Szerintem a Kaposvár otthonában verhetetlen idén, úgyhogy nekünk totál nem mindegy a szombati derbi. Remélem ezt a csapat is átérzi, és odateszi magát. Bár az elmúlt évek tapasztalata azt sugallja, hogy zakózni fogunk nálatok! :-(((
Ahogy az lenni szokott Alexe és lacika triplazuhatagot szór ránk, mi meg majd a végén -25 ről akarunk felállni...
Abban bízom, hogy a rájátszásban okozunk egy-két meglepit, hisz főleg a kiscsapatokkal szemben bénáztunk és ha azok az eredmények meglennének, akkor a négyet ostromolnánk most. + úgy tűnik minden légiós egészséges és sikerült beépülnie a csapatba (így a bajnokság vége fele már ideje volt). Szóval: bajnokcsapat, bajnokcsapat! Szerintem a mezőny vége főleg a Kaposvárt akarja elkerülni (nagyon kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottak végig, talán csak Kecskeméten botlottak), az eleje meg minket (kurva kiszámíthatatlanok voltunk, és elöl mindenkit vertünk). Izgi lesz, remélem.
Húúúú, ez kurva jó, én is akarok én is akarok !!:-))
Mit imél Feribá? Tessék szépen elolvasgatni, rendszerezgetni, belferától tanácsokat kérni. Azért én is leírom, nekem jók a kategóriák...Aztán majd legfeljebb elküldöm mélben is neked:
A 2001/2002-es bajnoki alapszakasz
Legértékesebb játékosa:
1. Patrick Lee
2. Jermaine Spivey
3. Chad McLendon
Legtöbbet fejlődött játékosa:
1. Simon Balázs
2. Bencze Zoltán
3. Dénes Gábor
Legjobb védőjátékosa:
1. Czigler László
2. David Moseley
3. McClendon
Legjobb idegenlégiósa:
1. Patrick Lee
2. McClendon
3. David Toya
Újonca:
1. Spivey :-)))
2. Soós Gábor :-))) vagy ki...
Hatodik embere:
1. Wayne? Smith
2. Góbi Henrik
3. Varga Roland
Ötöse:
1. David Toya
2. Patrick Lee
3. Predrag Pavlovics
4. Chadwick McClendon
5. Sejo Bukva
Védőötöse:
1. Jermaine Spivey
2. David Moseley
3. Rytis Vaisvila
4. Chad McClendon
5. Czigler László
Idegenlégiós ötöse:
1. Jermaine Spivey
2. Patrick Lee
3. David Toya
4. Chad McClendon
5. Bojan Lapov
Elég sokmindenben egyezünk saabee-val...látszik ért hozzá... :-)))
Amiről írsz, az soha nem történt meg Székesfehérváron!
Farkas Sanyi itt félisten, soha egyetlen rossz szó sem érte. Akkor sem, amikor az utolsó idényében csak hatodikak lettünk.
Olvasom, hogy mennyire örülnek az Albacomp drukkerek Farkas mester visszatérésének.
Pedig, ha jól emlékszem 2 évvel ezelőtt, még elakarták űzni a csapattal együtt Fehérvárról a vérmesebb drukkerek.
Valami olyasmi volt, hogy a szurkolok egy csoportja az edzés után közölte vele, hogy mehetnek ahova akarnak de Fehérváron nem maradhatnak, ha a ZTE ellen nem jutnak tovább.
Ekkor a csapat 0-2-re égett, de végülis 3-2-vel bejutott a legjobb négybe.
(Ha jól emlékszem a sztori a Nemzeti Sportban jelent meg.)
Ebben az évben is lehet Zte elleni playoff párharc...
Gondoltam,ha a régi beírásra hivatkoztál,akkor ugyanazok a kategóriák.
Plusz,ha mindenki itt tippel,akkor nem érheti szó a ház elejét,hogy esetleg "elferdítettél" pár tippet /no persze ez nem is lenne senki érdeke :-)/.Persze az sem elhanyagolható,hogy így még nagyobb nyílvánosságot kapa a dolog,tehát szvsz többen tippűnek.
De felőlem mindegy.Ha összejött az összes kategória,akkkor tedd fel,és írd le azt is meddig lehet a szavazatokat leadni.Aztán midenki jől ellát e-mailekkel.
Előbb tisztázzuk a kategóriákat (hátha vannak új ötletek) és utánna inkább mail-ben küldjétek, mert itt olyan nagy a forgalom, hogy beleőrülök amíg kikeresem a szavazatokat, programot meg nincs kedvem írni.
Legértékesebb játékosa: 1. Patrick Lee /azt hiszem ez idén nem lehet kérdéses.../
2. Chad McLendon /minden kategóriában kimagaslót teljesít/
3. Czigler László /szvsz jobb tavalyi önmagánál/
Legtöbbet fejlődött játékosa: 1. Simon Balázs /pedig kora alapján nem neki kellene itt szerepelni.../
2. Bencze Zoltán /bár tavaly negnyerte ezt a kategóriát azonban még mindig fejlődik!%
3. Fodor Marci /mégiscsak egy alapszakasz győzelemre esélyes gárdát dirigál/
Legjobb védőjátékosa: 1. Wayne Smith /aki látta védekezni az tudja miért.../
2. Fodor Geri /azé' ő sem nokedli :-) /
3. Czigler László /ld.franciák ellen + hogy teljes legyen a piros-kék uralom :-) /
Legjobb idegenlégiósa: 1. Patrick Lee /ezt nem kell magyrázni/
2. Spiwey /a következő szezon nagy fogása lehet?/
3. Bojan Lapov /még mindig nagyon jó a szőröshátú :-( /
Újonca: ???
Hatodik embere: 1. Tóth Gábor /remélem így hívják :-) /
2. Góbi Henrik
3. ??
Ötöse: Simon Balázs
Patrick Lee
Toya
Chad McLendon
Bojan Lapov
Védőötöse: Mészáros Zalán
Fodor Gergely
Wayne Smith
Charles Edmonson
Czigler László
Idegenlégiós ötöse: Patrick Lee
Spiwey
Toya
Charles Edmonson
Bojan Lapov
Nagy szomorúság,hogy TERRENCE DAVIS-t egyik kategóriába sem sikerült bepaszíroznom :-((
Kiszámoltam az Alba-ASE-ZTE hármas holtversenyt! Sajnos... A körbeverések utáni pontarány a következő: ASE +3, ZTE -1, Alba -2. Ez azt jelenti, hogy ha pl. Egerszegen nem 14-gyel, hanem 13-mal kapunk ki, akkor mi lennénk a negyedikek, így viszont ha kikapunk Kaposváron és a többi papírforma is bejön akkor csak ötödikek vagyunk... Elég durva, hogy egy egész szezon múlhat egy ponton... Tehát hétvégén nyerni kell!