Hello srácok-lányok-azazmindentopiclakó!
Itt a tavasz!
No persze, nem azért jártam erre, hogy ezt bejelentsem, anális inkább, mert ez talán mindenki számára nyílvánvaló, már aki nem csökkentlátó - ja, akkor csak a sporiknak szólt a fenti mondat. :-) Itt szeretném megragadni az összekuszálódni kezdő gondolataim fonalát, hogy köszöntsem Btom sporttársat köreinkben (fúú, ez nagyon OFF, dehát így jár az, aki téli álmot alszik - na itt a párhuzam az előbbi időjárásjelentés és Avass bá' közt).
Engedjétek meg, hogy az utóbbi 4500 hozzászólást ne kelljen elolvasnom (bár jól tudom, megérdemelném!). Nem vagyok képben, ha Némó nem küldte volna az SMS-eket a körmendi sikerekről, akkor nem sok eredményt tudnék-így sem sokat tudok :-) (tényleg, elég ciki volt, amikor gratuláltam neki egy Körmend-Kaposvár:-2 után, azt gondolván, hogy az a kupavisszavágó volt, pedig nemis).
Szóval köszi Némó, és persze Saabee, aki pedig aktuális infókkal látott el SMS-ek formájában.
Jut eszembe, ma meg Szolnok-Körmend! (vagy ezt is rosszul tudom?) Én mai divat szerint nem leszek ott, este 10-ig nyomom a melót :-(((, az lenne a tiszteletteljes kérésem a szemtanúkhoz, hogy eresszetek lécci egy SMS-t az eredményről, hogy elküldhessem Némó-nak :-)) (már, ha nem lesz Ő is szemtanú?!). Remélem még nem töröltétek ki a számomat a mobilból!
Erről jut eszembe (hiába, ma ilyen kis csapongó vagyok). OAZIS, Neked megváltozott a számod, és velem már nem is közlöd, vagy csak rosszkor hívtalak mindég???
Szóval közeleg a bajnokság vége, azt sem tudom pl., hogy idén hogyan is állunk topictorna-ügyben? Gondoltatok-e már rá, van-e szándék a megrendezésére. Azt persze még nem tudni, hogy mi lesz a helyszín, (Szolnok nem - ha a tavalyi szabályokat vesszük alapul :-((). Én ott leszek, azt megígérhetem, hogy Gabciék is - ergo lesz szolnoki kontingens, Már ha indulhat NB2-es csapat szurkolótábora is a tornán! Persze :-)), de csak félig-meddig.
...azt nem írom le, hogy "hamarosan jövök", mert amikor legutóbb megtettem, 3 egész hónapra el is tüntem a színről.
Szasztok, az újaknak: Hajrá Olaj (csak a miheztartás végett! :-)))
Tényleg csak a tisztánlátás végett az pjúr oridzsi történet:
kb. 2 és fél éve ősszel volt egy falkó-Olaj derbi amire akkor még menyasszonyommal, barátommal és a ő barátnőjével ( ütős kis csapat mi?:-)) ) szerettük volna megtekinteni a meccset. Kőszegen hepáztunk előtte, és a meccs előtt 2,5 órával akartuk megvenni a jegyeket. A parkolóba beállván kb.20-an körbekapták a kocsit, és kisebbfajta karosszériamunkát végeztek rajta.
Utána derült ki ( ami a résztvevő szhelyiekkel tisztázva lett- ez ECCERŰ barátunk figyelmét bizonyára elkerülte), hogy pestről telefonon zaklatták egy bizonyos "pokmencz" nevű falkóst és bunyót beszéltek meg vele. Ott volt a viszket család, meg Hali vezérszurker is, szóval jobb volt lekoccolni...:-((
Na röviden ennyi, kár hogy ECCERŰ ALBAMAMI ezt jobban tudta nálam, de hát ez az Über Alles beállítottság hátránya.
