sporttárs!
Egyáltalan nem szeretném a régmúlt idők sérelmeit felemlegetni,de elhiheted nekem,hogy az a közvetítés nekünk sem esett jól...Persze a "kritikát" természetesen nem telefonos anyázás formájában kellett volna megfogalmazni.Ezzel együtt te tudhatod a legjobban,hogy mi az,amit nyilvánosság előtt megengedhet magának az ember,és mi az,amit már nem - ennyi.Viszont a már megtörtént tényeken nem tudunk változtatni,éppen ezért próbáljunk meg fátylat borítani az ügyre.
Köszönöm a jogos észrevételeket, valóban chilis rétes került a csokoládés lecsóba. És mindez persze nem az én hibám, hanem a divattippelőké (figyelem, új emberfaj születik), akik rendszertelen tevékenységükkel állandóan zavart okoznak a mátrixban.
Azért jellemző, hogy egyetlen olyan játékos sem reklamált, aki több pontot kapott a megérdemeltnél, pedig volt olyan is aki tipp leadása nélkül jutott több, mint 50 ponthoz. Szóval ezek után mindenki legyen szíves az előtte és mögötte álló emberke pontjait is ellenőrizni. Az mindenesetre már biztos, hogy a rájátszásra kicsit megreformálom az összesítést.
No, ihol a javított verzió.
A tippverseny JAVÍTOTT állása a 20. forduló után:
(Aki nem hiszi, számoljon ÚJRA utána.)
Köszönöm a jogos észrevételeket, valóban chilis rétes került a csokoládés lecsóba. És mindez persze nem az én hibám, hanem a divattippelőké (figyelem, új emberfaj születik), akik rendszertelen tevékenységükkel állandóan zavart okoznak a mátrixban.
Azért jellemző, hogy egyetlen olyan játékos sem reklamált, aki több pontot kapott a megérdemeltnél, pedig volt olyan is aki tipp leadása nélkül jutott több, mint 50 ponthoz. Szóval ezek után mindenki legyen szíves az előtte és mögötte álló emberke pontjait is ellenőrizni. Az mindenesetre már biztos, hogy a rájátszásra kicsit megreformálom az összesítést.
No, ihol a javított verzió.
A tippverseny JAVÍTOTT állása a 20. forduló után:
(Aki nem hiszi, számoljon ÚJRA utána.)
Falco - Atomerőmű V5 (A Falco már nagy valószínűséggel nyolcadik - hacsak nem veri meg az Asét és bennünket is... - a vendégeknek jobban kell a pont annál,hogy most elhullajtsanak egy győzelmet,a hazaiaknak pedig marad a már tét nélküli meccs ellenünk)
Kaposvár - ZTE H7 (McClendon sem dobhat mindig harmincat,győznek a hazaiak)
OLAJ - Körmend H8 (Ez a meccs még fontos lehet)
Albacomp - Soproni Ászok H30 (Légiósok és hit nélküli vendég,ráncbaszedett hazai csapat)
Kecskemét - Dombóvár H6 (Madison - show)
Debrecen - Szeged H20 (Kötelező győzelem kategória)
Belfera! Nagy kérést tolmácsolnék feléd.
Az én munkavégzésemhez nyugalom, harmónia szükséges, de amióta napvilágot látott a tippverseny összesítése, ez egyszerűen lehetetlen. Nem mondom, hogy te vagy a hibás, de úgy érzem hozzájárultál Ultra1 kedélyállapotának rohamos romlásához, egyben az én kötélidegeim folyamatos rongyolásához azzal, hogy az összesítésnél mindössze 47 pontot írtál jóvá Ultra1 számláján. Azt hiszem vétlenül és véletlenül elsiklottál barátom Kecskemét-Debrecen (vagy valamely más) mérkőzésre leadott tippje felett, így fordulhatott elő, hogy az általam számára előrejelzett 57 pontnál 10-zel kevesebbet kapott, ami nagy elkeseredettséget váltott ki belőle.
Kérjük ráérő idődben mihamarabb ellenőrizd számításaidat különben megőrülök! Köszi!:-)))))))
Fera! a 10-0ban benne van mikor a részegség miatt a teljes kezdő 5 nem tudott játszani és így az "ifi" játszott és persze ez azért volt hivatalosan mert hát ez már nem fontos.És akkor mi nyertünk.És ugye ez egy kupa 3.helyért meccs volt!Vagy ez nem számít?
Klikkelj a nevem mellett az "adatok"-ra, aztán nyálazd végig a majd 800 hozzászólásomat, azok között megtalálod vagy 10x a szabályokat. :-))
Asszem jövőre átadom a KSH-nak vagy a Szerencsejáték Rt-nek a tippverseny bonyolítását - nekem már úgyis megvan az ingyenpijám az elkövetkező 5 topiktornára. :-)))
Ha Ferának ekkora gond a tippverseny /vagy inkább csak az a sok feles,majd nyáron ??/,akkor most kisegítem:
Vagy itt nézz utána Fera valamelyik "hajdani" hozzászólását kutatva,vagy pedig a bckormenden.U.is ugyanazok a játékszabályok,mint az ottani tippversenyben.
Ha utol akarsz érni valakit a tippversenyben,akkor arra a leg1xűbb megoldás a következő mondat sűrű ismételgetése : "Mit iszol Fera?"
/ui.:Fera azt hiszem ez a "besegítés" megér egy: "MitfizetszFera?"-t :-)) /