Legértékesebb játékosa: 1. Patrick Lee /azt hiszem ez idén nem lehet kérdéses.../
2. Chad McLendon /minden kategóriában kimagaslót teljesít/
3. Czigler László /szvsz jobb tavalyi önmagánál/
Legtöbbet fejlődött játékosa: 1. Simon Balázs /pedig kora alapján nem neki kellene itt szerepelni.../
2. Bencze Zoltán /bár tavaly negnyerte ezt a kategóriát azonban még mindig fejlődik!%
3. Fodor Marci /mégiscsak egy alapszakasz győzelemre esélyes gárdát dirigál/
Legjobb védőjátékosa: 1. Wayne Smith /aki látta védekezni az tudja miért.../
2. Fodor Geri /azé' ő sem nokedli :-) /
3. Czigler László /ld.franciák ellen + hogy teljes legyen a piros-kék uralom :-) /
Legjobb idegenlégiósa: 1. Patrick Lee /ezt nem kell magyrázni/
2. Spiwey /a következő szezon nagy fogása lehet?/
3. Bojan Lapov /még mindig nagyon jó a szőröshátú :-( /
Újonca: ???
Hatodik embere: 1. Tóth Gábor /remélem így hívják :-) /
2. Góbi Henrik
3. ??
Ötöse: Simon Balázs
Patrick Lee
Toya
Chad McLendon
Bojan Lapov
Védőötöse: Mészáros Zalán
Fodor Gergely
Wayne Smith
Charles Edmonson
Czigler László
Idegenlégiós ötöse: Patrick Lee
Spiwey
Toya
Charles Edmonson
Bojan Lapov
Nagy szomorúság,hogy TERRENCE DAVIS-t egyik kategóriába sem sikerült bepaszíroznom :-((
Kiszámoltam az Alba-ASE-ZTE hármas holtversenyt! Sajnos... A körbeverések utáni pontarány a következő: ASE +3, ZTE -1, Alba -2. Ez azt jelenti, hogy ha pl. Egerszegen nem 14-gyel, hanem 13-mal kapunk ki, akkor mi lennénk a negyedikek, így viszont ha kikapunk Kaposváron és a többi papírforma is bejön akkor csak ötödikek vagyunk... Elég durva, hogy egy egész szezon múlhat egy ponton... Tehát hétvégén nyerni kell!
ASE - KÖrmend -1 (a szokásos optimizmus, bár Isti nélkül nehéz lesz. Azt már csak halkan jegyzem+, hogy a hazaiaknál Cziglernek nem szabadna játszani a tegnapi Alexére mért szándékos ütése miatt, dehát a bírói felfogás mindenhol más és más......)
Falco - Szolnok +12 ( az utolsó negyedet telefonnal a kézben játszák a játékosok!:-))))
Kaposvár - Albacomp -4 ( Ez a vereség alapszakasz győzelmet jelent.)
Debrecen - Dombóvár -5 ( Sikerül a debreceni edző terve, csapata összekerül a Körmenddel. Azt azonban még nem tudja, hogy ezzel elzárta a 4 közé jutásba vezető útat!!!:-)))))
ZTE - Sopron +18 ( Lesz lehetősége "rápihenni" a hazai csapatnak a rájátszásra....)
Szeged - Kecskemét +6 ( Kezemben 2 doboz Tic-Taccal már nem érhet kár, oh nem!:-)))
Persze saabee persze, csak míg nálatok ott van a két ikertorony nálunk a mezőny két legbénábbja, így nem igazán lehet egy lapon említeni a két csapatot, nagy bánatomra. Az összehasonlításod egy kicsit sántít...
Nnnaaa, látod Bubic, mondtam én hogy megéri az a rengeteg telefon, a végén csak Kékesit küldik Albát fújni...Az már az én magánvéleményem, hogy ezt az embert kosárpálya közelébe sem lenne szabad engedni, mert beképzelt, mert azt hiszi, hogy jó bíró, és mert múlt héten a szaunában is úgy pöffeszkedett ez a gusztustalan fehérbőrű csiga, hogy legszívesebben belenyomtam volna a fejét a kályhába... :-) (úgy hallotam, hogy a meccs végén gratulált Patonay, ez ez igaz ez???:-)))
Ha abból indulunk ki, hogy a Kaposvár megveri az Albát (hihetetlen, hogy a kecskeméti betli milyen fontossá lett hirtelen a Kaposnak, mert ha az nincsen...) akkor ki lesz az első? Ha jól emlékszem Debrecenben vesztettek 10 körül Ivkoék, ugyanakkor nem is olyan régen igen méretes 20ast kaptak a cívisvárosiak...Vagyis egyenlő győzelemszám esetén Miljkovicsék örülhetnek, nekünk viszont akkor nyerni kellene Szombathelyen, vagy csak eggyel kikapni (esetleg xelni :-)))...
Hogy mennyire veszélyes a Falco idegenben? Ne tévesszen meg minket az idei szereplésük, mert tavaly ugye a nem is olyan gyenge Kaposvárt gyűrték le, 3-2vel, és ugyanúgy volt Alexe, Kálmán, Wiley lehet van egy jó Grant, és Heinle is jobb spíler Tarlenél. Bár igaz, hogy tavaly volt egy 40es utolsó negyedük, amikor még Gráczer is vágott vagy három tripleszt...Nem beszélve arról, hogy a rájátszás már teljesen más műfaj...Hülye a példa, de Jordan is mindig a rájátszáson alkotott iszonyatosakat, ezért is szurkolok a Wizardsnak, hogy meglegyen nekik a nyolcadik hely. Biztos vagyok benne, hogy továbbmennének...
Egy szó mint száz, nagyon taktikázni nem tudunk, győzelemre kell játszani Szombathelyen, és ha meccs közben kapják az infot a fiúk Kaposvárról (ugyanakkor feltételezve, hogy Debre nyer), akkor majd kiengedhetjük a kezünkből a győzelmet, és összekerülhetünk a Debrecennel. Kaposváron valóban kevesebb az esélyünk.