Kösz az aggódást. Tudod én (mint már írtam) nem keresem a balhét, sőt elkerülöm, mert a több százezreket kereső profik miatt nem fogom a saját, vagy az autóm épségét kockáztatni. De ha úgy alakulna, nemcsak verbálisan tudnám megvédeni magamat. ;-)))
Te csak ne bántsad a mi Pé Attilánkat (alias "buzi Lőrincz"), mert jön a saabee és élőben lelövi a mobiltelefonodat, vagy a többi száz kilós állat (élükön a francia idegenlégióban edződött Gé Róberttel) tapossa ki a géppisztolyod lelkét! :-))) Egyébként az a taktikánk Debrecenben, hogy először az ismeretség okán magunkhoz édesgetjük azokat a szolnokiakat és körmendieket, akiket innen ismerünk, majd élő pajzsként használjuk fel őket, amikor a győztesnek kijáró veréstől félve menekülőre fogjuk a dolgot. A hazaiak - Fodor Marci békéltető tárgyalásai után - csak tétlen szemtanúk lesznek. :-)) (Baumka, jut eszembe, ilyen előzmények után kérünk szíves tájékoztatást a kórházak és elsősegélynújtó-helyek hollétéről is! :-) )
Hát de szarul aludtam ma, azt álmodtam, hogy az a kopasz gyereket az ASE táborból, aki tavaly még egyedül ment neki Szolnokon a B-középnek (biztos emlékeztek rá paksiak…), torkon lőttem egy géppisztollyal, meghalt, vagy legalábbis vérzett, és utána meg menekültem anyámhoz, de csak otthon vettem észre, hogy a mobiltelefonomat a bűntett helyszínén hagytam, és egy üzenetetben abban le is írtam a gyilkosság tényét. Be voltam szarva (már álmomban), hogy lebukok, és akkor keltem fel…Bazzeg az Ases gyerek hogy került bele?…Balhé lesz, balhé lesz… :-)))
Felettébb érdekes dolgok derülnek itt ki albamamáról meg csabeszről is :-))). A vitájukba én nem avatkoznék bele, inkább csak mosolygok rajta, de egy biztos: ha valaki, Székesfehérváron, Szombathelyen (bár oda elvből nem megyek…) vagy bárhol az én kocsimat megdobja, megrúgja, összekarcolja, vagy csak éppen ferde szemmel néz rá :-))), előveszem az álmombéli géppuskámat és bődületesen hatalmas kurva nagy golyózáport zúdítok rá !!! :-)))) Ezeket az embereket sosem értettem meg. Imádom a fanatizmust, a csapat ész nélküli buzdítását :-) (már ha megérdemli a team, az idei Olaj speciel nem nagyon, sokan el is fordultak a csapattól, és nem azért mert nem a tabella elején vagyunk), de ha ez már ember vagy vagyontárgy elleni (bűn)cselekménnyé fajul, ahhoz nekem semmi közöm, és foglalkozni is csak addig foglalkozok vele míg elhatárolom magam tőle. Hogy csabesz mennyire agresszív vagy kemény nem tudom, de azért családos mamák jobb ha észnél vannak… :-))))
Sporttárs!
Hát mit mondjak, jövő hét szombattól egy hét dublini tréning…Ugye ez egybeesik a kupahétvégével…Nemnemnemnem, nem akarom hallani…. :-))) (Egyébként próbálom zsírozni, hogy csak vasárnap kelljen menni, és akkor szombaton még ott tudnék lenni, dehát elég karcos, plusz mi van ha döntőt játszunk??? :-)))))
Csabesz, érdekelne, hogy mi volt a szhelyi affér, meg a telefongatás meg stb. De - mivel ezt már ecce leírtad gondolom - akkor elék egy utalás, hogy kb. mikó vót. köszi
A kislány a Gysev-ben, a kölök a Soproni Tigrisekben. A korosztályt nem merem elárulni, mert legközelebb csókolomal köszöntök nekem, és akkor padlót fogok.... :-)))
Nyugodj meg kérlek, vegyél mély levegőt, és figyelj barátom.
Tehát nem volt telefonálás. OK. Akkor a sok vendégdrukker közül miért pont téged találtak meg?
Tuti véletlen volt.
Tudod naccerű dolog ez az index regisztrálós fórum. Nem kell, hogy én minősítselek, megteszed azt te magad is.
oilboys adatok:
Email-cím: pedomalac@freemail.hu
Pedomalac. Hm, érdekes névválasztás.
Érdemes olvasgatni Csabesz hozzászólásait, különös tekintettel a "Szóljuk le az előttünk írót" topicban, de a többit is.
