Egyet szeretnék megtudni, főleg a fehérváriaktól:
Mi miért nem teszünk panaszt sosem, amikor a játékosainkat nézőtéri atrocitás (teszem azt köpés) ér?
Egyetlen köpés miatt megbüntetik a klubunkat 300 ezerre!? Sok videófelvételem például Szolnokról, amelyeken tisztán látszik, hogy a játékosaink úgy járnak-kelnek, hogy minden létező holmiukat esernyőként a fejük felé emelik.
Ezzel a sporttárs-i tippel már biztosított a Falco győzelem...
/Tudjátok,ha sporti tippűl egy meccsre,akkor fix,hogy ne találja el-saját bevallása szerint/
Az elején egy kiigazítás! Azon a bizonyos kupameccsen nem vasrúddal, hanem farúddal szaladgált 1 db ember!!!! Nem emberek!!!! Azért így mindjárt más! Nem?:-))))
Amúgy én már elfogadtam, hogy ezt a meccset is zárt kapuk mögött vagyunk kénytelenek lejátszani. Azt azonban - Sarkattal ellentétben - még mindíg nem értem (nem vagyok vele egyedül), hogy a renitens játékosok miatt miért a szurkolókat büntetik. De, ha már megbüntetik őket, akkor talán elfelejthető a Körmenden ilyenek + olyanok a szurkolók emlegetése. Végtére is a cselekedetekért megbüntették a klubot és a szurkolókat is!!! Ha úgy tetszik (biztos sokan örülnek neki) ezt megszívtuk. Lehet kezdeni az örömtáncot, kiabálni az "ezt jól megkapták" rigmust stb.
A későbbiekben pedig eldől, hogy a körmendi szurkolóknak ezen büntetése mennyiben változtatta meg szurkolási szokásaikat.................
Fodornak megint nincs igaza.
A klubja a büntetést nem azért kapta, mert a játékosok összekaptak, hanem azért, mert annak idején a szurkolóik megvertek egy játékvezetőt.
Más kérdés, hogy ez csak most lépett életbe.
saabeekám, még mindig nem érkezett semmi információ tőled a kupa7VGről a mélboxomba! Kicsi fiam, szedd össze magad, mert különben nem védelek meg szombaton a gyilkos szolnoki hordáktól!
:-)
Ezért járt a szátok, hogy ne is reagáljatok, tán el se olvassátok? Tudjátok mikor írok litániát legközelebb...
Aki meg nem bírta kivárni és lefeküdt aludni, annak ........ a s....be:)))
Szal ihunn vagyok e!
Előre leszögezem: amit írt Saabee az tökéletesen igaz. Mármint a Robi mutatói. Saját bevallása szerint az esti produkciója kaki volt. Nem mentek be a dobásai, egyébként a helyzeteket meg tudta csinálni. A spanyol óriás Quasimodot (Duenas) leszedte védekezésben, mert ő is csak 5 pontig jutott.
Nemtom honnan van egyébként az infód, de az Evtimov jól játszott, habár a dobott pontok nem ezt mutatják. Viszont sok pattanót szedett, jól védekezett, szal hasznos volt a csapatnak. Aki nekem legjobban tetszett az Asvelből: Andre Owens. Amikor kellett, akkor ő lendítette át a csapatot a holtponton. Sajnos a szorosabb eredményhez ez nagyon kevés volt.
Hiába nyerték meg a hazaiak a második és a harmadik negyedet (mindkettőben ők kezdték a játékot, az Euroligás szabályoknak megfelelően oldalról kezdik a játékrészeket), a másik két negyedet többel nyerték a spanyolok.
És most a győztes csapatról. Már a névsor első olvasásakor várható volt, hogy nem lesz könnyű estéje az Asvelnek. Aztán amikor bemelegíteni jöttek a csapatok, akkor jött a konkrét döbbenet: 4 (négy) magasabb centerük van a Robinál, aki ugye az Asvel legmagasabb játékosa!
Ennek megfelelően ki is használták ezt lepattanózásban és pontdobásban egyaránt. Legjobban Fucka használta ki a palánk alatt tudását. Az első negyedben Jasikevicius 12pontot dobott, a végén 23 lett benne 4 tripla. A harmadik húzóember Bodiroga volt. Semmi felesleges dolog, csak amikor helyzetbe került beszórta. Egyszóval nagyon együtt van ez a Barca, sok a jó játékosa, szerintem benne lesznek a Final Fourban.
A szurkolókról annyit, hogy hiába voltak ötezren, igazán csak kb. 10-12 emberke ordibál. Persze amikor elkezdte az egész csarnok a bíztatást, akkor az elég félelmetes volt. A Barcát is elkísérte kb. 30 szurkoló, Ők nyomták végig az éneklést. Sikerült is lefényképeztetni magam az egyik vezérrel:)
A bírók hárman voltak, ami nekem tetszett, mert elég sok mindenre tudnak így figyelni. Lehet hogy otthon nem yook a bírók, de szerintem nálunk is be kellene vezetni a három játékvezetőt. Mondjuk arra figyeltek, ha az Asvel kicsit közelebb került az ellenhez, akkor azért ne érje utol!
A meccs után bemehettünk a VIP terembe, ahol a szponzorok és egyéb oda jogosultak tartottak fogadást. Itt sikerült a csapat többi tagjával is megismerkedni, lekezelni. Evtimovval még egy képet is sikerült összehozni:)
Persze ezt is mint mindegyik másikat, nem fogom közzétenni itt a neten:)))
Asszem elsőre ennyit tudnék írni, kifejezetten Saabee kívánságára!
Ja, egyébként Neki üzenem: ha már Ő nem is, a meze eljutott egy Euroliga meccsre:)
Úgy látom sajnos Robba nem alkotott ma este maradandót :-((
ASVEL-Barcelona 68-77
Robi mutatói: 24 perc,6 pont (2/10 mezőnyből 2/2 büntetőből),1 pattanó,2 asziszt, -1 IBM (?)
Az ASVEL centerben gyenge lehetett,mert Evtimov is csak 9 pontot termelt
Ellenben a Barcában villogtak a nagy nevek: Fucka 20 pont,Bodiroga 19 pont,Jasikevicius 23pont
Egyébként pedig az egész DK nevében MINDENRE KITERJEDŐ,RÉSZLETES,Avass-i hosszúságú beszámolót követelek pepy-től.Természetesen sztárinterjúkkal fűszerezve :-)
Azért majdnem kezdem sajnálni a Hainjét! Egyrész szinte nem tud kosarazni, de ezt kell csinálnia nap mint nap! De ezt végülis ő választotta! Másrész kiérdemelte az utóbbi 10 év legrosszabbul kereső Magyarországon játszó légiósa címet, erre megvágják 1000 $-ra...
Szerintem ezt Ő se így gondolta, mikor először meghallotta a Körmend nevét :)))