Keresés

Részletes keresés

saabee Creative Commons License 2003.03.28 0 0 13304
Ezzel a sporttárs-i tippel már biztosított a Falco győzelem...
/Tudjátok,ha sporti tippűl egy meccsre,akkor fix,hogy ne találja el-saját bevallása szerint/
Előzmény: Törölt nick (13298)
saabee Creative Commons License 2003.03.28 0 0 13303
Köszi a beszámolót!
Mezre meg vigyázni!
Remélem arról a VIP fogadásról majd hozol valami csomó repit :-)))
Előzmény: pepy (13286)
némo Creative Commons License 2003.03.28 0 0 13302

Az elején egy kiigazítás! Azon a bizonyos kupameccsen nem vasrúddal, hanem farúddal szaladgált 1 db ember!!!! Nem emberek!!!! Azért így mindjárt más! Nem?:-))))

Amúgy én már elfogadtam, hogy ezt a meccset is zárt kapuk mögött vagyunk kénytelenek lejátszani. Azt azonban - Sarkattal ellentétben - még mindíg nem értem (nem vagyok vele egyedül), hogy a renitens játékosok miatt miért a szurkolókat büntetik. De, ha már megbüntetik őket, akkor talán elfelejthető a Körmenden ilyenek + olyanok a szurkolók emlegetése. Végtére is a cselekedetekért megbüntették a klubot és a szurkolókat is!!! Ha úgy tetszik (biztos sokan örülnek neki) ezt megszívtuk. Lehet kezdeni az örömtáncot, kiabálni az "ezt jól megkapták" rigmust stb.
A későbbiekben pedig eldől, hogy a körmendi szurkolóknak ezen büntetése mennyiben változtatta meg szurkolási szokásaikat.................

saabee Creative Commons License 2003.03.28 0 0 13301
13ezerháromszász
Jay-X Creative Commons License 2003.03.28 0 0 13300
de a felfüggesztettnek csak akkor lenne szabad életbe lépnie, ha ÚJRA A NÉZŐK okoztak volna botrányt, nem pedig a játékosok...
Előzmény: sarkat5 (13297)
góóól Creative Commons License 2003.03.28 0 0 13299
Ugyan, Körmenden új csarnok nélkül nincs megoldás.
Úgyhogy: Hajrá Csarnok!
Előzmény: Törölt nick (13298)
sarkat5 Creative Commons License 2003.03.28 0 0 13297
Fodornak megint nincs igaza.
A klubja a büntetést nem azért kapta, mert a játékosok összekaptak, hanem azért, mert annak idején a szurkolóik megvertek egy játékvezetőt.
Más kérdés, hogy ez csak most lépett életbe.
Előzmény: Törölt nick (13296)
saabee Creative Commons License 2003.03.28 0 0 13293
Szomorúan veszem tudomásul,hogy nem ment mail :-(
Pedig kűddtem egy csomó embernek.

Na most sietek órára,de még ma megírom még egyszer /csak neked ;-)/

Előzmény: Fishtax (13291)
albamama Creative Commons License 2003.03.28 0 0 13292
ASE-Szolnok +10
Sopron-Kaposvár -20
Kecskemét-Debrecen +5
ZTE-Albacomp -10
Szeged-Dombóvár -5
Körmend-Falco -10

Fishtax Creative Commons License 2003.03.28 0 0 13291
saabeekám, még mindig nem érkezett semmi információ tőled a kupa7VGről a mélboxomba! Kicsi fiam, szedd össze magad, mert különben nem védelek meg szombaton a gyilkos szolnoki hordáktól!
:-)

fish

Santoro Creative Commons License 2003.03.28 0 0 13290
ASE-Szolnok V3
Sopron-Kaposvár V18
Kecskemét-Debrecen V6
ZTE-Albacomp H5
Szeged-Dombóvár H6
Körmend-Falco H12

andrej11 Creative Commons License 2003.03.28 0 0 13289
ASE-Szolnok H10
Sopron-Kaposvár V20
Kecskemét-Debrecen V3
ZTE-Albacomp V7
Szeged-Dombóvár V6
Körmend-Falco H8
realfan Creative Commons License 2003.03.28 0 0 13288
ASE-Szolnok H12
Sopron-Kaposvár V23
Kecskemét-Debrecen V9 (Nickel! Győzni kell!)
ZTE-Albacomp V6
Szeged-Dombóvár V8
Körmend-Falco H18 (az Univert a legjobb nyolcba!)

A kupadöntős infók tutik? Elég érdekesen hangzik az, hogy mi fél négykor kezdünk, a megnyitó meg mindösszesen másfél órával később lesz...

Egyébként legyünk minél többen Debrecenben!