Sajna az MNK topichoz se teszel hozzá szakmailag érdemlegeset, de legalább tudjuk, hol is mikor volt balhé.
"Ja, és télleg jobb ha nem mész Szolnokra és Körmendre , mert ott olyan "eccerűek" az emberek, hogy kár lenne lealacsonyodnod hozzájuk."
Ha figyelmesen olvasnál, én nem raktam egy kalapba a normális szurkolókat meg a hozzád hasonlókat. Ezért a mondatodért pedig ők fognak ferde szemmel nézni rád.
Hogy kinek hány diplomája van abba ne menjünk bele, több okból sem.
Egyrészt biztosan alulmaradnál, másrészt a diplomás bunkeszek száma se csekély.
Téma részemről is lezárva, de a rosszindulatú szemétkedéseidre mindig is fogok reagálni, és mint már mondtam, te fogsz jobban leégni. ;-)
Ha tanácsolhatom akkor csinálj minden forduló előtt egy sablont amihez a kedves szurkolók ne irjanak mindenféle infót csak az eredményt.
Pl: Ase-Szolnok +5
Szombathely-Dombóvár -2
Nemtomki-Mindenki -8
és ha valaki szeretne akkor ne az eredmény után hanem azok alá irja kis beszédét.
Szerintem ez megkönnyítenné a szavazást.
Más. A következő bajnokság tippversenyre fel tudnék ajánlani egy pár ajándékot az ügyesen tippelők között. Na eztet beszéljük meg.
dvar.ultra@freemail.hu ide irhatnál egy tel.számot ahol elérhető vagy.
Persze elvárom azt is, hogy én bent legyek az első 5 be.-)))
No üdv és reméljük nem hiába utazom Köcskemétre!!!
Hajrá Vasútr!!!
Szia BTom!
Köszönöm szépen a felmentő jellegű megnyilatkozásodat, ezt éreztem, ezért aludtam jól.(Bár az asszony azt mondta, kurvára horkoltam, de ezt az élemedett koromnak, meg a garatomnak és a szénanáthámnak tudható be.)
Szóval valamikor az ősidőkben elhatároztam, nem basztatom a bírót, mert annak mindíg igaza van, meg különben is, én játszom - akár a pályán, akár a nézőtéren - Nektek ez meg hivatás, nekem nem kötelességem objektívnek lenni. Csak néha előtör belőlem az igazi természetem, és nagyon fel tudok háborodni.
A lányom már olyan, mint a kézilabdások, fütty - labda letesz - visszazár - aztán megnézi mit fújt a bíró. Talán valami hatásom van rá. A fiam mindíg háborog, ő még nem találkozott épeszű bíróval, ha neki vezetsz, fogd vissza magad, mert ugyanolyan vaddisznó mint az apja. :-)))
Sokatokat érdekelt, hogyan és hol lehet majd szavazni az EU csatlakozásról Debrecenben az MK döntőn. A Kakik vezetősége is gondolt a körmendi, szolnoki, paksi szurkolókra, ezért elintézte, hogy a Főnixben is legyen egy szavazókör. Így akár egy időkérés alatt is ledhatják azok a voksaikat, akik élni akarnak állampolgári jogaikkal. Az infómat egyébként megerősíti a vadkakas honlap is.
Ha már szóba hoztam az MK döntőt, felajánlom, hogy bárkinek bármilyen kérdése van a várossal, a közlekedéssel, szállással, a Főnix megközelítésével, a parkolással, jó kocsmákkal, kiváló kajáldákkal, olcsó kurvákkal, stb. kapcsolatban, az írja le, és ígérem, szívesen válaszolok is rá.
Csabesznek:
Nagyon érdekes módon az én autómat Szolnokon karcolták meg elég rendesen, csak azért, mert fehérvári rendszámtáblája van...
A (nektek) nagy haver Körmenden történt, hogy az MK döntőre érkező fehérvári szurkolókat közrefogták kebelbarátaitok, a kocsik kerekeit kiszúrogatták, csak a rendőrök jóindulata miatt tudtak hazajönni. (Körmenden ugyanis vasárnap sehol sem lehet abroncsot javíttatni, pláne nem fehérvárinak...)
ÉS SEM ÉN, SEM ŐK NEM BALHÉSAK! Ellentétben veled, aki mindig csak a balhékról áradozik.
