon-hét.Így magyaráz Taki Árpi.ValaMikó'.
Teccikérteni!
Miért? Olyan szép volt az a -7 is, nem? Remélemk kár, káár volt megváltoztatni!:-)))
Hűha! Igazad van OazIs. Tényleg nyertünk két szoros meccset is idén valamelyik csapat ellen.:-)))
Persze ha az egyiknek előbb, a másiknak pedig később lett volna vége, akkor könnyen elbukhattuk volna azokat is, és azzal biztos kicsit magasabbra tört volna az Olaj.
Spivey és a Lee közti különbséget úgy értettem, hogy...a fenébe is nem tudom pontosan leírni, hogy mire gondolok, csak egy kicsit jobbnak érzem a Patrick-et, no. Természetesen nem lehülyézni akartam a Jay-t csak a Líí gyerek jobban tudott vigyázni a faultjaira, és ez nálunk hatványozottan fontos, hiszen aki látott Vasút meccset, az tudja, hogy erre a két emlegetett szamárra épült a támadójátékunk tavaly, illetve épül most is. Persze most jobb a csapat, mint az idény elején, és jobban ügyel Spivey is a szükségtelen faultokra. Hatás kölcsön hatás.
A helyesírási hibákért szerintem tegyük felelőssé a sokat olvasott Rejtő Jenőt és a néha ellenddmondásosan viselkkedő Törrög Szulttánt, akiről a hüjje Csülök még ma se tugyja kinek az óldallán ál!:-))))
Sporttárs! A Pantus a haverom nekem, de mostanában csak “balszerencse” néven emlegetem őt azzal a meccsel kapcsolatban.:-))) Na jó, gondolom Toya huszonegynéhány büntetőjére gondolsz az egy g-és segítségg címszó alatt, ugye? Ami a jövőt, és elsősorban Spivey-t illeti, hááát?! Egy órája volt itt Jay, és mit mondjak? Személy szerint én túlságosan nem bízok benne, hogy meg tudjuk tartani, de azért szeretném. Most kicsit azzal bíztatom magam, hogy az emberek mindig azért beszélgetnek a negatívumokról, mert ami jó arról nincs nagyon mit mondani, így témának marad az, amin változtatni kéne. Ez pedig a pénz-, és a centerkérdés. A pénzzel talán megoldható lenne az utóbbi, és akkor elérhetnénk, hogy az átlagban második legtöbb dobott pontunk ne vesszen totál kárba az átlagban éppcsakhogynem (az Ászok egy egész egységgel “jobbak” ebben) legtöbb kapott pontunk miatt.
Vazsi!
El kell hogy szomorítsalak mert én soha nem írnék ilyet!Csak a testemen keresztül tudnának mások is ilyet tenni!Ja és persze nem egy csarnok falára mert hát az bűn!:)
Ma bejelentettem az egyik tanáromnak, ügyintézés órán mikor km-et kellett térképen hogy nem vagyok hajlandó kiszámolni olyan távolságot ami körmendtől vagy -ig szól!:) Hát érdekesen nézett rám!De szombaton megyek és szurkolok!
Jahhh, ha az egy-két pontos vereségek esetleg visszafele sülnek el (bár tudnék említeni egy számomra igazán fájó meccset, ahol pont egy-két pont döntött de nem a mi javunkra...) akkor azért erősen megváltozna a felállás, hisz ott lennétek erősen a nyolcadik hely környékén, bár a Falco legyőzésével (ill. nemcsak azzal) biztos jelét mutattátok annak, hogy mindenhol komolyan kell venni titeket.
Spivey szerintem sem jobb mint Lee, de mindkettő nagyban hozzájárul a színvonal emelkedéséhez…Hogy Spivey mennyire van ott fejben, azt nehéz megítélni, mindenesetre azért nem hülyézném le, mert pont az ő utolsó percekben dobott trinyói döntötték el még ősszel a szolnoki meccset…Szvsz akkor fejben eléggé ott volt a gyerek…:-)))
A helyesírási hibákkal meg az a pája, hogy egyáltalán nem baly, ha néha elejtesz párat, mert így legalább albamama sem fogja hiábavalónak gondolni a regisztrációját…Ha már a kosárlabdához… :-))) Ugye mama, ugye… :-)))
Ez röhej! Új mondatot nagybetűvel kezdünk. Első osztály, második félév. "Remélem a helyesírási szabályokat..."
Kicsit kikapcsolom a gépet mielőtt teljesen lejáratom magam.:-)))
Jól gondolod. Te marha! Vagy én marha!:-)))
Itt írom fél órán keresztül azt hibás a legelső sorban. remélem a heléysírási szabályokat csak egy ici-picit rúgtam fel! Állítólag Albamama a környéken túr(h)ázik.:-))))
Én is úgy gondolom, hogy gondolod ezt a dolgot OazIs! Mi is nagyon sajnáljuk Sean-t, és kissé talán önző módon, de még jobban sajnáljuk, hogy hacsak valami csoda nem történik, idén nem jutunk a nyolcba. Talán még Sean nélkül is harcolhattunk volna nagyobb eséllyel, ha Körmend és a Kaposvár ellen szerencsétlenül elbukott 1 pontos meccseket kis szerencsével hoztuk volna. Viszont ránk most még inkább a szoros meccsen vesztés a jellemzőbb, de jaj mindenkinek, ha egyszer megváltozunk!:-)))
A légiósok tényleg elég jól sikerültek az utóbbi években. Van is egy kedves szurkolói vers, melynek egyik sora: "csokiszerzés tudománya"!
Mondhatnám bele nyúltunk Lee-vel és Szpivi-vel is. Persze nem így van!:-))) Az az igazság, hogy errefelé legendákat mesélnek (mesélünk) egy dekoratív hölgyről, aki "viszonylag" jóban volt, és van a két említett kosarassal. Képességei alapján mind Patrick, mind Jay megfelelt a hölgy elvárásainak, így leigazoltuk őket.:-)))
A viccet félretéve Lee-re fogalmam sincs, hogy találtunk rá annak idején, Spivey pedig, ha jól tudom úgy került hozzánk a nyáron, hogy a sponzor, aki biztosítja a klubnak a fizetését azt mondta, hogy kerül amibe kerül, de legalább olyan jó játékost hozunk, mint a Patrick volt. A statisztikák szerint sikerült is, bár szerintem Lee fejben jobb, főleg a kiélezett helyzetben. A lényeg, hogy nem Gumi bá a hunyó!
A bolt egyébként télleg ment má' jobban is. Lehet, hogy ultra ki fog rúgni!:-))))