HAJRÁ, KÖRMEND!!!

pepy Creative Commons License 2003.03.28 0 0 13287
Ezért járt a szátok, hogy ne is reagáljatok, tán el se olvassátok? Tudjátok mikor írok litániát legközelebb...
Aki meg nem bírta kivárni és lefeküdt aludni, annak ........ a s....be:)))
Előzmény: pepy (13286)
pepy Creative Commons License 2003.03.28 0 0 13286
Szal ihunn vagyok e!
Előre leszögezem: amit írt Saabee az tökéletesen igaz. Mármint a Robi mutatói. Saját bevallása szerint az esti produkciója kaki volt. Nem mentek be a dobásai, egyébként a helyzeteket meg tudta csinálni. A spanyol óriás Quasimodot (Duenas) leszedte védekezésben, mert ő is csak 5 pontig jutott.
Nemtom honnan van egyébként az infód, de az Evtimov jól játszott, habár a dobott pontok nem ezt mutatják. Viszont sok pattanót szedett, jól védekezett, szal hasznos volt a csapatnak. Aki nekem legjobban tetszett az Asvelből: Andre Owens. Amikor kellett, akkor ő lendítette át a csapatot a holtponton. Sajnos a szorosabb eredményhez ez nagyon kevés volt.
Hiába nyerték meg a hazaiak a második és a harmadik negyedet (mindkettőben ők kezdték a játékot, az Euroligás szabályoknak megfelelően oldalról kezdik a játékrészeket), a másik két negyedet többel nyerték a spanyolok.
És most a győztes csapatról. Már a névsor első olvasásakor várható volt, hogy nem lesz könnyű estéje az Asvelnek. Aztán amikor bemelegíteni jöttek a csapatok, akkor jött a konkrét döbbenet: 4 (négy) magasabb centerük van a Robinál, aki ugye az Asvel legmagasabb játékosa!
Ennek megfelelően ki is használták ezt lepattanózásban és pontdobásban egyaránt. Legjobban Fucka használta ki a palánk alatt tudását. Az első negyedben Jasikevicius 12pontot dobott, a végén 23 lett benne 4 tripla. A harmadik húzóember Bodiroga volt. Semmi felesleges dolog, csak amikor helyzetbe került beszórta. Egyszóval nagyon együtt van ez a Barca, sok a jó játékosa, szerintem benne lesznek a Final Fourban.
A szurkolókról annyit, hogy hiába voltak ötezren, igazán csak kb. 10-12 emberke ordibál. Persze amikor elkezdte az egész csarnok a bíztatást, akkor az elég félelmetes volt. A Barcát is elkísérte kb. 30 szurkoló, Ők nyomták végig az éneklést. Sikerült is lefényképeztetni magam az egyik vezérrel:)
A bírók hárman voltak, ami nekem tetszett, mert elég sok mindenre tudnak így figyelni. Lehet hogy otthon nem yook a bírók, de szerintem nálunk is be kellene vezetni a három játékvezetőt. Mondjuk arra figyeltek, ha az Asvel kicsit közelebb került az ellenhez, akkor azért ne érje utol!
A meccs után bemehettünk a VIP terembe, ahol a szponzorok és egyéb oda jogosultak tartottak fogadást. Itt sikerült a csapat többi tagjával is megismerkedni, lekezelni. Evtimovval még egy képet is sikerült összehozni:)
Persze ezt is mint mindegyik másikat, nem fogom közzétenni itt a neten:)))
Asszem elsőre ennyit tudnék írni, kifejezetten Saabee kívánságára!
Ja, egyébként Neki üzenem: ha már Ő nem is, a meze eljutott egy Euroliga meccsre:)
Előzmény: saabee (13284)
Artúr Doki Creative Commons License 2003.03.28 0 0 13285
Nincsenek sehol...
Vagy elbujdokoltak...
vagy agyonverték őket a feldühödött Barca fanok...
vagy zabálnak valahol...
Előzmény: saabee (13284)
saabee Creative Commons License 2003.03.28 0 0 13284
Na MIVANMIVAN pepy???