Ide fusson a szemetek!!!
Aki meg kíván jelenni a Debreceni Kupadöntőn /utazás busszal,szállás van!,az hívja minnél előbb pepy-t! /NÓ para,már itthon van ;-)/
Ja itt a telszáma: 06-70/276-5469 /annak,aki nem tudná :-) /
Az utazásról+szállásról péntek 17.00-kor tudhattok meg bővebb infót a BONGÓ-ban.Aki busszal akar jönni,annak szinte kötelező ezen a találkán megjelenni!!!!
Ilyen ez a pepy,még szinte haza sem ért,de már szervezkedik :-))
Fish!
Ha még mindig fenntartod a jegyigényed,akkor dobjál egy mélt /milyen,mennyi stb/ és pénteken szólok pár szót az érdekedben :-)
ui.:OazIs!
Ha nincs megoldva a debreceni út téged is szívesen látunk ;-)) Persze ezt csak azért írtam,hogy arra ne hivatkozhass,hogy nincs mivel menni :-))
Látom te reménytelen vagy. Most akkor leírom a pszichológusi véleményem rólad, meg a hozzád hasonló gyülölködő barmokról:
Te vagy az, aki lógó nyelvvel bámulod a "Huligán képtár" topicot, meg kurva nagy huligánnak képzeled magad, meg virtuálisan gyűlölsz mindenkit, aki nem "piros-fekete" szívű. Mindenkinek beszólsz, bár szmájlikat raksz oda, azért nem vagyunk hülyék, hogy lássuk te tényleg komolyan gondolod azt. Állandóan azt sasolod, hogy hol volt balhé, meg verekedés. A különböző gyűlöleteiddel aztán állandóan ellentmodásokba keveredsz, mert ugye rettentően bírod a szurkolói keménymagokat, de mikor pl. a Vidi szurkolók balhéznak, akkor rajtam kéred számon a dolgot, mert ők Fehérváriak, és hát a gyűlölt város drukkereinek nem szabad.
Pont így jártál Szombathelyen is, előtte itt vagiztál meg keménykedtél a neten, meg azért azokat az oda-vissza telefonálgatásokat se kéne letagadni, persze merő véletlenségből téged találtak meg a falcosok, és történt, ami történt.
Igen, jól sejted, én eccerűztelek titeket akkor a kosarlabda.com-on, mert valamit kellett reagálni az elvakultságaitokra. (Emléxem a régiekre: Santoro, Willi, te stb.)
Mielőtt bárki félreértené (neked rögtön sikerült), mélységesen elítélem az erőszak minden formáját, ami veletek történt, azt is. Viszont nem bírom az ilyen műmájereket sem, amilyen te vagy: beszólsz fűnek-fának, aztán meg sértődötten duzzogsz, meg utálsz mindenkit, ha visszakapsz valamit.
Tudok egy történetet a Vidis ultrák egyik vezetőjéről (Rocso). Jöttek az UTE-s kopaszok elég sokan, aztán mindenki szaladt, csak ő nem, meg is verték rettenetesen, de utána lekezeltek vele, és megmondták neki, hogy őt legközelebb nem bántják. Na majd ha valami hasonlót felmutatsz, akkor jáccad itt a huligánt, vagy döntsd el, hogy te nem ilyen vagy (én sem), és próbálj egy normális, higgadt felnőtt emberi hangot megütni itt a neten is. Egyébként pár év múlva majd pirulva nézegeted a beírásaidat, és le akarod majd tagadni (mint a telefonokat is), mert hidd el elég sok köztük a több mint ciki kategóriába tartozó.
A primitívséged csúcsa meg a "jókivánságaid" voltak.
Valószínűleg sosem fogok úgy járni, mert nem provokálok senkit, meg egyébként se járok idegenbe, amíg ilyen állapotok vannak (főleg Szolnokon és Körmenden).
Ja és szállj magadba és gondolkozzál el a dolgokon mielőtt regálnál!
Ha önkritkát gyakorolsz, és sürgősen bocsánatot kérsz, még van rá esély, hogy normális szolnokiakkal (OAZIS, BUBIC, AVASS, WILII stb.)egy szintre kerülhess. :-)
(Látod ott a szmájl, pedig komolyan gondolom, amit írtam.)