Úgy látom sajnos Robba nem alkotott ma este maradandót :-((

ASVEL-Barcelona 68-77

Robi mutatói: 24 perc,6 pont (2/10 mezőnyből 2/2 büntetőből),1 pattanó,2 asziszt, -1 IBM (?)
Az ASVEL centerben gyenge lehetett,mert Evtimov is csak 9 pontot termelt

Ellenben a Barcában villogtak a nagy nevek: Fucka 20 pont,Bodiroga 19 pont,Jasikevicius 23pont

Egyébként pedig az egész DK nevében MINDENRE KITERJEDŐ,RÉSZLETES,Avass-i hosszúságú beszámolót követelek pepy-től.Természetesen sztárinterjúkkal fűszerezve :-)

saabee Creative Commons License 2003.03.27 0 0 13283
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

Topic tornások!
Hányan emlékeztek erre a helyre? :-))
OazIs&BUBIC szombat estére ide jöhettek búfelejteni :-))

Előzmény: saabee (13282)
saabee Creative Commons License 2003.03.27 0 0 13282

Egy "átlag" P.A.Rt.-os munkahely :-)

Előzmény: saabee (13281)
saabee Creative Commons License 2003.03.27 0 0 13281
Feldobom a hangulatot pár képpel :-) /from Ózsééé/

MIVANMIVAN!!!!
FUCK THE WORLD :-))
A képen már a jövő is felsejlik :-) Érdemes a "fiatalságot" figyuzni ;-)

pityim palko Creative Commons License 2003.03.27 0 0 13280
Szoktam én hazudni?
A kezdés lehet hogy 15 perccel korábban lesz.
Előzmény: góóól (13267)
G_e_r_y Creative Commons License 2003.03.27 0 0 13279
Azért majdnem kezdem sajnálni a Hainjét! Egyrész szinte nem tud kosarazni, de ezt kell csinálnia nap mint nap! De ezt végülis ő választotta! Másrész kiérdemelte az utóbbi 10 év legrosszabbul kereső Magyarországon játszó légiósa címet, erre megvágják 1000 $-ra...

Szerintem ezt Ő se így gondolta, mikor először meghallotta a Körmend nevét :)))

Előre a Főnixbe!!

saabee Creative Commons License 2003.03.27 0 0 13278
Az ki van zárva,mer' NEMTUDOM!
Előzmény: Olaj az Isten (13277)
Olaj az Isten Creative Commons License 2003.03.27 0 0 13277
Ha a Makoveczben elesek, "vegyél fel 2 méterről!! Ne, négyről!! Gumiszegélyeket nem veszi fel?? Azé van a dörótkoszorú...a vasalás témája...

:-)))

Vagy mi!

Hajrá Olaj!

Szombaton alázunk, akár leszszmiszakárnemleszszmisz !!!
:-))

Előzmény: saabee (13276)
saabee Creative Commons License 2003.03.27 0 0 13276
:-)

Köszönöm Palikám :-)
Aki nem tudná annak elmondom,hogy OazIs-al együtt voltam katona.No,meg egyetemre is együtt jártunk.Csak én továbbtanultam ;-)

Előzmény: Olaj az Isten (13274)
saabee Creative Commons License 2003.03.27 0 0 13275
Mondjuk kezdésnek leírhatnád hogy alakult a mai napja Robinak.
Tudod miután felkelt az ágyból etc. /Csak azért kérdem mert ez nem sablon kérdés :-))/
De komolyan leírhatod.
Előzmény: pepy (13273)
Olaj az Isten Creative Commons License 2003.03.27 0 0 13274
Mondjuk érdekelne a liftes szitu a légsúlyú hölggyel...

GRRRR + harmatkönnyű kicccsaj=390 kg ???

Hogyjöttkihogyjöttki??? :-)))

Üdv

OAZIS

UI: elég ha küddöd hogy mennyit vágott...:-)

Saabee-t a JT-be !!! :-)

Előzmény: pepy (13273)
pepy Creative Commons License 2003.03.27 0 0 13273
Hi OAzIs!
Majd lököm az infót persze, de miről is? Mert azt nem írtad mi érdekelne Róla? Mármint GR-ről.
Mindenesetre nemsokára indulunk a nagy meccsre. Mivel elég későn fogunk hazaérni (20:30kor kezdenek) ezért várhatóan csak éjjel fogok válaszolni az itt feltett kérdésedre. Addig gondolkozhatsz mit is akarsz kérdezni:)
Előzmény: Olaj az Isten (13269)
boran Creative Commons License 2003.03.27 0 0 13272
Copy-Paste:

A Kaposvár elleni bajnokin történtek miatt vizsgálat indult a Ligánál. Az illetékesek áttanulmányozták a különbözö jelentéseket és a videofelvételt, valamint meghallgatták az érintett játékosokat is.

Mindezek alapján a testület Rylan Hainje-t 250.000 Ft pénzbüntetéssel sújtotta, Denis Toromant és a kaposvári játékosokat pedig felmentette.

Elég röhejes döntés!!!

mintavöcsk Creative Commons License 2003.03.27 0 0 13271
Vasárnap 16 órakor NBII-es rangadó Bonyhádon.
Ha vki a környéken lakik mindenképpen jöjjön el, mert láthat 1 jó meccset, + láthat egy nagyon fasza szurkolótábort!
HAJRÁ OSE!!!

Bővebben: ose.ini.hu

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!